Search Results for 'Argo Erit'
-
AutorSearch Results
-
aprill 4, 2016 at 10:28 e.l. #180914
In reply to: Fitness5 võistlus 7.oktoobril Arigato Spordiklubis!
lkv
Member42 minutes ago, 7oom said:Tere,
Olen Oleg Žumadilov ja ma registreerisen ‘Mehed +80kg’ katigooriasse. Nüüd kontrollida enam ei saa, aga olen suht kindel, et vajutasin õigesti.
Igal juhul palun mind +80kg katigooriasse panna.
Muudan ümber
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />+80 kg kategooriasse Tallinna etapile registreerus Argo Erit!
detsember 28, 2015 at 2:35 p.l. #384422Ott Kiivikas
MemberOlen täiesti olemas ja toimetan nii tööalaselt kui trennis. ViImases sujuvad asjad päris hästi ,st. et olen paljudes harjutustes kas korranud rekordeid või jõudnud neile väga lähedale, enamus olen laadinud ka facebooki oma sportlase lehele, neid saab vaadata siit ja kui meeldib, siis ära ole kade lehele LIKE lisamast…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>https://www.facebook.com/ottkiivikas77/?fref=ts proovin edaspidi siia blogisse ka videosid postitada. Äramärkivamad tulemused on olnud HOIST jõutõmme 265kg x4, kükk kang turjal 180×5 raw samuti pausiga kükk 140×9 see ühtlasi ka uus rekord, varasem oli kordus vähem ja tehtud esimese harjutusena nüüd tegin tugevama kki alla ja siis pausiga kükk ota ja tuli ikkagi rohkem. Hantli tõmme küljele 100kg 18x ja hantlitega istudes surumine 48kg 8 kordust. Need on korralikud numbrid, seda enam et kaal on alla 90 kilo seal 88 – 89 kilo. Lisandite osas hoian jätkuvalt sees HPR + Vitargo, need mu lemmikud ja beeta – alaniini olen juurde võtnud, see on alati jõunäitajatele hästi sobinud. Uuest Fasti BOOM laksust on ka enne tugevaid trenne kõvasti abi, see töötab korralikult!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahepealsetest muudest tegemistest niipalju ,et Honda Jõuluturniir sai läbi viidud, kahju muidugi raskejõustiklastest, kes viimaseks platseerusid…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei tea mis seal poistel oli, kuid ei olnud seal eriti kuskil minekut, isegi oma trumpaladel – õllekast, sõudeergomeeter ja rippumine, oleks võinud eeldada paremat tulemust, kuid sport juba kord on selline.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga muidu oli Pärnus vahva, õhtu veetsime koos kõikide sporditippudega ja see on väheseid üritusi, kus reaalselt võimalus sportlastel omavahel tuttavaks saada, eriti saunas kus vabam õhkkond ja saab kõigest rääkida. Kindlasti teeme ürituse ka järgmisel aastal.Täna toimub Butterfly Lounges EKFL pidulik spordiaasta lõpetamine ja parimate autasustamine. Sel aastal võitsid meie sportlased 7 tiitlivõistluste medalit ja lisaks 8 tiitlivõistluste finaalikohta, mis on jällegi väga kõva tulemus, kokku tuli 11 eri sportlast vähemalt tiitlivõistluste finaali, mis on samuti märkimisväärne tulemus. Suur tänu kõigile spordiklubidele, sportlastele ja treeneritele!
Jaan Taltsile üle andmas Jüri Arraku piltidega 2016 aasta kalendrit

Säärpoisse sai ka vahepeal pildistatud…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Offseason selg näeb välja selline
detsember 2, 2015 at 5:53 p.l. #375890Ott Kiivikas
MemberNatuke trennijuttu ka. Olen kaks tugevat tsüklit trenne juba teinud ja jõud taastub ilusasti….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõnes asjas ka oma reks juba tehtud näiteks rööbaspuudel surumine lisaraskusega 80 kg x 5 (seda peale õla ja rinnatrenni). Hästi tuli veel T – kang 150 x10 esimine trenn (kevadel vast panin viimati sinna niipalju kettaid, tundub, et seal saan ka oma varsemad reksid varsti üle teha). Kükki olen saanud ka teha, seal on rekorditeni ikka minna, kuid kui esimene trenn läksin tagasihoidlikult 140×6 raw, siis juba järgmine trenn 150×8 (varuga), seega järgmine tugev jalatrenn vähemalt 160×6 jne (eks ta sinna 170 tuleb ilusasti tagasi, kui selg vastu peab, siis miks mitte kunagiste 190×8 raw või 180×12). Jõutõmmet olen teinud Hoisti masinal ja seal viimati 220×8 ja seal on ka varasemad numbrid nii korralikud kui 260×10, kuid plaan kui tervis peab jõuda aasta alguseks 300 kiloni seeriaga….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Rasked trennid mulle meeldivad ja loodan ,et tervis peab ja saan korralikult kevadeks ette valmistada.Lisanditest vahepeal puhkasin, kuid nüüd koos tugevate trennidega olen hakanud uuesti sööma HPR -i. Sisse lisan Vitargot. Lisaks panin uuesti siise Beta – alaniini, see on alati koos kreatiiniga jõunäitajatele positiivselt mõjunud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vit – min, Omega 3 ja D – vitamin on ka valikus. Kui vahest soovin putru valguga siis lisan Smuuthie mixi (minu lemmik mango)….Kaal on tõusnud peale võistlus 1 kilo hommik seal 86.5 – 87 ja õhtu 88 kilo…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Plaan ongi mitte üle 90 minna, siis lihtne ka vormi teha.Olen taas treeneritööd rohkem ette võtnud, tellitakse nii toidu kui trenniplaane ja ka uusi võistlejaid on ühendust võtnud ja olen nö Team Kiivikas projekti uuesti fookusesse võtnud. Selge, et fanatismist enam tegutseda ei jõua – kuid seda enam olen välja kujundanud kindlad Teami lepingud ja töö peab olema mõlemalt poolt väga selgesti kaardistatud ja ka mõlemalt poolt motiveeritud, muidu see jätkusuutlik ei ole (seega kui see ka kellegile huvi pakub võtke minuga ühendust).
Jõuluks on mul välja töötatud ka kinkeversioon toitumis ja trenniplaanist – seega kui on huvi ja keegi soovib kinkida lähedasele inimesele minu poolt tehtud toitumis ja trenniplaanid uueks aastaks, siis võtke minuga otse ühendust (ottkiivikas@gmail.com – saadan juba täpse info ja juhised, õige pea peaks see toode ka veebipoodi jõudma, sinna juurde saab motiveeriva pildi, koos personaalse pühendusega, mis võiks treenitavat hoida rööbastes rasketel hetkedel…….).
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu näha töid, tegemisi ja projekte jagub ja suurem asi mida aitan sel aastal rohkem organiseerida on Honda Spordikuulsuste jõuluturniir sedakorda siis 25.12 Pärnu Spordihallis.
Sööge ikka “Oti kohupiima”
Pühenduspildina midagi seesugust…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 22, 2015 at 6:54 e.l. #359939Ott Kiivikas
MemberNatuke enne järjekordset võistlust ka – kuidas vahepeal kaks nädalat trenni läinud on peale Soome Põhjamaade mv. Jätkasin kaalulangust samas tempos so 0,5 kilo nädalas ja eks see on jällegi oma töö teinud. Praegu näen hommikul numbreid ca 87 mõni päev gramm alla, mõni päev üle, so päevane kaal on seal 87,5 – 88 juures. Pilt on läinud veel teravamaks – ja see oli ka eesmärk. Juba ootan lavaleminekut (see on ka märk et vorm hakkab valmis saama, nats timmida veel saab ja õnneks jõuab ka, seega enam ei muretse sellepärast, et ka MM tippvorm tuleb, tuleb kindlasti ja loodetavasti õnnestub seda näidata ka EMV juba praktiliselt nädala pärast).
Raskusi olen vahepealse ajaga pigem lisanud, st teinud pigem sellist lihast ülesehitavat trenni ja selge, et mingeid hulle rekordeid ei ole teinud, kuid rööbaspuudel surumises isegi üks mark tuli 75kg lisaraskusega 6 kordust. See on hea märk ,sest see annab ka muudele surumistele juurde. Nii olen siin õlga surunud istudes eest 80/10 90/6 ja kükis olen ka pigem saanud natuke lisa panna (viimane trenn 140/10 150/6 varu – raw). Lamades tegin siin 120/10 mis dieedi kohta on ok. eile proovisin kaldpink hantleid ja tuli 50/8 ja 60/4 seeria, seega ka seal ikkagi enam – vähem korralikud numbrid.
Toitu olen pidanud piirama – isegi enda kohta päris palju, kuid seda pigem vaid õhtuses toidukorras (kui tavaliselt läks õhtul munad, kodujuust, lisaks tomat ,kurk + 2 -3 leiba juustu ja singiga, siis nüüd näeb tavaline õhtusöök välja nii: 2-3 muna (lõikan peale 1 küüslauguküüne ja natuke 3% majoneesi, et kibedus maha võtta) + tass teed…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu kohta on selline söömine ikka haruldus, samas saan hommikul ikka putru korralik kausitäis, sinna sisse Hera80 või SMuuthie Mix .(Viimane on eriti kreemja maitsega), peale siis Muah koorejogurt, stratciatella minu lemmik, peale veel banaan. Lõunaks ikka täistera riis, pasta ca 50gr kuivainena ja juurde liha erinevas versioonis ja toorsalat ja kindlasti MCT õli. Enne trenni kui on unisem olek siis Workout Shock , trenni ajal BCAA Explode ja peale trenni HTR koos Vitargoga .
Eile tegin siis Revalis ka toidulisandite degusteerimise ja rahvast oli nagu alati murdu, ikka ja jälle peab tõdema, et enamus harrastajaid ei tea lisanditest suurt midagi – selles osas ongi alati hea tõdeda kui vajalik degusteerimine on, et inimeste teadlikust tõsta. Lisaks tegelikult võimaldab degustatsioon saada ka endale uusi personaaltreeningu kliente. Nii näiteks eile pöördus selle mõne tunni jooksul minu poole kolm inimest sooviga saada kas toitumis või trenniplaane või üldse personaaltreeninguid….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mõtteaineks neile treeneritele, kes ei ole aru saanud nö “põllul” käimise vajalikusest ja imestavad tihti, et miks neil personaaltreenerina tööd ei ole….enne on vaja ise panustada oma teamiste edasiandmise ja usalduse tekitamisega klientides ja siis tuleb töö ise teie juurde!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme varahommikul 6.25 start Praha poole ja sealt edasi Opava rongiga (olgu öeldud, et aasta tagasi oli rong nii täis, et seisime 4 tundi püsti jalapeal….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) loodame,et sedakorda läheb libedamalt. Laval saan ra proovida ka uued poseerimispüksid, tehtud siis juba sellisest korralikust läikivast kangast ja õige lõikega – kui sobivad ja mike ei peaks? Siis varasti on neid saadaval ka Fitshopi poodides, lisaks erinevad värvid.
Lisaks minule sõidavad Opava (Liis Vahter, Õnnela Raudsepp, Cäroline Paas, alguses pidi meid veel rohkem olema, kuid osad tüdrukud siiki loobusid).Igal juhul loodame parimat, võistlus vaadatav ka LIVE ülekandena Laupäeval (finaalide algus 17, eelvõistlus peaks hakkama 13.00), lisan lingi: http://tv.ronnie.cz/live/?akce=live
mai 26, 2015 at 11:05 e.l. #381204Alexander Andrusenko
ModeratorRegistreeritud:
Naised
-57
Johanna Randmets, Saaremaa, 1996
+57
Anne Aaslaid, SK Sparta, 1991
Laura-Lisett Lepp, SK Sparta, 1993Mehed
-74
Karl-Michael Valk, SK Reval-Sport, 1994
Marten Lopp, Saaremaa, 1997
-83
Aimar Kuusnõmm, SK Sparta, 1990
Assar Tallo, Saarde vald, 1970
Raigo Roots, Vinni, 1990
Taavi Ottosson, SK Sparta, 1985
Tiit Saarma, Saaremaa, 1990
-93
Alexander Andrusenko, SK Reval-Sport, 1986
Tarmo Sikk, Halinga vald, 1994
Tõnis Pihlamägi, SK Sparta, 1989
-105
Erkki Hirsnik, TÜ ASK, 1982
Hjalmar Mäe, SK Reval-Sport, 1980
Margus Põldoja, TÜ ASK, 1966
Rait Sagor, SK Sparta, 1990
Risto Sappinen, SK Sparta, 1976
-120
Argo Erit, SK Sparta, 1986
+120
Kaido Leesmann, SK Reval-Sport, 1969
Kaur-Mikk Pehme, TÜ ASK, 1988
Margo Lepik, TÜ ASK, 1976
Siim Rast, SK Reval-Sport, 1988mai 25, 2015 at 12:46 p.l. #381173In reply to: Fitness5 võistlus 7.oktoobril Arigato Spordiklubis!
lkv
Member
Esimesed Eesti Karikavõistlused Fitness5-s toimuvad 6.juunil Tartu Ülikooli Akadeemilises Spordiklubis. Finaali kutsutud võistlejad selgitati kolme kevadise etapi põhjal, mis toimusid Tallinnas, Pärnus ning Tartus. Eesti esimesed karikavõitjad on oodatud 11.juulil toimuvale rahvusvahelisele Fitness5 võistlusele, mis toimub Tylosandis (Rootsis). Võistlusel on võistlejaid nii Rootsist, Taanist, Norrast kui ka Eestist.
Võistlusalad
1. Kangiga rinnalt surumine (mehed enda keharaskusega, naised 70 %’ga enda keharaskusest)
2. Küünarvarte kõverdamine kangiga (mehed 50 %´ga enda keharaskusest, naised 40 %’ga enda keharaskusest)
3. Kangiga kükid (mehed 150 %´ga enda keharaskusest, naised enda keharaskusega)
4. Lõuatõmbed (mehed ja naised oma keharaskusega)
5. Triitsepsi surumine rööbaspuudel (mehed ja naised enda keharaskusega)
Arvuta oma raskused välja siin kalkulaatoris.
Mehed -80 kg1) Allan Nikopensius
2) Erik Lorens
3) Kristian Singh
4) Magnus Muru
5) Marek Tšernjavski
6) Marius Lemming
Mehed +80 kg1) Alar Eelsaar
2) Argo Erit
3) Assar Tallo
4) Kalev Arbus ei saa tulla, tuleb Genes-Deivid Pikani
5) Oliver Saupõld
6) Vahur Kiis
Naised
1) Egle Villik
2) Elerin Vunder
3) Grete Laanmets
4) Liina Adamson-Ehte
5) Malle Kiika
6) Monika Aus
Kaalumine algab kell 10.00 ning võistlus hakkab kell 12.00 Tartu Ülikooli Akadeemilises Spordiklubis. Võistlustele on oodatud ka kõik kaasaelajad!
Kes ei saa finaalis osaleda – andke teada liiskristiin@fitness.ee ning anname võimalusele järgmisele võistlejale.
mai 22, 2015 at 5:41 p.l. #381041In reply to: Fitness5 võistlus 7.oktoobril Arigato Spordiklubis!
Martin Mynz
MemberArgo Erit on ka homme Tartus võistlemas
mai 18, 2015 at 7:30 p.l. #380944In reply to: Fitness5 võistlus 7.oktoobril Arigato Spordiklubis!
tarmop
MemberSpetsiaalselt sulle, Tarmo, oled oodatud võistlema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaatasin juba FB-s videosid, päris puhtalt teeb. Head tulemused on Argo teinud!
mai 18, 2015 at 7:06 p.l. #380941In reply to: Fitness5 võistlus 7.oktoobril Arigato Spordiklubis!
lkv
MemberTartusse registreerunud, Martin kindlasti täiendab ja siis uuendan seda listi.
Naised
1) Elerin Vunder
2) Egle Villik3) Malle Kiika
4) Liina Adamson-Ehte
5) Grete Laanmets
Mehed
1) Andreas Jääger2) Agris Reppo
3) Kristian Singh
4) Roman Kisljakov
5) Rainer Lausing
6) Mart Soesson
7) Vahur Kiis
Jüri Lebedev
9) Marius Lemming10) Genes-Deivid Pikani
11) Ilja Kodar
12) Allan Nikopensius
13) Raido Margus
14) Marek Tšernjavski
15) Aivar Meldre16) Sten Urbanik
17) Kalev Arbus
18) Oliver Saupõld
19) Alar Eelsaar
20) Argo EritTundub, et saab meestel ka -80 kg ja +80 kg kategooriad teha, sest huvilisi juba piisavalt. Sügisel kindlasti plaanis ka eraldi juunioride kategooriad!
mai 18, 2015 at 6:53 p.l. #380939In reply to: Fitness5 võistlus 7.oktoobril Arigato Spordiklubis!
lkv
MemberSpetsiaalselt sulle, Tarmo, oled oodatud võistlema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 16, 2015 at 7:56 e.l. #380809In reply to: Fitness5 võistlus 7.oktoobril Arigato Spordiklubis!
lkv
MemberArgo Erit katsetab võistlemise kõrvalt ka live ülekannet
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 13, 2015 at 5:17 e.l. #380635In reply to: Fitness5 võistlus 7.oktoobril Arigato Spordiklubis!
Martin Mynz
MemberVahur Kiis,
Mart Soesson,
Sten Urbanik,
Argo Erit,
Assar Tallo,
Raido Margus,
Alar Eelsaar,
Moonika Aus,
Egle Villik,
Need tublid sportlased, kes on hetkeseisuga registreerunud Pärnu etapile. Ma ole kindel, et Pärnu kandis leidub veel aktiivseid.
mai 11, 2015 at 9:52 e.l. #380577In reply to: Fitness5 võistlus 7.oktoobril Arigato Spordiklubis!
Sarge
MemberMis moodi see ümardamine käib kangi raskusel? Pidavat olema ju võistleja kasuks.
Argo Erit kaalus 103,3, siis peaks olema kang 102,5kg, mitte 105kg. (103,3 -102,5 = 0.8kg; 105 – 103,3 = 1,7kg ehk 102,5kg on vähem maad kui 105kg)
Siin jälle jõhker kasu võistlejale:
Raido Margus kaalus 86,7kg ja kang oli 85kg, kuigi peaks olema ju 87,5kg. (87,5 – 86,7 = 0,8kg; 86,7 – 85 = 1,2kg ehk 87,5kg on vähem maad kui 85kg)mai 9, 2015 at 12:06 p.l. #380530In reply to: Fitness5 võistlus 7.oktoobril Arigato Spordiklubis!
lkv
MemberMeeste esikolmik:
1) Alar Eelsaar
2) Argo Erit
3) Vahur KiisNaiste esikolmik
1) Elerin Vunder
2) Monika Aus3) Susie Ann Viirg
PALJU PALJU ÕNNE JA KOHTUME 16.MAIL PÄRNUS!
mai 8, 2015 at 8:15 p.l. #380508In reply to: Fitness5 võistlus 7.oktoobril Arigato Spordiklubis!
Martin Mynz
MemberTänane viimane registreeruja on tuntud ja suurte kogemustega Fitness5 võistelnud ning väga häid tulemusi näidanud Argo Erit.
-
AutorSearch Results