Search Results for 'Athletic Fitness'
-
Search Results
-
Tervitus kõikidele spetsialistidele,
Küsimus on mul eelkõige proteiini ja massilisajate kasutamise kohta. Enne, kui lasun detailidesse, leian, et kõige targem oleks vähemalt pealiskaudselt tutvustada oma treeningkava ning praeguseid toitumisharjumusi.
Spordiga olen tegelenud kogu oma elu ning praeguseks, vanuses 25, on suuremaks soovikus tekkinud lihasmassi kasvatamine ja veepüstolite ümber ehitamine viisakamateks kahuriteks
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Enamjaolt olen tegelenud ujumise ja võitluskunstidega alates vanusest 9-10. Füüsiline vorm ja tervis on väga head, kuid nagu eelnevalt mainitud sai, võiks natuke musklipoissi juurde kasvatada.
Trenni teen 7x nädalas ja iga päev 2x –
*Hommikuti enne tööd harrastan 15 minutit keharaskustel baseeruvat intensiivset treeningut (video: https://www.youtube.com/watch?v=S9VoCDF0jb0 ) – kahjuks antud momendil ujulat külastada võimalik ei ole ning leidsin sellel videol esindavat treeningut parima asendusena.
*Pärast tööd käin jõusaalis ja kasutan siin Fitnessi leheküljel pakutavat edasijõudnute kava jaotatud 2ks.
Üle end ei treeni, tunnen end fantastiliselt ja taastumisega muresid ei teki. Ausalt öeldes peale konkreetse lihasmassi juurde kasvatamise mul ühtegi abisoovi ei olegi. Paar korda olen mõelnud asendada oma kava edasijõudnute kavaga jaotatud 3-ks, kuid hetkel naudin esimest varianti ilma probleemideta – igasugused nõuanded antud valdkonnas on teretulnud sellegi poolest!
Lisan veel juurde, et iga harjutusega teen korduseid 8-12 kasutades kergemaid kaalusid kui tuleks 6-8 korduse tegemisel. Teadvustan endale, et just teine variant on kiirem massi kasvatamise võimalus, seega ekspertide nõuanded, nagu öeldud, on rohkemgi kui teretulnud!
Natuke nüüd toitumisest. Selles kategoorias mul ka otseselt muret ei ole, toitun väga tervislikult ja teen seda mitte rohkem kui 3x päevas. Ainuke küsimus, mida ka teema pealkirjas esile tõstsin, on toidulisandite kasutamine ja nende omavaheline sünkroniseerimine. See on üks valdkond, kus ma end nii harituna ei tunne. Lubage ma tutvustan pealiskaudselt mis lisandeid ma hetkel kasutan – neid on 2 tükki ja soetasin need ca. poolteist nädalat tagasi:
HCP Proteiin:
100g sisaldab:
365 kcal
1g rasva
4g süsivesikuid
85g proteiini
Rohelise tee extract 250mg
L-Carnitine 500mgHCP Toiduasendaja:
Üks portsjon sisaldab (2 kulpi ehk 50g)
150 kalorit
30g taimseid proteiine
5g madala glükogeenilise indeksiga süsivesikuid
5g kookoseõli
4g kiudaineid
Rohelise tee ekstrakt 250mg
L-karnitiin 500mgToiduasendajat võtan 2x päevas – pärast hommikust 15 minuti intensiivset trenni ning õhtuti söögi kõrvale.
Proteiin võtan 1x päevas, kohe pärast jõusaali külastamist.
Seega kokkuvõttes teen endale vahvad kokteile 3x päevas.
Nüüd, kus pärast pikka (ja loodetavasti mitte tüütut) sissejuhatust olen loodetavasti piisavalt infot edastanud, võin oma tegeliku küsimuse juurde liikuda. Olen vaadanud erinevaid tooteid ja silmad on hakanud peale massilisajatele. Idee tekkis järgmisel nädalal pärast palgapäeva endale Hera80 proteiin ja mingit sorti massilisaja soetada. Kui see on hea mõte arvestades minu soovitavaid eesmärke (professionaalse kulturisti kehaehituse saavutamine), kuidas ma peaksin sünkroniseerima proteiini ja massilisajate kasutamist – millal, mitu korda päevas jne. arvestades tervislikku toitumist ja 2x päevas trenni tegemist. Lisan juurde, et loodan lähitulevikus uuesti iga päev basseini hakata külastama.
Ühtlasi olen pööranud ka tähelepanu erinevatele vitamiinidele, seega igasugused nõuanded ka selles kategoorias on teretulnud.
Seega kokkuvõtlikult, mis mõtteid head spetsialistid oskaksid soovitada seoses minu sooviga kasutada nii proteiini kui ka massilisajat arvestades minu antud momendi füüsilist vormi ning treening kava?
-Millal ja mitu korda päevas neid tarbida tuleks?
-Kas peaksin tegema mõningaid muudatusi oma treeningkavas, arvestades lihasmassi kasvu soovi?
-Kas on mingeid muid lisandeid või vitamiine mida oskate soovitada
-Ja loomulikult, kui Teil on omapoolseid ideid või nõuandeid, olen väga tänulik neid kuulma!
Omalt poolt tahan kiita seda lehekülge ning Teie pühendumust, millega paljusid aidanud olete! Teadvustan kiitvalt Teie tööd ning soovin edu igasugustes sportlikes tegemistes!!!
Ette Tänades,
AthleticMastery.
Invitation for the Danish Open sent by the promoter of the event:TIME SCHEDULE AND INFO FOR THE DANISH OPEN COMPETITION 2016.Competition name: DANISH OPEN.THE VENUE: Herning kongrescenter, Østergade 37, 7400 Herning.REGISTRATION: Weigh-in/registration for contestants will be on friday the 25 of March from 13.00 to 15.00 local danish time at Herning Kongrescenter, Østergade 37, 7400 Herning.CONTEST: Contest will be on Saturday the 26 of march. Pre judging/elimination starts at 08.00, finals starts at 15.00CATEGORIES:
Bodybuilding: -80 kg, -90 kg, -100 kg, +100 kg, overallClassic bodybuilding: -180 cm, +180 cm, overallBodybuilding Junior: -75 kg, +75 kgBodybuilding Masters: One open classBodyfitness: -163 cm, -168 cm, +168 cm, overallBodyfitness Junior: One open classBodyfitness masters: One open classBikini Fitness: -163 cm, -169 cm, +169 cm, overallBikini fitness junior: One open classBikini fitness masters: One open classAthletic fitness men: -178 cm, +178 cm
Athletic fitness women: -165 cm, +165 cmMens Physique: -178 cm, +178 cm, overallMens Physique junior: One open classMens physique masters: One open classWomens physique: -163 cm, +163 cm, overallWomens physique masters: One open class
The Danish Bodybuilding And Fitness Federation reserve the right to mix classes if there is to few athletes in any given category.This schedule is tentative and the Danish Bodybuilding And Fitness Federation reserve the right to make changes if necessary.Best regardsBrian Bonde.President.The Danish Bodybuilding And Fitness Federation.Email:brian(at)dbff.dk+45 42662005
An annual spring event – Oslo GP – taking place on 9th of April at the Oslo Konsterthus.
From the promoter:
QuoteAn open IFBB Amateur Championships in Bodybuilding & Fitness –Categories:
# Men’s & Woman’s Athletic Fitness
# Woman’s Bikinifitness
# Woman’s Bodyfitness
# Men’s Physique
# Women’s Pysique
# Men’s Classic Bodybuildig
# Men’s Bodybuilding
Organized by The Norwegian Bodybuilding & Fitness Federation
Website: http://www.oslograndprix.com
Entry form: signup@oslograndprix.com
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”

)

[