Search Results for 'Fitness5'
-
Search Results
-
Tere foorumirahvas!
Minu nimi on Oleg Žumadilov ja nagu teema pealkirjast aru võib saada, ei tegele ma kulturismiga, rannafitnessiga või muu lava-fitnessiga. Crossfiti, tõstesporti, jõutõstmist ka ei tee. Mida ma siis teen? Ma ole tavaline harrastaja, kel lihtsalt meeldib jõusaalis käia ja kelle jaoks iga trenn on väike pidu.
Veel mitu aastat tagasi terve mu jõusaalis käimine koondus rinnalt surumiseks. Ainuke eesmärk oli võimalikult palju kilot rinnalt suruda, nagu teisi harjutusi üldse ei oleks. Tulemused isegi olid enam vähem korralikud: 100ti surusin ma veel 15-aastasena, 16-aastasena tegin 110kg ja gümnaasiumi lõpus tegin 125kg, kuigi tol ajal ma tõsiselt ei tegelenud, käisin 1-2 korda nädalas isaga, kuna põhispordiks oli sel ajal karate, kus olin mitmekordne Eesti meister ja Baltimaade meister ka.
Tõsisemalt hakkasin jõusaalis käima ülikoolis (TTÜ-s), kus sai tasuta kohalikus jõusaalis käia. Käisin 4-5 korda nädalas argipäeviti, kuna nädalavahetusel sisse ei saanud. Tulemused ei lasknud end kaua oodata: 20-aastasena tuli 140kg, suht varsti ka 150kg, kuskil 4-5 kursusel sai ka TTÜ-s korraldatud rinnalt surumise võistlus võidetud tulemusega 162.5kg kehakaaluga ~84kg, eks see kehakaal on mul alates 16-st aastast olnud ja siiamaani (varsti saan 31) sama palju kaalun +-paar kilo.
Miks ma kunagi kuskile tõsisemale võistlusele ei läinud- vastus on lihtne: iga kord kui ma oma maksimumi tegin- sain ma mingit traumat (õlg, küünarnukk, ranne jne). Ehk trauma tuli ka siis, kui ma 3 aastat tagasi surusin 180kg. Teleglt trauma tuli sellest, et ma ei suutnud 185kg suruda.
Samal aastal muutus ka mu treeningustiil. Põhjuseks oli Audentes fitnessi jõusaalis korraldatud võistlussari “Jõusaali Täht”, kus ma otsustasin osa võtta. Seal selgus, et ma oskan mitte ainult maksimumi, vaid ka korduste peale suht hästi suruda ja isegi mitte ainult suruda. Teised alad (sõudeergomeeter, lõuatõmbed, rööbaspuudel surumised, kükid) tulid ka suht hästi välja. Muidu oleks tol aasta isegi võitnud, kui osaleks kõigis 5-s alas, aga käisin puhkusel, seega üks ala jäi tegemata ja jäin seetõttu teiseks, aga pole hullu, esimeseks sai mu isa, kes on järgmist kaks aastat ka seal võitnud (mina ei osalenud- mul sündis laps ja sportlikus plaanis need olid väga nõrgad aastad). Aga see aasta ikka läksin sinna uuesti võistlema… ja võistin.
Olen väga tänulik Audentes fitnessile selle võistluse eest, kuna mu spordielu muutus palju huvitavamaks, hakkasin otsima kus veel saaks midagi sellist teha. Juhuslikult avastasin sellist alat, nagu Fitness5, vaatasin teiste inimeste tulemusi ja arvasin, et võiks proovida. Esimesel võistlusel sain 139punkti (kui see kellegile midagi ütleb) ja 2koha, paar kuud hiljem (Eesti Karikavõistlustel) juba 147punkti (ka 2koht), hiljem (oktoobris 2016) Eesti Meistrivõistlustel 158punkti (3koht) ja nädal hiljem Euroopa Meistrivõistlustel 162punkti (aga ikka jäin 2-ks). Aga näidake mulle kedagi, kes sellest mehest suudaks parema tulemuse teha.

See postitlus hakkab liiga pikaks saama, seega ei hakka enam praegu teie aega varastama ja jätan midagi edaspidiseks kirjutamiseks.
Instagramis nüüd leiab mind ka: https://www.instagram.com/oleg7oom/
.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_happy.png” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” title=”