Search Results for 'Fitness5'
-
AutorSearch Results
-
september 17, 2014 at 6:11 p.l. #26197
Topic: Fitness5 treening
in forum JõusaalDwayne72
MemberTere.
On plaan alustada treeninguid Fitness5 võistluste jaoks. Pole väga populaarne ala (vähemalt materjale on internetis vähe), ainult Rootsis tundub olevat päris heal tasemel. Eestis olid ka see aasta esimesed võistlused ja järgmine aasta tahaks isegi nendel osaleda. Oskab keegi soovitada, kuidas peaks oma treeningkavad üles ehitama? Seal on vaja suurt jõuvastupidavust, aga terve aasta nii ilmselgelt ei treeni, et teen pikki seeraid. Kas peaks päevad ära joatama nii, et igal päeval on nt. ala spetsiifilised harjutused või kuidas oleks kõige mõistlikum?
Tänan vastamast.
juuli 15, 2014 at 6:03 e.l. #368163In reply to: Fitness5 – Finaalvõistluse protokoll ja video!
Martin Mynz
MemberPean nüüd kurbusega teada andma, et sel aastal jääb Rootsi Fitness5 võistlustele minek ära. Asi selles, et Rootsi võistluste peasponsor läks pankrotti ning korraldamise võttis üle teine ettevõte ning sellega seonduvalt muudeti ürituse toimumise kuupäev, koht ja ka maht. Ehk siis võistlus lükati 27.07, see toimub nüüd Göteborgis ning vaid 1 päev, mitte 3 päeva, nii nagu oli alguses plaanitud. Kuna finalistid olid rootslaste poolt juba paika pandud ja neid on 60 võistlejat (20 meest kuni 80kg, 20 meest üle 80kg ja 20 naist), siis leiti, et seda on niigi palju ning nad ei saa meid enam juurde võtta. Ma saan selles suhtes neist aru, 60 võistlejat on ikka väga palju ühe päevaga läbi lasta, kuid 3 inimest juurde võtta ei võta ju väga palju rohkem aega, minu meelest oleks tähtsaim, et nad täidaksid enda poolt antud lubaduse meid osaleda lasta. Ma rääkisin küll 7 erineva inimesega korraldajatest( kes alguses kinnitasid, et me oleme soojalt teretulnud) kuni omanikeni välja, kuid tulemus on ikkagi endine. Rootslased kahjuks on sellised, et neid ei anna ära rääkida.
Ma olen inimene, kes ei murra kunagi oma sõna, kuid seekord läks kahjuks nii. Vabandused kõikide võistlejate ees, kes sellest ennast puudutatuna tunnevad. Luban omalt poolt, et järgmine aasta korraldame kindlasti uuesti Eestis vähemalt sama hea Fitness5 võistluse. Kõik senised võistlejad on soojalt teretulnud ning loomulikult ootame ka palju uusi võistlejaid.
juuni 22, 2014 at 6:42 p.l. #367807In reply to: Silvar Rückenberg
meukow
MemberTere!
Sain lõpuks eelmise nädala Fitness5 videod üles laetud:
juuni 18, 2014 at 12:14 p.l. #367658In reply to: Fitness5 – Finaalvõistluse protokoll ja video!
lkv
Member..ja huvilistele video ka!
Palju õnne võitjatele, väga tasavägine värk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 16, 2014 at 4:28 p.l. #365456In reply to: Silvar Rückenberg
meukow
MemberTere!Jah Silvar, nüüd võib vist tõesti kevadhooaja lõpetatuks lugeda. Eile toimunud Fitness5 Eesti finaalis sain 3. koha. Enesetunne oli väga kehv ja antud olukorras kahjuks rohkemaks võimeline ei olnud. Kuigi tahtmist oli palju, ei allunud keha üldse tahtele. Enne SELL’i mänge tekkinud väsimusest ei ole siiamaani lahti saanud. Et august välja tulla, tõmbasin treeningkoormused väga madalale ning eelmisel nädalal lükkasin kõikvõimalikud lisandid menüüsse, et taastumist kiirendada, kuid ei mõjunud miski. Ise tunnen, et hea päeva ja enesetunde korral on 150 punkti täiesti reaalne. Edasised treeningud teen vastavalt enesetunde järgi ja mingeid maksimume taga ei aja. Lisan rohkem aeroobset jooksu ja rattasõidu näol.Selle aasta võistlused:16.03.2014 – EMÜ Fitness Five (EMÜ, Tartu) – Surumine 58x45kg, biits 38×22,5kg, kükk 44x75kg, lõug 27x, rööbaspuud 44x, 1. koht. Kaal 76,1kg.29.03.2014 – EMV jõutõstmises 2014 (Sparta spordiklubi, Tallinn). Kükk 170kg, surumine 140kg, jõutõmme 242,5kg. Mehed -74kg 3. koht. Kaal 72,95kg.26.04.2014 – 30. Eesti Karikavõistlused Kulturismis ja Fitnessis (Salme kultuurikeskus, Tallinn). Athletic Fitness 2. koht.03.05.2014 – EMV lamades surumises 2014 (Kimberi spordiklubi, Pärnu). 150kg. Mehed -74kg 2. koht. Kaal 73,9kg.16.05.2014 – XXX SELL-i mängud (TÜASK, Tartu). Kükk 160kg, surumine 127,5kg, jõutõmme 220kg. Mehed -74kg 5. koht. Kaal 73,85kg.25.05.2014 – Fitness5 III etapp (TÜASK, Tartu). Surumine 28×72,5kg, biits 20×37,5kg, kükk 23x110kg, lõug 28x, rööbaspuud 41x. 1. koht. Kaal 73,3kg.15.06.2014 – Fitness5 Eesti finaal (Sparta spordiklubi, Tallinn). Surumine 28×72,5kg, biits 16×37,5kg, kükk 22x110kg, lõug 27x, rööbaspuud 39x. 3. koht. Kaal 73,6kg.Eilse võistluse videod sai ka linti võetud, kuid need lisan hiljem. Selle kuu hommikune kaalu ning toitumise tabel:
juuni 15, 2014 at 6:48 p.l. #367608In reply to: Fitness5 – Finaalvõistluse protokoll ja video!
Martin Mynz
MemberSelle aasta Fitness5 Eesti finaal on siis nüüd seljataga. Võin julgelt öelda, et jäin igati rahule kõigega, võistlejad olid SUPERTUBLID andes endast sõna otseses mõttes endast viimase välja, kaaskohtunikud olid ka tublid ning ka sponsorid ei koonerdanud auhindadega;) Nii et sügav kummardus kõigi ees, ilma Teieta poleks see võistlus teoks saanud. Tänane finaal oli väga tasavägine ning seda eriti meeste esikolmiku järjestuses. Enne viimast ala juhtis Siim Jürgenstein, kuid kuna Alex Uuetalu tegi väga tugeva tulemuse triitsepsisurumises(55kordust), pidi Siim esikoha loovutama Alexile. Kolmandaks tuli väga hea tulemusega Allan Nikopensius, kes ei olnud küll täna tippvormis, kuid andis vastastele siiski väärilist konkurentsi.
Naiste kategoorias jäi võitmatuks ka seekord Rete Jallai, temal ka varasem võistluskogemus sellel alal. Ka Egle ja Gaidi olid väga tublid.
Suurimad tänud ka abistavale meeskonnale, pildistajatele, raskuste pealepanijatele, ajavõtjale ja kaasaelajatele.
Anname kindlasti ülevaate ka Rootsi võistlustest, kuidas meie võistlejatel läks jne.
Ootan kõiki selle aasta osalejaid ka järgmine aasta osalema ning loodan väga, et järgmine aasta leidub rohkem julgeid, kes ennast tahavad proovile panna.
juuni 9, 2014 at 6:30 p.l. #367442In reply to: Fitness5 – Finaalvõistluse protokoll ja video!
Martin Mynz
MemberJuba sellel pühapäeval toimub selle aasta Fitness5 Eesti finaal Sparta Spordiklubis. Olen olnud kontaktis ka Rootsi Fitness5 peakorraldajatega ning ma küsisin, kas me saame Eesti finaali võitjad otse Rootsi finaali, sain vastuseks, et oleneb kõik tulemustest. Ehk siis võistlus Rootsis tomub 3-5.07, 3-4.07 toimuvad eelvoorud ja 5.07 on finaal. Kui aga Eesti finaalist tulevad väga korralikud tulemused, saame meie võistlejad otse Rootsi finaali. Nii et kõik finalistid, andke endast 110% Eesti finaalis ning Rootsis saab kergem olema;)
mai 27, 2014 at 9:52 e.l. #366881In reply to: Fitness5 – Finaalvõistluse protokoll ja video!
Martin Mynz
MemberNüüd siis selle aastase Fitness5 võistluse kõik eelvoorud seljataga ning peab ütlema, et mina isiklikult olen siiamaani väga rahule jäänud nii kõikide võistluste, kui ka võistlejatega. On tore näha, kui kõik osalejad annavad endast maksimumi pannes oma vastupanu ning suutlikuse tõeliselt proovile. Viimane eelvoor toimus Tartus, kus oli kohal rekordarv osalejaid. Korraldajate poolne suur tänu kuulub selles osas suurelt Esta Pildile.
Järgmine võistlus on juba Eesti finaalvõistlus ning see toimub 15.06 Tallinnas Sparta Spodiklubis. Finaali pääses igast eelvoorust 3 parimat. nagu ka reeglites on kirjas, võis võistleja osa võtta mitmest osavõistlusest ning seekord võttis Alex Uuetalu osa lausa kõikidest osavõistlustest ning see on muidugi väga positiivne. Sellega kaasneb see, et nii Tartu kui ka Pärnu osavõistluselt pääseb edasi meeste arvestuses ka neljanda koha omanikud.
Selle aasta Eesti Fitness5 finalistideks on meestest; Siim Jürgenstein, Alex Uuetalu, Argo Erit, Allan Nikopensius, Kristian Singh, Margo Kuiv, Edward Oks, Assar Tallo, Joonas Tamm, naistest; Monika Aus, Rete Jallai, Egle Villik, Gaidi Rosenthal. Juhul, kui keegi eelpool nimetatust ei saa finaali tulla, siis palun andke sellest teada aadressil marcosmunz@hotmail.com või 56 933 968. Siis saan pakkuda finaalikohta järgmisele võistlejale.
Peatse kohtumiseni finaalis;)
mai 25, 2014 at 6:53 p.l. #366806In reply to: Silvar Rückenberg
meukow
MemberÕhtut!
Täna toimunud Fitness5 etapil õnnestus võit koju tuua. Tingimused olid rasked ja pinge säilis lõpuni. Tulemustest olen kõige rohkem rahul kükiga. Biitsepsi ja lõuatõmmete harjutustega võib ka rahule jääda. Surumises ja rööbaspuudes olen ka paremaid tulemusi teinud. Nii et arenemisruumi veel on ja 15. juunil finaalis loodame tulemusi veel parandada. Auhinnaks anti sponsoritelt ka päris palju nodi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud kaameramees Kalevile, kes tänased minu katsed linti võttis:
mai 24, 2014 at 8:13 e.l. #366699In reply to: Fitness5 – Finaalvõistluse protokoll ja video!
Draakon40
MemberAeg lausa lendab, juba sellel pühapäeval toimuvad Tartus Maaülikoolis viimane eelvoor Fitness5. Nii nagu ka eranditult kõik eelmised etapid, tõotab ka see etapp tulla põnev nii sportlastele kui ka kaasaelajatele. Tulge ja pange ennast julgelt proovile, saate garanteeritult väga korraliku trenni, toreda elamuse ning saate ka teada, kui heas vormis te tegelikult olete;)
Hetkeseisuga võistlustele registreerunud on; Egle Villik, Gaidi Rosenthal, Asko Külmsaar, German Gholami, Jüri Lebedev, Kristian Singh, Tiit Kallavus ning Rete Jallai. See on ühtlasi viimane etapp enne finaal sellel aastal, nii et tulge lihtsalt kohale ja pange ennast proovile. Ma olen kindel, et leidub veel tublisid jõusaali sportlaseid, kes võiksid väga edukalt sellel alal võistelda.
Ja tulge ikka Tartu Ülikooli spordiklubisse, Ujula 4 Tartu
mai 21, 2014 at 2:49 p.l. #366600In reply to: Silvar Rückenberg
meukow
MemberTere!
Paar sõna SELL-i mängude kohta. Kahjuks ei olnud võistluspäevaks piisavalt välja puhanud ja tõmme jäi selja kanguse ja väsimuse tõttu oodatust palju väiksemaks. Kükiga jäin enam-vähem rahule – 150kg, 160kg,
170kg(jäi seekord veel raskeks). Surumises tegin isikliku – 120kg, 125kg, 127,5kg. Ja viimasena jõutõmme, kus alguses panin 230kg alla, aga viimasel hetkel muutsin 220kg peale, kuna soojendusruumis sain vaevaliselt 200kg maast lahti.Esimene katse 220kg jäi kang kehast liiga kaugele ja jäi tõmbamata. Teisel katsel võtsin korralikult kokku ja tõmbasin ilusti ära. Kolmandaks katseks lasin kangile panna 240kg, et saada oma kategoorias 3. koht, aga kahjuks jäi kang raskeks. Kokkuvõttes 5. koht ja siiamaani väga kange selg.
Sellel pühapäeval plaanis Fitness5 võistlus kaasa teha. Korduste osas pole hetkel vorm väga kiita, aga niisama käega lööma küll ei lähe.
Ja nüüd lippan trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuulmiseni!mai 21, 2014 at 11:03 e.l. #366592In reply to: Fitness5 – Finaalvõistluse protokoll ja video!
Draakon40
MemberTere Esta
Pildimaterjali leiad siit http://mybody.ee/fitness5-jargmine-osavoistlus-11-mai-kimberi-klubis-kohtunikuks-heiki-nabi/
Martin või minult saab ka suuri pilte kui keegi soovib. Kvaliteet ei ole just kõige teravam, aga Tartus parandame vea.
Tänud!
Kas Tartu etapiks fotograaf olemas?
mai 21, 2014 at 10:30 e.l. #366588In reply to: Fitness5 – Finaalvõistluse protokoll ja video!
Indrek Viska
MemberTere Esta
Pildimaterjali leiad siit http://mybody.ee/fitness5-jargmine-osavoistlus-11-mai-kimberi-klubis-kohtunikuks-heiki-nabi/
Martin või minult saab ka suuri pilte kui keegi soovib. Kvaliteet ei ole just kõige teravam, aga Tartus parandame vea.
mai 21, 2014 at 7:47 e.l. #366580In reply to: Fitness5 – Finaalvõistluse protokoll ja video!
Martin Mynz
MemberAeg lausa lendab, juba sellel pühapäeval toimuvad Tartus Maaülikoolis viimane eelvoor Fitness5. Nii nagu ka eranditult kõik eelmised etapid, tõotab ka see etapp tulla põnev nii sportlastele kui ka kaasaelajatele. Tulge ja pange ennast julgelt proovile, saate garanteeritult väga korraliku trenni, toreda elamuse ning saate ka teada, kui heas vormis te tegelikult olete;)
Hetkeseisuga võistlustele registreerunud on; Egle Villik, Gaidi Rosenthal, Asko Külmsaar, German Gholami, Jüri Lebedev, Kristian Singh, Tiit Kallavus ning Rete Jallai. See on ühtlasi viimane etapp enne finaal sellel aastal, nii et tulge lihtsalt kohale ja pange ennast proovile. Ma olen kindel, et leidub veel tublisid jõusaali sportlaseid, kes võiksid väga edukalt sellel alal võistelda.
mai 8, 2014 at 10:28 e.l. #365862In reply to: Fitness5 – Finaalvõistluse protokoll ja video!
Martin Mynz
MemberNüüd siis aeg juba niikaugel, et juba sellel nädalavahetusel toimub II Fitness5 osavõistluse etapp Pärnus Kimberi Klubis. Nagu ikka eestlastele kombeks, registreeritakse end võistlustele sõna otseses mõttes viimasel minutil. Hetkel registreerunud naistest Monika Aus, meestest Alex Uuetalu, Joonas Tamm. Ehk leidub siiski ka Pärnu kandis inimesi, kes tahavad end proovile panna. Ootame põnevusega;)
-
AutorSearch Results