Search Results for 'Athletic Fitness'
-
AutorSearch Results
-
november 19, 2010 at 11:27 e.l. #271745
In reply to: Jõukulturism…
Alexander Andrusenko
ModeratorVõiks siis seda uue spordialana promoda nagu athletic fitnessi. Korraldaks jõutõstmise võistlusi, kus lisaks tõstmisele peab veel keha näitama.
november 14, 2010 at 10:47 p.l. #18142Topic: Teekond unistustest lavalaudadeni
in forum Uudiste ja artiklite järelkajaArnold
MemberTegemist on artiklite seeriaga, mis puudutab võistlemist kulturismis, bodyfitnessis, athletic fitnessis ja klassikalises kulturismis. Esimeses osas üritame anda vastuseid enamlevinud teemaga seonduvatele küsimustele, hajutada kõhklusi ja hirme ning püüame anda selgeid mõtteid, kuidas teha oma unistuse teostamisega algust ja astuda see esimene samm kehailu hindava võistlusspordi suunas. Vahet pole, olete te algaja või juba meister, lugemist jagub kõigile.
Kas tuleb tuttav ette? Sa oled juba aastaid treeninud, sul on silmapaistvalt ülekeskmise füüsis ja sõbrad räägivad juba…
oktoober 26, 2010 at 5:37 p.l. #280553In reply to: Laura “Rosin” Reisalu TEAM OLIMP
Laura Reisalu
MemberVaatan, et minu viimasest sissekandest on möödunud juba mõni aeg.
Trennid sujuvad kenast ja kaalu hoian endiselt vahemikus, mille koos treeneriga plaanisime. Samuti on toiduvalik olnud tervislik ja kasulik. Viimased 3 nädalavahetust on olnud minu jaoks väga kogemusterohked ning möödunud kiiresti.
Mis siis toimus?
8. – 10 oktoober leidis aset Fitness.ee Weekend, kus laupäeval olin messil Fitness.ee boxis ja jagasin nõuandeid. Mul oli suurepärane võimalus kohtuda leedu raskekallase Arvydas Mickusega, kes oli meie boxis toidulisandite brändi Olimp lähetusel. Arvydasega sai vesteldud ka toodetest, mida võiksin Olimp valikust kasutada. Samuti jagas näpunäiteid ja tutvustas uusi tooteid.
Weekendi pühapäeval sain proovida kätt esimest korda hindava kohtuniku rollis. Hindasin Athletic Fitnessi kehavooru. Olen eelnevalt läbinud kohtunike testi, kuid reaalne hindamine oli minu jaoks midagi muud. Tajusin, et nüüd on ju minu hinne konkreetne ja see võib mõjutada tulemust. Testi tehes ei olene sinust ju midagi ja kui ei saa läbi, siis sooritad uuesti ning paremini
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Sain siiski ärevusest üle ja nautisin nii hindamist, kui ka hommikul toimunud Athletic Fitnessi reeglite koolitust. Mul on siiralt hea meel, et Indrek ja Martin selle maale tõid. Täpselt nädala hiljem leidis aset XLII Eesti Meistrivõistlused Kulturismis ja Fitnessis 2010 a. ja V Innar Mardo Memoriaal. Ka seal oli vaja mul olla tähelepanelik, kiire ja konkreetne. Sai nimelt oldud koos Ivoga lavakohtunike ametis. Jällegi sain juurde kogemust. Ja mul oli hea meel olla uues rollis. Tundsin, et võistlemiseks ma poleks valmis olnud.
Peale EMV tuli aga asjad pakkida ja suunduda Helsinkisse. Nimelt sõitsin koondisega kaasa Põhjamaade meistrivõistlustele. Reis oli võrratu – õppisin palju ja sain jällegi suure kogemuse võrra rikkamaks. Loomulikult ei jõua ma ära tänada fantastilist koondist. Reisil juhtus nii mõndagi. Saabudes ei saanud me hotelli ja veetsime aega kinos. Sai rahulikult jalgu puhatud ja mis seal salata, natuke ka mugavas kinotoolis magatud. Usun, et võis mõnele päris naljakas vaatepilt olla.
Õhtul enne kaalumist oli kohtunike koosolek, kus sain teada, et pean järgmine päev hindama kõiki meeste kategooriad. Oi, mis tunded mind valdasid. Ma polnud veel selleks ju valmis. See oli nii ootamatu. Käed värisesid ja tundsin, et pean astuma pea ees tulle. Oli ebakindel tunne. Kuid olen õnnelik, et sain selle võimaluse. Õppisin selle päeva jooksul nii palju pisiasju, mille peale muidu poleks tulnudki. Avastasin, et minus on olemas need kohtuniku omadused – tuleb unustada, mis riigist oled ja individuaalsed lemmikud. Kuid kui Imre sai absoluudi võidu ja võttis lipu, oli ikka raske pisaraid tagasi hoida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vot sellised seiklused siis.
Muideks toidulisandite osas on mul ka uudiseid!!! Nüüd on saadaval kõigis Fitshopides ka minu lemmik aminotoode – Amino 5500. Kasutan seda praegu ka ise ja lisaks loomulikult vitamiinid (Vita-Min), bcaa (Bcaa Xplode).
Täna sain kätte uue paki Olimp tootjalt. Uueks tooteks seekord on mul BCAA mega kaps. Kahjuks seda veel Fitshopis pole aga usun, et lähiajal saabub valikusse.
Üritan siis varsti uuesti kitrjutada oma tegemistest. Pean muidugi vabandama, et pole just suurem kirjutaja tüüp
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2010 at 9:22 p.l. #278940In reply to: Fitness.ee peatoimetaja veerg
Janika Aavamägi
MemberÕhtust.
Ma tean, et postituse kellaaeg on hiline, kuid pärast tööd, trenni, jõuan koju ning iga õhtu mul on vaja olla iseendaga kahekesti. Mõelda, teha plaane ning siis kipub kellaaeg minema päris kiirelt öösse ning seda ka täna.
Pühapäeval möödunud Athletic Fitnessi võistlus Fitness.ee Weekendi raames oli suurepärane. Mis mulle eriti meelde jäi oli koostöö meie kolme naise vahel. Ei olnud mitte mingit hõõrumist, kuna olime konkurendid. Suhtlesime vabalt, abistasime üksteist, olime kui üks tiim, kõik andsime endast maksimumi ning jäi mulje, et oleme väljas kui kõik kõigi eest.
Tulemused:
Lõuatõmbeid sooritasin 10,
rõõbaspuudel loeti 16 kordust
ning 60. sekundiga suutsin sõuda 273 meetri kaugusele.
Just see viimane oli kõige raskem, 20 sekundi möödudes mõtlesin, et võiks kõik olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõpptulemuseks jäi hõbe ning olen rahul, õnnelik ning leian, et andsin endast nii palju, kui suutsin. Olenemata mõnest tehnilisest probleemist, nt lõuatõmbepulk keerles
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muide, mul polnudki veel ühtegi hõbedat üheltgi samalaadselt alalt.
Üleüldiselt oli sealne seltskond meeldiv, teisedki osalejad olid sõbralikud ning kõik elasid kõigile kaasa.
Igati kvaliteetselt korraldatud üritus, seega tänud loomulikult korraldajatele.
Edasisest niipalju, et Eesti meistrivõistlustel bodyfitnessis ma välja ei astu.
Kindlasti tekib küsimusi ja oletusi erinevaid, väljamõelduid, tõepõhjaga, kuid kõige õigem põhjendus oleks: “Ma pole valmis” Nii füüsiliselt kui ka vaimselt. Midagi on korrast ära, ma ütleks. Seepärast läheb õhtuti päris pikaks ka see iseendaga olemise aeg. Loodetavasti jõuan peatselt jälile, mis see minus korrast ära on.
EMV’tel 16.oktoober olen ma reportaažipuldis, seega kellel pole võimalik võistlustest osa võtta, see saab lugeda ja vaadata kajastusi Fitness.ee veebilehel läbi minu sõnade.
Treeningutest:
Eile olin võistlustest veel tegelikult päris väsinud, seega treening jäi tegemata, oli puhkusepäev.
Täna pärast tööd suundusin Spartasse ning tundsin, et teeksin hea meelega ühe rühmatreeningu ja nõnda ma ühinesingi PumpFX trenniga. Vastupidavus pole just minu tugevaim külg, kuid trenn oli sellele vaatamata meeldiv- tuleb valida endale kohased raskused ja kõik on tibi-tobi.
Homme ootab hommikul mind ees aeroobne ja seda samuti Spartas, kuna ilmad väljas panevad tervise riski alla. Ma pole suurem asi masinate peal sammuja, tammuja, kuid sedagi saab tehtud. Pigem teen jalgpalliplatsil jooksuharjutusi, sprinte ja üldse on sedalaadi aeroobne mulle enam meeltmööda.
Homme õhtu olen platsis ka jõusaalis ja lihasgrupid, mida treenin on rind ja jalad.
Olgu, lõpetan tänaseks. Tunnen, et nüüd peaks küll magama minema.
Seega kena ööd Teile ning kohtume peatselt- Salme Kultuurimajas 16.oktoober Eesti meistrivõistlustel kulturismis ja fitnessis, kui mitte enne.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 10, 2010 at 6:42 p.l. #278701In reply to: FITNESS.EE Weekend 2010
Janika Aavamägi
MemberTere õhtust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Praeguseks on Fitness.ee Weekend üritus lõppenud. Võistlejad on õnnelikult koju jõudnud, loodetavasti kõik, Tartu meeskond on kodus, Tallinnlased ka ehk.
Tänane Fitness.ee Weekendi päev möödus kiirelt,
9:00 algas võistlejate registreerimine
10:00 võistlejate ja kohtunike instruktsioon
11:00 kohtunike koosolek
Otsustati, et kehavoorupunkte arvestatakse võrdselt, s.t., et ei korrutatud kahega.
15:00 algas võistlus, eelnevalt grimm, õli, soojendamine
Võistlus ise oli hoogne, pikka venitamist polnud.
Nõnda.. kindlasti kõik ootavad pildimaterjali, seega pikka juttu ei tee ja näitan siis Teile, kuidas möödus hommikune registreerimine Athletic Fitnessi tarvis:
Nautige!
Toolid ootavad pealtvaatajaid ja neid ei olnud ühtusel üritusel mitte vähe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oih, kodutöö jäi mõnel noormehel tegemata

Ja vahetult enne võistlust ka veel isa, kui ma ei eksi, vaatas hindava pilguga üle ning küsis siis:
“Poiss, mis hommikul kaal oli
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?16 aastane, noorim võistleja Athletic Fitnessi Eesti I meistrivõistlustel.
Võistleja, kelle keha tekitas kahtlusi, kas mitte liiga atleetlik, mis on võistlusmäärustikus keelatud ning kindlasti on oodata peatselt pikkus järgi võistluskaalu ülempiiri arvutamist.
Olge rõõmsad!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 10, 2010 at 3:12 p.l. #278685In reply to: FITNESS.EE Weekend 2010
vend vähk
ModeratorAthletic Fitness OLI väga põnev, eriti viimane ergomeetri-heitlus Jüri ja Martini vahel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kiitused Jürile, et enne Eesti Kulturismi meistrivõistluseid sellise raske võistluse veel ette võttis! Õnnitlused teise koha puhul!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 10, 2010 at 3:05 p.l. #278684In reply to: FITNESS.EE Weekend 2010
LauraL
MemberAthletic Fitness OLI väga põnev, eriti viimane ergomeetri-heitlus Jüri ja Martini vahel
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 10, 2010 at 10:22 e.l. #278668In reply to: FITNESS.EE Weekend 2010
saaremets
Memberoktoober 10, 2010 at 9:37 e.l. #278660In reply to: FITNESS.EE Weekend 2010
Taavi701
MemberAthletic fitnessist tuleb ka ülekanne?
oktoober 10, 2010 at 9:36 e.l. #278659In reply to: FITNESS.EE Weekend 2010
Ott Kiivikas
MemberVaata videootseülekannet Fatburner Dance Marathonist algusega kell 12.00.
Athletic Fitnessi otseülekanne algab kell 15.00!
oktoober 10, 2010 at 7:12 e.l. #278649In reply to: FITNESS.EE Weekend 2010
Janika Aavamägi
MemberOn käes pühapäev, Fitness.ee Weekendi lõpupäev.
Hetkel käib Athletic Fitnessi tarvis võistlejate registreerimine ning ka kaalumine.
Kuigi võistlused toimuvad vaid pikkuskategooriates, ei lasta võistlejaid minema ilma et mõõdetaks kõigi rasvaprotsenti, kehakaalu, keha vanust, ainevahetuse kiirust.
Kohal on juba peaaegu, et kõik võistlejad. Viimased veel saabuvad, viimased mõõdetakse, viimased registreerivad end.
Nüüd algab ka juba instruktsioonitund. Athletic Fitnessi võistlejatele näidakse ette tehnika, räägitakse läbi reeglid, tingimused.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvatavasti täna ei korrutata kehavooru punkte kahega ja üllatav on see, et lubatud on kahepoolne teip panna ergomeetriistme ja istumise vahele. Nüüd aga algab individuaalne ettevalmistus.
Küüned, juuksed, nägu, grimm.
Tuleb tegutsema hakata!
oktoober 9, 2010 at 8:13 p.l. #278637In reply to: FITNESS.EE Weekend 2010
Arnold
MemberHomme Fitness.ee Weekendi kavas:
Fat Burner Dance Marathon algusega kell 12:00
ja kulminatsiooniks
I Eesti Meistrivõistlused Athletic Fitnessis algusega 15:00
Loomulikult Lives – ole kanalil, aga veel parem, tule kohale!
Võistlust saab jälgida Ilu Sõnumi pääsmega, hinnaga 50 EEK!
P.S. Väega suured tänud Fitness.ee tublile toimkonnale, kõik te olete imetabased!
oktoober 9, 2010 at 2:20 p.l. #278609In reply to: FITNESS.EE Weekend 2010
Janika Aavamägi
MemberNüüd aga, nüüd aga
Vaid 8 võistlejat on järel,
Algamas on FINAAL!
IV voor alaku,
mängu läheb absoluutselt kõik, mis tanstijates peidus on.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olge kaasas!
Teiega Fitness.ee Weekend
Eesti Näitustes
8.-10. oktoober 2010
Pühapäeval FatBurner Dance marathon 12:00 ja Athletic Fitnessi I Eesti lahtised meistrivõistlused 15:00!
Sind oodatakse!
Kõikjal messihinnad.
Eesti ajaloo suurim ilumess, kuidas Sa siis ütled tuttavatele, et Sa ei käinudki seal !!
oktoober 9, 2010 at 6:12 e.l. #278546In reply to: FITNESS.EE Weekend 2010
Ott Kiivikas
MemberAeroobikakuninganna ja ka I Eesti meistrivõistlused Athletic fitnessis proovime ka teieni tuua LIVE -esituses….loodame, et tehnkia alt ei vea.
oktoober 7, 2010 at 8:02 e.l. #278346In reply to: FITNESS.EE Weekend 2010
Ott Kiivikas
MemberLeedu kulturismitipu eeldatav päevakava nädalavahetuseks:
08.10 Reede
14.00 – 15.30 – Fitness.ee boxis (võimalus koos pildistada, autogrammi saada + Olimpi toodete kohta infot kuidas ja mida kasutada)
16.30 – 18.00 – Bench Press Record Breakers (Arvydas teeb selle käigus showesinemise)
09.10 Laupäev
10.30 – 13.00 – Reval – Spordis (Ott ja Arvydas ühistreening ja filmimine)
14.00 – 15.30 – Fitness.ee boxis (võimalus koos pildistada, autogrammi saada + Olimpi toodete kohta infot kuidas ja mida kasutada)
16.00 – 18.00 – Aeroobikakuninganna (Arvydas teeb selle käigus showesinemise)
10.10. Pühapäev
12.00 – 14.00 – Fitness.ee boxis (võimalus koos pildistada, autogrammi saada + Olimpi toodete kohta infot kuidas ja mida kasutada)
15.00 – 17.30 – Athletic Fitnessi EMV (Arvydas teeb selle käigus showesinemise)
18.30 – 19.30 – Arvydas (Sparta Fitshopis võimalus koos pildistada, autogrammi saada + Olimpi toodete kohta infot kuidas ja mida kasutada)
Kava osas võib jooksvalt tulla ka muutusi, kuid suures piirdes selline Leedu vägilase päevakava eelolevaks nädalavahetuseks saab olema.
-
AutorSearch Results