50 ketast küll sõrmede vahel ei hoia, 25 on teine asi..
Head harjutused sõrmede treenimiseks:
– aja peale ketta hoidmine (võta aega ja kasuta sama ketast, siis tunned ka arengut)
– biitseps nagu hantliga aga hantli asemel võtad kettal servast. Hullult hakkab sõrmedele
– randmetreening
– gripper – aga selle peab netist tellima, poe omad on mõttetud
aegajalt saab teda ikka manustada, küsimus siis selline, et kas õlu mõjub hästi või halvasti ja üldse kui alkoholi tarbida, kas siis ta tekitab mingit taandarengut või mitte?
Kas keegi k?¤ib teist ikka jooksmas ka v?µi? Tahtsin teada et mitu korda peaks n?¤dalas jooksma et ikka arengut ka toimuks (et s?¼da saaks tegevust ja v?¤heke saaks rasvast ka ikka lahti) . Kuskilt lugesin et 3 korda n?¤dalas on piisav et tagada j?¤rjekindel areng. Ning kuidas ma koormust peaksin t?µstma jne jne.
Kas keegi k?¤ib teist ikka jooksmas ka v?µi? Tahtsin teada et mitu korda peaks n?¤dalas jooksma et ikka arengut ka toimuks (et s?¼da saaks tegevust ja v?¤heke saaks rasvast ka ikka lahti) . Kuskilt lugesin et 3 korda n?¤dalas on piisav et tagada j?¤rjekindel areng. Ning kuidas ma koormust peaksin t?µstma jne jne.
AnonüümneGuest
minul vist geneetilised arenguvõimeid pole, sellepärast imestangi, et T ja teistelgi areneb nii, et rebenb. Kui mina oma nahka venitan, veni see küll päris palju. Aga noh ma pole teab mis vatti lihastele ka andnud.
AnonüümneGuest
Mida te nüüd mögisete T kallal… Kahju on, et teisel areng kiire on või?
Minul oli täpselt sama probleem vähem kui 2 aastat tagasi… Olin siis ka 17 (ja biits 39). Kätele, õlgadele, ja seljale tekkisid jubedad punased venitusarmid! Ja kui veel trenni tegin siis muutusid need tumepunasteks. Alguses olin rumalast peast nende üle uhkegi, et näete, kasvan nahast välja, kuid õnneks küsisin siiski targematelt inimestelt nõu! Ja ausaltöeldes on jube rõve, kui siis tullakse keemikuks sõimama, kui abi palud… (väga tuttav tunne mulle). Esimestel treeningaastatel on paljudel areng nii kiire et ei nahk ega liigesed ei jõua lihastele järgi, kõike seda põhjustas minu puhul vähemalt (ja usun ka et T puhul) head geneetilised eeldused lihase kiireks arenguks + tappev trenn… Ja ise ma polnud (ega pole ausaltöeldes siiani) peale taastusjookide ja muu sellise isegi mingeid tablette näinud, rääkimata kasutamisest!
Mina kasutasin nende naharebendite puhul imepisikest ja kallist geeli nimega “Contractubex”. Vaata http://www.magnum.ee/cgi-bin/script/kaup?a…&enable-zero=no. Seda kasutavad tavaliselt rasedad naised, kui neil kõhu kasvades sinna naharebendid kipuvad tekkima. Peale selle määrisin enda rebendeid tavaliste nahka-pehmendavate kreemidega. Ja minu kurvastuseks pidin ka mõneks ajaks treeningkoormust vähendama, et lasta nahal taastuda.
Nüüdseks on kõik rebendid taandunud ja õnneks on armid suhteliselt märkamatud.
Igaljuhul soovitan sul ennast kiiresti ravida ja mitte igasugustest jobudest lasta ennast häirida, kes ise ei arene ja teisi keemikuks sõimavad. Ole tubli!
TMember
raudbetoon et tablette pole pannud. schwarz tegi tõesti üle 20 seeria. asjaga hakkasin tegelema mingi 14-15 aastaselt. mingi 16 aastaselt viskas kopa ette. areng polnud piisavalt kiire. siis copisinki natuke schwarza treeningkava ja hakkasin nii et silme eest must rauda tõstma. pikkust 186 kaal 82 ja rasva on minimaalselt. enda arvates pole midagi erilist.
Pool aastat tegin sellist kardiomasinatt tõisemalt. Ei saanud toona jooksu trenniga tegeleda hüppeliigese trauma tõttu ja opi järgselt oli see masin ainuke võimalus vormi säilitada, samas ennast vigastamata. Käisin siis Flexeris, seal on Johnsoni masinad(hetkel üks päris uus). Osta küll ei maksa minu arust. Esiteks oled paras mürakas ja sinu valik on rahakoti iärgi küll OK. Johnsoni oma maksis minu mäletamis mööda 50 000 eeku. Elu on näidanud, et sellised masinad kodus täidavad mõne aja möödudes riidenagi funktsiooni. Mis puutub viletsasse ilma siis see on inimeste väljamõeldis. On vaid valesti valitud riietus. Mis numbritesse puutub siis kaal püsis sama eelneva jooksu tõttu, küll aga rasva % vähenes a la 3% nädalas(pidasin ka päevikut). Kuid uhatud sai ka mehe moodi
3X nädalas 2h, 8level, pärast oli loik all
. +kerge jõusaal ülakehale. Kui suvel hakkas juba kuumaks minema siis lõpetasin masinaga ära, sest selline asi 25-27 C kuumuses tundus juba ensetapuna
. Praktiliselt juba 30minutiga tõmbab mahlad välja mis tõmmata on. Enda kogemustele toetudes pean kõne all olevaid masinaid efektiivseks, niivõrd kuivõrd ise suudad vastu pidada. Muud moodi seda nimetada ei oska, kuna trenn on ikka suht rutiin. Kodus peaks asi veel kehvem olema. Asjal oleks suurem kasu kui saaksid teha enne hommikusööki(rasvade põlemine efektiivsem). Jooksmisest on see raskem, loomulikult sama koormust silmas pidades, kuna siin liiguvad ka käed, imiteerides murdmaa suusatamist. Kaal langeb kui teed ka isuga ja püstitad mingid eesmärgid nii ajalised kui koormuslikud. Mõttetu on seal pool tundi vehkida olematu koormusega. Koormus peaks olema selline, et masin liigub vaid jalgadega vajutades ja kätega ikka tõmmates. Saad hetke vormi mõõta sellega mitu min. suudad vast pidada max koormusega ja teatud kiirus hoides. Sellega saad ka jälgida arengut(enda max oli 12min, 16level, kiirus 63). Tähtis on regulaarsus+taastumine+korralik toitumine, nälgimisega saab küll kaalu maha aga langetada tuleks ju tervislikult. Tuleb vaid menüüd jägida, selle kohta palju kirjandust. Peale trenni kõvasti vett ja sauna jne jne. Mehe moodi rabades langeb kaal nagu kaalujälgijates
. Loomulikult jalgade venitus enne ja pärast. Ah jaa, ära tee seda viga, et noh ma siin saalis juba korra olen, panen nüüd tunnikese jõusaali ka veel peale. Esiteks ei ole lihtsalt jõudu suruda max koormusega. Mõttetu, kindlasti peab tegema eraldi päevadel kui just ei ole suurte koormustega juba eelnevalt harjunud. Ja ka siis võiks tea ükt hommiku ja teist õhtu. Lihtsalt järgmist korda alustdes ei ole taastunud…Jõudu siis.
Neid nimetataks naha rebenditeks ja üldjuhul tekivad nad siis, kui kasutatakse aineid mis panevad lihased ebaloomulikult kiirelti kasvama, nimelt ei jõua nahk järele kasvada.
Loomuliku arengu puhul selliseid asju ei juhtu.
Kahjuks neid enam normaalselt eemaldada ei saa, peab pöörduma ilukirurgia poole.
TMember
Tere!
Mul nimelt selline probleem, et nahale on tekkinud venitusarmid. Viimasel ajal on areng olnud suht kiire ja seetõttu need armid tekivadki. Näiteks peale kätetrenni kui lihased punnis on biitsepsist veidi allpool ligi 2 cm pikkun punanu inetu jutt. Olukord läheb iga trenniga hullemaks. Mida teha. Äkki on mingi vitamiinipuudus. Vanust on mul 17 ja biitseps 39,5. Äkki on asi vanuses. Profid olge mehed aidake hädast välja.
Uskumatu, et p…e mühab kasvada…
aga ega see võimatu ka pole, keegi ei tea ju Sinu horminaalset tasakaalu. Jalgadele üldiselt ja tuharatele tehes arenevad küll tuhara lihased. Küljed tõmbuvad auku ja juba käega katsudes on tagument kava, nagu iga teinegi lihas. Kui Sul on nii siis on areng ebapropotsionaalne, vaja koormusi tuharatele vähendada…Kui aga on see tõnäolisem varjant, et rasvunud siis pole muud kui teha mitu korda nädalas aeroobset trenni(enne hommikusööki) ja toidtu jälgida. Minu arvates on tuharatele ja jala ülemisele tagumisele osale parimaks harjutuseks kang turjal ettekallutused…järgmine(alguses, pärast enam sellist valu ei teki)) päev istmine-astumine mugavalt välistatud 
ÕU! ÕUUU!! Vend Vähk-sinu Kala siin, olen sinu Fänn. Kuulge Birgitid ja Kristid! Ärge siin kujutage ette, Siilpoiss on minu – äkki muutun armukadedaks, mis siis. Kahjuks ei jõudnud võistlusi vaatama tulla, aga tean su arengut niigi. Ära siis lõdvax lase! Jah, juubeliõnnitlused kah, oled valmis?! Mine siis pikalt ######!
Ainult sinu Kala!
Ära siis pikka viha pea..jah
üLI KÕVA!
Paraku on nii, et perioodil, kui kasvatame lihasmassi suureneb ka rasva protsent. See on paratamatus, kui jälle hakkame kaalust alla võtma pidurdub lihaste areng. Kahte jänest korraga ei püüa, nagu öeldakse. Selleks tuleks treening jagada tsükliteks.
…ja teistele kreatiinihuvilistele.Kreatiin annab tavaliselt jõudu juurde 10 protsendi kanti,sõltub paljudest erinevatest teguritest.Lihaskasvu suurenemine ja areng on puhtalt individaalne.
Probleem selles, et teatud harjutusi tehes näiteks kangiga õla ringe ei suuda kangi käes hoida kauem, kui vaja. Tunnen et suudaks veel harjutust jätkata aga sõrmedest vajub kang ära ja olen sunnitud kangi maha panema, et see maha ei kolgsataks. Kas käed ei jõua lihtsalt arengule järgi??? Teen õla ringe 100-110kg.