Skip to main content

vajaks abi (lihasmass)

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    AmAcC
    Member

Tekkis küsimus et ma käin hommikuti jooksma et põletada rasva ja kolm korda nädalas pealelõunat jõusaalis et kasvatada lihast.Ma loodan et see kui ma jooksmas käin ometi lihasmassi ei vähenda ????? <_<“>

Anonüümne
    Guest

vähendab rasva ja trenib sydant! <_<“>

Amarillo
    Member

joo tass musta kohvi + 10g vadakuvalku ja 5-10g aminohappeid enne hommikust jooksu , see tagab rasvapõletuse ja aitab peatada lihase katabolismi

Nesatur
    Member

OT: Kas niimoodi ei saa joosta, et ainult vastupidavust treenib, aga rasva ei põleta? <_<“>

matjusm
    Member

Tekkis küsimus et ma käin hommikuti jooksma et põletada rasva ja kolm korda nädalas pealelõunat jõusaalis et kasvatada lihast.Ma loodan et see kui ma jooksmas käin ometi lihasmassi ei vähenda ????? <_<“>

Lihasmassi kasv on kinni toitumises. Kui sa piisavalt sööd, küll sa lihast kasvatad. Kuid rasva vähendada ja lihast kasvatada samal ajal on veidi keeruline kuna üks nõuab kalorite ülejääki, teine aga defitsiiti. Mõtle kumba sa tahad teha ning keskendu sellele, mitte ära ürita samal ajal vastupidiseid asju teha.

Vilps
    Member

OT: Kas niimoodi ei saa joosta, et ainult vastupidavust treenib, aga rasva ei põleta? <_<“>

Selline asi küll võimalik pole, et ainult süsivesikuid kasutad. Mingil määral rasva läheb energiaks nii kui nii – olgu seda siis 1% või 30%.

Jarmo Oberst
    Member

Õigesti süües on see rasvapõletus küll minimaalne, et seda sa ei pea küll kartma, et rasvaprotsent liiga madalaks läheks.

Nesatur
    Member

Õigesti süües on see rasvapõletus küll minimaalne, et seda sa ei pea küll kartma, et rasvaprotsent liiga madalaks läheks.

Et jh tahaks nagu joosta, aga siis tundub, et jõusaalis tehtud töö läheb raisku vms.

Rasva% niigi madal.

Vilps
    Member

Et jh tahaks nagu joosta, aga siis tundub, et jõusaalis tehtud töö läheb raisku vms.

Rasva% niigi madal.

Siin ju oleneb sinu toitumisest + aeroobse treeningu mahust. Kaks korda nädalas võid rahulikult jooksmas käia ilma, et midagi muretsema peaks.

Okk
    Member

Kui käid jooksmas rasvapõletus eesmärgil siis loomulikult vähendab.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.