joker
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 27, 2008 at 4:24 p.l. in reply to: Ennusta & Võida – IV Honda Spordikuulsuste Jõuluturniir #176659
joker
Memberdetsember 27, 2008 at 3:02 p.l. in reply to: Ennusta & Võida – IV Honda Spordikuulsuste Jõuluturniir #176647joker
Memberdetsember 27, 2008 at 2:38 p.l. in reply to: Ennusta & Võida – IV Honda Spordikuulsuste Jõuluturniir #176644joker
Memberjoker
MemberAhjaa. Selline väike mõte veel
Kas viimaste aastate absloluudi esikuuiku omad on puhtad või mitte? Kindlasti loevad enamus praegu seda teemat, mis tundub päris populaarne olevat.Nii, et kui mõni võistleja, kes on olnud absoluudis, saab vastata käsi südamel, et on olnud 100% TÄIESTI puhas ja pole MITTE KUNAGI midagi keelatut tarvitanud?
Olgem ausad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kunagi ei tea kust tõde päevavalgele tuleb ja siis oh häbi häbi … 
Aeg läks käima nüüd ….
joker
MemberHr. Joker, see ei takista Sinul seisukohta välja öelda, või hoiab keegi sul midagi peos ..!?Milleks minu seisukoht
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Mina ei kuulu kuhugi liitu ega fitness.ee osanike ringi. Tavaline jooksupoiss ja fotograaf. Vaevalt minu arvamus midagi tähendab või muudab ja kedagi huvitab jne. Ja peos ka ei hoia keegi midagi, kes peaks, miks ja mida jne? Või arvad, et nt Tokko või Ott või Bonsuna või KAPO käib mul varjuna sabas ja kontrollib kõike, mida teha tohin ja öelda ning teha või arvata?Minu seisukoht on samuti igas asjas ja eluvaldkonnas selline: igaüks teeb, mis tahab, sinna kätt ette panna ju ei saa. Ja veel vähem olen ma targutaja, kes läheb kedagi õigele või valele teele juhatama.
Kui vaadata asja võistlejana, siis on nagunii selge, et maailma mastaabis ja tipus on see pall nii suureks veerenud, et keegi seda ei pidurda. Kui tahad võita ja tipus läbi lüüa, pead ohverdama ükskõik, kas siis tervise, raha, hea nime või mida iganes. Võid võtta ju 2-3 a võistlustelt vabalt, end stuffi täis pumbata ja siis lavale minna aasta hiljem “puhtana”, aga tegelikult pole ju vahet, ehitad keha ikkagi suureks abiainetega. Kui test on kokkuvõttes negatiivne, kas siis ei olegi keemik ja ebaaus sportlane? Oleneb kelle suhtes. Võistlustulemuse kohapealt ei ole ebaaus. Kaasvõistleja kohapealt , kes ka kasutab steroide ei ole ebaaus. Enda vastu – oleneb mõttemaailmast. Ainuke kelle vastu ebaaus oled on nn 100% naturaalne võistleja – kes pole MITTE KUNAGI midagi tarvitanud.
Nii, et igaühe oma valik. Tahad päris tippu jõuda (euroopa või mm), siis lähima 15-20a jooksul küll midagi seal ei muutu. Juba sel lihtsal põhjusel, et alaliitude jutsid, kellest midagi sõltuks on munepidi steroidide müüjatel ja hangeldajatel pihus. Kes ikka oma tervise või majandusliku olukorraga riskiks. Lisaks ei jõuaks siis oma maa esindajad naturaalsetena enam orbiidile (nagu eestlased praegu) jne jne.
Jutt rohkem siis kulturismist, mitte klassikalisest kulturismist.
Ise usun, et näiteks mõni klassik kõige säravama medali toob. Imrel näiteks selles suhtes täiesti kõik eeldused olemas. Kui massist jääbki vajaka, siis selle kompenseerib mitmekordselt raam ja lihasekuju. Vormi tegemisega pole tal ammu probleeme enam olnud. Miks mitte ka Indrek Viska jne.
Nõme on muidugi vassimine ja salgamine, et ma midagi ei pane .. aga kas samas jälle on aus tark olla? Oled aus, ütled, et ka paned, siis kindel, et järgmine võistlus saadetakse sind kontrolli. Saad oma keelud peale ja unistada võib ainult mingist karjäärist.
Mujal maailmas seda varjamist võistlejate endi hulgas pole. Sellist salgamist kaasvõistlejate hulgas pole.
Ehk päris kokkuvõttes saan aru, et ilma pole tipus praegu paraku võimalik läbi lüüa (rääkimata pro sarjadest), aga kaasvõistlejate ees tuleks siiski aus olla. Mulle näiteks piisaks kui võistleja Ants ütleb mulle, et ta kasutab – siis tean, kellega võistlen. Aga kui võistlen “andekatega”, kes väidavad, et nad puhtad – see ajab sita keema küll.

A.Tokko muidugi vihastab jälle, et tema nüüd kõiges süüdi … aga tegelt pole ju. Mees ajab õiget asja. Kus see kuradi tõde on. Vot ei tea.
Patustajatele niipalju teadmiseks, et hakake panema ja valmistuma nii et väha pole, sest 2010 Eesti MV-d pidid olema 100% kontrollivaba. Ja see pole mingi nali või väljamõeldis.
joker
MemberMilline on Fitness.ee TEGIJATE ametlik seisukoht !?Olgem ausad, paljudele tänastele ja tulevastele atleetidele-kulturistidele-spordisõpradele-abivajajatele on Teie loodud portaal ning siinsed ees(suur)kujud alguses üsnagi esimeseks ja ainsamaks kohaks, kust teadmisi ammutada ja vastuseid saada !
Jah, egas vastused saamata ei jää ka edaspidi aga S.ta maitse jätate küll saidist, niimoodi pea liiva alla peites !
Isegi see intervjuu vorm on selline, et “ärme näkku löö, oleme ikka sõbrad edasi”.
Millegipärast on tunne, et need vaikijad ise päris puhtad pole ja asi taandub suuresti rahale-müügile siin ikkagi ?
Tore on muidugi kõrvalt vaadata, mismoodi antud teemas “fännid” ja “mittefännid” üksteist üle rääkida-õigustada püüavad.
Sama kehtib ka B. enda kohta, andis ühe “eksklusiivintervjuu” ja las teised nüüd loovad teooriaid ja seletavad asjad endale lahti Tema eest. Mõnus ju hiljem siit kõige sobivaim neist töösse panna, et miks ja milleks jne…
Suurem osa siinseid saidi vastutavaid Tegijaid loeb küll teemat aga rääkida, kasvõi ühiselt pole “mune” !!! Üksikud ütlevad oma seisukoha välja, müts maha teie ees!
Sama võiks eemaltlugeja B.kohta öelda ?
Need keda seisukoht ei huvita: asi pole roosades prillides !
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4965
” … 29-ndal detsembril toimub Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu arutelu sportlastega, kelle dopingutulemused osutusid positiivseks.
Sportlastel on võimalus taotleda B-proovi testi.
Asjaolude lõpliku selgumiseni Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit kommentaare ei anna.”
Ei ole ju midagi keerulist. Süüvi enne kui oma suurte munadega kekutama kukud.
Ja intervjuu vormist rääkides, siis minu arust küsimused on ikka päris otse ja kohati vägagi provotseerivad. Ja nagu näha siis paljusid kommentaatoreid ja külastajaid on vastused kohati päris endast välja viinud. Foorumi postitusi vaadates, siis rohkem avaldatakse lihtsalt oma arvamusi ,kas õige või vale jne.
B ehk Tema seisukoht? Artikli vastused on ju MK omad.
joker
Memberhttp://www.delfi.ee/news/sport/muud_uudise…php?id=20715530
2008a kulturismi tähelend … või on see nüüd hoopis ikka luigelend?
joker
Member“Selgunud on EMV 2008 dopingutestide A-proovide tulemused” uudise autoriks on EKFL, mitte joker või kaval ants vms.
Kulturismi Liit viskab sellist nalja? Vaevalt küll.
joker
Memberdetsember 19, 2008 at 1:52 p.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #175731joker
Memberjoker
MemberJärgmisena tuleb üles venekeelne kurikuuulus BONSUNA H&K, siis kurikuulsa Rein Matti treeningvideo (biitseps ja õlg) vanas Reval-Spordi saalis, kaadritest jookseb ka läbi Inna Uit, kus IFBB amatööride maailmameister näitab oma jalgade töötlust, siis edasi vaatame ehk mõni karikavõistlus vahele, tulemas veel Kääriku Cup ja kui kellegil vedeleb veel kodudes põnevat retrot VHS-i kujul siis andku teada.
93a videos paraku jah Oti kategooriat polnud filmitud. Aga vo kellegil on kes loeb seda fooumit siin ja annab teada.
joker
Memberjoker
MemberRaske töö ja otsimise tulemusena on jäänud leidmata veel ainult 2 filmi: Think Big ja Souled Out.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oo souled out mingi 2005 film. Seda tahaks küll näha. Think Big isegi olemas, aga see nii kehva kvaliteediga kui üldse annab olla .. ja film on tõlgitud Tartu Videos ja teksti loeb Lauri Rõuk
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vennad Paulid mängivad veel ka A-Teami mingis osas, Knight Rideris ja kusagil oli vist veel kui õieti mäletan.
Enda lemmik on Double Trouble vo sp et see oli esimene film neist mida nägin. See ka Tartu Video variandis ja ka üks variant päris ok kvaliteediga.
Vennad Barbarid olemas ja kuskil ka Twin Sitters, aga see krt vene keeles peale loetud ja vhs-na.
Piraatlus vist küll, aga ilmselt kannataks nö pealeloetud variante ka fitness tv-sse panna. Subakaid ei vist näha nii väikselt.
detsember 15, 2008 at 8:40 p.l. in reply to: Kaalu tõstmine kui ka rasvaprotsendi langetamine. #164776joker
MemberSöö rasva, et põletada rasva. Joo vett, et kuivem välja näha.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jube lihtne kuigi tundub esialgu ehk ebaloogiline.joker
MemberIseenesest päris tobe ja sürr väide, et 2x Mr.O ei tea treeningutest midagi või et 6x Mr.O pole midagi erilist oma teadmistes ja KÕIK on tänu steroididele. Oleks nad lihtsad küla-steroidikud, siis ei teaks me neist ilmselt praegu mitte midagi.
AutorPostitused