xintoc
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
xintoc
MemberSa ei pea end piirama mingite x-korda nädalas treeningplaaniga. Näiteks kui sul on 3’ks jaotatud kava siis üks võimalus on see teha läbi niimodi et kõik kolm päeva järjest, siis võtad 2-3 päeva puhkust ja alustad tsükliga uuesti.Taastumine on üsna tähtis, isegi kui kaloraaž on suur, siis vahel ei taha lihas kasvada enne korralikku puhkust. Peaasi, et ei kuluta rohkem, kui saad. Kava võiksid valida selle järgi, mida endal kõige rohkem vaja on. Sea paika enda eesmärk ja siis uuri, kuidas seda saavutada. Treeningu käigus annab alati korrigeerida.
xintoc
MemberKui kõht korralikult treenitud saab, on kõiki kõhu harjutusi päris mugav ja kerge teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xintoc
MemberHuvitaks, kui keegi reaalsest kogemusest räägiks, kuidas keegi teinud on, mis tulemused olid ja mida järgmine kord muudaks.mõlemal juhul tulevad mul tulemused ainult siis, kui harjutusi teha valu piirini
xintoc
MemberEnne tuleks välja uurida, mis selle dopingu tulemuse tekitas, kui hakata kedagi maha tegema. Mõni halb toidulisand või sabotaaž võib ka põhjuseks olla, aga kui tegu oli millegi muuga, siis valgustage mind.
xintoc
MemberTere,Tean ,et alkoholi tarbimine pole trenni juures üldsegi mõeldav aga siiski jäi pähe üks mõte kripeldama,nimelt kui on kuskil mingisugune istumine,pidu vms kas siis pigem võtta viina või palju öllet?
Õlle pidavat ühe treeningpäeva nädalast üldse kustutama,kuna seal palju keemia ja töödeltuid asju sees AGA kas siis pigem võtta 4 pitsi viina või 2 õllet ?
Ma ei usu, et õlu nüüd nii võimas ka oleks.
xintoc
MemberSiinkohal võiks välja tuua selle, et inimesed mõtlevad liiga palju teooriale ja unustavad kuidas asjad praktikas on. Kahtlemata ei tule näljaga füüsiline koormus kasuks, aga see ei tähenda, et kohe peaks kaotama suure osa lihasmassist. Samamoodi ei ole ka 20 km jooksu surmav vahemaa, kui seda läbida harva ning ei takista kuidagi edaspidiseid eesmärke(ntx saamast suuri lihaseid). Ma ei näe mingit põhjust miks peak õlut jooma peale igat trenni. Tehke trenni ja ärge otsige vajadust alkoholi tarvitada, sest selle halvad omadused(tarbimise tagajärjed) on piisavalt kaalukad, et seda kõrist mitte alla lasta.
Lihtsam on elada oma elu nii nagu tahad ja et sa sellega ise rahul oleksid.
Loodan, et minu jutus ilmneb loogikat.
xintoc
MemberPeale trenni, hakkan juba kapivõtit ära viima järsku ei näe enam korralikult ning silmade ees nagu midagi virvendaks. Jõudsin siis koju ja see läks enamvähem üle kuid siiski midagi nagu oleks ikka ja pea hakkas valutama. Kas see võib olla tingitud liiga raskest trennist?söö hommikuti korralikult. see on energiapuudusest arvatavasti. Vahel võib veepuudusest ka selline värk tekkida.
xintoc
MemberMa arvan, et võid julgelt süsikaid juurde lisada – pruun riis, pasta vms.
3000 kalorit võib ka olla selline, et midagi ei pruugi juurde tulla, vähemalt kui regulaarselt trenni teha.
Ma ei kujuta ette kui hea nõuanne see on, aga mul lihas ei kasva, kui mehiselt ei söö
xintoc
MemberHommikuti ma ei söö sest ei suuda süüa…ja kui olen söönud siis kindlast 5 võileiba ja putru.Lõunal täitsa oleneb supid praed erinevad kaks portsu kindlasti.
õhtuti nii kuidas jõuab ja kui on isu.
trenni pole ma juba ammu teinud…
Et siis mõni hommik ei söö üldse, lõunaks supp ja õhtul pole isu.
Pigista kuskilt 3000 kalorit ja näita mulle, kuidas sa selle saad
xintoc
MemberTere olen 22 aastane ja 183 cm. pikkmul elline probleem ma pole kunagi käinud kuskil jõusaalis ega treeningutel.
aga tahaks end kokku võtta ja treeninguga alustada
millest ma peaksin alustama ja mis nõuandeid te annaksite mulle veel
jään vastuseid ootamasven
Soovitan mitte ootama jääda ega edasi lükata. (Alusta juba täna) Alustada kohe toitumise korda seadmisega. Hari ennast natuke siin saidil, peaks leidma kõik vajaliku. Siis võid edasi liikuda treeningkavade juurde.
xintoc
MemberHuvitav, tegin 8 päeva jõusaalist pausi ja alustasin selja trenniga. Tõmbasin üsna palju lõuga, kahtlustan, et sellest.
xintoc
MemberKüsimus oleks et kuidas oleks võimalus end kodus treenida?Mida Ja kuidas Ja kui palju ?
loomilikult peab toitumine õige olema…
Tänan väga abi eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selga on tülikas teha, kui pole õigeid vahendeid. Sama lugu on jalgadega.
Aga kodus on parem teha kui üldse mitte midagi. Kui ma ei eksi, siis selliseid teemasid peaks foorumis piisavalt leiduma.
oktoober 31, 2009 at 3:50 p.l. in reply to: Kas liiga kitsas kang võib olla põhjuseks, miks rind ei arene?? #231632xintoc
Membermitu korda sa nädalas rinda teed. äkki on ületreening hoopis. tee lisaks kangile surumise ka hantlitega surumist ning lendamist + venita ka loomulikult.Olen märganud, et paljudel on rind üks lemmikharjutusi. Kui õigesti teha, ei jää areng seisma midagi. Tasub kava perfektseks lihvida.
xintoc
MemberTerv!Tahaks teada millised tunnused määravad ära et kas oled ”andekas” jõualadel,eelkõige kulturismis.Millised tunnused määravad ära et oled geneetiliselt andekas?
Tänan

Enda keha hea tunnetamine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xintoc
MemberTerv!Tahtsin kysida,et kas elustiil mõjutab ka lihase arengut..sellesuhtes et kas aktiivne elustiil on kasuks või lihas kasvab vähema liikumisega rohkem.Eeldades et treeningkoormus on mõlema elustiili puhul sama.Loodan et saite aru
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui jõusaali jaoks aega jätkub, toitumine korras ja üle ei treeni
Milleks sul seda lihast nii väga vaja, kui tunned rõõmu aktiivsest elust. Läheb ehk kauem aega ainult
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused