Vilps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vilps
MemberKa jooksu alguses tuleks venitada ja soojendus teha! Peale jooksu lõdvesta lihased, venita ja lõdvesta uuesti.Põhimõtteliselt ei ole selleks vajadust, kui sa lähed kerget aeroobset trenni tegema. See jooks on juba ise soojenduse eest ning venitada pole vaja. Kerge soojendus oleks asja eest, kui ilmad oleks külmad.
Vilps
Membervanust 14 . kohe 15, mängid jalgpalli nüüd ca 2 aastat, jõusaalis käinud vb 2 kuud.aga kui mängin vähemalt 3 korda nädalas minimaalselt vutti ja iga kord ca 5-6 kilti, kas peaks ikka veel jooksmas käima ?
Selle jõusaali 2 korda nädalas saaks vb isegi ära korraldada.
Hmm….14..Siis ma jätaks selle jõusaali esialgu üldse ära, jõuad sellega tegeleda küll ja küll ning kui sul on staaži nii vähe, siis sellest ühest korrast nädalas sul suurt kasu kindlasti pole, et mingit taset hoida. Üldjuhul käiakse jooksmas vuti hooajal, aga soovitan sul pigem ma treeneriga rääkida, kes tunneb sind paremini.
Vilps
MemberTalvel kui jalkahooaega polnud tegelisin ca kuu pmst ainult jõusaaliga, nüüd hakkas peale jalgpallihooaeg aga samas tahaks tegeleda ka jõusaaliga.Et kas pmst 4-5 päeva nädalas ca 6km päevas hakkab ka lihaseid rasva kõrvalt sööma, ja kui ma käiks nende päevade kõrvalt kasvõi korra nädalaski jõusaalis kas see midagi aitaks ?
See on normaalne, kui hooaeg käib, siis tuleb ka jõusaalis käia. Kui tõesti on vutt esikohal, siis kaks korda nädalas jõusaalis ning terve keha mõlemal korral läbi võtta. Kindlasti võiksid ka jooksmas käia. Kui sul toitumine on korras, kaloraaž negatiivne pole, siis ära oma lihaste pärast muretse. Kõik nii kärmelt ka ei käi.
Vilps
MemberKeegi ei keela teil harjutusi suvalises järjekorras teha, aga kui ükskord kükkimisel kangi alla jääd või trauma saad, sest stab. lihased ei suuda keha asendit säilitada, siis hakkad mõtlema, miks tehakse nii ja mitte teisiti.Ma arvan, et mitte keegi pole nii rumal, et paneb koheselt maksimaalsed raskused kangile.
Vilps
Memberkang ja raskused ei asenda hantleid.Kui oleks kahe vahel valida, siis kindlasti kang ja raskused. Kogenud inimene, kes teab mida tahab ja mida teha, talle pole vajagi midagi muud peale kangi ja hunniku ketaste.
Vilps
MemberKoorma kõhulihased ja seljalihased enne ära ja siis vaata, kuidas edeneb max raskustega küki sooritamine ning tule räägi, kas harjutuste järjekord omab tähtsust või mitte.Oleneb ju täitsa eesmärkidest. Minu soojendus trenniks on üldjuhul selline. 5-10 ratas/sõudeergomeeter, 4 seeriat kõhtu, 5 minutit venitamist, kükk…
Võin tuua näiteid professionaalide poolt, kus samuti kõhulihased tehakse trenni alguses. Ei ole see nüüd nii kindel reegel ka, et ilmatingimata peab neid stabiliseerivaid lihaseid trenni lõpus koormama.
Vilps
MemberTere!Olen lugenud ja vaadanud,aga pole selgusele jõudnud,palju peaks vähemalt liha päevas sööma.Mõni väitnud siin,et kui liha ei söö,siis lihas ei kasva.See pole ju ometigi tõsi.Kas näiteks päevas 200g sea-või kanafileest piisaks(kasvõi ühel söögikorral)?Ja kuidas sööte teie,kui näiteks liha sel päeval laual pole?Kodujuust,kartul,juurviljad ?Viimasel ajal sealiha isu ära läinud ja kanafille kallivõitu,tahaks vähema lihaga ära ajada.TÄNAN!
Jah, 200 grammi on täiesti piisav kogus, et lihast kasvatada. Ära sellepärast nüüd muretse.
Vilps
MemberReede õhtul keeran kell üheksa magama. Enne seda panen kella kaheks öösel äratuse. Tõustes pesen hambad, Battery rindu ja olen 15 minuti pärast ööklubis. Selleks ajaks on tublid mehepojad tublidele neidudele tublisti alkoholi välja teinud. Ja siis tulen mina, kaine tegudemees.Valin nagu raisakull välja kauni, purjus saaklooma ja asun ründama. Pean tunnistama, et kõik katsed on 99-l protsendil õnnestunud.
Mis edasi saab, läheb juba väga intiimseks. Kui soovi, võite ise ette kujutada.
Kõige meeldivam asja juures see, et raha ei kulu üldse. Klubisse saan pealegi sisse tasuta, omanik tuttav.
Väga tore ajaviide, mis arvate.
Eriti kui mõelde nende vendade peale kes järgmine hommik tühja rahakoti, täis kottidega ja valutava peaga peavad edasi elama.
La dolce vita!
Väga tore ajaviide indeed
“>Vilps
MemberNoored
1.Hendrik Ennusaar 17a
2.Sten Lõhmus 17a
3.Oleg Akunets 17a.
4.Rainer Neemsalu 16.a
5.Timo Noot 17a.
Juuniorid -75kg
1.Taavi Taros 19a.
2.Maksim Zavertailo 19a.
3.Anton Ostroglazov 19a.
Juuniorid +75kg
1.Edward Oks
2.Dmitri Kostitsõn 19a.
3.Jevgeni Kuzmin 19a.
Naised bodyfitness -163cm
1.Kati Grabbi
2.Aire Lossmann
Naised bodyfitness +163cm
1.Kadi Kallaste
2.Olga Skavõš
Mehed klassikaline kulturism
1.Deniss Novgordski
2.Mihkel Jakobson
3.Kaido Paloviir
4.Meelis Piik
Mehed kulturism:
1.Janar Rückenberg
2.Taavi Põri
3.Maikal Pikalev
Absoluutselt parim juunior Edward Oks
Absoluutselt parim bodyfitnessist Kati Grabbi
Absoluutselt parim kulturist Janar Rückenberg
Vilps
MemberKui mul on oma kindel kava. 4 korda nädalas käin.Ja olen seda üle poole aasta järginud. Kas peaks mingeid muutusi ka sisse tooma ?
Tooksid oma kava äkki välja? Tahaks huvi pärast seda näha.
Vilps
MemberEt jh tahaks nagu joosta, aga siis tundub, et jõusaalis tehtud töö läheb raisku vms.Rasva% niigi madal.
Siin ju oleneb sinu toitumisest + aeroobse treeningu mahust. Kaks korda nädalas võid rahulikult jooksmas käia ilma, et midagi muretsema peaks.
Vilps
Memberisegi sooviks ühele küsimusele vastust kas lindi peal jooksmine rikub ka jalgu?igatahes kuulsin et pidi jalga liiga palju seal põrutama.
Kui juba niimoodi asju võtta, siis ei tohiks siin elus sporti tehagi. Eks siin oleneb ka, mis materjali peal väljas joosta. Kindlasti on lindi peal “ohutum” joosta, kui väljas asfaldil.
On asi minus või kõik kardavad seda jooksmist liiga palju. Saan aru, et kui kunagi pole sporti teinud ja suures ülekaalus, siis tasuks veits ettevaatlik olla, aga muidu ei näe põhjust kartuseks.
Vilps
MemberOT: Kas niimoodi ei saa joosta, et ainult vastupidavust treenib, aga rasva ei põleta?
“>Selline asi küll võimalik pole, et ainult süsivesikuid kasutad. Mingil määral rasva läheb energiaks nii kui nii – olgu seda siis 1% või 30%.
Vilps
MemberSorry norimise pärast, aga trikoo kirjutatakse tugeva “T” tähega:)
Kenad trikood muidu…
Vilps
MemberKus poodides seda Muscle & Fitnessi ajakirja müüakse ?Näiteks Fitshoppides, kindlasti ka suuremates kaubanduskeskustes…
Hetkel on kuu lõpp, võimalik, et selletõttu praegust numbrit ei leia.
-
AutorPostitused