joker
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joker
MemberNoh ma olen ammu aru saanud, et ideaalset treening-kava pole võimalik paika panna. Miinuseid ja plusse leiab alati. Ja kui ongi see üks kuskil olemas, siis see üks hakkaks kah varsti ajudele.
Ise treenin enamuse ajast käsi koos ja kui üldse midagi areneb on see just käsi. Samas ma ei kasuta ka käte puhul palju seeriaid max 6-7 ja üks treening alustan biicaga ja teine treening triicaga enne.
joker
MemberEga keegi ju ei käsi süüa. Eriti kui siiani rahul.
joker
MemberEvolutioni Whey sari … olen ise söönud. Lahustub hästi ja maitse on hää. Kallis raisk aint.
joker
MemberKuskilt ma selle copy-paste tegin … kahtlane või mitte. Ma ise ei müü toidulisandeid , selles suhtes täitsa ükskõik mida keegi sööb. Aga ühte toodet ülistada ja teist alla teha kah kaunis tobe. Vahel jääb küll siin foorumit lugedes mulje, et päris suur osa arvestab molekulide arvu toidus. Kaloraazi lugemine tundub olevat ajast ja arust. Jube lahkamine ikka käib. Kui võtta nüüd ühe firma samaväärne puhas proteiin (ilma muude lisanditeta), siis kus on see loogika, et üks mõjub märgatavalt teisiti? Siin on vist jah see USK ROHU VÕIMUSESSE .. nagu ütles apteeker Joosep Tootsile.
Soovitaks Tai Kane müüjatel Schwarz reklaamiks taha palgata … “Peale seda kui hakkasin Tai Kanet sööma, sain kuberneriks” Varsti terve ilm pisikesi kubernere täis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muc jah sinu puhul ei aita enam miskit. Pead minema naiste kategoorias lavale
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja ma olen näinud isiklikult MM -i No1 näpuotsas Robocopist välja tuterdamas. Aga MM kah oma 100kg-ga peenike nagu naine. Paras minna muciga koos naistekategoorias lavale.
joker
Membermilline firma teeb veel peale Tai Kane kollageeni ehk luuvalku? kui ma tahan et liigesed oleksid korras siis ma ostan Ultra Gel-i.Ultra Gel Walmark koostis:
Üks portsjon (12g) sisaldab:
Kollageen hüdrolüsaat 9320 mg
Kondroitiinsulfaat 100 mg
Glükoosamiinsulfaat 100 mg
Kaltsium 130 mg
Vitamiin D 5 mg
Vitamiin C 60 mg
joker
Memberhttp://www.amazon.ee/lehed/tooriistad/harj…nk/rind/100.gif
http://www.amazon.ee/lehed/tooriistad/harj…nk/rind/101.gif
Kaks suurepärast harjutust täpselt sinna kuhu soovid.
joker
MemberMis siin ikka vaielda ja sabaga vehkida. Igaüks saab ju ise proovida. Mõned teadlased väidavad , et kollageen aitab, mõned teadlased väidavad, et ei aita. Mõni teadlane väidab samuti , et kui tahaks glutamiinist mingit kasu saada, siis peaks seda kilode kaupa sisse ajama. Endal hakkasid kunagi rinnaltsurumise ajal randmed valutama. Kui sõin No1-te, siis kadus valu ära mõne aja möödudes. Võib-olla oleks valu ka niisama ära kadunud … krt teab. Igatahes on siin varsti iga teine “teadlane” ja igal omad “uurimustööd”. Lihtsalt soovitan ise asju järele proovida ja praktiseerida.
Siin püütakse viimasel ajal üldse tavalist proteiini kas ülistada või maha teha. Tundub juba , et proteiini näol on tegemist mingi enneolematu ja müstilise toidulisandiga, mis üleöö kasvatab 10kg lihast või kui sööd “vale” firma toodet, siis kahaned hullumoodi.
Ja mis puudub “halba-nimekirja-sattumisest”, siis see on küll nüüd imelik jutt. Kelle ees? Arvad, et kui No-1 , mitte süüa, siis Ott teeb ata-ata ja hakkab altkulmu põrnitsema? Aga eks igaühele jääb oma arvamus.
joker
Memberhttp://www.amazon.ee/main.php?main=tooriis…ebtrainer/index
Link juhuks kui tõesti ei ole võimalik mõne treeneriga silmast-silma rääkida.
Kui ikka soov tõsine ja ka mingid eesmärgidki silme ees, siis kindlasti pöördu mõne treeneri või kogemustega inimese poole. See pole nii lihtne kõik kui esialgu tundub. Selliseid kohapeal tammujaid ja “lihtsalt-jõusaali-külastajaid” on terved saalid täis. Nad käivad seal ja käivad … absoluutselt, et midagi muutuks.
Ainuke miinus on jah selle asja juures nagu g-e-r-l-i ütles: “Tasuta lõunaid pole”
Aga usu mind, need teadmised tasuvad sulle kuhjaga tasa. Siin foorumis võid sa küll häid näpunäiteid saada, aga kahjuks sellest ei piisa, eriti kui ei jagagi asjast eriti.
Vähemalt üks tingimus paistab Sul olevat täidetud – tahtmist tundub olevat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu.
joker
Memberhttp://www.amazon.ee/main.php?main=cart/in…red&bot=bot.red
Vali lihtsalt firma mis tuntum ja võid enam-vähem kindel olla et kogus mis näidatud vastab ka tõele.
joker
MemberOÜ Robocop a/a 1120131340
Kui midagi kõvasti üle, siis võin oma isikliku kah anda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joker
MemberWhey Lemon Super (1800 g) on tavaline vadaku proteiin. Peale ja enne trenni seega peaks olema tõhusam kui vene – milk protein.
joker
MemberRonnie Colemani 130 kilone võistluskaal – ma kaldun arvama, et paljuski on see kaal tänu lihastele ikkagi
MemberPumba efekt – pidev ja intensiivne vere juurdevool lihastesse.
Ise kasutan kah seda EAS -i oma ja ei saa kurta. Toimeaine on seal eelkõige arginiin ja pole siin mingit vahet kust sa seda saad. Kui asi ei toimi siis ju viga kuskil mujal.
1,5kg !!! Kui oletada , et see 1 kilo oli seal puhas lihas, siis pole tulemus üldse mitte paha. Lihasekasvul ja kehakaalutõusul on ikka vaks vahet. Kui siin mõni mees räägib, et ta võttis või kavatseb võtta paari kuuga 10 kilo lihaste arvelt, siis … siis ei oska selle peale midagi öelda. Tuleks lihtsalt peale seda “ränka” kaalutõusu peeglit vaadata, sealt ennast kaeda ja siis tõele näkku vaadata, mille arvelt see kaal ikkagi tõusis?!
Kui esmatähtis on kaalutõus, miks raisata raha üldse proteiinidele ja muudele lisanditele – saiakesed ja kaks klaasi piima ajavad kah asja ära ju.
MemberMul oli kunagi sama jama. Polnud tükk aega trenni teinud. Ja taas tegema hakates lihtsalt polnud võimalik pingutada ega kedagist. Hing kinni ja raiu või tükkideks. Jõudu isegi oli aga mis kasu sest kui lihtsalt katus paneb jehhat.
Lahendus oli see, et hakkasin lihtsalt võhma arendama sõudeergomeetri peal. Järjest pikemaid distantse ja järjest suurema intensiivsusega. Probleem lahenes.
-
AutorPostitused