Search Results for 'Argo Erit'
-
AutorSearch Results
-
Rambo vend
MemberMuidugi oleks meeldiv lugeda mõistlikku vastukaja, mitte sellises stiilis, et “ah, hull, tõmba nahui, see on täiesti debiilne tekst”. Kas ikka on? Kas minu postitustes ei ole siis mingitki vähimatki kandvat mõtet?Ma annan sulle mõistliku vastukaja.
Esiteks pole su tekstis tõesti mitte ühtegi kandvat mõtet. Ma aiman, et sa tahad öelda midagi alkoholi kahjulikkusest?
Kirjutan välja sinu mõtted:
Alkohol eksisteerib maailmas ainult selleks, et alkoholitöösturid saaks kasumit teenida.
Alkoholitöösturid on enamuse inimkonnast oma lõksu meelitanud.
Üks supilusikas pihlakaveini päevas ei tohiks olla hukkamõistu väärt.
Point on selles, et ühiskonnas propageeritakse alkoholi tarbimist, kuid õnneks teavad mõistusega inimesed teisi viise endorfiinide vallandamiseks,
Inimorganism ei vaja funktsioneerimiseks alkoholi. Sel teemal vaidlemine on nagu jalgratta leiutamine.
Meie peame ebanormaalseks suulae kaudu energiat ammutavat India pühameest, keda isegi teadus ei atsepteeri.
Viin on kahjulik ja kahjulikkus kaalub üles viina tarvitamise pingete maandamiseks.
Lihashüpertroofiat saab esile kutsuda ainult oma keharaskust kasutades.
Ines Karul oli sündides suur eelis teiste ees, kuid seda ei saa hukka mõista.
Paris Hiltonil oli sündides suur eelis teiste ees, kuid seda ei saa hukka mõista.
Bruce Almighty ei suutnud jumala rolli välja kannatada.
Kuna kõik saab alguse inimesest endast, siis tuleb hakata iseenda kallal vaeva nägema, ennast harima.
Füüsikaõpetaja ütles, et me oleme nii lollid ja millegipärast oli tal õigus. Selles lauses on sees sügavam iva, ehk seda lauset on võimalik transformeerida üle inimkäitumisse.
Seda rida võib jätkata veel pikalt.
Ma usun, et sa seljataksid Platoni kah oma loogikaga, et kuigi maailmas on palju aasialasi, läheb see siiski ükskord “jonksu”.
Kui sulle meeldib filosofeerida, siis õpi natuke filosofeerimise aluseid. Ei saa esitada 30 väidet ja mitte ühtegi argumenti nende kinnituseks. Näiteks “inimkond reguleerib ennast ise”. Sa kirjutad sellise lause, nimetad selle enda mõtteks ja ongi kõik. Aga edasi? Sellisel juhul ootaks nagu mingit põhjendust ka.
Ma teen sulle asja lihtsamaks. Kuna teema on viina joomisest, siis vasta palun järgnevale küsimusele:
Miks kaalub viina kahjulikkus üles kasuteguri, kui kasuteguriks on näiteks “pingete maandamine”?
Vastuseks proovi vältida selliseid mõtteid, nagu “nii lihtsalt on” või “see on ju loogiline”.
detsember 16, 2006 at 8:13 e.l. #98567In reply to: Kas suitsetate?
sdmartin
MemberMuidu oli kõik hea ja tore, aga mis moodi puutuvad siia raske muusika austajad? Ja miks nad on “targad”, punkarite seas on intelligentseid inimesi (näiteks Villu Tamme)just.
a mul oleks küsimus et mix olla karsklane.
teed ühe suitsu so what.sama hea sõidab tänaval mööda üks vähe vanem mosse , praktiliselt sama hea mis üks suits.Ja kui rääkida alkohoolist sis piiblist lähtudes on jumal selle loonudgi meile tarbimiseks aga siiski mõistlikes kogustes.samamoodi suhkur ja sool.
üten veelkord ma ei jõigusta siin midagi.lihtsalt ütlen mida mõtlen.saan ise ka aru et se rikub tervist aga ma ei näe ka mingit mõjuvat põhjust hakkaa karsklaseks.Aga se võib ka minu kui veel puberteedi eas noore mõtlemine ka olla. võibolla 10-20 aasta pärast räägin hoopis teist juttu mis on ka rautselt tõsi.
Ei ole vajadust suitsetamise järgi, samuti ei ole vajadust alkoholi ega muu taolise mõttetuse järgi.Inimene, kes ei pea lugu karskest eluviisist, on tühine null, vähemasti minu silmis ning selline inimene ei saa ennast pidada sportlaseks kui ta ei pea kinni nendest lihtsatest põhitõdedest. Seega võin julgelt öelda, et valdav enamus neist, kes peavad ennast sportlaseks, pole seda teps mitte. Sportlaseks olemine eeldab printsipiaalsust, distsipliini – seda aga mingil konitõmbajal ja muidu pidutsejal (loe: läbustajal) kohe kindlasti pole.
Arvamus, et vesipiibu tõmbamine, mis on mingi eriti mõttetu seltskondlik lollus, on üsna süütu tegevus, on veelgi kahjulikum, kui sigareti tõmbamine… Tervislikkuse komponendiga olgu kuidas on, kuid küsimus on põhimõtteline. Asja olemus ei muutu n-ö “pühapäeva suitsetamisega”. Tapmisega võrdlus on igati sobilik. Sa kas teed seda või sa ei tee seda, vahepealset varianti ei ole. Umbes nagu küsimuse puhul, et kas sa oled otsustusvõimeline inimene, vastataks, et “ei oska öelda”
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Samas võiks veel paralleeli tuua naise peksmisega, mis kahjuks eesti “kõvale” mehele (nagu ka suitsumees – “kõva”) niivõrd omane – kui sa oled kord juba naist löönud, siis seda tagasi võtta ei saa, tegu on tehtud.Tean, et olen sisuliselt hüüdja hääl kõrbes, kuid ma siiski ei seleta siin seletamise pärast nagu näiteks paljud ullikesed isehakanud neonatsid, skinnid ja muud taolised koomikud, kes protesteerivad puhtalt protesteerimise pärast. Neile ei lähe korda mingid põhimõtted, peaasi, et saaks mässu tõsta, olla n-ö erinev hallist massist, möllata ja olla kogu melu keskel, minna vooluga kaasa, lihtsam on ju ise mitte mõelda. Haletsusväärne. Mis puutub veel neonatsidesse, siis enamik neist on parajad “korstnad”. Ma ei kuuluta siin mingit absoluutset tõde. Minul on täiesti ebanormaalsed tõekspidamised, sest enamik eestlasi tarvitab mingil määral alkoholi… seega, mis parata – eks n-ö “omamoodi hulle” peab ka olema…
??:”> . Tulles tagasi suitsetamise juurde… jääb ikkagi õhku küsimus, et milleks on üldse suitsetamine vajalik inimorganismile?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihasmassi kasvatamiseks? (a la piim soolaga, õlu, kõrvenõgesed jne)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja ärge tulge siin rääkima mingist stressi alandamisest tubaka või alkoholiga….. selline jutt on pullikaka.mina arvan et se on täiesti arulage tekst.
detsember 15, 2006 at 3:03 p.l. #98515In reply to: Kas suitsetate?
argonaut
Memberargonaut – oled sXe?Lp, jrx! Nuputasin, mis see sXe on… Wikipeedia oli abiks. Sain taaskord targemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Lihtsam oleks vastata kohe EI või JAH, kuid tahan nagu lisada veidi põhjendavat juttu juurde, sest lihstalt EI-st jääb väheseks. Tähendab, mina ei järgi otseselt ühtegi liikumist (olgu selleks siis anarhism, sXe, satanism, karsklus vm), sest igal liikumisel on omad vajakajäämised, ükski liikumine pole täielik ja mulle sobiv, üleüldse, milleks minna kaasa mingi liikumisega. Jõuame jälle sinna, et kes mässab puhtalt mässamise pärast ja kes võitleb selle nimel, et edastada põhimõtteid ühiskonnale, puhtalt vastukaaluks sellele, mis ühiskonnas valdavalt vohab. Kurb on näha, et inimesed üritavad alati endi pahesid õigustada. See on lihtsalt hale. Ole mees ja tunnista, et oled mõnes osas täielik tumba. Aga ei, inimese loomuses on ikka oma jonni ajada. Minu veenmisoskus on suhteliselt nõrk, mis puutub veidi haritumatesse inimestesse. Kuid kuidas ei saa haritud inimene aru sellest, mil moel ta oma käitumisega annab oma panuse ühiskonda…. Pohhuist on alati kõige lihtsam olla, minna kaasa vooluga. Keskajal põletati teisitmõtlejaid tuleriidal, aegade jooksul on üritatud intelligentsi maha suruda, et jummala pärast ei saaks massid targemaks. Pole ehk midagi “hullemat” kui et valdav enamus elanikkonnast hakkaks normaalseks ja ei vajaks sellist tarbimishullust – see oleks majanduslik katastroof ju. Mõistan, et mind tahetakse alati maatasa teha või ignoreerida. Tõde teeb alati haiget. Ning raske on mõelda kaine peaga, jättes emotsioonid välja. Tean seda iseenesest, olen ka ju inimene, lihtsurelik, kellel on vereringe. Ma ei ole sXe. Olen lihtsalt kaine mõistusega, liialt emotsionaalne ning allergiline debiilsusele. Kahjuks minu verbaalne eneseväljendusoskus on ehk liialt nõrk, kuid see ei tähenda, et mul ei oleks arusaamad paigas. Mul ei ole vajadust alkoholi, tubaka ega muude meelemürkide järele. Kas seda on siis tõesti niivõrd raske mõista? Tegelikult mõistan, et on raske mõista, sest kui inimene ise ka on osa sellest “kultuurist” (antud juhul siis sotsiaalne vesipiibu tõmbamine), siis on ju puhtinimlik tüüpiline reaktsioon seista “hea” selle eest, et õigustada oma teguviisi. Ma ei hinda inimestes niivõrd argumenteerimisoskust, vaid seda, milline on inimene ise ja mille eest ta seisab. Mis see minu asi on, mida teine inimene teeb ja milline ta on? Ega seni ei olegi minu asi kuni see minusse ei puutu. Joodik ja suitsetaja puutubki minusse siis kui põhjustab mulle emotsionaalselt või füüsiliselt kahju. On sellest nii raske aru saada? Kas tõesti tuleks teil, lp jrx mõistus pähe, kui keegi teie lähedastest, teile armastatud inimestest hukkuks vastassuunavööndisse kaldunud roolijoodiku tõttu?!? Kas on seda selleks vaja, et mõista, mis on n-ö universaalne hea ja halb?!? (vahemärkuseks: minul ei ole keegi lähedastest inimestest, tuttavatest sedasi hukkunud). See on väga suur näitajagi, et te, kodanik jrx, ei tarbi õlut. OK, pole ehk sobiv arvustada teist inimest, kuid siiski, heade sõnadega ma kahju ei ole. Sama kehtib ka kriitika puhul
??:”>. Ah, et kes olen mina selline, et arvustada kedagi/midagi? Tähendab, mina olen kõigest üks noor kaine inimene, keda ei koti materiaalsed väärtused, vaid vaimsed väärtused ja kaine mõistus. Võtan sõna selles, milles tunnen ennast pädev olevat. Miks ma üldse oma energiat raiskan siin? Diskussioon on arendav ja vestlemine tuleb kasuks, vähemasti mina pooldan vestlust, mis viib arengule. See, mida mina taotlen, viikski ühiskonna hukule, tegelikult minu mõtted on üsnagi utopistlikud, sest maailmas ei muutu midagi, kunagi. Võivad toimuvad veidi nihked siia-sinna… lõpuks paneb kõik paika ikkagi loodus. Seni aga tegeleb inimkond pidevalt kodusõjaga, võitlemisega liigisiseselt, selle asemel, et keskenduda millelegi enamale kui näiteks ainult täiustunum kütusel põhineva auto tootmine või vanade muusikalugude miksimine… – see on kõik ennast sisuliselt ammendanud (noodistik ja naftal põhinev kütus). Samuti on üks suur jagelemine poliitilises sfääris – rahvusvaheline julgeolek, kriisikolded…. Igasugu saastaga tuleb tegeleda. Tahes-tahtmata tekib vastandumine USA ja islamiriikide vahel, kuigi mõlemil on omad plussid ja miinused. Küsimus ongi selles, et kumma puhul kaaluvad plussid üles miinuste kõrval. Demokraatia kui riigikord on hetkel siiski parim valik võimalike seast, kuigi alati püütakse moonutada, väänata ja käänata kokkulepitut.Ahjaa, rääkides rahva üldisest harimisest… kas ei tundu liiga tüüpiline see, et keegi kirjutab iseenda elust mingi rumaluse, mille omal nahal läbi tegi ning nüüd siis soovitab seda teistel mitte teha, et õpiigem tema kogemusest. Nagu näiteks siinses foorumis oli Atsco, kes kirjutas 29. aug 2006 väga pika ja sisuka kommentaari teemakäsitluses (mis kõlab minu arvates idiootsena, kuigi rumalaid küsimusi pidavat mitte olemas olema): “Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?!”. Loodetavasti antud teema algataja on mõistusega inimene ja viha ei pea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (tasuks meenutada, et vägivald ei suuda vaikima panna mõtteviisi, sest see kandub edasi – hea näide on näiteks Hitleri aaria-rassi loomiskatset, sest sa ei saa välja juurida inimeste tõekspidamisi, need on hingesopis alati olemas….). Antud artiklis kirjutas kommenteerija Atsco pikalt ja põgusalt omast kogemusest, mil 11-aastaselt tänavale sattudes alustas liimi nuusutamisega…. Mul on lihtne rääkida, et “näe, kus on lollakas, et hakkas tarvitama mõnuaineid ja läks tüüpilisele teele…. allakäigutrepist suurte sammudega üles”, ilma, et oleks ise sellises seisus olnud. Kuid kas selleks, et mõista ja aru saada hävitavast käitumisest, peab kõike ise läbi tegema? Kahvli saates käis kunagi üks narkomaanide nõustaja, kes rõhus sellele, et kuna tema on kõik ise läbi teinud, siis mõistab tema paremini narkomaane kui näiteks see, kes ise ei ole seda kadalippu läbinud. Arvan, et selleks ei pea ise kõike ära proovima. Enda puhul võin öelda, et olen tõmmanud üksjagu mahve tavalist sigaretti kunagi noorena (12-aastaselt ja siis ka hiljem millalgi) ning seda kõike puhtalt sõprade survel, ei olnud piisavalt mees. Mis parata. Julgen tunnistada oma vigu. Samuti on ka lugu alkoholiga – viina olen proovinud ainult väikse lonksu, see-eest brändit näiteks sai joodud pisut, kuigi ropsinud ja pohmelli pole kunagi tundnud, vähemasti teades neid sümptomeid, siis seda pole mul olnud, järelikult pole küllalt palju joonud noorena. Natukene napsisena sai veel lisaks pullitamise mõttes, et “muljet avaldada” veel mitu sigaretti korraga suhu topitud, et siis nalja teha. Kuid mõistsin ja tajusin siis, et sellega ei avalda üldsegi muljet tegelikult. Hiljem tekkiski küsimus, milleks üldse see vajadus muljet avaldada? Kust see tuleb, see vajadus?Kuhu ma oma jutuga üritan välja jõuda, on see, et minu puhul on tegu selles mõttes tüüpilise juhtumiga – sai proovitud suitsu ja alkoholi, kuid leidsin, et see pole minu stiil. Õnneks minul piirduski asi nende kahega, päris põhjas ei käinud, kaugel sellest. Niivõrd ikka oli arukest peas. Mulle meeldib mängida lahtiste kaartidega, seepärast kirjutasingi endast pisut. Üleüldse, suitsetamise ja alkoholi tarvitamise teema on ennast täiesti ammendanud, vähemasti minu jaoks. Organism seda ei vaja. Ei vajanud seda rääkimata siis, kui olin noor koolijuntsu, ega nüüd, mil olles täiskasvanu ja mõistes selle mõttetust. Kas keegi suudab selle ümber väita? Vaevalt. Alko ja suitsu mitteotstarbekuses ei saa ükski alkoholi ega suitsetaja tarvitaja enda õigustuseks midagi öelda. Isegi mitte veini kasulikkuse puhul. Jutt käib alkoholist kui komponendist. Selleks ongi sobiv lugeda seda artiklit, millele Oldman näiteks viitas siin paralleelses teemas: Viin. Ükskõik, mida ka ei kirjutatakse, räägitaks ja põhjendataks, alati tuleb pärast kõike seda põhjapanevat juttu välja keegi tola, kes üritab hakata õigustama oma pahet. Mõttetu. Kõik taandub sellele, mis juba siin eelpool kõnelejate vestlusest on välja tulnud: nimetagem seda siis näiteks universaalse hea ja universaalse halva teooriaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Toonitan veel, et vahet ei ole kuidas seda sõnastada, kõik me teame tegelikult, mis on õige. Mina julgen tunnistada, et ma olen loll. Me kõik oleme võhikud mingil alal, midagi oskab igaüks meist hästi. Kuid milleks seista selle eest, mis on tegelikult vale? Mina näen ainult loogilist põhjendust selles, et inimene kiuslikult kaitseb ennast, teades, et tal pole õigus ehk siis omakasu (kasvõi näiteks sellel viisil, et oleks edaspidi ikka tubakatarvitajaid ning mida enamat soovib tootja – loomulikult, et oleks tarbijaid!). Sellel rajanebki röövkapitalism. Mul on hea lihtne seda kirja panna, sest ma ei esinda mitte mingit institutsiooni, seega ei takista mind ükski ametlik positsioon. Samas ma ei solva kedagi, kui ehk veidi ründan mõnda siinset kommenteerijat seoses alkoholi ja suitsetamisega. Lõpetuseks. Otsigu vigu, kes tahes minu siinsest kirjapandust…. mul suva, kui eksisin mingi sõnalise kasutusega…. asja mõte, mida ma edastan ei muutu. See peaks olema selgesti välja loetav. Iseasi, kui paljud teist, kes seda kommentaari viitsis üldse lugeda, seda ka tunnistada suudab, et suitsetamine oli, on ja jääb halvaks paheks, mõttetuks tegevuseks, millekski, mida inimorganism ei ole loodud vajama. Punkt. Üllatage mind, suitsetajad, oma mõttelennuga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (või on teil ainult võime sellist olukorda lahendada primitiivsel meetodil ehk siis vägivallaga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) Veel parem oleks seda küsida igasugu satanistide, punkarite, raske muusika austajate ja igasugu teiste taoliste “tarkade” käest. Ütlen veel, inimene ei suuda seda tegevust õigustada. See ei ole võimalik, õkskõik kuidas ei argumenteeriks sellist jaburust, asja olemust, sisu ei muutu kunagi. On kellelgi vastuväiteid selles osas? (näiteks tukk oimukohas ei ole vastuväide) Ja kas keegi ütleb nüüd, et ma olen hull, et sellist juttu kirjutan? See kommentaar on näide sellest, kuidas võib lollus mõnda inimest ärritada. Kuid seepärast, et ma ärritun on muidugi minu probleem, ma ei lähe kellelegi kallale sellepärast. Lihtsalt…. kahju, et seda lollust on maailmas niivõrd tohutul hulgal ja mis veelgi hullem, seda propageeritakse avalikult meedias (pean silmas eeskätt just siidrireklaame, sest noorsugu ongi probleemne kontingent, samas aga potentsiaalsed kliendid alkoholitootjatele, millele muidugi noor ei mõtle, vaid noor tahab ikka olla popp ja väärida tunnustust ning ega noor ei mõtle sedasi üldse, ta lihtsalt läheb vooluga kaasa). Kas keegi peab mind ikka veel hulluks? Pidavat geniaalsuse ja hulluse vahel olema väga väike vahemaa, samas ei eelda see suurt geniaalsust, et aru saada sellest, milleks on maailmas alkohol, sigaretid, narkootikumid. Aga veelgi enam, kuidas vältida stressi ja saada maha n-ö pingeid, millest enamik inimesi jahub…. alkoholiga võid sa unustada jah kõik muu, kuid kaineks saades on ikka reaalsus tagasi! Meenub anekdoot: Bussis sõidab vindine mees. Üks naine hakkab teda hurjutama: “Te olete purjus! Te olete ropult purjus! Te olete rõvedalt purjus!”. Joobnu silmitseb naist pealaest jalatallani ja põrutab siis vastu: “Teil on kõverad jalad! Teil on ropult kõverad jalad! Teil on rõvedalt kõverad jalad! Aga mina olen homme kaine!”. Ha-ha-haa…. asja olemus ei muutu…. on naljakas küll, kuid mingi õllelürpija suust seda kuulda ei ole üldse naljakas, sest asja sisu ei muutu. Täiendaksin seda omalt poolt sellega, et: Juttu juhtumisi pealt kuulnud karsklane mõtleb endamisi: “Sina oled homme kaine ning sama rumal edasi”. Selline täiendus oleks vaenu õhutav. Tahan öelda seda, et asja olemus ei muutu, ükskõik kuidas seda esitleda. Võtame näiteks natsistliku laulu “Son of Britain”, mille esitajaks on Saga. Iseenesest ilus kena ballaad, kuid see, mida see kajastab, mis on selle sõnum, on väär ning see rikub asja olemus ära, annulleerib selle loo. Kuigi mulle see lugu meeldib, siiski enamik inimesi ei omista sellele tähelepanu. Üleüldse, viga ongi selles, et ei mõelda piisavalt, vaid käitutakse vääralt. Raske on seda sõnadesse panna, sest nagu olen maininud, siis minu sõnaosavus annab soovida. Igaühel on omad puudused.Kainet mõistust ja heasoovlikkust soovides,
argonaut
PS. Loodetavasti ei ole tarvis enam tulevikus taolisi postitusi teha, sest see energia, mis selleks kulus on märkimisväärne (iseasi kui suure rentaablusega see on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, tunnistan ausalt, eks see ole taotluslik, kuigi taoline mõte on naiivne ja utopistlik, seega kehtib ütlus: las koerad hauguvad, karavan läheb ikka edasi. See on reaalsus. Vähemasti mina olen oma mõtteid avaldanud avameelselt ning minul on enesetunne parem ning lõppudelõpuks ongi see ju peamine! Siinkohal aga meenub jälle see universaalne hea ja halb…… ära tee teistele seda mida sa ei taha, et sulle tehtaks – siit johtudes, andke aga tuld ja kritiseerige aga, lömitage ja tümitage te va eba-aatelised inimesed, mul suva, lihtsalt teil ei ole millegagi üllatada ehk see tähendab reageerida kas siis positiivses või negatiivses mõttes või hoopistükis neutraalselt reageerida – ignoreerida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – rohkem variante ei ole ju. Või tahab keegi väita, et on veel mõni muu variant
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Fundamentaalsetes küsimustes (vähemasti, mis puudutab eeskätt suitsetamist ja alkoholi tarvitamist, et haakuda antud postituse teemaga) ei maksa vaielda, veel enam inimesega, kes ise on veendunud, et karske eluviis on see kõige õigem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ehk siis mina näiteks, kes ma siin kirjutan pikalt ja põgusalt, püüdmaks kirjutada postitust, millele ei järgneks enam järjekordset rumalat postitust teemal, mis õigustaks suitsetamist või alkoholi tarvitamist.)detsember 14, 2006 at 10:11 p.l. #98446In reply to: Kas suitsetate?
jrx
MemberMinu meelest on see siinkohal kohatu tsitaat. Kui just ei ütle seda mahajätmise kohta.
argonaut – oled sXe?
Võrdlus suitsetamise ja tapmise vahel on siiski kohatu. Tapmine on sotsiaalselt mitteaktsepteeritav seadusega keelatud tegevus. Suitsetamine mitte.
Ja tõeline enesedistsipliin on minu arust see, et sa tead piiri, kusmaalt mingisugune tegevus hakkab su pikemaajalisi eesmärke kompromiteerima. Ülirange distsipliin ja printsipiaalsus on nendele, kes vabadusega kaasneva vastutusega hakkama omapead hakkama ei saa ja sellepärast vajavadki “kivisse raiutud” tõdesid. Iseenesest ei ole selles midagi halba seni, kuni need “põhimõtetega ja distsiplineeritud” inimesed teistel ka elada lasevad. Tihti ei lase.
juuni 1, 2006 at 6:12 e.l. #84832In reply to: Palju võtsite juurde esimese 3 aastaga.
dj
MemberVaatasin… pole nende hulgas kohanud seni eriti 180cm pikkusi (klassis kuni 80kg)… enamus on ikka lühikesed.Kui sa oled 170 ja kaalud 80 ja see on võistluskaal (rasva% 5 kandis), siis hakkab juba looma…
Kui sul on käepärast võtta mõni link amazoni galeriist +180cm pikast ja pikkus miinus 100 valemile vastavat kulturisti, siis postita see julgelt. Ma panen omalt poolt siis pikkus miinus 75 vennad vastu

Argo Ader on vist 187cm ja kaalub 105+ kandis… (mingist intervjuust võetud numbrid). Vat see on juba OK, ei ütleks, et räme bõkk on, lihtsalt nii nagu normaalne _sportlik_ mees peaks olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen 186cm ja nüüd ehk mõistad, miks ma oma 90kg’ga kuidagi rahul ei ole.
Mis kasu sa saad, kui paned kõrvuti 180 pikkuse 80 kg ja 100 kg mehe. Igaüks ju oskab ette kujutada, et 100 kg on suurem.
Minuarvates enamus klassikalise kulturismi mehi läheb selle valemi alla. Vaata kasvõi Vähki või kaido Vooglat viimastelt võistlustelt. Samuti näiteks Abrossimov ja ka Valju jagomäe peaksid siia sisse ilusti minema. Mis ma öleda tahan on see, et mees kes kaalub pikkus miinus 100cm ja on suht madala rasva protsendiga, näeb ikka enamjaolt igati sportlik välja küll (kaalugu ta siis 70, 80 või 10 kg). On muidugi erandeid (raskekondilised).
Selle vastu arvatavasti ei vaidle siin foorumis keegi, et mida suurem lihasmass, seda parem, aga et kõik alla 100 kg on kondihunnikud…. no anna andeks
??:”>Peace!
mai 31, 2006 at 10:17 p.l. #84824In reply to: Palju võtsite juurde esimese 3 aastaga.
Alexander Andrusenko
ModeratorVaatasin… pole nende hulgas kohanud seni eriti 180cm pikkusi (klassis kuni 80kg)… enamus on ikka lühikesed.Kui sa oled 170 ja kaalud 80 ja see on võistluskaal (rasva% 5 kandis), siis hakkab juba looma…
Kui sul on käepärast võtta mõni link amazoni galeriist +180cm pikast ja pikkus miinus 100 valemile vastavat kulturisti, siis postita see julgelt. Ma panen omalt poolt siis pikkus miinus 75 vennad vastu
??:”>Argo Ader on vist 187cm ja kaalub 105+ kandis… (mingist intervjuust võetud numbrid). Vat see on juba OK, ei ütleks, et räme bõkk on, lihtsalt nii nagu normaalne _sportlik_ mees peaks olema
mai 31, 2006 at 7:36 p.l. #84810In reply to: Palju võtsite juurde esimese 3 aastaga.
olli
MemberKui 180 cm mees kaalub 80 kg ja sellest enamus on lihasmass (rasva % 6-
, siis paistab ta ikka väga hästi silma. Vaata isegi nt kulturismis -80 võistlevaid või kalssikalise kulturismi võistlejaid.Vaatasin… pole nende hulgas kohanud seni eriti 180cm pikkusi (klassis kuni 80kg)… enamus on ikka lühikesed.
Kui sa oled 170 ja kaalud 80 ja see on võistluskaal (rasva% 5 kandis), siis hakkab juba looma…
??:”>Argo Ader on vist 187cm ja kaalub 105+ kandis… (mingist intervjuust võetud numbrid). Vat see on juba OK, ei ütleks, et räme bõkk on, lihtsalt nii nagu normaalne _sportlik_ mees peaks olema
märts 1, 2006 at 12:19 p.l. #73068In reply to: Maailmameistri tõde ja õigus!
Marek Kalmus
MemberVEND VÄHK MAREK KALMUSELE:Tuletan sulle meelde, et õpin psühholoogiat ja praeguseks hetkeks kahtlen sinu vaimses tervises. Vägisi jääb selline mulje, et see Marek Kalmus, keda mina olen siiani tundnud, on kuhugi Mongoolia steppidesse orjaks saadetud ja sealt on asemele mingi kohalik metsaline saadetud. Kui teema läheb isiklikuks, siis põrutaksin ka sinu suunas siia paar pärlit avalikult omalt poolt, aga selline tegevus viib ainult kodusõjani. Kui mulle ongi teinekord erinevates liigades ülekohut tehtud, siis arutan seda lähikondlastega, aga mitte ei pasunda sellest avalikult ajalehes, sest kokkuvõttes jääb kannatajaks ikkagi kulturism tervikuna. Kui sulle meeldib, et kusagil delfi kommentaarides kulturiste pededeks ja eneseimetlejateks sõimatakse, siis lase edasi, aga oma tähelepanekutest võin öelda, et internet on päris hirmuäratav jõud ning sellised kommentaarid mõjutavad tugevasti noorte meeste mõttemaailma, kes ehk praegu kaaluvad, kas alustada jõusaalitreeninguid või mitte. See oli loomulikult super, et viimastel Eesti MV-del oli 40 võistlejat, aga sellise kisa tulemusena siin viimastel päevadel paljud noored loobuvad jõusaalitreeningutest, sest avalik hääl on seostanud kulturismi keelatud ainetega ja muu pasaga ning kokkuvõttes kannatab nii IFBB kui ka EFF.
Sinu fännidel on ilmselt sügavalt savi, mis sellest spordialast saab ja hetkel tegelevad kooris Tokko peale näpuga näitamisega. Ok, Arnold loobub, aga ma olen juba praegu 100% kindel, et sellega sinu ristikäik saab hoopis hoogu juurde! Netikommentaarides on juba järgmisena Ott hammaste vahel ja küll jõuab järg ka Marek Morozovini, Argo Aderini, Janar Rückenbergini, minuni jne. Minul isiklikult oli sellel nädalal elus esimest korda võimalus oma sportlike saavutustega midagi normaalselt teenida, aga ilma hoiatamata otsustas üks mees siin hakata tõde ja õigust nõudma! Üldiselt keerasid sa minul mitu lähituleviku plaani pe..sse ja ole sa tänatud selle eest! Ma ei ole selle spordialaga siiani absoluutselt mitte midagi teeninud ja nüüd, kui oleks selline võimalus avanenud, tõmmati vesi peale. Samuti tõmbasid sa suuremal või vähemal määral avalikult vee peale kõigile teistele kulturistidele. Kas ma peaksin ka nüüd hakkama ajalehes sinu peale näpuga näitama, et mul olid plaanid ja Marek Kalmus rikkus kõik ära! Mul on olnud elus piisavalt palju raskeid aegasid nagu sinulgi ning igale mõõnale järgneb tõus! Minu töökaaslased teevad nüüd ka viimased päevad minu kuuldes naljasid keelatud ainetest ja kohe nii tore on olla!
Võta aeg maha ja käi metsas loomadele kraanuleid viimas ning vaata kinos mõnda toredat koguperefilmi! Kuigi mul pappi eriti ei ole, võin sulle kinopileti välja teha, aga luurele ma sinuga ei lähe, sest esiteks oled sa liiga suur ja kaugele nähtav ning teiseks oled sa ettearvamatu tüüp ja ei või kindel olla, et sa luuramise asemel kõva häälega isamaalisi laule laulma ei hakka.
Selge. Sinuarust on siis ka Tokko õige mees.
Kle tulevane psüholoog, sa enda vaimse tervise üle oled juurelnud? Sinu jutust tuleb välja, et mina olen teinud Eesti kulturismile halba reklaami. Ja Tokko oma keelatud ainete müügiga ja jagamisega oma sportlastele tegi kasulikku reklaami.
Pigem vast siis nii, et aastast 2001 olen mina valitud välja “mustaks lambaks”, et varjata sellega oma musti tegusid. Vale mehe valisid! (Tokkole)
Oi Vähk vaene mees! Kinopileti raha võid ka endale kõrvale panna. Kes teab läheb vast veel tarvis sul endal. Aga oma vaimset tervist mine küll kohe kontrollima. Sõjaväelasene on sulle need uuringud kohustuslikud ja ka tasuta ma usun.
Tra. kus mehed alles
??:”>märts 1, 2006 at 11:36 e.l. #73061In reply to: Maailmameistri tõde ja õigus!
vend vähk
ModeratorVEND VÄHK MAREK KALMUSELE:
Tuletan sulle meelde, et õpin psühholoogiat ja praeguseks hetkeks kahtlen sinu vaimses tervises. Vägisi jääb selline mulje, et see Marek Kalmus, keda mina olen siiani tundnud, on kuhugi Mongoolia steppidesse orjaks saadetud ja sealt on asemele mingi kohalik metsaline saadetud. Kui teema läheb isiklikuks, siis põrutaksin ka sinu suunas siia paar pärlit avalikult omalt poolt, aga selline tegevus viib ainult kodusõjani. Kui mulle ongi teinekord erinevates liigades ülekohut tehtud, siis arutan seda lähikondlastega, aga mitte ei pasunda sellest avalikult ajalehes, sest kokkuvõttes jääb kannatajaks ikkagi kulturism tervikuna. Kui sulle meeldib, et kusagil delfi kommentaarides kulturiste pededeks ja eneseimetlejateks sõimatakse, siis lase edasi, aga oma tähelepanekutest võin öelda, et internet on päris hirmuäratav jõud ning sellised kommentaarid mõjutavad tugevasti noorte meeste mõttemaailma, kes ehk praegu kaaluvad, kas alustada jõusaalitreeninguid või mitte. See oli loomulikult super, et viimastel Eesti MV-del oli 40 võistlejat, aga sellise kisa tulemusena siin viimastel päevadel paljud noored loobuvad jõusaalitreeningutest, sest avalik hääl on seostanud kulturismi keelatud ainetega ja muu pasaga ning kokkuvõttes kannatab nii IFBB kui ka EFF.
Sinu fännidel on ilmselt sügavalt savi, mis sellest spordialast saab ja hetkel tegelevad kooris Tokko peale näpuga näitamisega. Ok, Arnold loobub, aga ma olen juba praegu 100% kindel, et sellega sinu ristikäik saab hoopis hoogu juurde! Netikommentaarides on juba järgmisena Ott hammaste vahel ja küll jõuab järg ka Marek Morozovini, Argo Aderini, Janar Rückenbergini, minuni jne. Minul isiklikult oli sellel nädalal elus esimest korda võimalus oma sportlike saavutustega midagi normaalselt teenida, aga ilma hoiatamata otsustas üks mees siin hakata tõde ja õigust nõudma! Üldiselt keerasid sa minul mitu lähituleviku plaani pe..sse ja ole sa tänatud selle eest! Ma ei ole selle spordialaga siiani absoluutselt mitte midagi teeninud ja nüüd, kui oleks selline võimalus avanenud, tõmmati vesi peale. Samuti tõmbasid sa suuremal või vähemal määral avalikult vee peale kõigile teistele kulturistidele. Kas ma peaksin ka nüüd hakkama ajalehes sinu peale näpuga näitama, et mul olid plaanid ja Marek Kalmus rikkus kõik ära! Mul on olnud elus piisavalt palju raskeid aegasid nagu sinulgi ning igale mõõnale järgneb tõus! Minu töökaaslased teevad nüüd ka viimased päevad minu kuuldes naljasid keelatud ainetest ja kohe nii tore on olla!
Võta aeg maha ja käi metsas loomadele kraanuleid viimas ning vaata kinos mõnda toredat koguperefilmi! Kuigi mul pappi eriti ei ole, võin sulle kinopileti välja teha, aga luurele ma sinuga ei lähe, sest esiteks oled sa liiga suur ja kaugele nähtav ning teiseks oled sa ettearvamatu tüüp ja ei või kindel olla, et sa luuramise asemel kõva häälega isamaalisi laule laulma ei hakka.
jaanuar 13, 2006 at 10:30 p.l. #66729In reply to: kiiresti kaalust juurde
tsikoloog
MemberTerealustasin korrapärase trenniga umbes 3 kuud tagasi, samuti tegin toitumises suure muutuse. Olen pikk 190 ja kaalusin alguses 80-82 kg nüüd kaalun juba 97. Kas nii äkiline kaalu tõus võib mõjutada mu tervist kuidagi.
Ei ole just eriti kindel et ainult lihaste arvelt, kuna sinu pikkust ja kaalu arvestades on tegemist täiskasvanuga ja täiskasvanul on reaalne juurde võtta aastast 3-4kg lihast. Nii rääkis hommiku TV-s Argo.
ära usu kõike mis teles räägitakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ta tahtis lihtsalt, et inimesed liiga palju ei loodaks ja pettuks peale paari kuud. väga korralikult treenides, puhates ja toitudes on võimalik aastas 10 kg lihast juurde saada. seda muidugi mitte väga pikka aega järjest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> venelaste teadustöödest olen lugenud, et lühiajaliselt on saavutatud ka 2,5kg kuus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> palju sõltub muidugi ka geneetikast…mõni kasvab hamburgeri pealt nii,et mühiseb
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 13, 2006 at 2:44 p.l. #66649In reply to: kiiresti kaalust juurde
Kurupt
Membert2iskasvanul 3-4 kg aastas? argo pani hommiku tvs nagu eriti megapuusse siis. k6ik ei ole kulturistid kes j2lgivad pidevalt(isegi massitsyklite ajal) et yle ei s88ks.
heameelega loeks ka mina mismoodi m6jutab lihase kiire kasv liigeseid ning k66luseid. arvan et see mida theone silmas pidas on see, et kui sul tulemused nii head on, siis j2relikult rygad sa k6vasti trenni kah teha. arvestades seda et oled algaja v6ib arvata et ryheled seal trennis suht hoolimatult ning maksimaalse j6upingutusega. sellisest teguviisist on k6ik vigastused kerged tulema. isegi osad endale kylge saanud kunagi:(
jaanuar 13, 2006 at 2:25 p.l. #66645In reply to: kiiresti kaalust juurde
kaiv
MemberTerealustasin korrapärase trenniga umbes 3 kuud tagasi, samuti tegin toitumises suure muutuse. Olen pikk 190 ja kaalusin alguses 80-82 kg nüüd kaalun juba 97. Kas nii äkiline kaalu tõus võib mõjutada mu tervist kuidagi.
Ei ole just eriti kindel et ainult lihaste arvelt, kuna sinu pikkust ja kaalu arvestades on tegemist täiskasvanuga ja täiskasvanul on reaalne juurde võtta aastast 3-4kg lihast. Nii rääkis hommiku TV-s Argo.
jaanuar 12, 2006 at 6:43 e.l. #66411In reply to: Mida saaks ära teha kodutingimustes?
vend vähk
ModeratorTere zeddy!
Loen siin noorte sportlaste lugusid kodus treenimisest ja meele teeb rõõmsaks, et selliseid fanaatikuid ikka leidub! Kahjuks pean tunnistama, et ega see kodus ühe hantliga treenimine väga suuri tulemusi ei anna. Vaatasin täna(neljapäeval) hommikul just telerist Hommiku TV-s, kuidas Ott ja Argo õpetasid huvilistele treenimist ilma jõusaalita ja arvatavasti järgmises saates, 19.jaanuaril tuleb juttu juba kummilintidega treenimisest. Selliseks treeninguks oleks siiski kasulik teada, kuidas ühte või teist harjutust TÄPSELT sooritada, milline oleks seeriate ajaline vahe ja loomulikult on ju ka tähtsal kohal toidulisandid! Kui treenid ennast tihti, siis ühe hantliga sa oma lihaseid varsti üllatada ei suuda, kuna raskus on sama ja see jääb sulle aja jooksul kergeks. Võimaluse korral muretse omale kasvõi üks paar reguleeritavaid hantleid(kuni 20 kg) ja kindlasti ka kummilint! Ega need hantlid just odavad ei ole, aga võid ju jätta siia portaali ja näiteks ka ajakirja Soov tasuta kuulutuse kasutatud hantlite ostusoovi kohta ja teinekord saad paari kätte sümboolse tasu eest! Harjutustest kodus treenimisel saad päris hea ülevaate Gert Kooviti raamatust ja kindlasti vaata ka neljapäevahommikute Hommiku TV-d! Loodetavasti saad neid videoklippe ka siin portaalis vaadata nagu eelmisel aastal. Edu ja loodetavasti jõuad kunagi ka jõusaali!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2005 at 11:12 e.l. #64106In reply to: EKFL ja Kalmus!
joker
ParticipantVõistlejad tahavad rohkem võistelda… ja kahju on kui mitu kuud dieeti nii et vahel silme eest must…. lõpuks ainult ühe võistluse jaoks on…. see võtab võistlusisu vähemaks…Kusjuures täitsa nõus. Rääkisin just Aderiga ükspäev. Ja just lähtuvalt kogemuste poole pealt. Kuna endal õnnestub kogu vorm enne võistlusi p…e keerata, siis oligi teema, et Argo võistleb 3x ja saab 3 erinevat kogemust, minu 1-e vastu. Muidugi võiks lahmida ja ütelda, et saavuta maailma tase ja hakka käima rahvusvahelistel võistlustel, aga läheb ju jube aeg – eriti veel kui pead otsima seda oma õiget lähenemist asjale.
Ja igamehe liiga koha pealt – on või pole, krt teab, seda saab võtta nii ja naa, aga ega see ju ei pane kahtlema kedagi selles, et Marek omaette tase on, kuhu väga paljud meist ei saa kunagi küündimagi.
Ja Kossenko/Tokko koha pealt. Nagu eelmises postituses ütlesin – see pole herrr.Arnoldi peanupust välja imetud vaid see teema, vist oli nii, võeti üles IFBB aasta kongressil, kus käsitleti IFBB 2005 konstitusiooni ja rõhutati teatud punkte , sealhulgas eriti punkti 19, mis käsitleb distsipliini. Link siin: http://www.ifbb.com/constitution/IFBBConst…2005Edition.pdf
Nii et teeks ettepaneku irisemise asemel kaevata Santonja ja Weider rahvusvahelisse inimőiguste kohtusse, kes sogavad meie pisikese konnatiigi rahuliku elu.
Ja kui mõni nüüd arvab jälle, et ma olen Toksi hääletoru, siis nii see pole, sest mingisugune austus peab ju ka olema enda vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selle jura uurisin lihtsalt ise välja kuna hakkas huvitama, et mis kamm see siis õieti on ja panin kirja, et äkki mõnda ka huvitab.mmarkoo
Memberoleks ka väga tänulik, kui te mulle sellise kava saadaksite, sest endal eriti nuppu veel pole kava tegemiseks, aga trenni tahaks teha. (3 päeva oma oleks kõige parem) margo.kuuse@mail.ee
AutorSearch Results