Muna-tuunikala salat
Avaleht » Forums » Toitumine » Retseptinurk » Muna-tuunikala salat
- This topic has 34 replies, 21 voices, and was last updated 20 years, 1 month tagasi by
Aero.
-
AutorPostitused
-
aprill 20, 2006 at 4:40 p.l. #80889
ROtter
MemberOk see selleks, aga ära siis unusta, et munakollases on ka küllastunud rasva korralikult.Ära karda neid mune nii paaniliselt!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Küllastunud rasvu on vaja testosterooni tootmiseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 20, 2006 at 6:08 p.l. #80892bohemianrhapsody
MemberIssand jumal ma pean ikka igale poole lõppu kirjutama, et ma ei keelagi kellegil midagi teha. Kui siin soovitatakse lõpmatuseni neid mune süüa, ega see ka päris hea ei ole. Aga no see selleks, see on juba eraldi teema. Igatahes ise kui olen seda sööki teinud olen täismunad sinna toppinud, igaühe oma valik.
Ok peace
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 21, 2006 at 5:29 p.l. #80974jrx
MemberEile oli selline õnnetu päev, et mu asjaolude tõttu sain hommikul süüa 2 võileiba ja pool pakki kohupiima jogurtiga AGA siis eine koosnes 2’st müslibatoonist, lõunasöök 3’st torditükist ja õhtueine trenni ajal ja järgselt proteiini-süsivesikukokteilist. Päris halb oli. Aga siis kui koju jõudsin, siis kella 12 ajal tegin nii:
1 karp naturaalset Ricotta kohupiima (vist 250 g?)
1 karp tuunikala purustatud soolvees
2 keedumuna
1 keskmine sibul peeneks hakitud
tilk keefirit et kuiv ei oleks
maitse järgi soola ja musta pipart
Ja sõin KÕIK selle korraga ära. Hea oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kui TAVALISELT kui söön metsikult valku korraga hakkab kõht totaalselt möllama, siis seekord oli ta jumala vait ja rahul.aprill 21, 2006 at 7:04 p.l. #80989jasmiini
Membereile oli samuti plaan teha kodujuustu tuunikalaga, poes jäin neid konserve passima ja ei mäletanud millist tavaliselt olen ostnud, nii ja siis loomulikult valisin hinnalt kõige soodsama 8.- , kõrval olid analoogtooted kuni 14.- Kodus selgus, et see konserv oli täielik jälkus, kala oli nii peeneks saetud nagu puder, mingid luutükid jäid hamba alla, üldiselt viskasin kogu kupatuse koos kodujuustuga loomulikult prügikasti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , närisin siis vihast porgandit ja hammustasin juustu kõrvale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 26, 2006 at 5:34 p.l. #81607Aero
MemberMunast tulev küllastunud rasv ja kolesterool pidavat aorti seintele ladestuma või miskit, aga sportimine, pulsi tõstmine, küüslaugu ja mingi asja veel söömisel pidid need ladestused ära kaduma. See probleem kolesterooliga pole mitte vanuritel, vaid ülekaalulistel vormitutel inimestel, kel on pulsi probleemid ning ülerasvunud välimus, neil on infarkti oht. Lapsed või noh noored võivad päevas oma 5 muna ka ära süüa – info bioloogi/ keemia õpetajalt
“> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.