Search Results for 'Athletic Fitness'
-
AutorSearch Results
-
jaanuar 8, 2013 at 7:31 p.l. #334196
In reply to: Silvar Rückenberg
meukow
MemberTere, olen Allan Nikopensius ja räägin ka paari sõnaga oma viimaste aastate tegemistest. Jõusaali sattusin esmakordselt gümnaasiumis kehalise kasvatuse tunnis. See oli umbes 7 aastat tagasi. Esimesed trennid olid ikka nagu tavaliselt stiilis rind-biits-kõht. Lihaste kasvatamise kohta sai uuritud nii erinevatest ajakirjadest kui ka internetiavarustest. Kõige rohkem abi on olnud Fitness.ee lehest, eriti Janari poolt kirjutatud ja tõlgitud artiklitest. Eelmise aasta alguses toimunud Fitness Five võistlustel tegi Esta Pilt ettepaneku osaleda LEKV Athletic Fitnessis. Ta soovitas võtta ühendust Silvar Rückenbergiga. Pärast seda liitusin Silvari treening-grupiga ja võtsin suuna athletic fitnessi poole. Mingeid erilisi saavutusi veel tulnud pole kuid kõva töö selle nimel käib ja eks aeg näitab kuhu jõuame. Panen kirja ka kõik võistlused ja tulemused, mis eelmisel aastal sai tehtud:
12.02.2012 – EMÜ meistrivõistlused Fitness Five – kaal 71,7kg; rinnalt surumine 53×42,5kg; biitseps 19×22,5kg; kükk 40×72,5kg; lõuatõmme 26; triitseps 33; kokku 171 ja 5. koht
07.04.2012 – LEKV Athletic Fitness mehed + 175 cm – kaal 70,5kg; kehavoor 5.; lõuatõmbed 23; triitseps 30; sõudmine 1000m 3:40,5; 5. koht
21.04.2012 – EKV Athletic Fitness mehed – kaal 70,8kg; kehavoor 5.; lõuatõmbed 23; triitseps 32; sõudmine 1000m 3:26,8; 5. koht
05.05.2012 – XXIV Ümber Saadjärve Jooks (17km)- kaal 71,6kg; aeg 1:12:57,0; 7. koht
13.05.2012 – SEB 30. Tartu Jooksumaraton (10km) – kaal 71,4kg; aeg 42:30,0
02.06.2012 – Paf Tartu Olümpiajooks (10km) – kaal 73,7kg; aeg 41:48,7; 123. koht
21.10.2012 – EMV Athletic Fitness – kaal 68,2kg; kehavoor 5.; lõuatõmbed 26; triitseps 35; sõudmine 1000m 3:18,8; 5. koht
09.12.2012 – Eesti Maaülikooli meistrivõistlused sõudeergomeetril 2012 (500m)- kaal 78,4kg; eelsõit 1:27,6; poolfinaal 1:28,5; finaal 1:28,0; 5. koht
15.12.2012 – Tartumaa klassikalise jõutõstmise MV – kaal 79,15kg; kükk 150kg; surumine 117,5kg; jõutõmme 215kg; kuni 83kg 1. koht
Vasakul 21.10.2012 – 68,2kg ja paremal 2 kuud hiljem 18.12.2012 – 79,5kg.
jaanuar 7, 2013 at 8:23 p.l. #334097In reply to: Silvar Rückenberg
Absalon
MemberTere siis minu poolt, olen Martin Absalon ja nagu Silvar kirjutas, valmistun oma esimesteks võistlusteks Athletic fitnessis ja ka klassikalises kulturismis. Vastavat trenni olen Silvari juhendamisel teinud veidi alla aasta ja senise progressiga jään väga rahule.
Põhiline eesmärk on teha hea tulemus AF-is. Nagu Kristjan ja Jüri juba tõestanud on, ei ole aerutajatele jõu ja eriti vastupidavuse voorudes vastast. Kuna ise olen sõudmise taustaga, siis saab näha millist konkurentsi suudan mina pakkuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sõudmisega tegelesin kuni 2010 aastani. Põhilise koondiseaja sai võisteldud kaheksapaadis. Selle, suurepäraselt klappiva koosseisuga, sai korjatud igasugu autasusi. Parimateks saavutusteks võib pidada U23 vanuseklassi maailmameistritiitlit ja Euroopa meistrivõistluste IV kohta.Siin ka üks pilt mingilt võistluselt, nägude järgi vaadates on tegu alles starditõmmetega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2013 at 12:10 p.l. #333917In reply to: FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
Realxone
MemberAga ole vunts ja pane ülesse, mis võistlused on:) Athletic Fitness, kulturism, klassikaline kulturism, men’s physique, bikini?
Lähme bikiinisse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2013 at 12:07 p.l. #333916In reply to: FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!
a n d y
MemberOlge head mehed ja hakake vaikselt endast märku andma, kes tahaksid kevadel võistelda 13.aprillil Lõuna-Eesti Lahtistel Karikavõistlustel. Samuti andke märku, kes tahavad ka Eesti Karikavõistlustel osaleda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ole vunts ja pane ülesse, mis võistlused on:) Athletic Fitness, kulturism, klassikaline kulturism, men’s physique, bikini?
jaanuar 1, 2013 at 9:39 e.l. #332588In reply to: Vend Vähk Peab liikuma!
vend vähk
Moderator1. jaanuar 2013
Juba tahtsin automaatselt 2012 kirjutada ja eks läheb veel aega paar nädalat kui uue 2013 aastanumbriga harjume. Selles suhtes tasub igasuguste kuupäevadega allkirjastamised enne igaks juhuks üle vaadata, et segadust ei külvaks. HEAD UUT AASTAT KÕIGILE!
Eelmine aasta oli huvitav, loodetavasti uuus aasta tuleb veel põnevam ja edukam. Eks laste kasvatamine võtab palju energiat, aga kindlasti leiab aega ka muudeks tegevusteks kui ilusti planeerida. Uuel aastal plaanis ikka Land Rover Discovery muretseda ja kindlasti USA-sse jälle miinna seekord suuremale ringile. Ilma USA-ta ei kujuta elu enam ettegi! Mis puudutab kulturismi ja kõike sellega seonduvat, ei hakka sündmustest ette ruttama. Eks püüan esmalt kevadel 03.aprillil olla toetajaks ja nõustajaks ning ilmselt ka läbiviijaks juba viiiendatel Lõuna-Eesti Lahtistel Karikavõistlustel kulturismis, fitnessis, bikini- ja athletic fitnessis ning miks mitte ka uutel aladel. Eks igasugune organiseerimine on erinevatel põhjustel raskendatud, aga küll saame hakkkama! Täna teen vaba päeva, aga juba homme varahommikul annan selle aasta esimese bodypumpi! Kindlasti teen ka omalt poolt suuremat kihutustööd CXWORX programmidele- see on vajalik programm kõigile!
Mis veel? Minu suureks üllatuseks on viimastel päevadel päris mitmed hakanud münte pakkuma. Kui veel leidub kuskil fitness.ee avarustes, kes ei tea, et ma ka erinevate riikide vanasid ja ka käibelolevaid münte kogun, siis nendele ka teadmiseks, et neid võib mulle alati pakkuda kas kingitusena või vahetuskaubana!
Ok, lähen teen endale uue aasta esimese kokteili: karamelli PUDDING, vanilje WHEY3, piim ja värske banaan!
Olge siis mõnusad!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 30, 2012 at 10:12 e.l. #333393Ott Kiivikas
MemberAasta on tänase seisuga juba möödanik, nii võib öelda küll. Vaieldamatult minu parim hooaeg kui tagasi vaadata 5 erinevat võitu eri turniiridel, lisaks EM hõbe, Savickas Sprots Festivali pronks, Arnold Classicu 7.koht ja MM -8.koht. Vaadates konkurentsi kus võistlesin, loen ka Arnlold Classicu saavutuse 6-7 samad punktid oma karjääri üheks kõvemaks saavutuseks, vaadates nii võistlejate arvu 28 meest ja ka konkurentsi, kus õnnestus seljatada mitmeid varem tituleeritud sportlasi ja kus esikoha noppis hiljem ka Lesukovi ees absoluudi võitnud Aleksander Kodzojev. Seejuures osalesin sellel võistlusel täiesti pingevabalt, sest peaülesanne oli läbi viia esimene athletic fitnessi MM, seega pool päeva olin sellega seotud oma võistluspäeval. Kuid vahest sünnibki tulemus seal parem kus ei ole aega oma võistluse peale mõelda.
Järgmise aasta plaanidest on veel vara lõplikult rääkida, kuid üks on selge, et -85kg ma enam niipea ei võistle, sest ei õigustanud kuidagi see kaalu sisse pigistamine, seal kus olin laval 87-89 kilo saavutasin selgelt parema tulemuse ja kogu enesetunne ja olemine oli samuti parem. Millised võistlused kaasa teen ei ole veel täna otsustanud. Tahaks võistleda EM -sest seal on kindel võimalus võita (selge et aastad on erinevad, kuid euroopa tase on selgelt kergemini saavutatav kui MM tase). Seda kas ma teen kaasa ka kevadel varasematel võistlustel samuti otsustan jaanuari kuus, vaadates kuidas ettevalmistusprotsess läheb. Soov oleks näidata kasvõi karva võrra edasiminekut ja selles osas ehk võistlen vähem kui varasemal aastal. Võiks idee poolest ka kevade vahele jätta, kuid seda et MM või Arnold Classicult tulemus tuleb on raskem garanteeida,sest seal on ettearvamatu konkurents, seega panustaks pigem EM -peale.
Mida ma siis käesoleval aastal teistmoodi tegin. Kindlasti muutunud treeningsüsteem, mille puhul tundisn, et taastun paremini ja ka seeläbi sai parandatud paljusid raw näitajate rekordeid. Paratamatult on jõunäitajad indikaatoriks muutustele lihasmassi osas ja üldises võimsamas väljanägemises, lisaks iga aasta jätab ka lihaskvaliteedi osas vormile oma jälje. Samuti olen jälginud hooajaväliselt ka veel hoolsamini toitumist, sisuliselt söön aasta ringi nagu enne võisltusi (hooajaväliselt tuleb juurde üksikuid päevi kus söön vabamalt, kuid neid ei ole palju): Parem stardipositsioon dieedile minnes tagab üldjuhul parema tulemuse ka lõpujoont ületades. Kogemusi on üksjagu ja õnneks olen üha rohkem hakanud kuulda võtma sisetunnet ja see on ennast õigustanud, vähem käin nö plaani täitmas (peab olema küll maja karkass, kuid jooksvalt tööde käigus selgub, et peab midagi ümber tegema, varem olin selles osas põikpäisem).
Soovin kõigile head vana -aasta lõppu ja kes saab tulla, siis täna toimub Team Kiivikas selle aasta viimane ühistreening algusega kell 17.00
detsember 29, 2012 at 8:54 e.l. #333325Ott Kiivikas
MemberNo sponsorlus on siinkohal ju ennast sajaga ära tasunud, tulemused on paremad kui enamus teistel aladel. Ma arvan, et ei lähe kaua kui need alad ka olümpiale jõuavad.
Olümpiale selle seltskonnaga küll ei jõua, enne peab kõige kõrgemal toimuma 360 kraadine pööre, kuid hetkel ei näe isegi 36 kraadist pööret, mis annaks lootust, et seal midagi eelkõige dopingupoliitika osas muutuks. Muidu alade mõttes, fitness ja athletic fitness võiksid olla alad mis oleksid ka atraktiivsed vaadata.
detsember 23, 2012 at 9:44 e.l. #333020Ott Kiivikas
MemberEilsed pidustused seljataga ja peab ütlema, et vahva õhtu oli….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Sai korralikult söödud,joodud ja samas ka tantsu löödud – seega kõik tegevused, mis muudavadki peo üheks korralikuks peoks!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodan ,et osalejatele ka meeldis ja enam on juba toibunud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuigi paljud läksid veel linna edasi möllama nagu ma aru sain. Ise sain magama 2.30 paiku.Aasta parimad on siis seekord alljärgnevad sportlased:
Parim noor – Marko Mölder
Parim naisjuunior – Kristina Koroljak
Parim meesjuunior – Mikk Raudsepp
Parim bikiinifitnessist – Egle Eller – Nabi
Parim bodyfitnessist – Esta Pilt
Parim nais athletic fitnessist – Esta Pitl
Parim mees athletic fitnessist – Kristjan Oras
Parim naisfitnessist – Natalia Nazarenko – Kiivikas
Parim meesfitnessist – Oleg Anissimov
Parim klassikaline kulturist – Taavi Koovit
Parim kulturist – Ott Kiivikas
Parim veteran – Esta Pitl
Parim meeskond – Arnold Classic Team
Parim noortetreener – Natalia Nazarenko – Kiivikas
Parim klubi – Reval Sport
Parim treener – Natalia Nazarenko – Kiivikas
Parim naissportlane – Egle Eller – Nabi
Parim meessportlane – Ott Kiivikas
Kaspar paneb loodetavasti välja suurema valiku pilte, mõned mis ma oma telefoniga tegin.
Meie loominguline kollektiiv, duett Monika ja Kaspar
Koos töökaaslase ja õpilase Monikaga
detsember 22, 2012 at 12:56 p.l. #332949In reply to: Vend Vähk Peab liikuma!
vend vähk
ModeratorImre kas sa athletic fitnessi peale ei ole mõelnud? Jõualadel ju täitsa head numbrid, peaks lihtsalt veidi tehnikat korrigeerima. Sõudmiseks peaks sul ju ka võhma jaguma, ainult tehnikat vaja… ja keha on juba super.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen mõelnud, aga kardan, et kehavoorus saan rannapoistelt tappa!
detsember 22, 2012 at 9:12 e.l. #332936In reply to: Vend Vähk Peab liikuma!
lkv
MemberImre kas sa athletic fitnessi peale ei ole mõelnud? Jõualadel ju täitsa head numbrid, peaks lihtsalt veidi tehnikat korrigeerima. Sõudmiseks peaks sul ju ka võhma jaguma, ainult tehnikat vaja… ja keha on juba super.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 19, 2012 at 8:03 e.l. #325803In reply to: Vend Vähk Peab liikuma!
vend vähk
Moderator19.detsember 2012
Ülehomme siis kauaoodatud maailmalõpp, aga minu jaoks algas see juba eile kui varahommikul masin käima ei läinud. Täna jälle sama jama ning nüüd olen jala- ja taksomees! Eile sõbraga möllasime paar tundi akuga- proovisime krokodillidega, siis tavalist akuvahetust ja eraldi veel külmakraadide jaoks mõeldud kütust, samuti erinevaid loitsusid ja sajatusi, luuletusi ja laulu ja lõpuks läkski käima ja elu tundus ilus olevat. Nüüd täna hommikul oli kukkumine jälle valus. Sõber võttis eile minu originaalaku kaasa ja pani 24 tunniks laadima ja täna proovime uuesti. Samas vaadates ilmateadet ei ole üldse kindel, et kui me selle masina isegi täna korda saame, siis homme see jälle tööle läheb. Kusjuures taksohinnad on üllatavalt väikesed ja mõned korrad aastas kannatab ka taksoga sõita.
Trennist:
Täna tegin juba varahommikul bodypumpi ära ja hea on olla. Enne tundi läksid sisse PUMP+ ja JOINT+ ning kerge WHEY+ kokteil. Praegu libistan kergelt HT-R-i ning marineeritud kurgiga maitsestatud kodujuust ootab ka söögiks minemist. Kehakaal on stabiilselt 84-85 kg olnud ning eile tegin pärast õhtust CXWORX-i üllatuslikult kangil 25 lõuatõmmet! Usun, et kui kunagi sinna 30 lähedale satun, siis enam nii libedalt ei lähe ning näiteks athletic fitnessi puhul ei saa unustada tehnikat. Eks neid tulemusi saab ikka ise enda jaoks teha ning tore on kui ikka aeg-ajalt iseennast ületame.
Müntidest.
Ma ei ole ammu seda teemat siin kajastanud, aga tore on tõdeda, et see minu üks mitmest hobist on paljudele korda läinud ning üks tore inimene võttis minuga Austraaliast ühendust ja lubas uute müntidega toetada. Võrdlemisi hiljuti sain fitness.ee foorumi huviliselt ka mõnusa hunniku India münte, samuti olen saanud täiendust Argentiina müntidele. Kogun põhimõtteliselt igasuguseid vanemaid ja uuemaid münte riikide kaupa ning igasugused annetused on alati teretulnud!
Lõpetuseks soovitan kõigile enne õue minekut täna ja lähipäevadel soojemalt riidesse panna. Villane sokk ruulib!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2012 at 7:16 p.l. #332680Ott Kiivikas
MemberTäine päev õhtus ja magama veel ei saa kuigi sooviks. Kuidas sa siis magad kui sangarid kohe- kohe koju tulemas…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Pool päeva olin Spartas, kus sattusime samal ajal trenni kui Otokas ja Hr. Pihus – kes ka kodu käima tulnud….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oli teine paisunud korralikult ja kevadel lubas athletic fitnessis anda Orasele ja Varblasele kõva lahingu, elame -näeme….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ise tegin selga raskema trenni, mingeid imenumbreid ei sündinud, kuid iga trenn oleks neid ka palju oodata.
jõutõmme 120/8, 150/6, 170/6, 200/5, 230/4 (üle jupi aja sai siis natuke raskemat kangi ka proovitud) kerge ei olnud, samas usun et järgmine kord on seda lihtsam üle teha läbi aegade parim mark on olnud 245/5, kuid seda suurema kaalu puhul.
Lõuatõmbeid kuni 20 kg lisakettaga 4 seeriat.
T -kang kuni 90kg/4 ühe käega. Ei olnud kerge kuid tõmbest oli ka alaselg väsinud.
Lisaks biitsa kun i60 kiloga 5 kordust , see tundus kergem kui eelmine kord.
Peale trenni tegi siinsamas ka toidulisandite algkoolitus uues baaris -seal on mugav toimetada ja huvi oli suur, Pudding võeti hästi vastu, kogu selle massi rahva peale mis läbi käis, krimpsutas paar inimest nägu, enamusele meeldis aga väga. Kindlasti võib mind külla oodata õige pea paljudes spordiklubides.l
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2012 at 10:31 e.l. #332641In reply to: Vend Vähk Peab liikuma!
vend vähk
Moderator17.detsember 2012
Puhub tuul, vinge-vinge…
Niisiis, uus nädal on käimas ning ilm.ee teatel lähevad nüüd ilmad iga päevaga järjest külmemaks ning reede ööseks lubatakse juba 23 kraadi külma. Mis muud kui soojemalt riidesse ja kindlasti villased sokid varvaste otsa! Minul praegu käed-jalad tööd täis- pean selle nädala lõpuks selgeks saama üheaegselt nii uue CXWORX programmi kui ka BODYPUMP84 programmi. Kogemusi õnneks on piisavalt ja midagi väga rasket ei tohiks olla. Täna õhtul veel vanema tütre jõulupeole ja seal mudilased laulavad karvastele kortsus lapsevanematele ja lapsevanemad pühivad silma nurgast pisara ja mõtlevad, et küll see aeg ikka läheb kiiresti! Natuke veel ja juba avastad, et oled mõttetu halliks tõmbunud vana päss ja lükkad jälle käru- siis juba oma lapselapsi Ahmedi ning mingit brasiilia verd maimukest, kelle nimi on nii fucking keeruline, et haigel vanal mehel ei ole isegi kõige parema tahtmise juures mõtet seda nime veerida- niigi läks tükk aega aega, et aru saada, kas lapselaps on poiss või tüdruks ja seda pärast esimest nuputamist, kas tütre väljavalitu on mees või naine… Paratamatult peame arvestama, et ei jää me siia pisikesse Eestisse üksi ning küll hakkab ka siia kogunema igasuguseid murjameid üle laia maakera tahame seda või siis mitte. Kusjuures isegi Venemaa venelased, kes Baltikumi satuvad, ütlevad, et see piirkond on viimane valgete inimeste kants ja kui nüüd järele mõelda, siis tegelikult nii see ju ongi! Ok, Islandil oli ka veel suhteliselt palju valgeid, aga Soomes-Rootsis-Taanis-Venemaal on juba igasugust värvilist-närvilist seltskonda. Miks ma nii murelik olen? Miks ma ei peaks olema? Meenub, kuidas suhteliselt hiljuti Saksamaa kansler tegi vägagi kurva avalduse oma riigi moslemite kogukonna kohta, et sakslased on neid vastu võtnud, neile koolihariduse, elamise ja töö andnud, aga nende paljude aastatega ei ole sisserännanud kahjuks selle riigi kombeid ja kultuuri vastu võtnud. Millest me räägime kui isegi meil pisikeses Eestis võetakse 2 korda uut aastat vastu- Euroopa ja Moskva aja järgi…
Ok, täna kuidagi mõte jookseb ja kõike ei jõuagi üles toksida, aga midagi ikka.
Natuke toitumisest ka. Viimasel nädalal avastasin Selveri poodidest uue toote:
Ilma mingisuguse reklaamilepingu ja teiste mõjutajateta võin julgelt öelda, et tegemist on parima fileega, mida olen elukese jooksul saanud. Mis on selle singi eripära? See on suitsutatud lepasuitsuga ning juba selle lõhn ajab hulluks. Olen seda söönud nüüd iga päev paar pakki ja niisama ehedalt, ilma leiva või salatita. Pakis on 110 grammi liha ning 100 grammi toodet sisaldab 26 grammi valku, 6 grammi rasva, 0 süsivesikui 155 kcl. Mingi Ahja valla toode, millest ei olnud midagi kuulnudki, aga nüüd soovitan kõigile! Kui keegi sellest ettevõttest midagi rohkem teab, siis las valgustab teisi ka! Muide pakk liha on hetkel hinnaga 1,09 EUR.
Toidulisanditest läksid täna libedalt alla HERA80 ja FEED ja loomulikult ka JOINT+ ning PUMP+.
Trennist ka paari sõnaga.
Trenni teen iga päev ning uus CXWORX on tõeline väljakutse paljude uute liigutustega, mida mina küll oma elukese jooksul ei olnud varem teinud. Vaikselt olen hakanud ka harjutama athletic fitnessi jõuharjutusi ja eile näiteks tõmbasin 23 lõuga peale rühmatreeningut. Kui ma tahaksin näiteks athletic fitnessis võistelda, siis peaksin endale eesmärgiks võtma tõmmata vähemalt 35 lõuga puhtalt kui tahan konkurensis püsida. Rööbaspuu pärast ma nii väga ei karda kui suudan keha paigal hoida. Elame-näeme. Üks asi on eesmärgid, teine asi kui reaalne neid eesmärke ka püüda oleks. Samuti on igasuguste võistluste puhul oluline ka lähedaste mõistmine.
Spordist veel nii palju, et viimane kord kui minu õpilased FitLife spordiklubis minu punnis tricepsit nägid ja jutuks tuli, et ma noore mehena- 16 aastaselt tegin iga päev rööbaspuudel surumist 4 x 10 ja käsi paisus selliseks paari nädalaga, siis nüüd tagant järgi analüüsides olen hakanud selles teemas natuke kahtlema. Selles suhtes, et see triceps võis mul taga olla ka juba põhikoolis, aga ma ei osanud sellele siis tähelepanu pöörata. Miks? ma olin ju mäesuusatamise sõltlane ning kõik talved kihutasin mäest üles-alla esimesest lumest viimase lumeni… Mäest üles ronides said tricepsid alati väga kõva vatti suusakeppidega järsakutel toetamisel ja kätega surumisel. Samuti sai kõva vati ka jalg ning ehk on ka sellepärast minu treeningutest suure raskusega kükid välja jäänud- kes seda teab? Aja jooksul olen Eestis veel ühte sellist tricepsimeest näinud ja kui nüüd järgi mõelda, siis oli ka tema kõva suusamees enne kui hakkas jõusaalis käima. Põnev.
Mis veel?
Seoses MMA meeste uue suurtoetaja Saarema Lihatööstus programmiga, kus võistluste nimetusse lisatakse nüüd ka kindlasti Lihatööstuse nimi tekkis mul täna selline mõttekäik:
Päris põnev oleks kui Eestis hakkaks näiteks McDonaldsi kett sporti sama agaralt toetama. Panevad meile hirmsa klotsi alla ja siis hakkavad toimuma McDonaldsi BigMc eine meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> detsember 13, 2012 at 8:26 p.l. #332284In reply to: IFBB junior & master’s WC 2012: REPORT
AnneP
MemberTentative schedule;
TENTATIVE RUNNING ORDER OF JUNIORS AND MASTERS – BUDAPEST 2012
by Andrew Michalak
With 350 competitors at least (Libya will enter few more) and 2 day only the schedule of the upcoming World Juniors and Masters Championships in Budapest must be precisely designed. IFBB Judges Commission Chairman Pawel Filleborn, IFBB Women’s Committee Chairperson Wanda Tierney and myself spent a lot of time to prepare the schedule. Finally, we can provide you with the general schedule of activity, what is an important information for competitors, judges, officials, media and fans. Also the detailed program, round by round, is ready but we need to wait for the weigh-in to see if further changes will be necessary.
As for today (Thursday), taking into account the list of nominated athletes, the elimination round will be needed in the following categories:
– Junior Women Bikini Fitness, open class (26 athletes)– Junior Men Bodybuilding over 75 kg class (19 athletes)– Junior Men Classic Bodybuilding, open class (19 athletes)– Master Women Bodyfitness 35-44 years old (34 athletes)– Master Men Bodybuilding 40-49, up to 90 kg (21 athletes)– Master Men Classic Bodybuilding 40-49, open class (20 athletes)In few other categories we can see 13-15 athletes, so small changes can be expected.
The next important information: if there are 6 or less athletes in a category, the semifinal’s rounds will not be run. As for today, we can 6 athletes in:
– Wheelchair Bodybuilding, open class
– Junior Men Athletic Physique, open class– Junior Women’s BodyBuildingAll categories will be run in blocks: elimination round (if necessary) – semifinals – finals – victory ceremony – overall (if applicable), except junior women’s and men’s fitness, which have semifinals Saturday evening and finals Sunday morning. To avoid small breaks and delays, rounds of different categories will be alternated, so check on the final schedule the order of rounds to be backstage in time.
There will be two sessions per day: morning (started at 10:00 AM each day) and afternoon (started 15:30 PM on Saturday and 15:00 PM on Sunday). Below is the general schedule of activities, informing which categories will be run in which session.
Good luck!
SATURDAY, DECEMBER 15TH , 2012
MORNING SESSION – START TIME: 10:00
Master Men Classic Bodybuilding 40-49, openMaster Men Classic Bodybuilding over 50 years, openMaster Men Bodybuilding 50-59 years, 80 kgMaster Men Bodybuilding 50-59 years, over 80 kgMaster Men Bodybuilding 60-65 years, openMaster Men Bodybuilding Over 65 years, openMaster Men Classic Bodybuilding OverallSATURDAY, DECEMBER 15TH , 2012
AFTERNOON SESSION – START TIME: 15:30
Junior Men Classic Bodybuilding, openJunior Men Bodybuilding up to 75 kgJunior Men Bodybuilding over 75 kgJunior Men Bodybuilding OverallJunior Women Bikini Fitness, openJunior Women Bodybuilding, openMaster Women Bodybuilding, openJunior Women Bodyfitness up to 163 cmJunior Women Bodyfitness over 163 cmJunior Women Bodyfitness OverallJunior Women Fitness 163 cm –semifinalsJunior Women Fitness over 163 cm –semifinalsJunior Men Fitness, open –semifinalsSUNDAY, DECEMBER 16TH, 2012, 10:00 AMOPENING, PARADE OF NATIONS, MORNING SESSIONJunior Women Fitness 163 cm –finalsJunior Women Fitness over 163 cm –finalsJunior Men Fitness, open –finalsWheelchair Bodybuilding, Open(all rounds)Master Women Bodyfitness 35-44 yearsMaster Women Bodyfitness Over 45 YearsJunior Women Fitness OverallMaster Women Bodyfitness OverallSUNDAY, DECEMBER 16TH, 2012, 15:00AFTERNOON SESSIONJunior Men Athletic Physique, openMaster Men Bodybuilding 40-49, up to 70 kgMaster Men Bodybuilding 40-49, up to 80 kgMaster Men Bodybuilding 40-49, up to 90 kgMaster Men Bodybuilding 40-49, over 90 kgJunior Men Athletic Physique, openBest Teams AwardMaster Men Bodybuilding Overalldetsember 11, 2012 at 6:07 p.l. #332147In reply to: IFBB junior & master’s WC 2012: REPORT
AnneP
MemberIFBB previews the show and publishes the competitior lists – huge event coming up with 350 competitors and 50 nations!
2012 IFBB JUNIORS AND MASTERS CHAMPIONSHIPS: AMAZING PROGRESS!
by Andrew Michalak
I summarized the Final Entry Forms sent by National Federations and I couldn’t believe my eyes: 350 competitors! Exactly. Compared to 228 athletes last year and 207 in 2010 it is an amazing progress. From 50 countries! And what is especially good news: the number of juniors jumped to 142! Only one time in the IFBB history the number of juniors exceeded 100 (101 in 2007). In 2004 in Opava, Czech Republic, there were 149 athletes altogether: juniors and masters, from 30 countries. After 8 years we have more than double.
But there are more good news: first time in the IFBB history recent world children fitness champions will enter the juniors fitness division: Tatiana Kozuchova, Vanessa Lisziova, Aleksandra Zhilina, Kinga Úrkúti, Vlada Andrjuschenko. They deserve for our special attention and applause. IFBB has brought up her own fitness champions from the very beginning, from the roots.
The former historical record of participation in these Championships was established in… Budapest at the 2007 Juniors and Masters Worlds: 249 athletes: 101 juniors plus 148 masters. It seems that our IFBB athletes love Budapest regardless of their age and come here with great pleasure.
The host: Hungarian Bodybuilding and Fitness Federation, with its President Istvan Huber, effectively supported in the everyday work by Ms. Viola Varga, have done their best to make your stay in Budapest comfortable and they await for your arrival. International judges, with the Chairman of the IFBB Judges Committee Pawel Filleborn as a Head Judge, will have a lot of work but after the recent Arnold Classic Europe with nearly 700 competitors they have enough experience to run the Championships smoothly, I believe. And we, the IFBB Press Commission, will do our best to pass information to all of you as soon as possible.
The Championships will be run in the elimination – semifinal – final blocks. Only junior fitness and masters bodybuilding 40-49 athletes will have semifinals and finals in separate days.
The contest will take place in a very special place – Millenaris Park, an artistic complex of buildings constructed in the place of the former metallurgical factory (foundry). The “E-Building” is a theater where our Championships will be run. More detailed info at: http://www.geocachin…c3-a2725a15b7bd
The Danubius Hotel Arena is a 4-star hotel located near the sport centre of Budapest, the Puskas Ferenc Stadion (the public stadium) and the SYMA convention centre. It offers 379 guestrooms.
Guestrooms provide wireless Internet access (surcharge), direct-dial phones, and
in-room safes (accommodate laptops). Guestrooms feature refrigerators. Bathrooms offer hair dryers. Additional amenities include minibars, air conditioning, and desks. More info at: http://danubius-hotel-arena.h-rsv.com/
LIST OF NOMINATED ATHLETES:
Junior Women’s Fitness up to 163 cm:Kristina Koroljak EstoniaEvelina Tistelgren FinlandTímea Harangozó HungaryMelinda Szabó HungaryJessica Kalmár HungaryOrsolya Szádvári HungaryAlexandra Alekhanova RussiaAleksandra Zhilina RussiaAlesia Vysotskaia RussiaTatiana Kozuchova SlovakiaVanessa Lisziova SlovakiaAnastasiia Koval UkraineMariia Koval UkraineAlona Bezditna UkraineWho can seriously challenge women’s world champion Melinda Szabo? I think, nobody from this list. But the matter of silver medal is open: present European champion Kristina Koroljak? Former finalists: Alexandra Alekhanova or Alona Bezditna? They have the longest contest history among juniors.Junior Women’s Fitness over 163 cm:Ofelia Osan RomaniaKata Palásthy HungaryTünde Babtiszta HungaryKinga Úrkúti HungaryVlada Andrjuschenko LatviaJustyna Jedlikowska PolandYulia Postika RussiaKateryna Kalyta UkraineOlga Mogilnitska Ukraine2010 world champion Yulia Postika is coming back. Older and matured. Main challengers: 2012 Europeans 3rdplace winner Olga Mogilnitska and 2011 Riga Children Fitness Cup winner Vlada Andrjuschenko.Junior Men’s Fitness open class:Hermann Rolon ParaguayBartlomiej Byjos PolandAnghel Birica RomaniaMihaita Visan RomaniaStefan Virna RomaniaTomas Smrek SlovakiaCem Azizoglu Turkey2011 Junior Worlds top two: Anghel Birica and Hermann Rolon and 2010 Europeans 3rdplace winner Bartlomiej Byjos.Junior Women’s Bodyfitness up to 163 cm:Chelsea Mooney CanadaJana Cernovska Czech RepublicNikolett Ferencz HungaryBianka Bognár HungaryRoxanne Lensveld NetherlandMarta Lendla PolandCristina Chirita RomaniaAlena Podelko RussiaTatiana Piackova SlovakiaHazal Mert TurkeyTetiana Davidenko UkraineGreat duel of two-time world champion Jana Cernovska vs. always second Cristina Chirita. Maybe this time she will be more lucky? And a group of last year’s finalists: Tatiana Piackova, Alena Podelko, Tetiana Davidenko. For sure, all of them have made some progress…Junior Women’s Bodyfitness over 163 cm:Melissa Gaimer GermanyBarbara Budavári HungaryUna Heimisdóttir IcelandAna Merdenova LithuaniaEvelina Nikitina LithuaniaNatalia Gacka PolandRenata Szmutku RomaniaAlexandra Olegas RomaniaAminat Tuleubaeva RussiaVictoria Yatsuk RussiaSilvia Hostakova SlovakiaThe next great duel: 2010 Juniors Worlds runner-up Natalia Gacka vs. 2012 Women’s Worlds runner-up Aminat Tuleubaeva. The others: 2012 Europeans runner-up Renata Szmutku and 2011 Worlds 3rdplace winner Ana Merdenova.Junior Women’s Bikini Fitness open class:Maja Pavlakovic CroatiaMichaela Masslova Czech RepublicEva Simkovicova Czech RepublicSuvi Iso-Kuusela FinlandFrance Bignon FranceAnne Hartlaub GermanyDia Salamon HungaryAnett Szigethy HungaryZsanett Kecskés HungaryElva Bergpórsdóttir IcelandJekaterina Lasunska LatviaAgné Raulinaityté LithuaniaChristina Fjaere NorwayJulie Firing NorwayPaula Lewczuk PolandTamara Orrego ParaguayStefania Bia RomaniaDenisa Hargasova SlovakiaSabina Plevakova SlovakiaAlex Westhuizen South AfricaJenna Lithgow South AfricaGizem Davanci TurkeyMerve Rencberliler TurkeySeda Temetta TurkeyEleonora Alibayeva UkraineBeatrysa Lazorka UkraineWhat a great line-up! Sensational 2012 Women’s Worlds runner-up Stefania Bia vs. 2012 European Juniors runner-up Elva Bergpórsdóttir, with 2012 European Juniors finalist Suvi Iso-Kuusela just behind them. But who knows? So many new names…Junior Women’s Bodybuilding open class:Sana Muslic Bosnia-HerzegovinaLudmila Sircova Czech RepublicPatrícia Babtiszta HungaryDóra Lenger HungaryMihaela Serban RomaniaCorina Visan RomaniaThe present European junior champion and Worlds runner-up Mihaela Serban seems to be “untouchable” favourite. Will any of the new faces be able to “touch” her?Junior Men’s Bodybuilding up to 75 kg:Karim Abdel Monem EgyptMohamed Abdel Azim EgyptIsmail Khaled Masoud EgyptYousry Abdalla EgyptÁdám Vas HungaryZsolt Takács HungaryDaniel Sticco ItalyRafal Ilnicki PolandAndrei Ivan RomaniaNorbert Zajac SlovakiaMaluleke Bhekumzi South AfricaBenharn Namdari SwedenUfuk Demirpence TurkeyOleksandr Kostenko Ukraine2010 world champion Ismail Khaled Masoud and a 2010 world classic bodybuilding champion Karim Abdel Magid. Who can challenge them? Maybe some new, very gifted young bodybuilder. We will see.Junior Men’s Bodybuilding over 75 kg:Federico Gonzalez ArgentinaKiryl Tamboutsau BelarusAtanas Dimitrov BulgariaAhmed El Shaarawy EgyptAhmed El Marhoumy EgyptMahmoud El Zayat EgyptTimo Oertel GermanyDániel Kenéz HungaryÁrpád Balassa HungaryRoberto Ficetola ItalyEmil Kalenski PolandNikalai Paramonau RussiaVladimir Holota SlovakiaLuis Bessinger South AfricaFerhat Magan TurkeyErsin Ulusoy TurkeyMykhailo Itchenko UkraineSerhii Panchuk UkraineYaroslav Khnykov Ukraine2012 European junior champion Atanas Dimitrov, 2010 European junior champion Mykhailo Itchenko, 2011 Junior Worlds runner-up Federico Gonzalez, 2010 Junior Worlds 3rdplace winner Luis Bessinger, with other finalists: Emil Kalenski and Roberto Ficetola. This will be a tough battle!Junior Men’s Classic Bodybuilding open class:Kristian Pavlov BulgariaDaniel Crnoja CroatiaTomas Horak Czech RepublicPatr Galivoda Czech RepublicDaniel Pinanjota EcuadorAdel Meabed EgyptViktor Ádám HungaryZsolt Vas HungaryNándor Fischer HungaryHiroki Takeuchi JapanMarius Megelaitis LithuaniaJakub Szczerba PolandIonut Grigoras RomaniaMartin Orolin SlovakiaHasan Gul TurkeyBaris Kurakdal TurkeyAhmed Sakarga TurkeyAndrii Khomytskyi UkraineViacheslav Fedorenko UkraineAlmost 20 competitors an almost all new. Daniel Crnoja and Tomas Horak advanced to the finals of the previous championships. Will it be enough to win this time?Junior Men’s Athletic Physique open class:Robin Balogh HungaryFrigyes Schneider HungaryÁdám Szakál HungaryAndrei Ifrim RomaniaRazvan Olariu RomaniaCahit Gelener TurkeyThis will be an inauguration of this category at the IFBB junior championships, so wait and look what will happen. But Robin Balogh placed 2ndat the recent Arnold Europe in over 178 cm category.Master Women’s Bodyfitness 35-44 years old open class:Christine Schranz AustriaSandra Grgec CroatiaMaryla Kubiena Czech RepublicCeline Godefroy FranceMatina Theodorou GermanyMarina Thies GermanyMonica Alvarez GermanyAndrea Farkas HungaryPaula Iványi HungaryLívia Bulyáki HungaryGiusy Raffone ItalyGinevra Auletta ItalyNeli Khodor LebanonMargarita Charaim LithuaniaJorun Steine NorwayLinda Antonsen NorwayAnniken Froyslie NorwayJanne Krohn NorwayBeata Yaro-Koniecka PolandMarzena Kamrowska-Berlik PolandKatarzyna Kozakiewicz-Kowalik PolandAnna Aleksashina RussiaTatiana Ershova RussiaElena Kizima RussiaMarina Ryabukhina RussiaCindy Marshall South AfricaEmilia Perez SpainVeronica Gallego SpainYolanda Fornandez SpainMaria Mas SpainRoberta Raguth SwitzerlandSimone Schneiter SwitzerlandTetyana Mikheychyk UkraineMaria Scotland United-KingdomThe longest line-up in the history of this category at the IFBB international championships. And many famous champions: 2009 Women’s World champion Katarzyna Kozakiewicz-Kowalik, 2011 Arnold Europe winner Christine Schranz, 2012 European champion Margarita Charaim, 2011 Worlds runner-up and 2012 European runner-up Emi Perez, 2012 IFBB World Cup winner Tetyana Mikheychyk, 2012 Arnold Europe runner-up Maria Scotland. What a fantastic line-up!Master Women’s Bodyfitness over 45 years old open class:Maria Hermans BelgiumYordanka Bahchevanova BulgariaZdena Gottvaldova Czech RepublicEsta Pilt EstoniaMerike Sula EstoniaBrigitte Subrin FranceKristin Kristjánsdóttir IcelandLinda Jónsdóttir IcelandGiuditta Magazzino ItalyNina Mukhortova RussiaMaria Eriksson SwedenCarina Isaksson SwedenKamer Piersens TurkeyThe first European champion in this new category: Kristin Kristjánsdóttir and the next two medal winners: Linda Jónsdóttir and Giuditta Magazzino as well as 2012 Arnold Europe winner Brigitte Subrin, 2008 Worlds runner-up Carina Isaksson and 2012 European Athletic Fitness runner-up Esta Pilt. Other well-known finalists: Zdena Gottvaldova and Nina Mukhortova.Master Women’s Bodybuilding open class:Gerbel Mikk BelgiumJana Bendova Czech RepublicMonika Slosrova Czech RepublicLotte Bendix DenmarkCoralie Marchisio FranceChristine Brings GermanyClaudia Lambertus GermanyEszter Berkes HungaryCsilla Csabay HungarySilvia Matta ItalyPaola Boschero ItalyElena Stasiukyniené LithuaniaMarina Nikotina RussiaLarisa Denisova RussiaXyleese Burford United-KingdomAlmost all of them are well-known bodybuilders but the most famous are: 2011 world champion Elena Stasiukyniené, regular medal winner Marina Nikotina and the present Women’s Worlds runner-up Silvia Matta.Master Men’s Bodybuilding 40-49 years old, up to 70 kg:Mario Lalicata BelgiumSebastian Natiez FranceLászló Gulyás HungaryCarlo Capucci ItalySandro Brocca ItalyFilippo Masucci ItalyMauro Ranieri ItalyAsuncion Alcocer MexicoVitaly Egorov RussiaIsmail Yildizel TurkeyPresent European champion Sebastian Natiez against the strong team of Italy: 2009 European champion Carlo Capucci, 2012 Arnold America finalist Filippo Masucci and 2011 Amateur Olympia 3rdplace winner Mauro Ranieri. Plus 2012 European Masters 3rdplace winner Mario Lalicata.Master Men’s Bodybuilding 40-49 years old, up to 80 kg:Luiz Sarmento BrazilGilberto Feitosa BrazilJean Mega FranceCarlos Cervantes GermanyFrancesco D’Angelo ItalyMarco Parisi ItalyFrancesco Coppola ItalyDanilo Barbi ItalyLeonardo Carballo SpainCarlos Menendez SpainBahadir Dalbicak TurkeyValerii Koptenko UkraineSean Ferguson United-KingdomStephen Graham United-KingdomTwo very famous bodybuilders: 2008 world champion and 2012 Arnold Europe winner Luiz Sarmento and 2011 Arnold Europe winner and world champion Valerii Koptenko. Then 2009 world champion: Leonardo Carballo and European champions: Stephen Graham (2010) and Carlos Cervantes (2012) as well as 2012 runner-up Carlos Menendez. Jean Mega and Francesco Coppola had “old” medals in their collections, dated 2005.Master Men’s Bodybuilding 40-49 years old, up to 90 kg:Mahammad Pashayi AzerbaijanTimo Blomqvist FinlandSteffen Gerhard GermanyAchim Weitz GermanyStefan Hammerschmied GermanyMartin Schulz GermanyMiklós Tenta HungaryFranco Di Bella ItalyAndrea Parronchi ItalyAlexei Ganjea MoldovaJakub Potocki PolandSorin Fritea RomaniaSergey Kozin RussiaMikhail Iusev RussiaPedro Villa SpainBernardo Busquets SpainJuan Martin SpainSedak Bekdemir TurkeyYusuf Evyurt TurkeySergiy Chernyak UkraineJosé Cermeno VenezuelaPresent Men’s Worlds runner-up Mahammad Pashayi and 3rdplace winner Sedak Bekdemir, 2011 Arnold Europe winner Pedro Villa, 2011 European Masters overall winner Jakub Potocki, 2012 Arnold Europe winner José Cermeno. Beautiful constellation of stars and impossible to predict the places.Master Men’s Bodybuilding 40-49 years old, over 90 kg:Viacheslau Kuprash BelarusIlario Rongioletti GermanyGyörgy Gödény HungaryConstantino Galeazzo ItalyEnrico Frisinghelli ItalyArvydas Mickus LithuaniaFrank Hansen NorwayAndrzej Maszewski PolandRamon Gonzalez SpainAlfredo Fernandez SpainGilbert Beautier SwitzerlandHamdullah Aykutlu TurkeyCihat Kara TurkeyWilliam Ortuno VenezuelaUff! Many famous names: former world men’s multi champion and 2010 Masters Worlds overall winner Hamdullah Aykutlu, 2012 European champion Andrzej Maszewski, 2002 world men’s champion Ramon Gonzalez, 2012 Arnold Europe runner-up Arvydas Mickus, 2011 world masters champion William Ortuno. So many world champions and everyone can win.Master Men’s Bodybuilding 50-59 years old, up to 80 kg:Zoran Tokic CroatiaMilos Pavlu Czech RepublicCecil Teran EcuadorAli Ata EgyptPhilippe Eichler FranceWerner Zenk GermanyKarl-Heinz Tiegel GermanyJohn Carroll IrelandFumiyoshi Namba JapanJosé Camacho Rebolo PortugalMarin Ion RomaniaRafael Arana SpainZeki Zeka Turkey2012 European champion Rafael Arana, 2008 world champion José Camacho Rebolo, 2010 European masters champion Werner Zenk, 2009 bronze medal winner Karl-Heinz Tiegel, 2011 Europeans silver medal winner Zeki Zeka and returning to the IFBB after 9 years “divorce” Milos Pavlu.Master Men’s Bodybuilding 50-59 years old, over 80 kg:Sandel Mindruta RomaniaMarijo Bozic CroatiaJaroslav Kejr Czech RepublicRashad El Hamshi EgyptThomas Scheu GermanyManfred Arit GermanyAntonio Vergiani ItalyLivio Manganelli ItalyMarek Kolecki PolandStanislav Shakh-Nazarov RussiaInigo Ortiz SpainDavid Lamptey United-KingdomThree-time world men’s champion and 2010 world master champion Thomas Scheu, 2011 European masters champion Antonio Vergiani, 2010 European masters champion Inigo Ortiz, and bronze medal winners: David Lamptey and Stanislav Shakh-Nazarov.Master Men’s Bodybuilding 60-65 years old, open class:Jacques Secke BelgiumMiroslav Mraz Czech RepublicMilan Bodlak Czech RepublicBernhard Klemm GermanyLuciano Andreose ItalyToyoharu Takagishi JapanTiburcio Arias MexicoJan Olejko PolandVasile Serban RomaniaCristian Mihailescu RomaniaAlexander Yashankin RussiaLeif Renling SwedenBaki Koseahmetoglu TurkeyMaster bodybuilding legend and three-time world champion Alexander Yashankin. Then former top European bodybuilder Cristian Mihailescu, 2012 European champion Milan Bodlak and runner-up Baki Koseahmetoglu. Other medal winners: Luciano Andreose and Vasile Serban. Tough battle can be expected.Master Men’s Bodybuilding over 65 years old, open class:Vladimir Dostal Czech RepublicJiri Rohan Czech RepublicBohumil Divilek Czech RepublicEsmat Sadek EgyptWilli Neubauer GermanyPiotr Puchniarz PolandZbigniew Bartos PolandDion Friedland South AfricaManuel Valbuena SpainRafael Vera SpainNico Lundholm SwedenBernard Cooper United-KingdomThree world champions from different years and the top three at the 2011 Worlds: Bernard Cooper, Manuel Valbuena, Rafael Vera, plus the next 2011 world champion (but in 60-65 years old division) Esmat Sadek, who now moved to this category. Recently Bernard Cooper was unbeatable. Will he continue his victory series?Master Men’s Classic Bodybuilding 40-49 years old open class:Zahi Amar AlgeriaSteven Travers AustraliaKurt Strohmayer AustriaPlamen Hristov BulgariaWilhelm Pascal FranceSerge Rouze FranceMichael Aprin GermanyOlaf Michaelis GermanySven Kellner GermanyImre Nagy HungaryGiuseppe Brancaccio ItalyEddi Badoer ItalyJohn Large NorwayBogdan Nowakowski PolandArtur Sliczny PolandWaldemar Godlewski PolandNiko Golser SloveniaMichael Du Buisson South AfricaNelson Mthembu South AfricaBjörn Albinsson SwedenTwenty competitors but most them are new names at the world level. Only one European champion Giuseppe Brancaccio (2011) and three medal winners: Kurt Strohmayer, Michael Aprin and Wilhelm Pascal.Master Men’s Classic Bodybuilding over 50 years old open class:Alois Rettenwender AustriaMichal Sidik Czech RepublicLadislav Sroubek Czech RepublicJoachim Grassel GermanyJames Cassidy IrelandAtsushi Katakawa JapanOve Bekkevold NorwayArnfinn Benterud NorwayMieczyslaw Nowacki PolandMarek Dabrowski PolandPeter Rudling SwedenTop two from the last year’s Worlds: Atsushi Katakawa and Michal Sidik plus top two form the latest European Championships: Joachim Grassel and James Cassidy. Maybe, coming back after almost 10-year break Mieczyslaw Nowacki will be a dark horse?Wheelchair Bodybuilding open class:Cenes Vásquez PeruSham Singh IndiaPadekar Narayan IndiaDawoodani Nizarali IndiaMohammad Tabrizi IranTolga Murat Balikci TurkeyAll four athletes from the last year’s Championships plus new bodybuilders from Peru and India (Dawoodani Nizarali). Sham Singh will be defending his last year’s title while Tolga Murat will try to regain the title won in 2010. Mohammad Tabrizi took the 2ndplace last year but this time will aspire to the world title as well. Not so many athletes but extremely high level and exciting battle.Pictures:
Hungarian Federation President Istvan Huber (right) with the IFBB President Dr. Rafael Santonja.
Poster of the event.
-
AutorSearch Results