Õnnitlen fitness.ee tõlkijat ja muidu väga muheda jutuga meest juubeli puhul! Et tervist jätkuks ja motivatsioon oleks kõrgel!!!

kuskil jokeri artiklis oli et janar kasutas/kasutab ka natuke .
PETTUMUS oli see artikkel .
Lugege kommentaare ka!
Janar Rückenberg: See kolmas tee on artikli kaasautori enda sügavalt personaalne järeldus, tõlgendus ja väide
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>))…
Ehk siis mees ütleb, et pole mingisugust abi kunagi kasutanud. Aga kunagi ei või teada. Mina usun, et ta on puhas.
Kas Otil või Janaril on 35cm biitseps? Või siis Argol või Morozovil. Ei tea, et ükski neist keemik oleks.
Kui mõtled Janar Rückenberg’i siis sa natukene eksid…. Ise on öelnud ,et kasutab keemiat aeg-ajalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
LINK: http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=5224
Jah ega mersu ka midagi erilist võrredles mossega ei tee,roolid ju mõlemil ja pedaalid:) Optimumi maitse, lahustuvus ja mõju on kümmneid x parem kui siin kodus kokku kootud jahu.
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…mp;top=top.lime
Janar Rückenberg: Ei ole võimalik üldse nii rääkidagi, et “ma olen nüüd 3 nädalat Mass 2 võtnud, kurat ei tunne nagu mingit erilist mõju” või et “ma panin viimased kuu aega Whey Gold Standardit, laksas ja mõjus väga hästi”. Teate, see ei ole võimalik. Kui te tarbite lihtsalt erinevaid tavalisi valgupulbreid, siis mina väidan seda, et mitte keegi ei tunne ega saagi erinevate valgupulbrite mngeid toimeid või mõjusid kuidagi erinevalt tunda. See kas te võtate Gold Standardit või Hera 80 – t…mingeid erinevaid efekte lihtsalt ei teki. Tegemist on tavalise proteiiniga (toitainega), valguga, mis on lihtsalt kontsentreeritud pulbri kujul…ei ole võimalik mingeid mõjusud või “laksamist” valgupulbri võtmisest üldse tunnetadagi. See on umbes sama jabur kui, et “tüüp” sööb kuu aega peale igat trenni paki “Farmi” kohupiima ja siis teine kuu pärast igat trenni paki “Tere” kohupiima ja siis räägib, et “oi kurat, see “Tere” kohupiim annab ikka palju rohkem juurde või laksab kuidagi paremini”. Valgupulber, see sisaldab lihtsalt tavalisi toitaineid, valdavalt siis proteiini kontsentreeritud kujul. Minult endalt on ka tihtipeale küsitud, et “kuule, oled sa “seda” võtnud või “toda” proovinud, et kuda mõjub või kuda on?” No ütlen ausalt, et kõik, mis ma sellistel puhkudel võin kommenteerida, on siis selle proovitud valgu lahustuvus või maitseomadused. See, kas nüüd American´i valk andis mulle midagi rohkem, kui Hera 80, seda ma küll öelda ei mõista.
Sooviks vastuseid eelkõige Janar Rückenbergilt, kes katsetab kavaga.
Näiteks mõlemal ülakehapäeval on biitseps ja triitseps sees, kas siis valin mõlemaks päevaks ühe ja sama harjutuse või erinevad?
Kui paku pealt pole võimalik suruda, milline oleks teine võimalus(peale põranda)?
Delaadimise ajal, peale seda, et harjutuste arv väheneb, kas korduster arv samuti?ja kui palju siis?
Nagu Janar Rückenbergi sulest…

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Täpselt minu mõte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Leidsin sellise artikkli:
Siin
Täitsa õige jutt.
Nagu Janar Rückenbergi sulest…
Tervist!
Mul oleks selline palve, et ehk oskab aidata keegi jõutõstmise kava koostamisel. Algaja ma päris pole, sest kusagil 4 aastat juba saadud jõusaalis raskusi kangutada( Kaalu 102 kg ja pikkust 182 cm ning jõunäitajad on siis: rinnalt 160 kg, jõutõmme 230 kg ja kükk 220 kg – kõik ilma varustuseta). Asi on selles, et pole spetsiaalset powerliftingu kava kunagi teinud.
Kasutasin ka otsingut aga ei ole veel midagi sobilikku leidnud peale artikli /Mis vahe on kulturismil ja jõutõstmisel?-Janar Rückenbergilt
Seal oli välja toodud tüüpiline jõutõstja nädalane treeningujaotus:
Esmaspäev: Kükk + abistavad harjutused
Teisipäev: Puhkus
Kolmapäev: Lamades surumine + abistavad harjutused
Neljapäev: Puhkus
Reede: Jõutõmme + abistavad harjutused
Laupäev: Puhkus või (biitseps, triitseps)
Pühapäev: Puhkus
Kuna olen powerliftingus suht algaja veel siis äkki saaks keegi lahti seletada, et millised need abistavad harjutused on?
Ja vb tuleks mul teha mingisugust muud kava hoopis?
Suured tänud kõigile kes aitavad!!!
Bonsuna teksti kohta siis väike parandus. EMV oli 17 dets. 1994a.
Mainitud Jaanus Mummi video tuleb ka üles, mis toimus 1993a. Kui juunior võitis absoluutse tiitli.
Seal ka päris sürr värk kus kuulutati medalikolmik välja ja peale seda tehti uus väljakutse 2-3 koha omanikele, Petrogradovile ja Revali-Igorile (perekonna nime ei tea täpselt sp ei hakka kirjutama Bozok vms)
Peale seda vahetati uuesti kohad ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Siis ka tulemas Marek Kalmuse 1992 aasta treeningvideo. Selline eht Pumping Iron ja saal meenutab stiililt Janar Rückenbergi praegust saali. Kui ma ei eksi siis osad Mareki aparaadidki nüüd seal … elu on ikka seiklus küll.
Tagasi uudise / artikli juurde
Tõlkinud Janar RückenbergArtikkel käsitleb ketogeense dieedi praktilisi ja teaduslikke aspekte. Mis on ketoos?Ketoos on organismi seisund, kui süsivesikute tase on ekstreemselt madal ning organism hakkab ennast energiaga varustama ketokehadest. Ketoosi defineeritakse kui ketoonide (ketokehade) moodustumist ja ilmumist organismi (vereringesse). Kui organism on ketoosis, tõuseb vere ketokehade kontsentratsioon kõrgemale kui vere glükoosi kontsentratsioon. Ketokehadest saab organismi peamine energiaallikas.Ketokehad on rasvaainevahetuse kaas (kõrval) produkt, na…
See asi ei ole alati nii lihtne nagu sa räägid, näiteks mina kasutan kindaid kuna mul käed higistavad näiteks rohkem, no ei ole lihtne siis neid kange ilma kinnasteta käes hoida, kondoomi kasutatakse ka asja pärast, mitte niisama.
Ei lao ma sinna mingit 300kg, üldse tekib küsimus, et milleks selline ironiseeriv küsimus. See on küll oma asi, kas ma kannan neid kindaid või mitte. Hakkasingi kandma neid sellepärast, et poole aasta möödudes olid käed kui grossimehel, ilmselt siis ei harjunud ära käed.
peace..
Loomulikult on see igaühe oma asi kas ta tõstab/surub raskusi paljakäsi või kinnastega, aga minu arust on siiski üsna kindel fakt, et kinnaste kasutamisel jääb käte haare nõrgemaks kui ilma kinnasteta. Ma huvi pärast vaatasin netis üsna mitut videot, kus rammumehed veavad üliraskeid “kohvreid”, kandivad rehve jne, alati tehti seda paljaste kätega. Vaatasin ka näiteks Janar Rückenbergi videosid: http://www.youtube.com/profile_videos?user=Traktoryyy Mitte ühelgi korral ei kasutanud ta kindaid. Sama ka Andrus Murumetsa kohta.
Kui käed ilma kinnasteta villi lähevad või nahk maha tuleb, siis järelikult käed on veel nõrgad, ei jõua raskust käes paigal hoida ning raskus hõõrub peopesa.
Janar Rückenberg – 200 kilo
Eile Väike-Maarjas toimunud GEORG LURICH-i kümnenda rammumeeste võistluse võitis JANAR Rückenberg. Ütleme nii, et seljavõiduga.) Pani kõik alad kinni. (Ise sai sama tükiga hakkama saadud täpselt 10 aastat tagasi.) Kes olid teine kolmas jne. , pole kursis. Tean veel ainult seda, et Andrus Murumets käis ja näitas meestele kuidas peab raskusi tõstma ja olla teinud ka mingeid muid vägitükke. Ise käisin Väike-Maarjast läbi ainult hetkeks, hilisõhtul, nimelt esinemas väsinud rammurahvale.
Minu õnnitlused Janarile!
Õnnitlused ka minu poolt!
Eile Väike-Maarjas toimunud GEORG LURICH-i kümnenda rammumeeste võistluse võitis JANAR Rückenberg. Ütleme nii, et seljavõiduga.) Pani kõik alad kinni. (Ise sai sama tükiga hakkama saadud täpselt 10 aastat tagasi.) Kes olid teine kolmas jne. , pole kursis. Tean veel ainult seda, et Andrus Murumets käis ja näitas meestele kuidas peab raskusi tõstma ja olla teinud ka mingeid muid vägitükke. Ise käisin Väike-Maarjast läbi ainult hetkeks, hilisõhtul, nimelt esinemas väsinud rammurahvale.
Minu õnnitlused Janarile!
Seda mõtet edasi vaagides teekski üleskutse kõigile võistlejatele, kes veel võistlevad ja/või päris käega pole löönud võistluskulturismile – TEEME SÜGISEL VÄGEVA SHOW RAHVALE ja LÄHME KÕIK LAVALE – (kui just eelmine päev jalaluud ära ei murra

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )
Siis polekski võistlejaid nii vähe ju ja rahvas saaks elamuse ja pööraks kulturismi-usku!
(Ott Kiivikas, kõik Marekid, Ivo Pärle, Vend Vähk, Kaido Voogla, kõik Argod, kõik Indrekud, Andrei Abrossimov, Janar Rückenberg vennaga, Lennart Männiste, Andres Barabanov (miks mitte), Taivo Seppa, Meelis Susi, Robert Nool, Richard Lant, Eiko Rapur, ma ise luban ka tulla jne jne.) Sorry kui keegi mainimata jäi.
Mh-Ah? Või kulturisti hing väriseb ? 
Tuleks isegi, aga seda siis järgmisel sügisel 
Päris hea mõte muidu, et ennast (või teisi) motiveerida.