joker
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joker
MemberMinul kõrvalvaatajana on jäänud mulje, et eesti kulturism on just seetõttu suhteliselt nõrga tasemega, et puuduvad tõeliselt pühendunud sportlased. Killustatus on selleks liiga suur, et midagi saavutada. Kes tantsib, kes näitleb, kes etleb, kes juhib saateid………… Ei kujutaks ette Kanterit ja Veerpalu “oma aega” niimoodi raiskamas. Võtke eeskujuks näiteks T.Kooviti, mees on oma tagasihoidlikusega justkui teiselt planeedilt………………… Samas tulemuste osas pole mitte kellelgi mittemidagi vastu panna. Ega Arnold ka ei saanud kõigepealt telestaariks:)Kiivika EM 2.koht, Vähi EM 3-4. koht, Aderi MM 6. koht, Kalmus 2x maailmameister, Koovit EM 1.koht – ega tase on allapoole arvestust küll.
Ja pealegi loeb natuke ikka ala populariseerimine ka midagi. Poleks omal ajal Arnoldisugust natuuri olnud, ei teaks ükski lihtinimene ilmselt sellisest alast nagu kulturism jne jne.
Oleks Taavi natuke teise iseloomuga ja juhiks mõnda saadet, siis usud, et Taavi poleks sama hea?
Ja pealegi pole vist ilmselt ühtki amatööri tippu, kes tööl ei käiks. On seal vahet, kas töötad telepurgis või parklas valvurina?
Ja mis pühendumisse puutub ja rammukatsumine väljaspool Eestit, siis pigem on vahe selles, mis vahenditega üks või teine katsub … aga see on jälle äraleierdatud teema.
joker
MemberAlati ikka ei jää, minu mäletamist mööda on ta olnud ka top-6s. Kas mitte 5k kuskil 2002-….. ei mäleta täpselt aastat.Aga no krt Branch Warren teine ja Jackson kolmas, see on jama. Oleks veel vastupidi oleks ma vait. Warren on kole, jäme kiilakas, ilu on sama palju kui, teate isegi ja sümmeetria etalon Jackonist eespool!!?? Andeksi. Warren neljas, viies ehk oleks asi rohkem reaalsust peegeldav. Aga eks kohtunikud nägid asja ikka seal ja see siin vaid minu arvamus mõne pildi ja videolõigu põhjal. KRT, Warren on ju sama “ilus” mees nagu Taavi UNT meil Tartus.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et Warrenile oleks nagu keegi täispeaga eemalt lihased ja muud keredetailid külge loopinud vä
“>joker
Memberjoker
Memberjoker
Memberjoker
Memberjoker
Memberjoker
Memberjoker
Memberjoker
Memberjoker
Memberjoker
MemberRohkem pilte 202 meestest siin:
http://www.flexonline.com/2009_202_olympia…report/news/918