joker
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joker
MemberNu kui on probleem, et tagumine õlalihas ei arene, siis on vaja lihtsalt sinna rohkem rõhku pöörata. Näiteks mina soovitaks just alustada oma õlatreeningut ettekallut. Ja miks mitte lisada lõppu veel üks harjutus õla tahaosale, kus sooritad seeriaid täieliku kurnatuseni. Üks võimalus on ka kasutada superseeriaid. Aga see, et peale õlapäeva on sul vaba päev on hästi sätitud.
joker
MemberJah eks seda iirlaste alkoholi-lembust on ennegi palju kajastatud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kunagi seoses Simpsonitega oli ka hull teema, isegi jõuti vist kohtuni välja
??:”>Aga jah enne lavaleminekut ikka pannakse siin kah, mis seal salata Kas just veresoonte pärast, aga nö. julgustuseks.
joker
MemberTegelt see on hea mõte…. mul siin tõesti üks asi välja pakkuda… aga näed pole kuhugi nüüd panna seda kuulutust…
??:”>joker
MemberSEE JU REBANE
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joker
MemberNuh kui siin kõrvutada nüüd Kiivikas ja Kalmus, siis tundub, et see “teooria” on läinud vett vedama
MemberJust … ei pea ju jalad kohe asetama “chaplini-asendisse” Piisab kui varbaid pöörata natuke sisse või väljapoole. Tehes algul pikema seeria varbad sisse ja pärast varbad väljapoole pööratud – siis peaksid tundma tuntavat erinevust kuhu ja kuidas mõjub.
joker
MemberNu üks võimalus on lihtsalt oma söök kaasa võtta. Kui päris tervet lõunapraadi ei taha kaasa vedada siis koolisöögile lisaks mõni valgurikas allikas (proteiini shake, keefir, jogurt, kohupiim vms) käraks ju hästi küll.
joker
MemberMakaveli on tõele päris ligidal … On mõeldud lihtsalt seeriaid millega trenni teed, mitte aga sellele eelnevaid soojendusseeriad.
joker
MemberJah … see on piison. See lehm mida indiaanlased jahtisid kui neil kõht tühjaks läks
MemberJah palju õnne – ole siis hea mees edasi!
joker
MemberIse surusin trennis viimane kord viienda harjutusena rinnalt 70 kiloga 10x. Tundus, et päris hea oli, pumpas viimasepeal hästi täis ja tunne oli nagu oleksin Coleman. Rohkemaga poleks vist jõundki. Muidu kaalun 86 kg ja vanus 27a. Ja ausalt!!!
joker
MemberSamas vanas foorumis oli palju tarkust mida on kahju kaotsi lasta.Nagu Herr Rebane ütles, et midagi ei lähe kaotsi … lastakse kõik vanad teemad ja postitused siia ümber … lihtsalt läheb nati aega

joker
MemberNuh on ju avatar mul ja ilus kah veel … päris hea valik

joker
MemberSelge …

joker
MemberVaatasin kah siis seda meest lähemalt. No kui uskuda, et sellise keha treenimiseks on vaja ilmtingimata keemia abi, siis oleks asi ikka väga kurb:( Muidugi puhtuse kohapealt ei tea ma midagi – kui ongi keemik, siis teab ta seda vist ainult üksi. Aga teda “kondikarlaks” tituleerida oleks samuti liiast.
Aga see, et kaksikud Paulid on ülilahedad , sellega 101% nõus:) Muide sul Markus250 on vendade Paulide filmid olemas?! Kui on, siis oleks raskelt huvitatud.
-
AutorPostitused