joker
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joker
Memberjoker
MemberKõik pildimängu pildid peaksid olema loositud ja võitjaid e-maili teel teavitatud. Vahe tuleb sellest, kuna sama inimene ei vaheta pilti ja ei loosi auhindu ning siis tekib vahe sisse ning isegi tänapäeval pole alati igas kohas võimalik igal ajal internetti siseneda ja mis seal salata, alati ei tea võitjate loosijagi õigeid vastuseid ja peab enne tõsist uurimustööd tegema, mis võtab isegi nädalaid

Mängu võitjaid näeb ka UUDISED > VÕITJAD all.
Ise ma küll ei mäleta, et kuskil pildil viimasel ajal figureerinud oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joker
MemberVahepeal mehe tegemistest. Möödas 6 nädalat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja Kevin Levrone enda kommentaar asjale:
“After you check out the leg clips and full program from today, listen to the interview and check out the Levrone Agrees To Steroid Test! announcement on rxmuscle.com. They’re skeptical, but both Dave and John said if I test clean it will be good for the sport of bodybuilding. I guess that’s good news for bodybuilding, because I’m definitely clean.”
Neile, kes ei tea, mis mees Kevin Levrone on:
1992a. Mr. Olympia 2. koht
1994a. Mr. Olympia 3. koht
1994a. Arnold Schwarzenegger Classic 1. koht
1996a. Arnold Schwarzenegger Classic 1. koht
juuli 1, 2009 at 11:47 e.l. in reply to: Mikk Raudsepa hetkevorm ja ettevalmistuse ülevaade EMV 2009 3 oktoober Salme keskuses – uuendatud 11.09. #205032joker
MemberVot see on küll võistlus, mida saab päris põnevusega oodata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Saab päris kõva duell tulema ja loodetavasti kumbki neist sügiseks “haigeks” ei jää vms
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõlemaga saanud koos trenni teha. Kollid on mõlemad – ja jõupoolest on mõlemad nagu loomad. Ka selles vallas on mehed kaunis võrdsed.
Oleks võistlus täna, siis ehk võidaks küll Silver vormi poolest, aga sügiseks … ei julgeks kummalegi panustada.
Allpool katsusin mingi võrdluse tuua (pole küll parim võrdlus (valgus teine, seljal erinevad poosid ja Silveril püksid jalas) aga mingi aimu saab, kuna fotod tehtud enam-vähem samal ajal ja teada on kummalgi nõrki kehaosi pole, mis silma riivaks.
Keha- ja lihasekujud on erinevad, Silver vist ka jupi maad pikem, aga eks näha ole, mis saama hakkab ja kuidas see kõik laval välja näeb.
Loodetavasti liitub veel mõni juunior konkurentsi … või noh, mis juunior … need mahed laksutaks ilmselt vabalt ka meestekategooriates.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga edu mõlemale!
joker
MemberPost scriptum:Ahjaa, ma tahtsingi mainida, et samas ma pole tegija, aga TANKi kommentaar ajas mu mõtted liikvele…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ma ise loen Tegijaks kõiki kes lavalaudadelt läbi käinud. Ja kui õieti mäletan, siis isegi küsisin sult pilte kunagi, aga ju olid sul mõtted mujal ja liigitasid mu teksti spämmi alla
Aga vahet pole – pole probleemi ka hiljem lisada inimesi sinna. Saab artikli uuesti ette tõsta kui keegi juurde lisandub.Ärge häbenege joker@fitness.ee
joker
MemberJoker lihtsalt uudishimust küsin,et kas sa oled Mustveest pärit?Artikkel oli väga huvitav, loodetavasti annab see motivatsiooni paljudele kellel praegu selle puudus peaks olema.
PS: Mr.Mesi vastus ja pildid on lihtsalt liiga head
.No suvevaheajad-nädalavahetused möödusid Mustvee ligidal jah. Täpsemalt siis Kasepää külas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joker
Memberlisa ??? Annika ? Christina? Laura ? kas nende pildid on ka siia tulemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pilte ja juttu rohkem ARTIKLIS
joker
MemberTundub, et see mure vaevab ka inimesi väljaspool Eestit.
MemberMesasja Aktivistil sünna vä? Päris ootamatu uudis … aga noh palju õnne ikka jah!
joker
MemberKes fännavad vendasid Paule, siis momendil tuleb mingist vene kanalist (1 nurgas) nende film Lapsehoidjad
MemberEsiteks ma koristan peale harjutust enda järelt koguaeg. Võibolla tõesti olen paaril korral unustanud mõne hantli põrandale, aga kindlasti pole see olnud taotuslik, kuna mind ennast häirib kui inimesed peale harjutust (peale igat seeriat raskust tagasi panna on jabur ju) ei pane asju tagasi. Aga see, et ma 50kg hantleid ei pane hellalt maha, ei tähenda, et ma loobin neid millegipärast meelega. Ja kui nii raksetel hantlitel on plastmassist käsik, mis puruks läheb väikse koksu peale, siis sorry, see on juba varustuse viga. Loodetavasti mõistetakse seda ja plastmass asendatakse ikka rauaga nagu korralikule jõusaalile kohane.
Ja mis puutub 1/2 saali hõivamisse, siis on see täielik jura. 2 aparaati kasutada superseeriaks pole küll mingi näitaja (võta seda nii et üks mulle teine aktivistile) ja näha on, et järjest rohkem hakkavad inimsed aru saama, et superseeriad ka toimivad, sest järjest rohkem neid harrastatakse. Kui mõnel sileajul, kellel kava näeb ette just samal plokil harjutust ja ta ei suuda seda asendada teise plokiga või teise harjutusega, siis tuleb abi mujalt otsida, mitte halada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kuidas saab hästi nagu suhtuda inimesse, kes tuleb seeria ajal nö hantlit käest rabama? Ajukas ju.
Lastetuba on sealsamas. Klotside mängimisega peaks ju igaüks hakkama saama kel jõusaal liigse raketiteadusena tundub.
Saalitöötaja tegi märkuse … Spartas minuteada on profid treenerid ja töötajad ja teavad mis tähendab TREENING. Ala et nagu treener Morozov tuli ja ütles, et kle üks erudeeritud auliikme psühhika sai häiritud ja et ma oma treeniks kuskil nurgas vaikselt omaette? Pigem oli postitus mõeldud sellisena, et leidub ikka idioote, kel oma elu pole ja ilmselt mingi suure trauma tagajärjel üritavad maailma päästa või oma “ideaalsetesse” raamidesse suruda uskudes siiralt, et kitumine ja näpuga näitamine aitab.
Ja muidugi see suur et ma pole solvunud jne, miks peakski kottima kellegi taina arvamus – lihtsalt oli mõeldud postitus väikse vahepalana, et hea kui asi jõusaali piiridesse jääb. Lihtsalt mõni kaastreenija teab ettevaatlikum olla, kui asi jõusaalist kaugemale läheb ja kogemata juhtub dushi all mahakukkunud seepi üles korjama vms
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joker
MemberEi tea jah kes viitsiks niimoodi jamada ühe pildi pärast suures galeriis, aga ilmselt pole ka taotletud kellegi erilist ärapetmist. Keha õlad, rind käsivarred Liquify Bloat Toolga suureks aetud + ilmselt kellegi teise pea otsas – ilmselt fotograafi enda oma ja see tema unistus – ja vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Parema rinna ülaosas jookseb kaelakett suisa naha alt läbi ja taga oleva valge-rohelise pükstega sefil parema jala püksid jube “kummis” ning labakäsi pole samal joonel käsivarrega, kuna jonny bravo käsi on üles paisutatud. Pea kohta see kahtlus, et päike ei tundu paistma sama nurga alt ja heledalt nagu kehal + suur lõualott, mis nii vormis mehe keha kohta on ka kahtlane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ma möönan — et võin ka eksida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma leidsin hoopis originaalpildi .. aga tagumine seff on hoopis atleet, võta siis kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2009 at 9:49 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #200409joker
MemberNo eks see oli lihtsalt ennustus. Kulturistid söövad ka nn hooajaväliselt väga kõvasti, aga pea kõik on täheldanud jõu tõusu alguses, mil alustatakse võistlusteks valmistumisega, ning paratamatult pööratakse menüüle rohkem tähelepanu, samuti kindlasti ka motivatsioon laes rohkem. Ja pealegi on alati esmatähtis jälgida jõunäitajaid dieedil. Muidugi kuna Rusikas nii jubedalt tugev, siis ei pruugi “kulturismi-teooriad” paika pidada.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joker
MemberJup .. mul ka nähtud .. mis seal muud üle jäi kui üle kaeda oma silmaga suurelt ekraanilt. Ei saa aru neist neti-pededest, kes kuskilt mingi kahtlase kvaliteediga filmi tirivad paar krooni kokku hoivad või veel vähem youtube aknast püüavad “kähku-ära-näha”. Prrrr.
Aga filmist. Lühidalt ootasin vähem – sain palju rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Terve filmi kummitas muidugi Mission Impossible Tom Cruise´ga peaosas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – ilmselt peaosaliste sarnasus. Märulit oli ohtralt, üks möll teise otsa. Lahedad kaadrid ja nurgad. Tekitas juba vaikselt 3D efekti küll.Arnoldi leidmine tapamasinana oli väga seff – Arnie oleks võinud aint veel moka otsast poetada – I AM BACK siis oleks perfecto olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uue terminatori väljamängimine oli väga pro. Ei jäänud selline hale Schwarzu vari (või kelle iganes varasema terminatori), mida algul kartsin. Mõtsin algul, et mees kõnnib linna kujutab ette et on terminator – see oleks nõrk olnud.
Lõpp jäi lahtiseks – miski pole veel lõppenud – see kõik on alles algus oli muidugi hea … aga see südame jura lõpus oli jälle kuidagi nõrk ja nonsenss. Nii kõva filmi kohta, selline nõrk “kulminatsioon” – meenutab Pisuhända – aga siis tolksti see imelik lõpp, mille Ludvig kokku kirjutas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina maailmakuulsa filmirezhissöörina oleks lisanud nati nostalgiat – saatnud Kyle ajamasinaga esimese osa algusesse, et John ikka viljastuks kindlasti vms
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga päris kokkuvõttes – vaataks veel mitu ja mitu korda ja igav ei hakkaks.
juuni 5, 2009 at 9:26 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #200404joker
MemberMa teeksin hoopis sellise julge ennustuse, et Kaido raskused hakkavad hoopis nüüd tõusma – vähemalt alguses! Juhul kui mees ikka nüüd ilusti sööma rangelt pannakse, tublisti proteiini-särki-värki jne
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused