Timpss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 25, 2015 at 11:40 e.l. in reply to: Kui suureks võib defitsiidi ajada, ilma et kaotaks lihast? #314844
Timpss
MemberVähendad kaloraaži 10% võrra.
Ja kaua nagu nii jätkub, seni kuni kaal seisab? Et kui tahaks edasi veel kuivemaks näiteks?
september 25, 2015 at 9:12 e.l. in reply to: Kui suureks võib defitsiidi ajada, ilma et kaotaks lihast? #314765Timpss
Member-10% nädalas?
Timpss
MemberAju+selgroog
Timpss
MemberMIllal on oodata järgmist võistlust?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Timpss
MemberHehe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päris paljusid on see Fitness 5 huvitama hakanud, samuti ka ennast. Mul on täpselt sama probleem kükiga. Olen alates aprillist väljas streeti teinud ja tunnen end suht enesekindlalt dippides ja lõuatõmmetes, jalgu ma ka väga skippinud ei ole, aga siiski enda keharaskusest 150% kindlasti hetkel ära ei küki. Selleks on kindlasti jõusaali abi vaja. EHk kolin ka varsti jõusaali ära kuna see Eesti ilm hakkab olema väga MÄRG, siis on tunduvalt mugavam jõusaalis trenni teha. On sul mõtteid ka, et kuidas eraldi Fitness 5 jaoks treenima hakata või jätkad rutiinset jõusaali trenni nagu tavaliselt?
Timpss
MemberKuidas sellega on, et kas rasvast liha pigem lõunal ja kanafilee õhtuks?
Timpss
MemberIse läksin ka suht okei treenituse pealt kaitseväkke 11-kuuks ning tagasi tulles oli #nullvormi (kupi luures olin)…Ära aja enda lootusi kõrgeks.
Timpss
MemberÜkski nädalavahetus ei möödu ilma Coca Zerota
Timpss
MemberSee ikka ja päris poolik tõmme
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihaseid nagu on, et miks sa korralikult ei tõmba?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 24, 2015 at 5:57 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #382410Timpss
MemberKas Tallinna randadesse ei plaanita selliseid asju rajada, näiteks Stroomi/ Pirita jne???
Timpss
MemberRain 6 kanget: Said tõesti valesti aru, sest ma rääkis mäkist ja hessist ehk miks need burgerid on ebatervislikud.
Timpss: Su välja pakutud burksikioskid on olematu turuga eestis. Mass käib meil hessis ja mäkis.
Sarge: paljud inimesed ei söö kala. Kala on kallis ja mugavam on poest osta pihve ja värke. Sealt see üksluine toidulaud tulebki. Suvel tuleb palju õues olla, aga paljud istuvad parem arvuti taga ja sealt see vaevus tulebki. Minu mõte on selles, et tuleks end mõõta ja kui on vajadus, siis raha kulutada. Muidu kulutab inimene palju raha teemadele milles tal vajadust polegi. Kümme eurot sinna ja kõmme tänna.
Jutu jätkuks, nõustun su teemaga et mass käib hessis ja mäkis, aga näha on, et see gurmeeburgerite tase eestis tasapisi kasvab, üha enam avatakse selliseid kohti, mis pakuvad väga kvaliteetseid burgereid koos kvaliteetse veiselihaga jne….Ja nagu kuskilt uudistest oli lugeda, et kas Mäkki allakäik hakkab pihta vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Timpss
Memberaga ma olengi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Timpss
MemberRäägus saab kõike teha pmst, jah rööbaspuud olemas. Lõuatõmmeteks pole ideaalseid tingimusi aga ei peagi ideaalne olema, ehk siis suht paks toru. Stroomis rocca poolses nurgas on palgid maas, kõhu jaoks palgid ja lõuatõmbe kangid, rööbaspuud puuduvad.
Timpss
MemberIse teen Räägu pargis või Stroomi rannas…
Timpss
MemberBurgerites olev juust ei ole juust vaid juustulaadne toode. Liha on arvatavasti madala kvaliteediga kuna toidutööstuses hea liha müüakse alati fileena maha. Mis fileest üle jääb, see tehakse hakklihaks. Nüüd on küsimus kui kaua see liha sügavkülmutuses seisab. Kas see külmutamine midagi väga halvemaks teeb, aga eelistaks ju värsket liha. Kõige suurem häda on suhkur, nad topivad seda hakklihasse, friikartulitesse, saiakesse, kastmesse ja sinna juustulaadsesse ollusesse. Enda tehtud võileivas natukenegi saad seda sisu kontrollida.
Sa pole õigetes burksi kohtades käinud vist nagu näiteks Uulits, Dereku burger ja neid näiteid on veel palju….
AutorPostitused