Vägivaldur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vägivaldur
MemberKui üks oleks täielikult teist asendav ja tuntavalt parem, siis ei kasutaks teist varianti ju keegi.
Vägivaldur
MemberPole üldse veendunud, et laadimist vaja on ja edaspidi piisab ka 3-5 g päevas peale trenni.
Kreatiini üle õgides saab paremal juhul lahtise kõhu ja ühtlasi raiskad niisama raha.
Vägivaldur
MemberMöödunud aastal olid Talleggil salmonellaga suured probleemid.Probleemil ja probleemil on vahe. See probleem lahendati minuteada enne tarbijani jõudmist. Või eksin?
Vägivaldur
Membernn “ringtreening” on üks selline variant, millega saab treenida jõudu ja jõuvastupidavust korraga. Avalikus jõusaalis seda natuke keeruline teha, kus natuke rohkem rahvast.
Teine variant on teha jõuperiood ja vastupidavuse periood. Teed ühte kava mingi perioodi ja siis teist. Puhta jõu treenimiseks on seeriates kuni viis kordust. Vastupidavuse puhul sõltub, millist vastupidavust täpselt otsid.
Vägivaldur
MemberAinuke halb asi selle juures on salmonelloos.Ei tasu oma mune turult osta, siis pole väga ohtu ka. Suuremate munatootjate juures peaks kontroll päris korralik olema.
Vägivaldur
Member49 eurot?
Vägivaldur
Memberütlen siis veel et ma pole algaja päris.olen jõusaaliga tegelenud umbes 4 aastat.sellest sügisest hakkasin asja tõsisemalt võtma..mõnda lihast teen nädalas kaks korda sellepärast et tunnen et ühest korrast jääb väheks..kergel päeval teen ju ainult ühe harjutuse ja 4 seeriat umbes..see pole minujaoks sugugi palju.isegi väheks veel jääb.Võibolla siis peaksid kvaliteeti tõstma harjutustel, mitte kvantiteeti. Pööra rohkem tähelepanu tehnikale, tee harjutust veidi aeglasemalt ja ehk lisa ka raskust. Kulturism on eesmärk nagu ma aru saan?
Vägivaldur
MemberTriitsale, biitsale annad ikka hullult tuld. Need toetavad lihased, mis saavad niigi juba baasharjutustega koormust. Miks sa neid veel lisaks 2x nädalas läbi teed?
Vägivaldur
MemberVäidetavalt pole Ali haiguse ja poksimise vahel seost.
veebruar 22, 2007 at 6:09 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107213Vägivaldur
MemberSõpradega valime meie IRL-i.Valid IRL-i,valid uue ja parema suuna!!!!!!!!Üsna kehv iseloomustus konservatiividele.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 21, 2007 at 10:03 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107186Vägivaldur
MemberÄrge muretsege… penskarid ja tiblad valivad nii kui nii keskerakonna…Ja kuna paljud noored arvavad, et valimised pole nende asi, siis ongi selline seis, et Tallinnas Keskerakonnal ainuvõim. Võibolla siiski “viitsiks” valima minna?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ühe erakonna ainuvõim on olenemata erakonnast üsna vilets asi. Keskerakonna tsentraalse juhtimise juures veel eriti vilets asi…
veebruar 21, 2007 at 9:34 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107178Vägivaldur
Memberei tea ei jaga seda asja ei huvita pole süvenend. aga see edgar savisaare reklaam tehtud ja teeme ära meeldib. seega valiksin tema, ta on keskerakonnast vä?muidu vaevalt ma viizin valima minna tegelt pole tuttavaid keda valida ja keegi ei maxa selle liigutuse eest ju. et ei koti see teema
Ma just mõtlesin, et kes selline kivipallur võiks olla, kes valimisreklaami järgi valima läheb…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga üldiselt: ära mine jah. Inimesed tehku ikka seda, mida nad mõistavad ja oskavad.
veebruar 21, 2007 at 9:29 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107177Vägivaldur
MemberKorruptsioonivaba pole ükski erakond Eestis. Küll aga tundub viimase konsentratsioon KEs suurm olema kui teistes parteides. Teistes erakondades sisemine demokraatia lõhub korruptsiooni (kõigile erakondlastele ju ei jätku), aga KEs on võim ühe mehe käes. Keskerakonnas tundub olevat kahte sorti inimesi: need kes seal olemise eest midagi saavad (kes oma spordisaali, kes korteri, kes maad, kes magusa riigihanke) ja need kes kes midagi ei saa (ühtlasi ka mitte millegist aru). Viimane partei mida valida. See on muidug minu isiklik arvamus.
Vägivaldur
MemberKristiine Sportlandis müüdi veel kuu tagasi Asicsit kah. Adidas mulle isiklikult jalga ei läinud – liiga kitsa liistuga. Pigistab. Ostsin Asicsid ja olen rahul.
Vägivaldur
MemberKui tahad lõbustusparki teha, siis osta. Muidu lollus.
AutorPostitused