Search Results for 'Areng'
-
AutorSearch Results
-
veebruar 7, 2017 at 12:27 p.l. #390347
In reply to: Alice missioonil: offseason!
alicewonsportland
Member17 hours ago, SiimMe said:Kuidas praeguse lihaste arenguga rahul oled?
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Kui võrrelda arengut aegade algusest peale (ehk siis 2014. aasta lõpust, kui esimest korda sammud jõusaali seadsin) siis olen korralikult lihast just ülakehale peale saanud. Tol ajal olin küll laiade õlgadega, kuid kribu. Eks ma seetõttu hakkasingi saalis käima, et selga ja õlga suurust ja jõudu juurde saada – valmistusin Les Mills GRIT litsentsiks ja selles osas jäi puudu.
Kui nüüd vaadata reaalselt ettevalmistusperioodi, siis huvitav on jälgida, mis selle polstri alt välja tuleb. Massiperioodil ei saanud väga aru, mida need lihased seal peki all suure koormuse juures teevad ja kuidas muutuvad. Käisin üks aeg ka enda lihasmassi ja rasvaprotsenti mõõtmas (see oli siis 2015. sügisel, kui ma olin end suhteliselt käest ära lasknud), huvitav oleks nüüd võrdlusmomenti omada. Kuna nüüd saab mõõtma ainult saatekirjaga, pole olnud viitsimist organiseerima hakata. Keha proportsioonid lähevad kindlasti dieedi ajal tunduvalt paremaks, sest rasv sulab ja mida päev edasi, seda rohkem see pilt mulle meeldima hakkab
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />. Lihaste arengu osas võib alati öelda, et tahaks kiiremini ja tahaks rohkem ja tahaks pigem siia, aga eks see üks pika töö ja vaeva tulemus ole!
veebruar 6, 2017 at 6:37 p.l. #390339In reply to: Alice missioonil: offseason!
SiimMe
MemberKuidas praeguse lihaste arenguga rahul oled?
” width=”20″ />jaanuar 26, 2017 at 9:09 e.l. #390201SHARPLIFE
Member10. nädal minu jõusaal teekonnal oli minu jaoks üks suur test.
Teist nädalat järjest on käimas minu uus treeningkava
ning sel nädalal oli tõeline katsumus kõik neli trenni ära teha kuna igapäevased tegemised vajavad oma aja.
Nagu ka videos ütlen, olen endale eesmärgiks seadnud,
et teen ära kõik ettenähtud trennid kogu 7 kuu jooksul. Seda ka sel nädalal.
Samamoodi on katsumuseks olnud toitumise õigena hoidmine.
Pean tunnistama, et viimased poolteist nädalat olen söönud
alla oma eesmärgi ja selle tulemusena on kukkunud ka kaal.
Kõige madalam, mis on olnud on 64,9,
kuid nädala lõpuks sain selle juba tagasi 65,8 peale.
Seega taaskord on loo moraaliks järjepidevus.
Oma kogemuse järgi ütleks, et see jaotub isegi nii.
jõusaal 30%, toitumine 70%.
Samas on positiivne see,
et kogu minu uus treeningkava on tunduvalt põnevam kui eelmine.
Mitte, et eelmiselgi algaja jaoks midagi viga oleks olnud.
Kogu kava koosneb neljast erinevast tsüklist.
Iga tsükkel on erineva treeningfunktsiooniga.
Nendest räägime tõenäoliselt ka järgmistes trennides.
Seega tegevust järgmisteks kuudeks on.
Mina, jõusaal ja areng.
Head vaatamist
jaanuar 24, 2017 at 8:05 p.l. #390189In reply to: Kuido Jõgisalu FAST Team
Kuido Jõgisalu
MemberHei!
Nädalavahetus ja paar kiiret päeva veel möödas. Nädalavahetusel sai linnast ära maal käidud, nii enda vanemate kodus kui ka Kadri vanemate juures, samuti tähistasime ka Kadri vanaema sünnipäeva. Pidage ikka oma vanavanemaid meeles
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />
Pühapäeval tulime Pärnu tagasi ning läksime trenni. Pühapäeviti üldiselt treenin teist korda nädalas kas siis selga või jalgu. Üldiselt katsun rohkem rõhku panna jalgadele, selline pikakoivaline nagu ma olen, ei saa neid arengust maha jätta
” width=”20″ /> Kuna pühapäeval toimus meil ka Spa&Sport tiimiga poseerimine, siis väga hullu saalis ei pannud, paar kergemat harjutust jalgadele ning HIIT treening (trossid, TRX köied, väljaasted, kõhulihased), kombineerisin neid oma vahel ning sai naha päris märjaks
” width=”20″ /> Jalgadele väga rasket trenni ei teinud kuna poseerimine kohe peale trenni ning poseerimisel teen läbi ka klassikalise kulturismi poose, mine tea vb läheb kunagi vaja
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> ning mõjub lihastunnetusele ka kindlasti hästi! Ise võistlen küll alles sügisel aga käin kevadhooajaks valmistuvate võistlejatega koos poseerimas ikka, harjutamine teeb meistriks ning saan ise samuti algajatele abiks olla.
Täna trennist puhkepäev, eile sai treenitud rind/õlg. Eile tekkis sõbra Allaniga enne trenni idee, et mis siis kui prooviks õige rekordit rinnalt suruda
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> nii me siis saali selle mõttega läksime. Ma ei ole ammu sellist asja teinud, eelmine kevad võistlusteks valmistumise ajal sai Ramiliga korra proovitud aga siis 140kg mina ei suutnud ära suruda lamades surumises. Dieedi perioodil ei ole see just kõige parem mõte ka ning väga sealt midagi loota ka ei olnud
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Olen nüüd juba jupp aega rinnapäeval ikka viimases seerias 130kg surunud mõned kordused, seega tunne oli hea ja miks mitte proovida. Võimlesime soojaks panime 100kg kangile, tegime mõned soojendus kordused x6 ja x3. Panime mulle siis 140kg kangile, esimene kordus tuli lihtsalt, seega tegin kaks kordust järjest. Allan sai samuti 140kg jagu x1. Proovisime siis 145kg, see läks x1 üles ja oli juba märgatavalt raskem, Allanile samuti juba korralik pähkel aga sai jagu.Sellega piirdusime, ei hakanud rohkem punnima, jäime rahule
” width=”20″ /> oleks kohe 150kg kangile pannud ehk oleks sellest ka jagu saanud. Kuid jätame järgmiseks korraks ka midagi
” width=”20″ /> Üldiselt ma suuri raskuseid taga ei aja, või noh pole nagu eesmärk aga selliseid asju proovides tekib ikka isu, seega katsun siin lähiajal ka suuremat numbrit liigutada, 150-160kg oleks päris tore suruda. Mäletan kui kunagi ammuammu 110kg rekord oli, siis oli küll uhke tunne ja ei osanud rohkemast unistada…..aga kui ikka trenni teha siis on kõik võimalik, hetkel alustan rinnapäeva 100kg x10, heal päeval ka esimene seeria 110kg x10
” width=”20″ />
Laupäeval sain Fitshopilt väikse üllatuspaki, kus olid sees mõned uued tooted ning ka juba tuntuid tooteid. Aitäh Fitshopi tiimile!!
” width=”20″ /> Eile õhtul sai ära proovitud uued Fast Pudix valgupudingud. Peale trenni pudru kõrvale istusid nagu valatult, karamelli maitse oli meie lemmik, šokolaad samuti hea aga kuna karamell tunduvalt magusam, siis sobis meile väga hästi!
” width=”20″ />

Panen siia ka ühe eine pildi, täpsemalt siis trennivaba laupäev hommikusöök
” width=”20″ />
Omlett – 6muna, 200g salat ja 3 viilu kaerasüda. Süsivesikud 29g, Valgud 60g, Rasvad 41g

Olge terved!
jaanuar 16, 2017 at 8:04 p.l. #390092SHARPLIFE
Member7. jõusaali treening nädal möödus üsna kiirelt ning edukalt.
Kuna tegemist oli pühadeajaga,
siis oli jõusaal ka märgatavalt tühjem, mis oli positiivne,
kuna ei pidanud ootama pinkide kasutamise järjekorras.
Järjepidev treening andis sel nädalal tugevalt märku.
Liikusin edasi raskustes, milles hetkeks juba tundus, et olen oma piirile lähedal.
Seega ütlen kindlalt,
et jõusaali treeningu üks tähtsamaid aspekte on järjepidevus.
Kui see on olemas, näen progressi pea igal treeningul.
Kirjutan siia ka 7. nädalal saavutatud uued rekordid harjutustes.
Kui tunned, et saad väärtust minu teekonnast,
siis kliki julgelt subscribe nupule, et jälgida minu arengut järgneval 6 kuu jooksul.
Küsimused ja märkused kirjuta julgelt siia video alla kommentaaridesse.
BB Back Squat – 87,5kg x6
Leg Press – 170kg x6
Pectoral Fly – 14kg x10
WG Lat Pulldown – 45kg x10
WG RG Barbell Rows – 45kg x8
Bench Press – 52,5 x6
jaanuar 11, 2017 at 12:12 p.l. #390037SHARPLIFE
MemberKuues nädal jõusaalis möödus edukalt.
Olen sel nädalal korralikult oma kaloraaži täis söönud ja pisut ülegi. (Kaloraž 3000kcal/päevas)
Seda on hommikuti näha ka kaalul.
Meeldiv näha, pea igal hommikul kaalutõusu.
Tean jah, endalgi naljakas kirjutada. Enamus inimesed higistavad,
et kaalust alla saada ja mina olen õnnelik kui kilod juurde tulevad
” width=”20″ />Koos korraliku toitumise ja stabiilse treeninguga kasvab ka jõud.
Kuuendal nädalal saavutasin oma jõusaali treeningkavas järgnevad rekordid.
BB Straightened leg deadlift: 82,5kg x6
Leg Press: 150kg x6
Bench Press 52,5 x6
Seated DB Shoulder press: 16kgx6
Seated DB Biceps Curls: 12kg x8
DB Skull Crushers: 9kg x9
Tean, et need raskused pole veel suurem asi,
aga ise olen rahul, nähes oma progressi viimase pooleteise kuu vältel.
Pärast 6 nädalat hakkab juba jõusaal ka koduseks muutuma.
Mäletan, algselt oli üsna võõras ikka mina.
Nüüdseks juba tunne nagu see osa oma kodust
” width=”20″ />Kui tunned, et saad väärtust minu teekonnast, siis kliki julgelt subscribe nupule,
et jälgida minu arengut järgneval 6 kuu jooksul.
Küsimused ja märkused kirjuta julgelt siia video alla kommentaaridesse.
jaanuar 11, 2017 at 10:25 e.l. #390035In reply to: Vend Vähk Peab liikuma!
vend vähk
Moderator11.jaanuar 2017
Tere kõigile! Hakkan vaikselt hoogu üles võtma. Minu pühapäevases bodypumpi tunnis saabus uus aasta siiski ootamatult- täissaal! Kõik need, kes olid jõuluvanale lubanud, et hakkavad uuest aastast hirmsasti trenni tegema, ongi nüüd platsis. Vanemad käijad peavad selle hirmsa aja ära kannatama ja kui algab grillihooaeg, küll siis kõik jälle päevapealt rahulikuks jääb. Lihtsalt aastakümnetepikkused kogemused. Ok, veel mingi 15 aastat tagasi oli grillimine meie inimeste jaoks suhteliselt võõras. Kui veel uuendustest rääkida, siis uskuge või mitte, aga ma ei ole harjunud sellega, et noored inimesed nii palju aega virtuaalmaailmas viibivad. Ma võin üsna kindlalt väita, et kõige rohkem liiguvad lasteaialapsed. Oma tütrekeste pealt näen seda elu- õues on nad põhimõtteliselt iga päev ja iga ilmaga. Proovi sa koolilaps arvuti tagant õue saata ja veel midagi liigutama peale nutitelefoni! Minu elamise vastasmajas on akendest näha koolipoisid, kes koolivaheajal minu hinnangul istusid 24 h kuvari taga mitu nädalat- võimalik, et kandsid suuri pamperseid et ei peaks energiat kulutama WC-s käimisele. Ma ei suutnud fikseerida, kas nad midagi üldse sõid? Mis inimesed nendest peaksid kasvama? Ilmselgelt ei tegele sellised isegi mitte elementaarse liikumisega ning väga pikka ja õnnelikku tulevikku ei julge sellistele soovida. Lapsepõlv on ikka vundamendi ehitamise aeg! Alus, mis kannab sind surmani. Ilmselgelt ei saa sa ehitada maja saepuru peale. Ka lapsevanemad kahjuks kiidavad sellist arengut tagant ning enne ei muutu midagi kui ühiskond ise selliste muutuste vastu protestima ei hakka mingitel kriitilistel põhjustel. Elame-näeme… Esmaspäeval tuuakse Tartu FitLife spordiklubisse uued masinad ning kindlasti hea värskendus jõusaalirahvale. Nii väga tahaksin ka alustada poseerimistundidega. Silmapiiril on juba 6-7 noort meest, kes võiksid sellel kevadel lavale astuda. Noortega peab tegelema! Sellise üleskutsega tõmban praegu otsad kokku. Pean veel uut bodypumpi programmi hakkama õppima ning varsti jõusaali minek! Olge mõnusad!!
” width=”20″ />jaanuar 8, 2017 at 8:39 p.l. #390007Ott Kiivikas
MemberVaatan, et viimasest blogipostitusest on piisavalt aega möödas ja enne kui järgmine loominguline paus tuleb teen postituse ära. Pole saladus, et möödunud aasta oli üliedukas igas mõttes, nii eraelus kui spordis ja alanud aastale ei jää muud üle soovida kui natuke ületada möödunut….
” width=”20″ />. Detsember oli nagu teil enamusel täistipitud vastuvõtte ja sünnipäevi, nimelt lähisugulastel enamuses on sünnipev just aastavahetusel – so nädalas mingi 5 sünnipäeva….
” width=”20″ /> lõpuks hakkab tervisele kui tagasihoidlikult öelda. Suurematest kordaminekutest jäävad detsembrit veel meenutama Tallinna parima sportlase tiitel (vaieldamatult on see suurim tunnustus laiemalt spordis, mille au osaliseks olen saanud, sest meessportlase nominatsioonis konkureerisin sellise raskekahurväega nagu: Kanter, Kupper, Seim, Nabi…) ja õnnestus võita. Kindlasti pani see suuremad ootused ka aasta parima sportlase valmisel, kuid peale spordiajakirjanike poolt saadud 6. kohta ei pannud seal suuremaid ootusi ja lõpuks platseerusingi 6.kohale, mis on tegelikult mitte olümpiaala sportlase jaoks supertulemus. EKFL aastasportlase tiitel ei tulnud üllatusena, kuigi seal on ka igal aastal olnud meil väärikaid kandidaate. Paar päeva tagasi helistati Kultuurkapitalist ja öeldi, et mulle on eraldatud KULKA aastapreemia, so see tuli küll positiivse üllatusena. Lõpuks peale 20 aastat on ka minu tegemisi märgatud ja neid ka hinnatud!
Trennide osas olen alustanud ettevalmistust kevadeks ja juba on seljataga ka esimesed rasked trennid ja iga kord on huvitav tõdeda, et ka peale trennipausi ei ole jõunäitajatega midagi hullu juhtunud. Nii tegin viimane rinnatrenn kaldpinnal hantlite surumisi 65 kg 9 kordust, mis kindlasti üks parimaid sooritusi nii raskete hantlitega. Kui vähegi tervis lubab, siis proovin enne uut dieeti ära ka 75 hantlid ja 5 kordust nendega oleks reaalne eesmärk. Täna tegin tugeva seljatrenni koos õpilase Raigo Kuusnõmmega ja väga mõnus oli ülle tüki aja koos tugeva kaaslasega toimetada. Raiksil vaja ka uut hingamist ja nüüd kus ta uues avatud Tallink tennisekeskuses jõusaalitreener, siis on tal ka rohkem aega treeninguteks! Kui keegi soovib tugevaid trenne ja head treenerit, siis võtke Raigoga ühendust, leiate fb. Enda kevadhooaja peaeesmärk on euroopa meistrivõistlused ja enne seda kindlasti mõned kontrollstardid, kuid mis täpselt ei ole veel otsustanud.
Team Kiivikas elab samuti omasoodu elu, osa vanu tegijaid on lahkunud erinevatel põhjustel, kuid osa ka juurde tulnud, seega need kellel huvi – nendega ikka tegelen ja sel aastal peaks päris suur osa ka Teamiliikmetest lavalaudadel jõudma. Loodetavasti suudavad paljud õpialsed näidata eelkõige arengut enda jaoks ja see omakorda tagab ka head tulemused. Selles suhtes on mul vedanud, et olen Teami saanud palju tõsiseid tegijaid, kes on keskendunud eesmärkide püstitamisele ja nendeni jõudmiseni. Kindlasti kuulete teami tegemistest varsti veel.
Muudest tegemistest olen valmis saanud oma kodulehe otikoolitused.ee ja koolitamine on mind ammu võlunud ja nüüd kus on nii kogemusi kui tulemusi, on aeg neid inimestele edasi anda. Koolitan nii organisatsioone, firmasid kui spordialaliite ja alati annab läbi rääkida teemade ja aegade osas ja paluda endale sobiv ettekanne teha, sest ampluaa on lai: toitumine, treening, motivatsioon ,eesmärkide püstitamine jne. Seega kui koolitused pakuvad sulle või sinu kollektiivile huvi, siis võid minuga ühendust võtta ottkiivikas@gmail.com
Homme kusjuures teen TASUTA vebinari Eduakadeemias, selle ürituse ja sinna registreerida saate siit: https://www.facebook.com/events/1538521036163406/

Juba nelja päeva pärast olen sõitmas USA -sse täpsemalt Los Angeles ja see on mu sünnipääevakink äsja 15. aastaseks saanud tütrele Amanile. Plaan, siis külastada kuulsat Goldś Gymi ja teha koos trenni ning natuke puhata “pidustustest” ja keskenduda uuesti trennidele.
Huvitavaid projekte tuleb ka uksest ja aknast sisse, valmis sai Uus Valio proteiinijogurtite sari ja selle uued maitsed on külle uus tase! Kes ei ole veel proovinud, siis soovitan soojalt! Ammiga testisime ja no kõik kolm uut maitset olid super: massika, ahjuõnua ja karamelli.
” width=”20″ />
Ühe uue telereklaami võtted lõppesid just laupäeval ja seal oli mul vahva roll mängida koos Märt Piusiga, kes on mind varem ka korduvalt koos parodeerinud ja nüüd õnnestus meil koos mängida COOP kaubandusketi uues kampaanias “Osta jõuliselt”
” width=”20″ /> See huumor peaks jõudma telerite ekraanidele veebruaris – loodan ,et meeldib ja seal on mitu erinevat šketši tulemas, seega sovoitan vaadata…

Oma tegemisi kajastan ka operatiivsemalt FB: https://www.facebook.com/ott.kiivikas
Instagrammis: https://www.instagram.com/ottkiivikas/
Toidulisandid: http://fitshop.fitness.ee/
jaanuar 8, 2017 at 11:39 e.l. #390001In reply to: Sviljari muutumine.
sviljar
MemberTere üle pika aja.
Pole pikalt siin postitanud. Aprilli lõpus sai käidud füsioterapeudi juures ja öeldi, et üks õlaliiges käib imelikult. Käisin siis paar kuud teraapias ja hakkas nagu paranema. Lihtsalt teatud harjutuste tegemisel peab ettevaatlik olema. Suvel tekkis lisaks ka muidu laiskusest paus. Trenniga hakkasin pihta ikka 1-sest septembrist (trenni pisik sees
” width=”20″ /> ) Lisaks trennile sai venituste sisse lisatud ka terapeudi soovitatud harjutused ja nüüdseks juba kõik ok. Aprilli lõpuni tegelesin dieediga ja kaal langes 66kg peale. Septembriks oli tõusnud kaal 69kg peale ja kõht 83cm-88cm peale. Väga hull polegi. Siis hakkasin tegelema pigem pluskaloraasiga ja nüüdseks toitumise ja trenniga nati kaalu juures 73kg , kõht sama aga muud mõõdud suurenevad. Ostsin ka lisaks raskusi eks siis näha ole kuidas areng on. Raskuste kasvades progress tuntav. 4x nädalas ja erinevad lihasgrupid. Isegi kui vahel miski nädalake paus sisse tuleb , raudselt pooleli ei jäta.
jaanuar 5, 2017 at 8:55 p.l. #389990SHARPLIFE
MemberHei foorumlased.
Nagu viimases videos ka rääkisin. Lubasin teha eraldi kokkuvõtva video oma esimese kuu arengust.
Ise tagasivaadates võib esimese kuu arenguga rahule jääda.
Ausaltöeldes ei osanud arvata, et suudan raskustes nii kiirelt arenema hakata.
Mis harjutustes ja kui palju ma kõige rohkem arenesin, näete juba videos endas.
Küsimuste ja kommentaaride korral võite julgelt siia vastu kirjutada.
Igasugune tagasiside on teretulnud.
jaanuar 4, 2017 at 1:41 p.l. #389965SHARPLIFE
MemberMärkamatult on täis saanud esimene kuu minu treening ja toitumisjourney’s.
Omaltpoolt soovin ka kõigile foorumiliikmetele head uut aastat
ja kõigi eesmärkide täitumist.
Esimese kuu kohta on areng olnud üllatavalt positiivne.
Kaalu on juurde tulnud üle 3kg.
Raskustes olen arenenud edasi jõudsalt.
Nagu videos ise märgin, läks esimesed 3 nädalat selle peale,et harjuda harjutustega ning õppida tehnikat.
Neljandal nädalal mõistsin, et 80% raskustest on minu peas.
Kuu viimasel treeningul liitus minuga ka minu treener,kes andis mulle veel näpunäiteid ning õpetussõnu tehnika parandamiseks.
Nagu ka varasemalt olen öelnud.Usun, et parem on teha väiksema raskusega ning õige tehnikaga kui suurema raskusega ja vale tehnikaga. N.ö. egolifting.
Kui sul on tekkinud mõtteid või küsimusi. Kirjuta need julgelt siia video alla.jaanuar 1, 2017 at 7:26 p.l. #389924In reply to: HelenaMangFitness.com
Helena Mang
MemberMis ma viimati kirjutasingi… et ilmselt jõuan vaid pilgutada ja ongi 2017 käes….Just nii oligi- Head Uut Aastat!
Kodused 9 päeva on lendanud linnutiivul ja homme ongi aeg tagasi tööle minna.Mis siis vahepeal muutunud on?Peale viimast jõulupidu, 26. detsembril tõmbasin oma kalorid kokupoole ja vaatasin kriitilise pilguga toiduvalikud üle…. Olen peale MM saanud ikka üksjagu igasuguseid isusid rahuldada, väga vaba käega trackinud ja ennast hästi tundnud.27.12 hommikul oli küll aga selline tunne, et aitab nüüd küll sellest poole vinnaga toimetamisest ja asun jälle 100% asja kallale.Olen oma päevi peale MM rihtinud 2500cal kanti ja üksjagu oli vahel ka päevi kus ei trackinud üldse ja kaloraaz oli kindlasti oluliselt kõrgemgi.Nüüd siis esialgu tõmbasin -400 maha ja jäin 2100 peale.5 päevaga küll kaal hüppas poole kg raames edasi-tagasi aga mingit stabiilset langust veel sellest ei tulnud.Uus aasta nagu nõuaks millegi muutmist siis alatest tänasest langetasin kaloraazi veel -100 cal võrra 2000 peale. Lubasin endale, et nädala kindlasti ei puutu ja siis vaatan edasi, kui ikka allapoole liikuma ei hakka siis hakkan 50 kaupa vähendama- et saavutada stabiilne kaalulangus minimaalse kaloraazi kärpega. Maha oleks vaja saada järgmise 4 kuuga umbes 5 kg, no ja ikka keharasva mitte lihaste arvelt
” width=”20″ /> Kaalulangetamise puhul pole tegemist sprindi vaid hoopis maratoniga.
Võistlushooaeg lõppeb alles Juuni keskel ja uisa päisa endale kaloraazi liigse kangutamisega karuteenet teha ei taha. Samas- eesmärgiks on siiski hakata juba stabiilselt vähehaaval kaalu kaotama, et 4 kuu pärast ilusti stressivabalt lavavormis olla. Tuleb vaid leida see punkt, kus kaal liikuma hakkab. Väga tahaks vältida olukorda kus 2 nädalat võistlusteni ja “ups 2-3kg veel vaja kaotada)…”Meeldetuletuseks, siis terve eelmise cuti oli mul kaloraaz 1800 peal ja viimased 2 nädalat enne MM tõmbasin 1700 peale. Kokkuvõttes jäin sellega väga rahule ja selle eest saab veel ikka väga korralikult süüa.Selle hooaja toitumisalaseks eesmärgiks oleks kindlasti neid numbreid mitte “ületada” ja ideaalis võiks päevane kaloraaz isegi kõrgemaks jääda.Ette on muidugi seda kõike raske ennustada aga võtan praegu rahulikult ja jälgin mängu- aega on.Uue aasta lubadustega on selline lugu, et ise väga pingutama ei pidanudki, kuna Erki juba kõva häälega lubas, et viib mu EM lavale parima seinise vormiga
” width=”20″ /> Nali naljaks- tema tugi on ülimalt oluline ja vajalik aga kavatsen ise ka ikka 100% anda- see on lihtsalt niii hea tunne kui hooaeg on seljataga ja sa tead sisimas, et andsid endast kõik ja ühegi järeleandmise pärast ei pea põdema jääma teemal “mis siis kui”….
Trenniga on nii, et mul on juba tükk aega 3 päeva olnud- tuhar, õlg ja selg. Kui viimase kahe arengut on silmaga näha siis tuhara osas nii enesekindel ei ole. Tihti vahetan oma päevi ja nende järjekordi, et Erkiga klappima saada, et oleks võimalus koos treenida. Sellest tulenevalt on mul sattunud 2 erinevat alaeha päeva tsüklisse, üks on mu enda puhtalt tuhara treening ja teine mida teeme koos kus saavad koormust lisaks tuharale ka sääred ja reied. Mulle täitsa see meeldib ja ega ilmselt mööda külgi maha ei jookse- tagumik kipub ikka dieediga väga ära kaduma (mitte et ta mul muidugi üleliia suur oleks).Vaikselt juba nuputan bikiinivalikute üle, sest kes kevadeks tellida soovivad peavad ennast juba tööde järjekorda lisama. Kui viimati ei suutnud ma otsustada, millist värvi võtta siis tänaseks on sõelale jäänud kaks valikut. Tüüpiline naine
” width=”20″ /> Sellest aga juba teine kord pikemalt…. olen hakanud vaikselt juba igatsen ka oma poseerimise tunde koos Eleriga aga selleni on ka veel paar kuud aega….Hetkel muidugi sellist tunnet ei ole, et võistlusbikiinidesse pugeda tahaksin
” width=”20″ />Kuna aasta sai kokku siis piilusin endomondosse ka- 441h treeninguid 2016. a peale. Eks paistab kaua seda numbrit veel ületada jaksab
” width=”20″ />Omaltpoolt tahas kõikidele soovida edukat uut aastat ja mis puudutab lubadustesse- iseenesest need ennast ei täida, nii et hop-hop- tegudele
” width=”20″ />

detsember 13, 2016 at 5:11 p.l. #27084Topic: Anti-Aging (HGH, TRT) ja selle legaalsus Eestis
in forum Külastajate KüsimusedCodecci
MemberUSA-s on mingil määral levinud sellised asutused nagu Anti-Aging ja Youth kliinikud, kus siis seaduslikult ja reguleeritult pakutakse klientidele muuhulgas kasvuhormooni (HGH) ja testosterooni (TRT) ravi, mis peaksid tublisti kaasa aitama keha füüsilisele arengule. Mõni kutsub neid isegi nö ‘legaalseteks steroidideks’.
Kas keegi oskab öelda kuidas on lood nende ainete seaduslikkusega Eestis ja kas kuskil pakutakse sellist teenust?
detsember 9, 2016 at 7:00 e.l. #389639In reply to: Taavi Merisalu Blogi
Sarge
MemberHei
Peaks vahepeal endast märku andma. Trennid sujusid vahepeal liiga hästi ja sel hetkel on teada, et kindlasti midagi juhtub või siis jään haigeks. Õnneks haigeks ei jäänud, aga trapetsi lõi küll niimoodi pingesse, et mitu päeva ei saa nüüd ennast normaalselt liigutada. Varemgi seda korduvalt juhtunud, aga tundub, et sel korral peaks nädalaga asi korda saama. Muidu on mitu korda paiste ka läinud.
” width=”20″ /> Kahjuks seda ennetada ei saa, sest mõned asjad on lihtsalt ootamatud. Ma usun, et päris paljud on tõsiselt selja ära tõmmanud näiteks sokki jalga pannes või kraani alt vett juues. Teed igapäevaseid liigutusi ja siis järsku kuskil kramp sees.
” width=”20″ />Raskusi tasapisi olen suurendanud ja võiks veelgi, aga ei hakka ka mõne tõsisema vigastusega riskima. Ei ole enam nii noor, et kogu aeg raskustega areneda. Pigem teen lühema puhkepausi või rohkem kordusi – areng seegi.
” width=”20″ />Tundub, et varsti kaalul uus number, sest hetkel juba 82,6kg. Ei usu, et see 83 eriti kaugel on. Eile sattusin ühe vana pildi peale – 2012 veebruar ehk tundub, et veidi enne võistlusi on korralik massikas olnud meil Kaleviga.
” width=”20″ /> Kui mõned lähevad vanemaks saades paksemaks, siis me Kalevi ja Otiga oleme ainult kuivemaks läinud.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_tongue.png” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />
Panen ühe värske pildi ka. Hetkel on vorm selline, et jalgadel, tuharal ja triitsepsil kerged triibud näha ning kuusepuu seljal samuti triibutab.
” width=”20″ /> Mida madalam on rasvaprotsent, seda suuremad tunduvad ka lihased.
” width=”20″ />
detsember 7, 2016 at 9:20 e.l. #389605In reply to: Fitshop Sparta: “Vedel kuld”
Fitshop Sparta
MemberKoonda kõik oma vajalik treening-info ühte mugavasse abilisse!

Treeningpäevik aitab sul kerge vaevaga oma trennide, rekordite ja kehamöötude üle arvestust pidada. Lisaks saad sinna märkida kõik lisainfo, mis treeningut suuremal või vähemal määral mõjutada võisid – näiteks toidulisandid, enesetunne jms. Jälgi oma arengut ja pane kõik kirja! Tagasi vaadates on alati tore võrrelda, kuidas endalegi üllatusena tulevalt märkad, et jälle mõni raskus suurem ja keskkoht jälle paar senti peenem.

Päevik on loodud koostöös Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liiduga, tagamaks kasutajatele maksimaalse rahulolu!
Hakka oma treeninguid üles märkima juba täna ning haara endale selleks vajalik abiline FitShopist!
FitShop Sparta täna avatud 10.00 – 20.00!
-
AutorSearch Results