Kuidas kaalust alla võtta?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kuidas kaalust alla võtta?
- This topic has 56 replies, 30 voices, and was last updated 17 years, 1 month tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
detsember 22, 2008 at 7:14 e.l. #175913
ROtter
MemberMida peaks sööma ennem hommikust jooksmist?Ja mitu tundi peale jooksmist peaks olema vahet järgmise söögi korrani?
Kõik sõltub eesmärkidest – kas kaalu langetada või sportlikke tulemusi parandada.
detsember 22, 2008 at 8:19 e.l. #175932daemonium
MemberEks neid artikelid ole igasuguseid. Hetkel rääkisin oma kogemusest, banaan imendub kiiresti ning annab energiat, mida jooksu ajal vaja. Kui trenn tuleb lühike (30-40min), siis saab ehk ilma söögita, aga pikemalt joostes kindlasti süüa vaja.oot …
sa soovitad kaalulangetajale kohe peale aeroobset kiireid süsivesikuid,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jumal tänatud,et mulle minu kaalulangeamise ajal taolist nõu ei antud,
detsember 22, 2008 at 8:22 e.l. #175933Alfonze
MemberHmm, ma olen peale igat trenni (k.a. aeroobne) tarbinud kiireid süsivesikuid, siiani pole kaalulangetamisele kuidagi mõjunud halvasti.
detsember 22, 2008 at 8:51 e.l. #175936daman
Memberoot …sa soovitad kaalulangetajale kohe peale aeroobset kiireid süsivesikuid,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jumal tänatud,et mulle minu kaalulangeamise ajal taolist nõu ei antud,

Ma soovitasin talle ENNE trenni banaani süüa. Samas sekundeerin Alfonzet, väites et ka peale trenni võib süsivesikuid süüa. Ega sa, daemonium, pole ainuke, kes roppu moodi kaalu kaotanud on, saab teistmood ika kui sinu näide.
Räägin ainult oma kogemusest, ei pretendeerigi absoluutsele tõele. Samamoodi (enne trenni kerge söök + peale trenni söök), olen ise 20kg kaotanud. Treening küll, pean häbiga tunnistama, enamjaolt aeroobne. Vahel ka intervalle kiiruse arendamiseks.
detsember 22, 2008 at 9:08 e.l. #175939asdfghjkl
MemberAga too näide oma ühe päeva toitumise kohta, näiteks ühe eelmise nädala päeva toidukordade kohta, vaataks, kuidas hetkel menüü on?
Eri-dieedid selles mõttes, et miskit erilist ette võtta, ntx süia kapsalehti ainult paar kuud, on sedalaadi erilised võtted, et neid ebaloomulikke võtteid sa pikemat perioodi niikuinii jälgida ei suuda, enamik tuleb normaalse(ma) toitumise jurude tagasi pärast kapsalehe-dieete, see on kal oomulik. Et dieet selles mõttes, kui toitumise viis, peaks olema võimalikult meeldiv sulle, sel juhul suudad seda ka aastaid ja v-b üldjoontes ka kogu elu jälgida ja tulemused on püsivad ja dieet loomulik/normaalne/järjepidev.
Et vaja oleks toitumis-harjumust, mis on meeldiv ja oleks tõhus samal ajal, seda aga need imedieedid kapsalehtede näol ei ole ja kaua neid jälgida seetõttu ei suudetagi, inimväärse toitumis-kava saad tellida spetsialistilt, seejärel seda mõnda aega jälgida, ja samal ajal ise juurde lugeda, et saadud kava varieerida, ala, et vahetada sealt menüükomponente jne, selle käigus saad kogu eluks piisavalt teadmisi jak ogemust, et oma vormi reguleerida nii nagu sul soovi, mitte aga et vorm dikteerib sind.
Et mingit kava soovitan, ja teadmisi koguda, ja järjepidevust jm psühholoogilisi võimeid tugevdada endas.
detsember 23, 2008 at 7:14 p.l. #176179heihopsti
MemberROtter:
Kõik sõltub eesmärkidest – kas kaalu langetada või sportlikke tulemusi parandada.
Mul on soov kaalu langetada
detsember 25, 2008 at 8:42 e.l. #176390ROtter
MemberROtter:Kõik sõltub eesmärkidest – kas kaalu langetada või sportlikke tulemusi parandada.
Mul on soov kaalu langetada
Pikkus, kehakaal?
detsember 25, 2008 at 2:02 p.l. #176436Reimps
Membermõni arvab et on vales kaalus ja peab alla võtma,vahel pole asi nii hull.
detsember 25, 2008 at 5:43 p.l. #176463Aile
Membermõni arvab et on vales kaalus ja peab alla võtma,vahel pole asi nii hull.M6ni? Kui tegemist on v6itluskunstidega siis enamus meist arvab, et on vales kaalus. Kaaluv6tmine on tavan2htus, mitte erand.
detsember 26, 2008 at 6:34 p.l. #176586souly
MemberIsiklikult on osutunud kasulikuks elustiili muutmine tasakaalustatuks. Toitumise koha pealt tähendab see pH taseme tasakaalus hoidmist kehas. Keha saavutab seejärel oma ideaalse kaalu, mille hoidmine ei ole mingi trikk. Lihtsalt alustada tuleb mõtteviisi muutmisest. Teiseks tuleb analüüsida oma praegust menüüd, viia seal happelised toidud alla 30% osakaaluni ning suurendada aluselistte toitude osakaalu üle 70%. Ülejäänud teeb keha ise – saavutab tasakaalu, ainevahetus jms protsessid saavad korralikult toimima hakata. Energia tuleb kehasse tagasi. Oluline märksõna ongi tasakaalustatud, sest teadma peab mineraale, vitamiine, mida su keha vajab ja kust neid saada ning mis veelgi olulisem – kogused, palju sul neid vaja on.
Ja loomulikult, see peab olema elustiil, ühegi dieediga seda ei saavutata.
detsember 27, 2008 at 12:55 p.l. #176638heihopsti
MemberPikkus, kehakaal?Olen 183cm pikk 94kg ja 16aastane
detsember 28, 2008 at 11:46 e.l. #176732ROtter
MemberOlen 183cm pikk 94kg ja 16aastaneKaalulangetamise peamine koht on ikkagi köögis.
Millal süüa peale jooksmist sõltub sellest, mida ja millal sõid enne jooksu ja kui rihmaks sa ennast jooksu ajal tõmbasid.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.