Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
- This topic has 1,100 replies, 99 voices, and was last updated 9 years, 8 months tagasi by
KaisakeM.
-
AutorPostitused
-
veebruar 7, 2012 at 9:28 e.l. #253895
Ott Kiivikas
MemberVeel video viimasest ühistreeningust.
veebruar 8, 2012 at 7:42 p.l. #221818lkv
MemberNagu me teame, siis kõva treeningu juures on väga oluline koht ka toitumisel. Ma olen aasta jooksul kogunud excelisse eraldi lehtedele eraldi ained. Kuna söön üldiselt samu tooteid, siis saan sealt hõlpsalt endale sobilikud ained valida ning kaloraaži arvestada.
Selline näeb välja hetkel minu toitumine, mida jälgin koos kehakaaluga, vajadusel saan teha korrektiive. Kuna raha on alati huvipakkuv teema, siis hoidsin spetsiaalselt tsekid alles ning arvutasin välja, et selline päevamenüü maksab 7,7 eurot. Pool summast kusjuures on mandlid..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidugi saab asja odavamaks ajada ja tegu pole ka kampaanihindadega.Ma söön seda, mida armastan – see on enesesse investeerimine. Pole vaja panna endale kunstküüsi, kunstjuukseid, kunstripsmeid jms jama, mida naised suure entusiasmiga harrastavad – nende kõigi hooldus kokku on kallim kui minu toidule kulutatav summa. Korralikult toitudes on endal ilusad terved küüned, ripsmed ja juuksed, mis on põhiline, nad on enda omad.. Investeeringutel on vahe.. Minu keha on minu tempel.
Märkate kindlasti, et minu süsivesikud pole nii kõrged, kui soovitatud netiavarustes ja õpikutes. Põhjus on lihtne – naiste organism omastab rasvu paremini kui süsivesikuid. Muidugi söön nädalas vähemalt korra ka lõhe, vahetan riisi täisterapasta või tatraga, toorsalatid on erinevad jne. Korra nädalas luban endale ka midagi muud, mis plaan ette ei näe. Toitumisega saab alati mängida.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toidu kaasa võtmisega või kuskil söömisega pole mul kunagi probleeme olnud. Isegi enne selle spordialaga tegelemist võtsin juba gümnaasiumis enda toitu karpidega kaasa, sest pakutav polnud minu jaoks sobilik. Nii minu gümnaasiumis (Pr Lütseum) kui ka praeguses koolis (Tervishoiu kõrgkool) on olemas mikrouun, kus saab enda toitu soojaks lasta. Mõlemas koolis on päris palju neid, kes oma toitu kaasa võtavad. Tervishoiu kõrgkoolis on järjekorrad nii pikad, et pausil olles on mul ammu enne söödud, kui teised alles oma toiduga lauda jõuavad. See on kindlasti toidu kaasavõtmise eelis. Toidu üle kõrgkoolis nuriseda ei saa, mõni praad oleks ka minu vajadustele täiesti sobiv.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toidu panen tavaliselt kahe päeva kaupa kokku. Kõige alumises on minu lõuna, keskmises kohupiim ja ülemises on sheik. Sheikeris on mul tavaliselt aminohapped, sest joon neid trenni ajal. Väikesest karbist lükkan siis pärast valku ja süsivesikud sinna samasse sheikerisse sisse, kahte sheikerit kaasas vedada ei viitsi.
Oma hiigelpostituse lõppu näitan teile lisandid mida kasutan igapäevaselt – FAST Hera 80, FAST Dextro, FAST Omega3, FAST Joint +, Olimp Vitamiinid & mineraalained, Olimp BCAA, Echinaforte punase päevakübara tinktuur või tabletid (soovitan soojalt, hoiab haigused eemal).
Mida lisaks soovitan – FAST Protein Block (tegin sellest endale sooja ”kakaod”, suurepärane ka keefiriga vahepalaks), Fast Workout Shock (kasutan üldiselt dieedil olles, enne AF võistlus või kui tõesti tunnen, et olen super väss, minu puhul mõjub juba 15g 15 minutiga),
Kui on küsimusi või näete mu super exceli tabelis midagi imelikku, siis andke tuld.
veebruar 8, 2012 at 7:44 p.l. #221738Kristjan-Johannes Konsap
MemberEpic post is epic. (Y) Väga hea ülevaade.
veebruar 8, 2012 at 7:59 p.l. #221721MarkoM
MemberÕhtust !
Natukene siis tegemistest ning mõtetest. Hetkel on trennis käsil superseeriate nädal, kus siis raskused on väiksemad ning intensiivsus suur st. et seeriate vahepeal on puhkepausid 20 sekundit.
Eile sai siis trennis jalgu tehtud ning ühtlasi treenisin ka 5 päeva järjest. Sellist kindlat trennigraafikut mul otseselt ei ole. Üritan käia trennis süsteemis 2+1 st. kaks trenni, üks vaba. Kuid seoses kooli tegemiste ning esinemistega paratamatult tuleb nihutada vahepeal trenne ning seetõttu ongi
nii kujunenud, et vahepeal teen hoopis 2-5 päeva järjest trenni ning seejärel puhkan 1-2 päeva, vastavalt tegemistele ning enesetundele.
Õhtul sai käidud ka Tabasalu lähistel esinemas, mis võttis vaimselt päris läbi…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Homme siis plaanin teha viimase mikrotsükli trenni milleks on triceps, biceps. Sellised mõtted ning tegemised siis minu poolt…Pidage vastu !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2012 at 8:03 p.l. #221697LauraL
MemberToidukarbid teevad kadedaks (mul on hetkel kasutuses ainult üks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Aga see kaloraaž on sul siis nö off-seasoni oma? Milleni ta dieedi ajal huvitav langeb ja mis süsteemi järgi vähendad koguseid?
veebruar 8, 2012 at 8:13 p.l. #221684lkv
MemberToidukarbid teevad kadedaks (mul on hetkel kasutuses ainult üks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Aga see kaloraaž on sul siis nö off-seasoni oma? Milleni ta dieedi ajal huvitav langeb ja mis süsteemi järgi vähendad koguseid?
Hetkel dieedil ei ole. Dieedil katsun ikka proportsionaalselt vähendada, aga süsivesikutega priisata pole. Mulle kuidagi sobib, kuigi see hõljumisefekt kõndimisel ja hajevil mõtted jõuab varem kohale. Selle tõttu ongi mul mugavam suvel alustada alla võtmisega, mis mõnele tundub loogikavastane – kuidas siis jätta grillvorstid suvel vitsutamata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keha harjub ära ja siis on sügisel koolis kergem ka, nt see sügis I semester pool ajast olin dieedil – tulemuseks ainult A’d ja B’d, mis omakorda tagab ka õppetoetuse. Kui tahta saab kõike.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ps Neid karpe saab komplektina kaupsist. Türkiissiniseid oli ka.
veebruar 8, 2012 at 8:27 p.l. #221661Tim.
MemberMul endal türkiissiniste komplekt kasutuses ja igapäevaselt on üldjuhul kaasas vaid üks toidukord, lõuna, tihti leiab sealt nt pastat ja erinevaid lihasi. Kahtlemata kõige mugavam viis kuidas toituda ja ka mu praeguses gümnaasiumis on just täpselt sama teema, et saaks kiiremini söödud enda toidu kui järjekorras olla jne.
veebruar 8, 2012 at 8:44 p.l. #221624Siim Kelner
MemberTänasest trennist nii palju, et erilist pauku ei olnud. Küll sai aga Revali poistele omaselt tehtud korralik jooksuots – 3+4km.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2012 at 8:56 p.l. #221622Ott Kiivikas
MemberLiisu tänud väga põhjaliku ülevaate eest! Teil käib Mikuga vist võistlus, kes suudab parema exeli tabeli esitada….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei aga tubli, ma ise nii agar arvutaja ei ole , kuid kui tulemused seda lubavad siis saab nö laiska panna – kuigi eks tegelikult käib mul peas seesugune kalkulatsioon kogu aeg. Mida väiksema kogemusega harjutaja, seda põhjalikumalt on alguses vaja asi selgeks õppida, pärast tead peast neid koguseid ja gramme.Loodan ,et Anton loeb ka seda postitust ja õpib midagi….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 9, 2012 at 4:35 e.l. #221349Rainer Palm
MemberHea ülevaade toitumisest. Kindlasti väikseid näpunäiteid leiab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Toidulisandite hulk on päris piisav, pole paha. Tabeliga on mugav jälgida oma söömisi, mis pani mõtlema, et peaks ise ka vaikselt hakkama kirja panema jne
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 9, 2012 at 5:59 e.l. #221322Ott Kiivikas
MemberHea ülevaade toitumisest. Kindlasti väikseid näpunäiteid leiab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Toidulisandite hulk on päris piisav, pole paha. Tabeliga on mugav jälgida oma söömisi, mis pani mõtlema, et peaks ise ka vaikselt hakkama kirja panema jne
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu ütlesin, siis asja kinnistamiseksja paremkas protsessi jäljgimiseks on noorsposrtlastel see üleskirjutamine hädavajalik.
veebruar 11, 2012 at 8:44 e.l. #218190Ott Kiivikas
Memberveebruar 11, 2012 at 9:17 e.l. #218142rennosport
MemberEi saa aru küll, et vorm väga palju kehvem oleks:)
veebruar 11, 2012 at 10:25 e.l. #218067Ott Kiivikas
MemberEi saa aru küll, et vorm väga palju kehvem oleks:)
Ega ei tahagi väita,et mingi katastroof lahti oleks, see näitab pigem seda ,et kui asi on ehitatud naturaalsele baasile, siis ei juhtu ka väiksema treeningkoormusega midagi hullu. Kuid eks kõik soovivad siiki veel progresseeruda, seega progressi on antud juhul keeruline näidata, selge et ka selle hetkesisu pealt on lihtne teha võistlusvormi, sest rasva% on ilusasti hoitud kontrolli all, kuid arvan ka ise et las Marti taastub ja sügisel peavad temaga paljud arvestama.
veebruar 11, 2012 at 11:59 e.l. #217913Angelo
MemberNimi : Mart Vaarpu. Sündinud 1991.08.11 ja olen 185 cm.
Trenni teinud 3 aastat.
2,5 aastat Anttillast soetatud kangiga 70KG ja hantel kuni 24KG( toitumine oli väga hull ka siis)
.</p>
<p>3 kuuga võtsin alla 100 pealt 90ni ning plaan on tõmmata veelgi kuivemaks: 85 peale kuskil ja eks siis näha ole, kas olen veel väga pehme.</p>
<p>Praegune prioriteet on jalgade arendamine(eriti SÄÄR).Ühe pildi lisan ka minu hetke tagasihoidlikust vormist..</p>
<p><a class=)

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.