Search Results for 'Athletic Fitness'
-
AutorSearch Results
-
mai 2, 2013 at 7:32 e.l. #341852
Draakon40
MemberMinul Athleticus kuskil 10 naist kokku. Uudis meie jaoks see, et soudmist ei toimu, ei teagi, kas selle asemel midagi valja motlevad voi jaabki 2 fooru ja siis parematel finaal. Aga tanu sellele on kehavoor vaga tugev, mitmed endised kulturistid platsis, meie Helenaga koige vaiksemad:)
veteranide bodyfitnessis musta bikini vooru ei ole, on kohe varvilised. Voistlejaid mingi 10-12 ja 6 saab finaali, kohal MM parimad. Mul siis 2 Athleticu vooru vahel bikini vahetus ja ehted peale ja bodyfitnesi voor ja kohe Athleticu jouvoor otsa. Nuud valmistuma.
mai 2, 2013 at 6:59 e.l. #341850Ott Kiivikas
MemberHelistasin Nataliale ja ütles, et tema sai tulema kell 02.00 öösel siis alles hakati bodyfitnessi reigistreerima….
. Ühesõnaga täielik jama Hispaania moodi. Kõige hullem on see, et hommikul kell 10 algb võistlus ja sa pead olema juba valmis kui said magama heal juhul 03 öösel ja tõused 6.30 et make teha ja grimmida….Ja kuna ööseks ei olnud osa võistkondi veel saabunud, siis isegi kui on alla 6 võistleja, eelvõistlust ei toimu ,st hommikul tegelt võistlema ei pea, kuid nüüd paluti valmis olla “igks juhuks” seega tüdrukud lähevad ikkagi võistluspaika. Täna võistlevad lisaks Esta ja Kristo athleticus ja Siim klassikas, seda õhtuses plokis peale kella 15.aprill 28, 2013 at 9:01 e.l. #341572Ott Kiivikas
MemberTäna vaatan siis üle Team Kiivikas võistlejad, kelle jaoks võistlushooaeg ei ole veel lõppenud ja kulmineerub Euroopa meistrivõistlustega, nii stardivad homme Hispaaniasse, Santa Susannase: Siim Kelner – klassikaline kulturism juuniorid, Endla Vaher ja Kristina Koroljak – juuniorid fitness, Egle Eller Nabi – bikiini fintess, lisaks neile läheb võistlustelle Reet Reimets bikiini fitness, Esta Pilt ja Kristo Kauder athletic fitness ja delegaadi, treenerina Natalia.
Õhtul oodata siis vormipilte, lisaks neile tulevad ülevaatusele ka vennakesed Kuusnõmmed- kellega koos sõidame juba vähem kui kahe nädala pärast EM -le Moldovasse.
aprill 27, 2013 at 6:43 e.l. #341487AnneP
MemberAnd the Estonian team officially announced // http://www.fitness.ee/uudis/5115/nadala-uudised-182013
29. aprill lendavad Eesti kulturistid ja fitnessistid Santa Susannasse Euroopa meistrivõistlustele. Eestlased võistlevad kategooriates: athletic-fitness, bikini-fitness ja fitness. Hispaaniasse lendavad Kristo Kauder, Natalia Nazarenko-Kiivikas, Egle Eller-Nabi ja Kristina Koroljak. Hoia võistlustega kursis end Fitness.ee vahendusel.aprill 24, 2013 at 7:25 p.l. #341360In reply to: EKV ja Balti Matš 2013: sōnas, pildis, mälestustes
Patella
MemberArvatakse, et läheb peale aga kõigile ei lähe…
Tean inimesi nii naiste kui meeste hulgas, kes ei pea seda spordiks ja kelle jaoks on provokatiivsetes poosides bikiinitüdrukuid laval halb vaadata.
Seks ei müü alati.
“Seal pole midagi teha, ilusad naised – ikka läheb rahvale peale. Kahju lihtsalt, et selle ala kõrval jäävad varju suurema vaeva nägijad (alustades athleticust, kulturism, fitness..).”
Jah, eks ta paraku nii on, mis on iseenesest natukene kurb…
aprill 24, 2013 at 7:15 p.l. #341358In reply to: EKV ja Balti Matš 2013: sōnas, pildis, mälestustes
Tragl
MemberPildimäng – mitu korda bikini fitnessi pilti näed?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seal pole midagi teha, ilusad naised – ikka läheb rahvale peale. Kahju lihtsalt, et selle ala kõrval jäävad varju suurema vaeva nägijad (alustades athleticust, kulturism, fitness..). Alati särab igal pool bikini fitness ja ma olen jumala kindel, et varsti on seal samas kõrval ka mens physique. Kes soovib enda pilti ja nime näha seksistlikes pealkirjades, siis palun väga, vahetage ala..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> PS! Mul endal on tõesti piinlik neid pealkirju ja sisu vahel lugeda.. Kahju tüdrukutest!Väga hea ja tabav kommentaar! Sellest on tõesti väga kahju. Mainekujunduslikult on hakanud kulturismist spordi asemel kujunema meelelahutus. Kardan, et biikiinifitnessistidele osutatud tähelepanust langeb väga vähe, kui üldse midagi, tõelisele kulturismile. Tõeliste sportlaste valu ja vaeva ei pane enam keegi tähele. Minu meelest ei ole see midagi muud kui kulturismi allakäik.
aprill 24, 2013 at 5:36 p.l. #341346In reply to: EKV ja Balti Matš 2013: sōnas, pildis, mälestustes
Janar Rückenberg
Member“Seal pole midagi teha, ilusad naised – ikka läheb rahvale peale. Kahju lihtsalt, et selle ala kõrval jäävad varju suurema vaeva nägijad (alustades athleticust, kulturism, fitness..).”
Jah, eks ta paraku nii on, mis on iseenesest natukene kurb…
aprill 24, 2013 at 5:29 p.l. #341344In reply to: EKV ja Balti Matš 2013: sōnas, pildis, mälestustes
lkv
MemberPildimäng – mitu korda bikini fitnessi pilti näed?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seal pole midagi teha, ilusad naised – ikka läheb rahvale peale. Kahju lihtsalt, et selle ala kõrval jäävad varju suurema vaeva nägijad (alustades athleticust, kulturism, fitness..). Alati särab igal pool bikini fitness ja ma olen jumala kindel, et varsti on seal samas kõrval ka mens physique. Kes soovib enda pilti ja nime näha seksistlikes pealkirjades, siis palun väga, vahetage ala..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> PS! Mul endal on tõesti piinlik neid pealkirju ja sisu vahel lugeda.. Kahju tüdrukutest!aprill 23, 2013 at 4:20 p.l. #341303In reply to: BMR Grand Prix 2013
AnneP
MemberBODY.se has uploaded tons of videos from every class;
aprill 22, 2013 at 5:34 p.l. #24928Topic: Weider IFBB International Cup 2013
in forum Võistlused / EventsAnneP
Memberaprill 22, 2013 at 10:41 e.l. #341234In reply to: Vanemad Lõuna-Eesti Lahtised Karikavõistlused
Draakon40
MemberAthletic fitnessi sõudmine:
aprill 22, 2013 at 8:34 e.l. #341229In reply to: Vanemad Lõuna-Eesti Lahtised Karikavõistlused
Draakon40
MemberAthletic fitnessi lõuatõmme:
triitseps:
aprill 21, 2013 at 6:21 p.l. #341214In reply to: EKV ja Balti Matš 2013: sōnas, pildis, mälestustes
Ott Kiivikas
MemberMina tahaksin kindlasti ära märkida meie suurepärased vabatahtlikud, ilma kelleta see üritus nii hästi sujunud ei oleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aitäh teile! Selle Liisuga koos panime Teile, võistlejatele, auhinnad valmis.Dop.kontrolli läksid Balti matši kategooriate võitjad – bodyfitness, juunioride kulturismi võitja, klassikalise kulturismi võitja ja kulturismi võitja.
Eks rahva kohta oskan öelda vaid seda, et kuna üritus kestis nii kaua, siis pole ime, et kogu aeg full house ei olnud. Ise olin seal hommikust õhtuni ja ütlen ausalt, et Balti matšil oli juba väsimus ja raske kaasa elada. Igale ühele oma, kes soovis athleticut näha, kes panustas keskmisele osale, kes õhtusele.
Millest mul on kahju – paljud võistlejad, kes Karika keskmisest osast edasi võistlema ei saanud, ei jäänud Balti Matši vaatama.. Võiks ju ikka vaatama jääda, millised on teiste maade võistlejad ja kohtunike hindamisstiil, eriti mõtlen siin just bikini fitnessiste.
Sügisel kohtume Meistrikatel!
Ühinen sinu mõtetega ja Liisud olid tõesti tublid! Samuti kõik vabatahtlikud – super inimesed, suured tänud!
Tõsi ta on ,et isegi autasustamisele iniemsed ei ilmu ,siis ma ei tea mis seal peas toimub, sõltumata kohast olen alati ise tasu vastu võtnud ja seda on ka teada, et me iga kord kõiki sportlasi autasustame, kui keegi tulemuses pettub, siis ei ole sellel inimesel küll lavale edaspidi asja, sest see sport on selline, et tulemust ei saa ette planeerida ja see sõltub kohapeal teistega võistledes.
aprill 21, 2013 at 2:52 p.l. #341203In reply to: EKV ja Balti Matš 2013: sōnas, pildis, mälestustes
lkv
MemberMina tahaksin kindlasti ära märkida meie suurepärased vabatahtlikud, ilma kelleta see üritus nii hästi sujunud ei oleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aitäh teile! Selle Liisuga koos panime Teile, võistlejatele, auhinnad valmis.Dop.kontrolli läksid Balti matši kategooriate võitjad – bodyfitness, juunioride kulturismi võitja, klassikalise kulturismi võitja ja kulturismi võitja.
Eks rahva kohta oskan öelda vaid seda, et kuna üritus kestis nii kaua, siis pole ime, et kogu aeg full house ei olnud. Ise olin seal hommikust õhtuni ja ütlen ausalt, et Balti matšil oli juba väsimus ja raske kaasa elada. Igale ühele oma, kes soovis athleticut näha, kes panustas keskmisele osale, kes õhtusele.
Millest mul on kahju – paljud võistlejad, kes Karika keskmisest osast edasi võistlema ei saanud, ei jäänud Balti Matši vaatama.. Võiks ju ikka vaatama jääda, millised on teiste maade võistlejad ja kohtunike hindamisstiil, eriti mõtlen siin just bikini fitnessiste.
Sügisel kohtume Meistrikatel!
aprill 20, 2013 at 3:23 p.l. #341149In reply to: EKV ja Balti Matš 2013: sōnas, pildis, mälestustes
lkv
MemberHuvitav on seda vaadata, et AF kehavoorus on Esta ühemõtteliselt esimene (Darola teine). Bodyfitnessi kehavoorus aga Darola peaaegu ühemõtteliselt esimene (Esta teine).
Bodyfitnessis ei olnud kahtlustki, et Darola võidab. Athleticus olen tähele pannud, et hinnatakse ka rohkem lihaselist keha ehk midagi sellist BF physique vahepealset.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorSearch Results