Mis te arvate sellest? Kogemusi? ma ise pole veel nii kaugele jõudnud, et retseptiravimeid võtta, toidulisandeid ja apteegisodi aga söön juba küll kui ööd liiga lühikeseks jäävad ja lehekülgede arvud lõputud tunduvad.
arvan, et enne eksameid ei tohi klassi rikkamast perest laps süüa paremini kui kõige kehvemast perest laps
enne peaks ikkagi dopingu spordis kontrolli alla saama kui mujale seda otsima minna
ta on juba mujal. See see mõte ongi. Et enne oli vaid sport, st füüsiline pingutus luges – seda stimuleeriti. Nüüd juba vaimne võimekus on ka keemiaga määritud.
ise elan taanis moment ja käin siin trennis.siin on isegi selliseid vendasid kes süstivad mingit manti mida antakse lastele kui ei kasva.pakuti isegi mulle müüa! türgi poisid ” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)) suured olid küll aga jõu näitajad olid ikka suht kusised.
ise elan taanis moment ja käin siin trennis.siin on isegi selliseid vendasid kes süstivad mingit manti mida antakse lastele kui ei kasva.pakuti isegi mulle müüa! türgi poisid ” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)) suured olid küll aga jõu näitajad olid ikka suht kusised.
Mul hakkas huvitav et mis AAS see siis on tapsemalt?Raudselt kasvu hormooni pakusid sulle ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>