Search Results for 'Ott Kiivikase treening'
-
AutorSearch Results
-
september 30, 2014 at 7:54 p.l. #371427
Ott Kiivikas
MemberTöine päev jälle õhtus, päeval korralik jalatrenn Revalis ja õhtul jällegi degustatsioon Rocca My Fitnessis. Homme stardin hommikul kohe Pärnu ja päev seal suuresti möödubki, vaja nii oma trenn teha kui degusteerimine ja õhtu lõpetan treeningualase seminariga. Kõik see saab toimuma “Tervise Paradiisis” seega kel mahti tulgu läbi. Kohapeale võtan kaasa nii WF kalorvibasid siirupeid kui puddinguid, samuti saab maitsta uut Intrat ja palju muud ning õpetan kuida Pancake mixi edukalt pannkookideks segada.
Kava:
15.30 – 17.30
Eritoitude degustatsioonid (asukoht: veekeskuse fuajee).18.00 – 20.00
Praktiline koolitus jõuharjutustest Ott Kiivikase juhendamisel (asukoht: jõusaal).
NB! Praktilisele osale tulla palun spordiriietes ja -jalatsites.Kliendipäev on kõikidele tasuta!
Spa&Sport spordiklubi asub Pärnus, aadressil Side 14. Vaata lisaks http://www.terviseparadiis.ee/sport/.

Üks videolõik ka tänasest trennist, raw hacki Hoistil 175kg x 10 varem ei ole seal sellise raskusega teinud
juuli 2, 2014 at 6:04 p.l. #368322Ott Kiivikas
MemberJõmm on kodus ilusasti ja olen saanud nüüd ise ka peale marutamist kolm päeva korraliku trenni teha….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Trennisisu ja soov teha on suur ja usun ,et see loob head eeldused ka mingisugusekski arenguks kui vaadata vastu sügisele. Täna käisin vahelduseks Spartas trennis, rahvast oli seal päris korralikkult ja valdavalt domineerisid võistlejad sportlased nii kulturismis, jõutõstmises kui tõstmises – seega sportlaste jaoks näikse ettevalmistus sügiseks käimas täie hooga.Tegin ise täna selga ja maht, mille läbi töötasin oli päris suur (selg 35 seeriat ainuüksi), lisaks jooksu 20 min ja kõhtu, lõppu venitus. Homme trennist vaba ja olen kutsutud EOK poolaasta medalistide vastuvõtule. Lisaks minule kõik esimesel poolaastal medaleid võitnud sportlased ja nende treenerid.
Tuletan meelde, et Fitcamp laagrisse saab ennast registreerida veel 7 juulini ja sama kehtib ka võistluste kohta, mis seal aset leiavad.
Panen välja ka koolitusplaani ,mida laagris läbi viime – sedakorda siis fookus puhtalt praktilisel osal ja seda nii trenni osas kui poseerimises. Läbiviijateks mina ja Natalia.
Treeninglaagris Rannafitness Fit.Camp toimuvad koolitused teisipäeval, kolmapäeval ja neljapäeval. Sel korral on põhirõhk praktilistel koolitustel, kus juhendajateks Ott ja Natalia Kiivikas.
Koolituskava:
15.07 Praktiline treeningkoolitus jõusaalis. Rannafitnessi treeningut juhib Ott Kiivikas ja bikiinifitnessi treeningut juhib Natalia Nazarenko-Kiivikas.
16.07 Praktiline treeningkoolitus jõusaalis rannafitnessistidele Ott Kiivikase juhendamisel. Samal ajal toimub praktiline poseerimiskoolitus bikiinifitnessistidele, juhib Natalia Nazarenko-Kiivikas.
17.07 Praktiline poseerimiskoolitus bikiini- ja rannafitnessistidele, juhendavad Ott ja Natalia Kiivikas.
18.07 toimub Rannafitness Fit.Camp laagris spordipäev ehk Spordiklubide Spartakiaad. Riietusstiil on vanakooli sport. Võistlusjuhend.
19.07 Saaremaa Open Cup 2014 bikiini- ja rannafitnessis. Registreerimine kestab 7. juulini, võistlusjuhend.
Tule laagrisse!
veebruar 19, 2014 at 6:51 e.l. #359900In reply to: Archangel’i blogi
Archangel
MemberNo krt, bonsuna omad juba alustasid võistlemiseks sponsoreerimist, lol. See on õppetund mulle… tee veel vormi, topitakse vastumeelselt stringid jalga ning visatakse nagu lihatükk lavale.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mu enda mõtted on aga sellised:
Õnneks ei pea ma kohe midagi otsustama. Ma jätkan oma tegemisi nii nagu ikka ning vaatan kuhu vorm liigub. Mulle meeldib Kiivikase suhtumine, kus ta on aastaringselt lavavormist paari kilo kaugusel ning võib pm. paarinädalase etteteatamisega, kus teeb mõned pisikesed muudatused, lavavormi paika timmida. Kui ma ise kunagi nii kaugele jõuan, siis vaatab edasi. See idee mulle väga ei meeldi, et võistlemise eesmärgil hakata end kuidagi ekstra piinama või piirama. Ma ei armasta kulturismi nii sügavalt, et ma tahaksin oma aega ja energiat ekstra selle jaoks kulutada. Kui mul jooksvalt tekib piisavalt hea vorm, et nö, möödaminnes lavale astuda, siis võib ju seda teha…
Tundub võib-olla mõnele imelik, aga minu vorm ei ole mingi meeletu keskendumise ning distsipliini tulemus.(kuigi läbi aegade on mõlemat muidugi vaja läinud) Ma loen teiste inimeste blogisid ning kohati tundub lausa hämmastav, kui suur fanatism mõnel on. Pidevalt “trenn, trenn, trenn”, pildid toitudest, pidevad kirjad, et oi kuidas tahaks trenni aga peab veel tööl olema jne jne. Ja ma ei ütle seda paha pärast, väga lahe, et inimestel on selline tahe ja sisemine soov millegi nimel pingutada. Kuid minu jaoks on trenn ja vastav toitumine saanud lihtsalt osaks elustiilist. Tavapäraseks osaks. Ma ei ela trenni nimel ega ideaalse toitumise nimel. Ma ei unista võistlemisest ega tiitlitest.
Fanatism trenni ja toitumise suunas tundub minu jaoks sama imelik, kui fanaatiliselt hambapesust või duši all käimisest rääkida.(“Ei jõua ära oodata millal koju jõuan ja hambaid pesta saan, oh yeah. Ning siis lähen duši alla, oi raisk, nühin ennast täiega”)

Miks ma ise neil teemadel pidevalt sõna võtan on lihtsalt selle pärast, et usun, et minu teadmised on piisavalt põhjalikud, et teisi aidata. Ma ei tee seda mingist meeletust armastusest ja fanatismist kulturismi või fitnessi vastu. Mulle lihtsalt meeldib vormis olla ning mulle meeldivad heas vormis ja terved inimesed. Ma usun, et see on miski, mida igaüks saab, võib ning peakski tegema ning mis toodab eluaegseid dividende igas eluvaldkonnas. Seega võib öelda, et mul on pigem fanatism inimeste elukvaliteedi tõstmise ja üldise harituse arendamise suunas ning toitumise ja treeningu teemadel rääkimine on lihtsalt minu viis oma panust anda.
Aga jah, ma ei ärka üles mõtetega, et oi raisk, kuidas tahaks trenni teha ja õigesti toituda, või et, oi raisk kõik on nii mõttetult tüütu ja ma ei viitsi ja ei taha vms. Ma lihtsalt ärkan ja teen, ei mõtle kumbagi moodi. Sõtkun hommikul ratast ja siis pesen hambaid sama suhtumisega.
Muidugi vahest on perioode, kus ei viitsi üleüldiselt midagi teha, või vastupidi mott on iga asja suhtes laes, aga ma usun, et see on normaalne ja kõigil nii.
Kokkuvõttes võiks öelda, et võistlussport tundub mulle ekstreemsusena. Ma kardan, et peaksin liialt keskenduma ja energiat panustama viimaste sammude astumiseks, et laval tasemel olla. Ma ei ole kindel, et see minu suhtumisega kokku sobib. Aga eks näis. Ott tundub, et on leidnud mooduse, kuidas võistlemine muuta elustiili osaks mille puhul ei pea enam praktiliselt suurt midagi tavapärasest erinevat tegema.
september 23, 2013 at 7:46 e.l. #348782In reply to: Võistlus eelnerasva põletus ning sellega seonduv.
Archangel
MemberTere!
Asun kohe asja juurde.
Valmistun 12.okt EMV (Meeste physique kategooriaks) ning küsimus on selline, et kui kaloraaz on 5~10% miinuses kuid valku tarbin ikka keskmiselt 2g 1kg kehakaalu kohta. Kas piisava valgu tarbimise korral võib keha ikka minna lihase kallale, sv defitsiidi ja kaloraazi defitsiidi töttu?
Ette tänades, Ats.
Võib. Sõltub treening-staažist, lihasmassi hulgast, defitsiidi suurusest, treeningute intensiivsusest ja muudest toitainetest. Algaja, kes teeb kõik õigesti võib isegi lihasmassi kasvatada. Edasijõudnu, kellel on juba suur lihasmassi hulk ning raskelt treenib suure koormusega, enamasti ei suuda kõike säilitada. Samas õigesti toimides ei ole ka edasijõudnul suurt kadu vaja karta. Kiivikase vormitegemine on hea näide võistlusdieedist, kus lihaskadu on praktiliselt olematu.
juuli 19, 2013 at 8:40 e.l. #346870In reply to: Fit.Camp 15-24.juuli 2016 – Otsereportaaz!
Kristjan-Johannes Konsap
MemberOk. Kuigi ilm oli vihmane ja kole, siis nüüd tundub ilmataat juba leebuvat.
Seega sean oma sammud kõigepealt treeningsaali poole, püüan sealt veidi materjali ja siis väljakule, kus peaks aset leidma kauaoodatud Spordiklubide Spartakiaad!
Senikaua panen Teile siia lingi tänahommikusest hommikuvõimlemisest, täpsemalt virgutavast ujumisest ja veel täpsemalt Ott Kiivikase varjatud andest vettehüppes.
detsember 14, 2012 at 9:03 p.l. #332349Kristjan-Johannes Konsap
MemberJep, vaadake seda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Varsti leitakse, et Ott Kiivikase treeningkavad on Kalmuse plagiaat, sest mõlemad soovitavad rinnale lamades surumist, soovitavad treenida suuri kehalihaseid enne väiksemaid käelihaseid, usuvad kordusvahemikku alla 50, soovitavad enne tööseeriaid soojendust jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 27, 2012 at 7:58 e.l. #330955In reply to: Fitshop Telliskivi: Kui hindad kvaliteeti!
Kristjan-Johannes Konsap
MemberTäna on FitShop telliskivi avatud 18:00ni!
Rõõmustame teid värske FASTi kaubaga, sh ülipopulaarne Protein Pudding!
Tule enda pakile järele!
Kuidas Protein Puddingut kõige paremini tarbida, loe Ott Kiivikase blogist!
Samuti teen täna eripakkumise FAST workout INTRAle: iga purgi INTRAga täna Jari “Bull” Mentula uus treeningDVD kauba peale!
NB! Iga ostuga kauba peale Olimp toote tester!
oktoober 30, 2012 at 6:25 p.l. #276080In reply to: Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Kristjan-Johannes Konsap
MemberTäna tegin Revalis selga.
Und oleks võinud ikka rohkem saada, aga oli vaja süüa ja kooliasju ajada.
Trenn ise:
Hantli tõmbed ettekallutatult 12, 10, 8, 6 (Toetusin hantlirennile. Nii ei väsi alaselg ära nagu pingil tehes)
Kangi otsa tõmme 12,10,8,6
Kitsa althaardega lõuatõmme 3×8
Pullover 3×10 (Kasutasin ära Revali pulloveri, mis on üks vähestest normaalsetest pulloveridest saalides)
Jõutõmme 3×10 (Lõpus tehes oli loomulikult sunnitud kasutama väiksemat raskust. Tehnika lonkas ka veidi, kuna pole ammu teinud)
Käsi oli pärast jõutõmmet selline. Tavaliselt lisanduvad siia ka sinikates põlved
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aeroobne crosstrainer 30 min
Selja puhul ülehindasin mõnes kohas raskusi, kuna pole neid harjutusi mõnda aega teinud. Suutsin küll numbrid ära teha, aga oleks võinud suurema varu jätta progresseerumise huvides.
Eile käis mul Telliskivis külas üks noorsand, kes väitis, et on Team Kiivikasest ja tahab allahindlust saada. Nojah, sai. Aga nagu teame, siis tasuta lõunaid pole olemas. Täna trehvasime Aia tänava Rimi juures, võtsin kohe nööbist kinni nagu korstnapühkijal ja seekord tõi see mulle tõesti õnne: leidsin endale tänaseks kaameramehe.
Ehk täna oli lõpuks aega ja meeles teha üks vormi võrdluspilt. Tahtsin teha samas kohas ja võimalikult sama valgusega.
Esimene pilt nagu aru saada, sõjaväes tehtud. Teine treeningutega uuesti alustades mõned head kuud tagasi, special for Leho ja viimane täna tehtud.
Tundub, nagu oleks see paberilehest selg ikka veidi paksemaks läinud?
Ükspäev vaatasin ka, et mahutreening oleks nagu lailihase kaenlaauku suubuva osa kuidagi rohkem esile toonud. Seljaharjutus mahutreeningu ajal oli kitsa althaardega lõuatõmme. Seda propageeris nii Dorian Yates kui olen näinud ka Indrek Otsuse kavades. Lailihase kinnituse tõttu peaks althaare lihase veelgi rohkem venitusse viima, kuna läheb nö spiraali. “The greater the range, the greater the exercise”, ütleks Dorian. Suurem venitus võiks omakorda tähendada suuremaid mikrotraumasid. Ühesõnaga hea harjutus. Proovige, kes veel pole.
Nüüd loen psühholoogiat edasi. Vahepal tundub täielik mindfu*k. Umbes sama tekst, mida ajavad poliitkud ja foorumiteoreetikud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme aeroobne ja sääred ilmselt.
september 12, 2012 at 5:05 p.l. #324356lkv
MemberKõik lapsevanemad, noored, kes te otsite sportimiseks kohta.. Reval Sport ootab teid.
Spordiklubi Reval-Sport kutsub kõiki noori vanuses kuni 19 a. noorte treeningrühma.
Eelkõige on oodatud noored, kes oleksid huvitatud tulevikus kulturismis, fitnessis või bodyfitnessis võistlemisest.
Noorterühm annab soodsa võimaluse osaleda treeningutes kõigest 23 euro eest kuus. Pakett võimaldab külastada aeroobikat, shapingut ning jõusaali esmaspäevast reedeni.
Samuti hakkavad noorerühma liikmete vahel regulaarselt toimuma rühmasisesed väikevõistlused, mille raames paneb parimatele auhinnad välja Fitshop.
Noorterühma treener Siim Kelner tegeleb noortega E,T,N ja R 15:00-17:00. Treener aitab kokku panna treeningkavad ja nõustab toitumise osas. Kui tekib soov proovida võistlussporti, on võimalik edasisuunamine Ott Kiivikase juurde.
Täpsem info telefonil 6412068 või siim@revalsport.ee
Spordiklubi Reval-Sport asub Tallinnas, aadressil Aia 20.
mai 27, 2012 at 8:36 p.l. #96496In reply to: Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Kristjan-Johannes Konsap
MemberTäna hüppasin läbi Team Kiivikase ülevaatuselt. Sain normaalse kvaliteediga “before” pildid, kuigi jah- grimmiga läksin täna alt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pärast ülevaatust kiire terve keha trenn Revalis. Raskused mõõdukad, seeriad pigem pikemad. Tunne oli väga hea ja eks vaikselt hakkab eluvaim sisse tulema.
Enne magamaminekut lõin praegu veel soovitatava kalorivajaduse kokku ja number, millest lähtuda, tuli ca 2900 kcal.
Toitainete jaotuse valisin hetkel “õpikureeglist” lähtudes 50% süskar, 30% rasv, 20% valk, toidukordi(sh sheigid) tuli kuus.
Üritan kannatlik olla ja plaanin 1-2 nädalat algajate kava teha üle päeviti. Sinna juurde sama palju kardioseansse.
Ott ütles ka oma nägemuse, kuidas peaks sealt edasi minema minu kehatüüpi ja ainevahetust arvestades. Üks mis kindel, et kasutusele võtan taaskord tsüklitreeningu. Hiljem ka spetskavad(eelisarendamiseks jne).
Egas muud kui homme hommikul varajane äratus, trenniasjad ja toidukarbikesed kaasa ja Mustamäe haiglasse keha koostist mõõtma(rasva%, lihase% jne).
veebruar 23, 2012 at 8:59 e.l. #24192Topic: Monika Saar järelkasvuga saalis!
in forum Fast Team – Valmistu koos minugaMonika Saar
MemberTere kõigile ka minu poolt!
Monika Saar – minu nimi ja olen ka üks uustulnukatest bodyfitnessis. Räägin natuke siis teile endast ja sellest kuidas sellise ala juurde jõudsin.
Aasta oli 2009 ja esimene juuli , kui alustsin jõutreeningutega. Eks sai käia jõusaalis varemgi, aga mitte mingi eesmärgiga, vaid lihtsalt vahelduseks aeroobikale. Enne jõusaali treeninguid olin aktiivne aeroobika harrastaja. Vahel isegi viis korda nädalas. Kuna ma elasin enne Tamsalus, siis seal sai ikka suusaradadel joostud , kõnnitud ja vahel ka suusatatud. Sporti olen teadlikult teinud viimased 11 aastat, peale viimase poja sündi.
Mul on kolm poega ja väga tore abikaasa, kes on mind alati toetanud ja nemad on ka minu kõige suuremad fännid.
Treeninguid alustasin kodus, kuna vahendid selleks olid olemas. Kang, hantlid, stepp, lõuatõmbe toru ukse vahel, jala ja käteraskused ja siis veel mingisugune puidust pink, mille saime tuttava käest ja muidugi kõik lauad toolid diivanid mis käiku läksid. Tuli ka odavam,kui koguaeg jõusaalis käija. Ainuke asi mis tollal raha küsis, olid toidulisandid.
Eks sai ka igasugu muid harjutusi teha ja vahel olid lapsed abiks, kes siis seljas olid raskuseks või kõhulihaste tegemisel jalgadel istusid.
Vahel nad ei viitsinud ka ,aga kordamööda siis olid nõus mind aitama.
Kuna areng oli päris hea ja huvi selle ala vastu kasvas, otsustasin end edasi arendada. Sai tellitud vastav ajakirjandus ja netist oli ka igasugu infot hangitud. Fitness.ee oli ikka põhiline leht kus surfata sai.
Oma esimeseks treeneriks pean ma ka oma abikaasat, kuna koos sai trenni tehtud, siis koostas ta minule ka esimesed treeningkavad.
Kuid tänaseks on siis aasta möödas sellest, kui läksin Ott Kiivikase toitumiskoolitusele Sparta klubisse ja sealt see kõik alguse sai.
Küsisin Oti käest tollal, et millised võimalused oleksid minul üldse võistlustele jõudmiseks. Teadsin , et sellel alal võistlemine nõuab ka head geneetikat. Ja eks ennast on ju kõige raskem hinnata. Ott võttis mu vastu , vaatas tollal üle ja pani kokku uue treeningkava. Käisin aegajalt ennast näitamas ja esimeseks eesmärgiks panime sügisesed Eesti meistrivõistlused. Suured tänud Otile!
Siinkohal tahan tänada ka Natalia Nazarenko- Kiivikat, kes oli suureks abiks lavalise liikumise juhendamisel ja poseerimisel.
Ja siis see kõik juhtus 30 oktoobril kuulutati Monika Saar bodyfitnessis -163cm katekoorias teiseks. Olin üllatunud, et nii hästi läks. Lootsin ise, et esimene kord võiks vähemalt mitte viimane olla, aga läks hoopis paremini. Super
Ja ega sellega siis asi ei lõppenud. Möödus umbes viis päeva kui helistas mulle Ott ja ütles, et oled valitud Eesti koondisesse Maailma Karika etapile mis toimub kahel nädala pärast Nokia Kontserdimajas. See oli minu jaoks suurim au ja tõeline väljakutse. Esimest korda praktiliselt laval ja kohe selline võimalus. Sealt sain suured kogemused, kuna võistlejaid oli tunduvalt rohkem meie kategoorias. Ja tase, see ikka hoopis teine.
Ühesõnaga arenguruumi on!
Aga hetkel elan Tallinnas ja töötan Sparta Fitshopis. Treenin ennast ikka Oti käe all ja kuulun ka Team Kiivikasse. Treeningklubiks on nüüd Sparta Spordiklubi. Järgmine eesmärk on hetkel kevadised Eesti karikavõistlused.
Järgneb………
veebruar 2, 2012 at 6:51 e.l. #230585Aile
MemberHei, hei kõikidele praegustele ja tulevastele Team Kiivikase liikmetele ja foorumi lugejatele.
Fitness.ee all kannan ma nime BRIKI, kuid päris elus olen Aire Lossmann. Teen väikse tutvustuse enda kohta, milleks tuleb ajas mitu head aastat tagasi minna.
Esimest korda elus astusin ma jõusaali aastal 2006 ja mitte üldse Eestis vaid Ecuadoris, kus ma parajasti õppisin. Polnud muud eesmärki kui Lõuna- Ameerika heast elust tekkinud liigset kehakaalu natuke maha raputada. Mäletan, et meie klubis oli treeneriks tillukene naine, kes alles oli emaks saanud, kuid ta vorm oli lausa super. Uurides lähemalt, selgus, et ta tegeleb bodyfitnessiga ja nähes ta pilte ning auhindu, tahtsin rohkem uurida selle spordi kohta. Sealse elukorralduse tõttu oli saalis käimine aga rohkem ajaviide kui tõsine treening.
2007 aastal kodumaale naastes oli mul kindel plaan ennast vormi ajada (kaal kuskil 65- 67 kg kui õigesti mäletan) aga selleks oli vaja kedagi, kes oskaks mind juhendada ja suunata. Peale paar kuud kestnud otsinguid sattusin ma fitness.ee foorumisse ja esitasin seal küsimuse: ” Kus teha algust naiste fitnessiga”? Tänu foorumile tutvusin ma Ott Kiivikaga, kes lahkesti mind Reval Sporti kutsus ja alates 2008 aprillist hakkasin jõusaaliga rohkem tegelema.
Vaikselt sai liigutud ning kaal langes ja keha muutus. Eks toitumine on olnud alati minu jaoks kõige raskem osa ja on ka seda praegu. Kui ma õigesti mäletan siis kaalusin kuskil 61- 62 kg
.Aastal 2009 kolisin ma Saaremaale ja liitusin jõutõstjatega, kes minu kooli jõusaalis Jaan Salu juhendamisel rasket trenni tegid. Ka sinna sattumine oli juhus, sest otsustasin osaleda koolis korraldatud sangpommi rebimise ja tõukamise võistlustel, mille tulemusena kutsus Salu mind poistega ühte trenni. Kes Jaani teab siis tema käe all on sündinud mitu Euroopa ja maailmameistrit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võistlusteks hakkasin ma teadlikult valmistuma 2009 september ja dieet kujunes meeletult pikaks sest lavale astusin ma esimest korda 21. märtsil 2010 LEKV. Nendele võistlustele järgnes Reval Cup ja Eesti karikavõislused, olles kaalu langetanud 46,8 kg peale.
Hoolimata sellest, et olen võistlus pausi pidanud pea 2 aastat juba, käin ma ikka trennis ja võistlusplaane pole ma maha matnud. Hetkel on suund võetud bikini fitnessi suunas, arvestades mu keha iseärasusi.
Samuti olen ma proovinud oma panust anda Eestis kulturismi ja fitnessi edendamisele. Kõige õnnelikum olen ma ehk selle üle, et suutsin Eestis korraldatud klassikalise kulturismi MM-l kohtuniku eksami positiivselt sooritada ja oman nüüd IFBB rahvusvahelise kohtuniku litsentsi

Aasta 2007. Kaal siis kuskil 65- 67 kg
2010 LEKV. Kaal 49 kg
Pilt peale karikavõistlusi. Hommikune kaal oli 46.8 kg aga siin siis juba laetud korralikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2 kuud tagasi tehtud reispilt Kaunases
Väga tubli!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina oma 75 kg ei kippunud kuskile pildile…kahjuks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleks ka enne ja pärast võtta olnud.veebruar 1, 2012 at 9:24 p.l. #230948BRIKI
MemberHei, hei kõikidele praegustele ja tulevastele Team Kiivikase liikmetele ja foorumi lugejatele.
Fitness.ee all kannan ma nime BRIKI, kuid päris elus olen Aire Lossmann. Teen väikse tutvustuse enda kohta, milleks tuleb ajas mitu head aastat tagasi minna.
Esimest korda elus astusin ma jõusaali aastal 2006 ja mitte üldse Eestis vaid Ecuadoris, kus ma parajasti õppisin. Polnud muud eesmärki kui Lõuna- Ameerika heast elust tekkinud liigset kehakaalu natuke maha raputada. Mäletan, et meie klubis oli treeneriks tillukene naine, kes alles oli emaks saanud, kuid ta vorm oli lausa super. Uurides lähemalt, selgus, et ta tegeleb bodyfitnessiga ja nähes ta pilte ning auhindu, tahtsin rohkem uurida selle spordi kohta. Sealse elukorralduse tõttu oli saalis käimine aga rohkem ajaviide kui tõsine treening.
2007 aastal kodumaale naastes oli mul kindel plaan ennast vormi ajada (kaal kuskil 65- 67 kg kui õigesti mäletan) aga selleks oli vaja kedagi, kes oskaks mind juhendada ja suunata. Peale paar kuud kestnud otsinguid sattusin ma fitness.ee foorumisse ja esitasin seal küsimuse: ” Kus teha algust naiste fitnessiga”? Tänu foorumile tutvusin ma Ott Kiivikaga, kes lahkesti mind Reval Sporti kutsus ja alates 2008 aprillist hakkasin jõusaaliga rohkem tegelema.
Vaikselt sai liigutud ning kaal langes ja keha muutus. Eks toitumine on olnud alati minu jaoks kõige raskem osa ja on ka seda praegu. Kui ma õigesti mäletan siis kaalusin kuskil 61- 62 kg
.Aastal 2009 kolisin ma Saaremaale ja liitusin jõutõstjatega, kes minu kooli jõusaalis Jaan Salu juhendamisel rasket trenni tegid. Ka sinna sattumine oli juhus, sest otsustasin osaleda koolis korraldatud sangpommi rebimise ja tõukamise võistlustel, mille tulemusena kutsus Salu mind poistega ühte trenni. Kes Jaani teab siis tema käe all on sündinud mitu Euroopa ja maailmameistrit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võistlusteks hakkasin ma teadlikult valmistuma 2009 september ja dieet kujunes meeletult pikaks sest lavale astusin ma esimest korda 21. märtsil 2010 LEKV. Nendele võistlustele järgnes Reval Cup ja Eesti karikavõislused, olles kaalu langetanud 46,8 kg peale.
Hoolimata sellest, et olen võistlus pausi pidanud pea 2 aastat juba, käin ma ikka trennis ja võistlusplaane pole ma maha matnud. Hetkel on suund võetud bikini fitnessi suunas, arvestades mu keha iseärasusi.
Samuti olen ma proovinud oma panust anda Eestis kulturismi ja fitnessi edendamisele. Kõige õnnelikum olen ma ehk selle üle, et suutsin Eestis korraldatud klassikalise kulturismi MM-l kohtuniku eksami positiivselt sooritada ja oman nüüd IFBB rahvusvahelise kohtuniku litsentsi

Aasta 2007. Kaal siis kuskil 65- 67 kg
2010 LEKV. Kaal 49 kg
Pilt peale karikavõistlusi. Hommikune kaal oli 46.8 kg aga siin siis juba laetud korralikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2 kuud tagasi tehtud reispilt Kaunases
jaanuar 6, 2012 at 8:13 p.l. #259326In reply to: Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Kristjan-Johannes Konsap
MemberTere, sõbrad.
Esimene nädal Палдиски kuurortlinnas on möödunud ja nädal lõppes positiivsete emotsioonidega: kahe triibu võim on uimastav.

Aga trennist. Esmaspäeval sai Tagalapataljoni jõusaalis tehtud täiesti arvestatav rinna-õla trenn. Lamades surumist sai tehtud püramiidi stiilis, 20 kgse sammuga 40-120 kg e 5 seeriat, viimasel seerial 120×6, mis annaks maxi sinna 140 alla. Ehk siis jõud nagu püsiks. See on hea. See ongi eesmärk.
Jõusaali oli isegi uusi masinaid toodud! Üks eriti hea smithi masin firmalt Jones. See võimaldab kangi asendit puris ka edasi-tagasi muuta. Jooksis hästi, mugav.
Trosside ristamise plokk oli ära parandatud ja stend endiselt Ott Kiivikase treeningkavu täis…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis järgnesid aga erinevaid administratiivseid tegevusi täis päevad ja trenni ei jõudnud. Neljapäev oli paljulubav, aga siis sõitsime oma puksiirmasinaga eepilisse porimülkasse ja vajasime ise väljatirimist. Oma lõunasöögi sain lumehangest kätte alles siis, kui teised õhtusöögile läksid.

Täna tegin lõpuks jalatrenni Tulbi Spordiklubis. Kas uueaastalubaduste tõttu, aga rahvast tundus rohkem. Peremees Poljakov ise oli ka kohal, tegi veel hea hinna Red Bullile ja puha.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ahjaa: kuna lõuna on 1 ajal ja trenni jõudsin viiest, siis läks käiku tavapärane esmaabi: Amino Rush ja lihtsüsivesikud trenni ajal.
Soojenduseks säärte sirutusi 4 seeriat
Proovisin ka reie kakspea soojendamist enne põhiharjutusi: 3 seeriat.
Seejärel too Tulbi eriline jalapress. Nagu ka Kalmus kunagi tõdes: kui teha jalapressi ilma kükita, peaks eelnema korralik soojendus. See tõdeski, et esimesed seeriad tundusid rasked, aga lisasin aga kettaid juurde ning jõudsin küll.
Kokku ca 6 seeriat, viimane pikendatud seeria e vähendasin raskust 2x.
Kui mõned uute harjutuste proovid kõrvale jätta, järgnes:
Kükk kang rinnal 3 seeriat. Trenni lõpus tehtuna suht raske, aga samas lihased olid soojad ja sooritus mõnus.
Lõppu veel 4 seeriat sirutusi, raskelt.
Kõhuli trenazööril 6 seeriat.
Säär jalapressil 4 seeriat.
Säär istudes trenažööril 2 seeriat.
Kõht+alaselg.
Kodanik Zhasni on minu eemalolekul head materjali tootnud.
God I miss that life…
jaanuar 4, 2012 at 5:20 p.l. #263582In reply to: Kaalust maha rasvaarvelt
ville1
MemberKui maitseb. Üldjuhul pole ta ei parem, ega halvem, kui miski muu. Ma näiteks ei söö üldse. Seega minu jaoks pigem halb.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis seal halba on?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks?
Bla bla bla.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Ma ei tee mitte midagi mida soovitad. Maitse asi, ajad teema-algatajal juhtme kokku nende soovitustega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just. Kollane on muna kõige parem osa. Nii maitselt, kui omadustelt. Munavalge ise on üks kesine toiduaine.
Optimaalne treening sõltub eesmärkidest ning ajavahemikus tehtavast. Ma võin 1,5h saalis kotte ka sügada, ei tee seda veel optimaalseks trenniks. Või iga minu seeria vahel võib olla 10 minutit või hoopis 30 sekki. Mõlemad suht ekstreemsed ning arvatavasti ei sobiks paljudele.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rasva võib viie kuuga kaotada kasvõi mitukümmend kilo. No problemo. Sõltub alguspunktist. Ning lihtsalt teatud hetkest hakkab koos rasvaga kaduma ka lihasmassi, mis muudab sellise tegevuse suhteliselt mõttetuks. Vähe mõtet end kõhnaks ja nõrgaks dieeditada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult suhteliselt algaja teadmisteda inimene püstitas sellle teema siin ja küsis kuidas nt keegi meist siin toidukordi jagab.Tegin ühe näite mitmetest. Ainus kes siin algaja teadmistega inimesel pea segi ajab oled sina. Asi aetakse ikka keerulisemaks kui arvata oskaks. Sai tellitud kunagi umbes 5 aastat tagasi Ott kiivikaselt toitumiskava umbes sama eesmärgi saavutamiseks, küll polnud nii ülekaalus aga soovisin peale pikka massiperioodi võimalikult valutult rasva põletada ,lihast minimaalselt kaotades.See toitumis kava oli umbes selline Et siis üks näide ja konkreetne vastus kuidas on võimalik toidukordi jagada, mitte midagi keerulist et peaks kellelgi pea segi ajama, samas ei pretendeeri absoluutsele tõele. -
AutorSearch Results