Skip to main content

joker

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1,336 through 1,340 (of 1,340 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: millest alustada? #36247
    joker
    Member

Mina soovitaksin alustada lugemisest. Isegi eestis ja eesti keeles on sellele vastavat kirjandust küllaga. Või veel lihtsam, siinsamas Amazon.ee -s miljon artiklit arhiivis. Niisama lambist vehkida ja lihtsalt oletuste järgi midagi teha on kaunis lootusetu ettevõtmine. Tean sest olen seda kogenud:(

in reply to: Flex Wheeler #35936
    joker
    Member

Noh mina olen kuskilt lugenud, et Ronnie on väitnud, et ta kasutab ainult Joe Weideri toidulisasid. Ja sellest ka tulemus. Siit ka vist järeldus, et sterode kasutamine põhjustab ka skleroosi. Aga sellise e-maili sain pool nädalat tagasi ja sealt jäi küll mulje, et Flexiga lood päris kurvad … kui mitte see pole Shawn Ray “nutikas” plaan omale lisa teenida.

in reply to: Õnnitlused lapse sünni puhul Marekile ja Signessale! #35816
    joker
    Member

Õnnitlused jah ka minu poolt. Aga jah huvitav biic pole tükk aega nüüd sõna võtnud, kas toimuski väike “kohting” juba ära?!

in reply to: veenilaiendid #35978
    joker
    Member

Jama lugu jah nende veenilaienditega. Endal õnneks need ptüi-ptüi-ptüi puuduvad. Ühele tuttavale oli mingi doktor öelnud, et kui jalga treenid, siis sinna tulevad kohe veenilaiendid- seff nüüd üldse ei julge jalga treenida. Natuke mõistmatuks jääb aga, miks just ainult jalgadele?! Või teisest küljest loogiliselt võttes… siis peaks ju kõik vähegi tegijad veenilaiendite küüsis vaevlema. Või näiteks mu ühel vanaemal olid kah mingid veenilaiendid, aga mingi eriline sportlane ta küll polnud, vähemalt ei pannud tähele, et ta jõusaalis rahmeldaks.

in reply to: tõstevöö #35939
    joker
    Member

Ma tahtsin aasta tagasi osta, siis küll oli tükk rändamist mööda poode enne kui leidsin. Lõpuks leidsin väikse valiku Weideri omasid Ciacomelli spordist Citymarketi keskusest, mis asub Rottermani soolalao juures. Kusjuures Kristiine Ciacomellis neid polnud. Maksid mingi 300 eek umbes. Ka kiigates Robocopi poodi, siis on need täitsa olemas 390 eek

Viewing 5 posts - 1,336 through 1,340 (of 1,340 total)