Search Results for 'Janar Rückenberg'
-
AutorSearch Results
-
mai 6, 2006 at 6:41 e.l. #82487
In reply to: kui vanalt oleks normaalne alustada?
Mr Tin
MemberTere kõigile!
Tundub, et foorumis leidub hulgaliselt mõistlikke arvamusi, erinevalt Janar Rückenbergi vastavast artiklist, kus propageeritakse jõutreeningut juba 6-ndast eluaastast. Imbub läbi, et artikkel on kirjutatud läbi segaste emotsioonide, kasutades ohtralt RASVAST SUURT KIRJA CAPS LOCKIGA. Väga ebausaldusväärne ja vastutustundetu, seda enam, et ühe inimese/kildkonna arvamust ei tasu peaaegu kunagi liiga tõsiselt võtta. Kuulata tuleb mitmeid erinevaid variante ja leida kuldne kesktee.
Olge ikka mõistlikud ja ärge otsige ei tea mida, kaotades teekonnal selle, mis teil olemas on.
aprill 21, 2006 at 12:40 p.l. #80957In reply to: Silbaum pronks
inside14
MemberTo paprica loe uut Janar Rückenbergi artiklit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 21, 2006 at 11:32 e.l. #80952In reply to: kui vanalt oleks normaalne alustada?
bohemianrhapsody
MemberLoe uut Janar Rückenbergi artiklit.
aprill 12, 2006 at 8:01 p.l. #7372Topic: Tegijate Treening: Janar Rückenberg – rind/triits
in forum Kulturism & Fitnessjoker
ParticipantSiia on siis teretulnud kõik postitused artikli – “Tegijate Treening: Janar Rückenberg – rind ja triitseps” kohta.
Kui on küsida lisaküsimusi või midagi jäi arusaamatuks, siis küsi siin Janarilt siin.
Artikkel siin:
aprill 12, 2006 at 8:41 e.l. #79812In reply to: Kas keegi on proovinud 5×5 kava ?
Awanafaqya
Membertervitus.
Oleks selle kava kohta veel üks küsimus.
Jaotus on selline :
E: Rind, triitseps, kõht
T: Selg, trapets (Sellel päeval ka jõutõmme nagu Hr. Janar Rückenbergi pakutud variandis)
N: Õlad, biitseps
R: Jalad, sääred, kõht
Küsimus on siis selline, et kui teen jõutõmmet seljapäeval, et kas teen siis samal päeval ka kangitõmmet ettekallutatult 5*5 ?
Aitäh.
aprill 11, 2006 at 5:17 p.l. #79750In reply to: Kas keegi on proovinud 5×5 kava ?
kaiv
MemberMis protsenti max raskusest selle kava puhul kasutatakse?Ja miks triitsa 2x nädalas ja biitsa 1? Või teisel nädalal oleks vastupidi?
100% max raskusega nii et jõuad teha 5×5 nagu ma aru sain
jõumeestel ei ole biitsepsit nii palju vaja vist
Selle kava puhul tehakse nii, et alguses võetakse veidi kergem raskus, millega suudetakse väga kergesti 5×5 ära teha. Järgmine nädal lisatakse 2.5 kg. Ja nii edasi. Hiljem ei suudeta enam 2.5 kg iga nädal lisada, siis tehakse kaks nädalat või nii kaua kuni suudetakse. Tähtis on see, et raskused läheksid järjest suuremaks! Kui blokk on ees, siis kas viskad kava nurka, või alustad otsast. Vaadake Janar Rückenbergi tõlgitu artiklit !
aprill 10, 2006 at 2:55 p.l. #79608In reply to: Kas keegi on proovinud 5×5 kava ?
kaiv
MemberKas keegi ka Janar Rückenbergi tõlgitud varianti proovinud on (5×5 kulturistile)?
aprill 9, 2006 at 1:35 p.l. #79482In reply to: Tegijate Treening: Marek Morozov – jalg ja säär
joker
Participanttehke rinna kohta samasugune asi…Varsti tulemas – Janar Rückenbergi rinnatreening, külasta lehte ja jälgi artikleid…
märts 1, 2006 at 12:39 p.l. #73075In reply to: Maailmameistri tõde ja õigus!
vend vähk
ModeratorVEND VÄHK VEELKORD MAREK KALMUSELE:
Ilmselt ei lugenud sa minu teksti korralikult läbi ja sinu silma hakkasid ainult esimene ja viimane rida. Sa ära oleta! Kas ma olen öelnud, mis ma arvan sellest Arnoldi dopinguteemast? Miks sa arvad, et kõik, kes ei avalda sulle avalikult tunnustust, on sinu vastu?
Kui mulle ongi teinekord erinevates liigades ülekohut tehtud, siis arutan seda lähikondlastega, aga mitte ei pasunda sellest avalikult ajalehes, sest kokkuvõttes jääb kannatajaks ikkagi kulturism tervikuna. Kui sulle meeldib, et kusagil delfi kommentaarides kulturiste pededeks ja eneseimetlejateks sõimatakse, siis lase edasi, aga oma tähelepanekutest võin öelda, et internet on päris hirmuäratav jõud ning sellised kommentaarid mõjutavad tugevasti noorte meeste mõttemaailma, kes ehk praegu kaaluvad, kas alustada jõusaalitreeninguid või mitte. See oli loomulikult super, et viimastel Eesti MV-del oli 40 võistlejat, aga sellise kisa tulemusena siin viimastel päevadel paljud noored loobuvad jõusaalitreeningutest, sest avalik hääl on seostanud kulturismi keelatud ainetega ja muu pasaga ning kokkuvõttes kannatab nii IFBB kui ka EFF.
Sinu fännidel on ilmselt sügavalt savi, mis sellest spordialast saab ja hetkel tegelevad kooris Tokko peale näpuga näitamisega. Ok, Arnold loobub, aga ma olen juba praegu 100% kindel, et sellega sinu ristikäik saab hoopis hoogu juurde! Netikommentaarides on juba järgmisena Ott hammaste vahel ja küll jõuab järg ka Marek Morozovini, Argo Aderini, Janar Rückenbergini, minuni jne. Minul isiklikult oli sellel nädalal elus esimest korda võimalus oma sportlike saavutustega midagi normaalselt teenida, aga ilma hoiatamata otsustas üks mees siin hakata tõde ja õigust nõudma! Üldiselt keerasid sa minul mitu lähituleviku plaani pe..sse ja ole sa tänatud selle eest! Ma ei ole selle spordialaga siiani absoluutselt mitte midagi teeninud ja nüüd, kui oleks selline võimalus avanenud, tõmmati vesi peale. Samuti tõmbasid sa suuremal või vähemal määral avalikult vee peale kõigile teistele kulturistidele. Kas ma peaksin ka nüüd hakkama ajalehes sinu peale näpuga näitama, et mul olid plaanid ja Marek Kalmus rikkus kõik ära! Mul on olnud elus piisavalt palju raskeid aegasid nagu sinulgi ning igale mõõnale järgneb tõus! Minu töökaaslased teevad nüüd ka viimased päevad minu kuuldes naljasid keelatud ainetest ja kohe nii tore on olla!
Tänan tähelepanu eest!
märts 1, 2006 at 12:19 p.l. #73068In reply to: Maailmameistri tõde ja õigus!
Marek Kalmus
MemberVEND VÄHK MAREK KALMUSELE:Tuletan sulle meelde, et õpin psühholoogiat ja praeguseks hetkeks kahtlen sinu vaimses tervises. Vägisi jääb selline mulje, et see Marek Kalmus, keda mina olen siiani tundnud, on kuhugi Mongoolia steppidesse orjaks saadetud ja sealt on asemele mingi kohalik metsaline saadetud. Kui teema läheb isiklikuks, siis põrutaksin ka sinu suunas siia paar pärlit avalikult omalt poolt, aga selline tegevus viib ainult kodusõjani. Kui mulle ongi teinekord erinevates liigades ülekohut tehtud, siis arutan seda lähikondlastega, aga mitte ei pasunda sellest avalikult ajalehes, sest kokkuvõttes jääb kannatajaks ikkagi kulturism tervikuna. Kui sulle meeldib, et kusagil delfi kommentaarides kulturiste pededeks ja eneseimetlejateks sõimatakse, siis lase edasi, aga oma tähelepanekutest võin öelda, et internet on päris hirmuäratav jõud ning sellised kommentaarid mõjutavad tugevasti noorte meeste mõttemaailma, kes ehk praegu kaaluvad, kas alustada jõusaalitreeninguid või mitte. See oli loomulikult super, et viimastel Eesti MV-del oli 40 võistlejat, aga sellise kisa tulemusena siin viimastel päevadel paljud noored loobuvad jõusaalitreeningutest, sest avalik hääl on seostanud kulturismi keelatud ainetega ja muu pasaga ning kokkuvõttes kannatab nii IFBB kui ka EFF.
Sinu fännidel on ilmselt sügavalt savi, mis sellest spordialast saab ja hetkel tegelevad kooris Tokko peale näpuga näitamisega. Ok, Arnold loobub, aga ma olen juba praegu 100% kindel, et sellega sinu ristikäik saab hoopis hoogu juurde! Netikommentaarides on juba järgmisena Ott hammaste vahel ja küll jõuab järg ka Marek Morozovini, Argo Aderini, Janar Rückenbergini, minuni jne. Minul isiklikult oli sellel nädalal elus esimest korda võimalus oma sportlike saavutustega midagi normaalselt teenida, aga ilma hoiatamata otsustas üks mees siin hakata tõde ja õigust nõudma! Üldiselt keerasid sa minul mitu lähituleviku plaani pe..sse ja ole sa tänatud selle eest! Ma ei ole selle spordialaga siiani absoluutselt mitte midagi teeninud ja nüüd, kui oleks selline võimalus avanenud, tõmmati vesi peale. Samuti tõmbasid sa suuremal või vähemal määral avalikult vee peale kõigile teistele kulturistidele. Kas ma peaksin ka nüüd hakkama ajalehes sinu peale näpuga näitama, et mul olid plaanid ja Marek Kalmus rikkus kõik ära! Mul on olnud elus piisavalt palju raskeid aegasid nagu sinulgi ning igale mõõnale järgneb tõus! Minu töökaaslased teevad nüüd ka viimased päevad minu kuuldes naljasid keelatud ainetest ja kohe nii tore on olla!
Võta aeg maha ja käi metsas loomadele kraanuleid viimas ning vaata kinos mõnda toredat koguperefilmi! Kuigi mul pappi eriti ei ole, võin sulle kinopileti välja teha, aga luurele ma sinuga ei lähe, sest esiteks oled sa liiga suur ja kaugele nähtav ning teiseks oled sa ettearvamatu tüüp ja ei või kindel olla, et sa luuramise asemel kõva häälega isamaalisi laule laulma ei hakka.
Selge. Sinuarust on siis ka Tokko õige mees.
Kle tulevane psüholoog, sa enda vaimse tervise üle oled juurelnud? Sinu jutust tuleb välja, et mina olen teinud Eesti kulturismile halba reklaami. Ja Tokko oma keelatud ainete müügiga ja jagamisega oma sportlastele tegi kasulikku reklaami.
Pigem vast siis nii, et aastast 2001 olen mina valitud välja “mustaks lambaks”, et varjata sellega oma musti tegusid. Vale mehe valisid! (Tokkole)
Oi Vähk vaene mees! Kinopileti raha võid ka endale kõrvale panna. Kes teab läheb vast veel tarvis sul endal. Aga oma vaimset tervist mine küll kohe kontrollima. Sõjaväelasene on sulle need uuringud kohustuslikud ja ka tasuta ma usun.
Tra. kus mehed alles
??:”>märts 1, 2006 at 11:36 e.l. #73061In reply to: Maailmameistri tõde ja õigus!
vend vähk
ModeratorVEND VÄHK MAREK KALMUSELE:
Tuletan sulle meelde, et õpin psühholoogiat ja praeguseks hetkeks kahtlen sinu vaimses tervises. Vägisi jääb selline mulje, et see Marek Kalmus, keda mina olen siiani tundnud, on kuhugi Mongoolia steppidesse orjaks saadetud ja sealt on asemele mingi kohalik metsaline saadetud. Kui teema läheb isiklikuks, siis põrutaksin ka sinu suunas siia paar pärlit avalikult omalt poolt, aga selline tegevus viib ainult kodusõjani. Kui mulle ongi teinekord erinevates liigades ülekohut tehtud, siis arutan seda lähikondlastega, aga mitte ei pasunda sellest avalikult ajalehes, sest kokkuvõttes jääb kannatajaks ikkagi kulturism tervikuna. Kui sulle meeldib, et kusagil delfi kommentaarides kulturiste pededeks ja eneseimetlejateks sõimatakse, siis lase edasi, aga oma tähelepanekutest võin öelda, et internet on päris hirmuäratav jõud ning sellised kommentaarid mõjutavad tugevasti noorte meeste mõttemaailma, kes ehk praegu kaaluvad, kas alustada jõusaalitreeninguid või mitte. See oli loomulikult super, et viimastel Eesti MV-del oli 40 võistlejat, aga sellise kisa tulemusena siin viimastel päevadel paljud noored loobuvad jõusaalitreeningutest, sest avalik hääl on seostanud kulturismi keelatud ainetega ja muu pasaga ning kokkuvõttes kannatab nii IFBB kui ka EFF.
Võta aeg maha ja käi metsas loomadele kraanuleid viimas ning vaata kinos mõnda toredat koguperefilmi! Kuigi mul pappi eriti ei ole, võin sulle kinopileti välja teha, aga luurele ma sinuga ei lähe, sest esiteks oled sa liiga suur ja kaugele nähtav ning teiseks oled sa ettearvamatu tüüp ja ei või kindel olla, et sa luuramise asemel kõva häälega isamaalisi laule laulma ei hakka.
veebruar 4, 2006 at 10:22 e.l. #69331In reply to: Öine telesaade kanal kahes…. 00.15
TANK
Memberno kui sa mõtled muusikat siis paar nime võin ära mainida…
Vootele Parts – Rammstein “Keine Lust”
Imre Vähi – Survivor “Eye of the Tiger”
Janar Rückenberg – H-Block “I’ve got the Power”
Taivo Seppa – Queen “Show Must Go On”
Andrei Abrossimov – Enigma “Gravity of Love”
Peeter Gimbutas – (tundmatu esitaja Metallica cover) “Enter Sandman”
Argo Ader – TATU “All About Us”
keegi kasutas vist veel – Staind “So Far Away”
parandage kui ma eksin või lisage juurde…
november 29, 2005 at 1:45 p.l. #63235In reply to: Küsimus Fitless.ee juhatusele ??
Rebane
KeymasterKus viga näed laita, seal tule ja aita. ‘ring ring ring a bell?’
On olemas kahte erinevat moodi inimesi: ühed kes VIITSIVAD teha midagi ja teised kes EI VIITSI.
Nagu ka eelmises postituses seletasin (liiga vähe seletasin, nagu näha on) on üks põhjus ka, miks uudiseid või tont teab mis asju ei kajastata selles, et meieni info ei jõua. Enamuse uudistest peame ise oma tööajast välja võluma. Terve tegutsemisaja jooksul võiks stiilis näppude peal kokku lugeda, kes midagi ka viitsinud teha on (suur respekt Janar Rückenbergile, kes on viimasel ajal asja VÄGA tõsiselt võtnud ning tõlgib artikleid ja samas lisab juurde sinna ka enda arvamusi). Pidevalt saadavad härrased Vähk ja Kalmus mulle pilte, mida ma galeriis uuendan. Teadjamatele meestele on foorumis tehtud oma nurk, kus nad saavad oma jüngreid abistada. Ärge tulge ütlema, et midagi ei tehta ja midagi ei liigu.
Palun härrased Crash, freshman ja Axer – kirjutage uudiseid ja lugusid, tõlkige artikleid, joonistage pilte, võtke intervjusid ning aidake sellega asjale kaasa, mitte ärge oodake et järsku keegi teine viitsib Teie eest töö ära teha. Jube kerge on sõna võtta ja öelda, et tehke.
Mis puutub Mareku saavutustesse, siis kuskilt mujalt kui Fitness.ee foorumist pole meile rohkem midagi laekunud. Ning samas pole me ka mingi BNS või delfi, kelle töötajatel on AEGA ja RAHA surfida netis ringi ja koguda endale uudiseid ning neid siis kajastada.
Meie omaltpoolt teeme mis jaksame. Kui ei meeldi siis pole midagi teha.
Ja ma pole juhatus (juhatus on …eemal). Olen üksik webmaster ning nagu paistab ei hinnata seda, mida ma teen. Pidev irin käib, et olen loll ja prillidega friik ning suurte kompleksidega jobukott kes kõiki terrori all hoiab ja asjast midagi ei tea. Nii et suured tänud.
september 23, 2005 at 11:29 p.l. #5385Topic: to n2k ehk möla maha, vastik lugeda!!!
in forum Külastajate KüsimusedAnonüümne
GuestJutt käib teemast: “Gustavo 5 nädalat enne Olympiat”.
n2k, kui sa ei jaga matsu, siis säästa lugejaid oma lollidest kommentaaridest!
Ära kogu omale “tegija” paguneid selliste mõttetute kommentaaridega!!!
Teema püstitaja küsimus oli ju selge. Kas Gustavo suudab end viie nädalaga tippvormi viia.?
Muideks, sääreluud peabki katma säärelihas, aga seda sa loomulikult peeglisse vaadates ei näe:))
Samuti ka teistele: “Kui midagi asjalikku öelda pole, olge parem vait!!!
Jura ajamise tõttu kaovad foorumist ka tõelised tegijad kes suudaksid ka köita oma jutuga nn vanemaid olijaid.
Siinkohal tahaks tänada Janar Rückenbergi, kes on viimasel ajal võtnud vaevaks palju huvitavaid artikleid tõlkida.
Pole ka vaja kogu aeg korrutada, et “kasuta otsingut!”. Kui ei meeldi, ära vasta KKK-le. Küll foorumis leidub inimesi, kes leiab aega ja tahtmist vastata ka 100.-ndat korda küsitud teemadele, näiteks kreatiinist. Kordamine on “tarkuse ema”, teate ju isegi.
september 8, 2005 at 9:22 e.l. #58934In reply to: teie arvamus huvitab!
muc
MemberSiin mail on jah nii, et tegelikult mahuvad nii mõnedki kulturismis võistlejad ära ka body fitnessi piiridesse. Tõenäoliselt oleks kulturismi lava poole tühjem, kui pandaks need, kes piiridesse mahuvad, vägisi body fitnessise. Aga jah. Üldiselt arvan ka, et miks mitte. Kindlasti vaatemängulisem. Olgem ausad, Vend Vähk on omale paraja piraka fännkonna ka aja jooksul saanud, kellest paljud käivad ka võistlusi kohapeal kaemas. Loomulikult tahavad nad ka oma lemmikut finaalis näha. Jutt ei käi nüüd VV-st, vaid kellest tahes. Meie uus kuum “Artikli mees” Janar Rückenberg üllatas ka kevadel paljusid. Paljud kindlasti mõtlevad, et kas ta suudab ka sel korral taolise vormiga lavale naasta. Ja kui suudab, siis kas ta oleks nii hea vormi korral võimeline lööma nt vanameister Indrek Otsust finaalis jne. Neile küsimustele saab vastuse vaid sel viisil, kui kõik parimad finaalis kokku panna ning anda võimalus nii kohtunikele, kui ka publikule võimalus otsustada, kes ikkagi on kellest üle : )
Üks tähelepanek veel. Nimelt on meeste kulturismi finaalis nii, et kutsutakse välja ka ühest kaalukategooriast mitu meest, nt Ader ja Kiivikas. Küsimus siis, et miks ei võiks nii teha ka Noorte ja juuniorite puhul? Ütleme, et on ükskõik millises kaalukategoorias mitu tugevat võistlejat, kuid absoluuti hetkel üle ühe noore/juuniori pole kutsutud, isegi kui nt kergemate juuniorite 2. koht oleks selgelt üle vennast, kes muidu tuleb absoluudis teiseks. Ma ise arvan, et siin võiks ka mitu noorukit ikkagi välja kutsuda, kui on kodune töö tehtud ning midagi näidata.
MIDA TEISED ARVAVAD?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorSearch Results