timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberPole kunagi olnudki
Tõsijutt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberMa kaalud…ma täielik debiilik

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kõik on täiesti individuaalne 
timo116
Membertimo116
MemberPidasin neid vante ikka silmas
siin on kõik normaalsed võllid koos.eks nad ole jah
MemberJep
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks see ole ju tänases ühiskonnas kuldreegel.Võibolla tõesti

timo116
MemberMõistus ei ole oma teha.Kui teha 3 aastat ainult biitsepsit ja rinnalt surumist samade korduste ja seeriatega, siis keha adapteerub suhteliselt kiiresti.Selge…
Kas minu mõistus? või nende vantide, kes ainult biitsa ja rinda teevad?
timo116
MemberNo ainult trennistaazh ei ütle midagi.Ma tean jõusaalist paari venda näiteks, kes on käinud üle 3 aasta juba seal, praktiliselt mingit arengut ei ole.Kuidas see võimalik on ?

Membersa võid vana kavaga jätkata…ainult, et raskused omajagu väiksemad…
timo116
Membertrenni on tehtud, keskmisest parem vorm ja tugevam füüsis, aga rannas keegi järgi ei vaata ja üldiselt peale vaadates riietega ei ütleks, et jõusaaliga liiga tegelen. Igaksjuhuks ei hääleta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kust sa tead, et järgi ei vaadata

timo116
MemberKui alguses on kõik asjad väga paigast ära, siis on valgu ostmine lihtsalt raha tuulde loopimine.Muidugi, kui on korralik treeningplaan ja menüü, siis ma ei näe mingit põhjust mitte valku või kreatiini osta kohe alguses juba.Miks ta tuulde loopimine on? Ei ole ju…sa saad ju sealt ainult lisa juurde…selleks ta nimi toiduLISAND ju ongi…mul ka toitumine korrast ära…kavatsen ka hakata lähiajal kreatiini kasutama hakata…ja ma võin kihla vedada, et temast on mulle kasu…
timo116
Membersiin niiväga vastata pole mõtet enam…teema saab varsti juba 2 aastaseks
oktoober 12, 2008 at 7:12 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #168738timo116
MemberAder pani päris hästi
Võiks selle asja kinni panna väikestviisi