Skip to main content

Search Results for 'Ott Kiivikase treening'

Avaleht » Forums » Otsi » Search Results for 'Ott Kiivikase treening'

Viewing 2 results - 76 through 77 (of 77 total)
  • Autor
    Search Results
    hawker
    Member

Igatahes siin Soomes on üks teatud koolkond/seltskond, kes peab seda väga normaalseks, et aeroobset pole üldse vaja teha – et milleks kaotada raskesti saavutatud liha… Sel teemal on lausa raamatki kirjutatud. Raamat on küll kulturismist üldse, aga aeroobse mittetegemine on üks teemadest sealhulgas.

Kui sa pole just Kiivikase-Kalmuse klassist kulturist ja massiperioodil, siis on kindlasti aeroobset vaja teha.

Muidugi, soovitatakse HIIT tüüpi kõrge intensiivsusega intervalltreeningut, mis käib põhimõtteliselt plüomeetrilise jõutrenni eest ja pigem arendab kui taandarendab lihast, ent on samas rasvapõletamises ja VO2 arengus madala tempoga aeroobsest tükk maad efektiivsem.

Topic: kava algajale

in forum Vana Foorum
    andres87
    Member

Tere.

Tähaks siis hakata käima jõusaalis (keha treenida). Siiamaani pole kordagi käinud (olen 17 aastane). Ja lihased on väga nõrgad.

Peamiselt olen teinud vastupidamisspordialasid (jooksmine, rattasõit) ja judot.

Kõige rohkem on treenitud kõhulihaseid, kuid käed ja jalad on ikka väga väikesed.

Lugesin treeningkavade alt Treening algajatele (Ott Kiivikase poolt).

Küsimus, et kui suured on raskused seal mõeldud. Rinnaltsurumist olen teinud väga vähe (siis kui juhtunud kangi lähedusse) ja maks. on 45kg. Ja jalapressist pole kuulnudki.

Ja oleks tänulik ka muude soovituste eest algajale.

Ette tänades Andres

Viewing 2 results - 76 through 77 (of 77 total)