joker
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joker
MemberNo sama hästi kedagi ei huvita ka ,kas sa lähed seda vaatama või ei? või kas sulle meeldib või ei meeldi! nii et mõtetu koht see foorum siin,mingi metallicast kirjutamiseks..Võib-olla mõnda ikka huvitab … äkki lähme koos eksole. Jutu point oli selles, et seda irisemist ja mölisemist liiga palju. Nagu turueided – häda siin häda seal – mitte kunagi polda rahul.
Foorumisse sobiks ja rohkem teema Rammstein, sest pooltel võistlejatel see taustamuusikaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joker
MemberIse ostsin ka pileti. Ja arvatavasti lähen ka vaatama. Aga aru ma ei saa, miks on vaja nõmetseda ja karjuda üle foorumi – Metallica on nõme ja mulle ei meeldi jne. Keda see kotib? Saab tõesti sellest vaimse ja füüsilise rahulduse? Maitseid on erinevaid – õnneks. Normaalne inimene ei tule ju karjuma , et su ema on kole ja vana, kuigi ise sa sellega arvatavasti nõus pole.
Urrrhhh…
joker
MemberMarekiga nõus. Ise täitsa kogenud sellist asja. Kunagi oli pikem paus. Nagu ikka juhtub kui ei tea, mis tahad täpselt. Aga siis jah, arvasin , et jõus palju kaotanud, aga võta näpust. Jõu poolest isegi jõudsin, aga palju hullem oli see, et ei jõudnud lõpuni pingutada, kuna hapniku kiskus nulli koguaeg ja trenn jäi nagu poolikuks.
Egas midagi. Andsin kõvasti sõudergomeetrile pihta ja probleem lahenes.
joker
MemberFitness.ee >>> Artiklid >>> Toitumine
joker
Memberbacardi …. koomikud elust enesest … nende vasatu ei saa miski
joker
MemberVäga extreemne lähenemine igatahes minuarust. Ju asi sinu puhul ikka geneetikas. Raske lihast kasvatada, raske paksuks minna. Mul isa nt samasugune. Nagu hambaork. Söögu mida või kuna tahes.
Sumomaadlejad vist söövad nii, et 1-2x päevas ja suured kogused toitu korraga, et kaalu koguda. Äkki see üks nipp?!
joker
MemberMeelike, tule ma teen su paksuks ära … pole probleemi.
joker
MemberVõib-olla lähened näiteks asjale valesti?
Mõtled ehk nii: “Ojah saaks selle seeria juba tehtud. Ojah veel 3 seeriat. Tahaks koju juba vms.”
Püüa pigem mõelda nii: “Jess, puhkepaus läbi. Nüüd saab jälle lihast piinata. Sest kui ma teda kuradit piinan, siis ta raisk ka areneb. Misasja, juba trenn läbi? Ei nii ei saa. Ma teen veel paar seeriat!”
Nagu keegi kuskil hästi öelnud: “Kulturism, see on pigem vaimne, mitte niivõrd füüsiline treening!”
joker
Member150kg ja kui lõpetan löövad jalad tuld välja. Ütleme nii, et jalapressil siis.
joker
MemberKüsitlust siis täiendatud. Elame küll meeste-maailmas, aga viisakas ikka naisi ka muidugi meeles pidada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joker
MemberSons of God Himself ?!
joker
MemberMinu poolne respect KALMUSELE!!!Respecteerid seda, et mees tunnistab, et on olnud valemängur ja võistelnud ausate kulturistide vastu vahendeid valimata?
Väga imelik respect siis.
Minu arust on käitunud mõlemad valesti ja ei vääri selles mõttes kindlasti respecti. Rohkem erapooletust võiks ju olla. Pada sõimab katelt , ühed mustad mõlemad.
Iseasi mis järeldused on mehed sellest teinud ja kuidas edasi elavad – mõlemad siis.
Ma olen ka poest joonlaudu varastanud , et neist tossupomme teha. See ei tähenda, et ma praegu seda teeks. Olen nagu täiskasvanumaks saanud ja aru saanud, mis õige mis vale ja see ka loeb midagi. Või peaks nüüd selle eest vangi minema? Hüvitaks poele muidugi kahju, aga seda ei eksisteeri juba üle kümne aasta
??:”>Ja veel selline mõte. Las siis vastutavad mõlemad. Tokko astugu tagasi ja Kalmus andku kõik medalid tagasi, mis võitnud on. Siis oleks ju aus või mis?
joker
MemberNüüd siis saab vaene Rebane asja-eest-teist-taga. Lihtsalt sellepärast, et mõned pole viitsinud süüvida ja hakkavad aia asemel aiaaugust rääkima.
Kuskilt jookseb sõna bänn läbi ja juba hakkavad tulema postitused ja arvamused, mis ühele või teisele seda sõna meenutavad.
Teiseks oleks küll väga viisakas kui foorumlased, kes lausa nõuavad tõde ja õigust, “ähvardavad” kohtu ja ajakirjandusega, ka tutvustaksid end ilusti. Selline anonüümne sogamine on küll väga madal ja ebaviisakas. Ma isegi ei mõtleks sellele, et kellegile nii midagi vastata. Siin ei ole jälle küsimus, et “jätame-näo-meelde” vaid lihtsalt oleks viisakas.
Kasutajate profiile vaadata, siis kõige suuremate lahmijate ainus info ongi see, millal on ta end reganud. Ja lahmimine võrdub turumuttide jutuga ja teadagi, mis sealt päevast-päeva tuleb. Seda ei saa tõsiselt võtta.
Suur respect neile siinkohal, kes julgevad ka end esitleda. Omavad nime, kasutavad avatarina oma pilti, on Fitness.ee Rates või on lihtsalt end tutvustanud ja kõik Fitnesslased teavad ja tunnevad , kes ühe või teise nime taga.
Kolmandaks kui kedagi minu arvamus huvitab, siis Tokko tegu on muidugi väga taunitav, aga kui mõtelda laiemalt, kas kulturism kaotaks rohkem või kaotaks Tokko rohkem tagasiastumisega, siis saab ka isegi madalalaubaline aru, kumb variant on õigem. Ja see ,et mees ütles, et jah OLIN paha, tahan alustada uuelt lehel ja puhta südametunnistusega, tähendab ka midagi.
See , et isiklikust vihakiskumisest ja vimmast on saanud selline pardak, on ka omamoodi häbiväärne ja kui meie ühine eesmärk oleks nagu ala populariseerimine ja jätta hea mulje alast, siis siin tõmmatakse küll täiega vett kaela.
Meie ühiskonna suurim probleem ongi lahmimine ja odava kuulsuse tagaajamine. Kaine mõistus jääb kahjuks tahaplaanile.
PS! Ma pole ka dopingut kasutanud ja kutsun noori olema ka mitte kelgunöörid, kes iga tuulemuutuse peale pead keeravad ja “kergele” teele lähevad.
Ah-jaa. Kle p6kk666, ega su perekonnanimi juhuslikult Joala pole?
joker
MemberMnjah ma ei saa ikka sittagi aru. Üks jälle .. ju uue nimega sama tropp. Enda arust panin bänni ja linnukese, aga näitab et warn-level tõuseb…. see kes pani tõe ja õiguse teema.
joker
MemberTeema paistab ikka kuum olevat,
Foorumis 94 külastajat korraga 26 Feb 2006, 22:04
Arnold ja Marek. Tubli töö. Avaldan tunnustust.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siit hea üleskutse. Mehed jutukasse … või ee saame raekojaplatsil kokku. Klaarime asjad selgeks
??:”>AutorPostitused