Tim
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tim
Memberiga kasutaja nime alla on Kasutaja nr.
mis on selle asja mõte? mina arvan, et oleks parem ilma selleta kuna see number seal kellegile mingit informatsiooni ei anna.
ja need roosad kastid tekstiga ala “tänud, päringule on leitud vasted” võiks ka olemata olla. kui kellegile tõesti need meeldivad siis võiks olla eraldi võimalus seda kasutaja sätetest valida.
Tim
Member1000 krooni ringis
Tim
Memberkasuta amazoni otsingut! väga palju on sellistel teemadel räägitud.
kaloreid tarbi päevas natuke vähem kui ära kulutad, sellega tekitad energia defitsiidi. keha hakkab puudujääki kompenseerima esiteks rasva arvelt. kui puudujääk on liialt suur hakatakse ka lihaseid selle puudujäägi kompenseerimiseks hävitama ja see ei ole hea. seega pead teada saama palju sa päevas kaloreid kulutad ja välja arvutama ka selle palju sisse sööd. samas võid ka tunde järgi süüa ja peeglit abimehena kasutada.
aga alustama pead ikkagi oma päevase menüü korrigeerimisega!
Tim
Memberkõigepealt ikka proteiini! hiljem tuleb kreatiin lisaks. ja rasvapõletajat ei soovita, tee lihtsalt piisavalt aeroobset trenni ja korrigeeri toitumist, saad liigsest rasvast lahti ilma mingit rasvapõletus jama sisse söömata.
Tim
Membernüüd võiks herr Kiivikas või keegi, kes asja samuti paremini teab, öelda, palju üldse tohiks glükoosi pulbrit ühele sheigile lisada. mina ei soovi selle glükoosi söömise tagajärjel endale diabeeti ehk suhkruhaigust küll eluajaks. kas glükoosi hulk oleneb ka vanusest?
Tim
MemberMa järeldan, et küsija on naissoost. Seega ei ole probleemi, et 5kg hantel väheks jääb. Ega kõik ei soovi kasvatada endale suuri muskleid. Eriti naised! Pigem rõhuvad nad jõule ja reljeefsusele, et siis ühes seerias rohkem kordusi kui suurte musklite kasvatajate seerias.
nagu eelpool mainitud, on hea koht harjutste vaatamiseks amazoni harjutustepank, mis avaneb tööriistade riba alt.
Tim
Membertrenni ajal joo vett
Tim
Member5-6 toidukorda päevas! väiksemad portsionid aga tihedamini sööd.
miks sepik? sepiku asemel söö parem täistera leiba
Tim
Memberlisaks siinkohal, et väga positiivne on ka sääre treeningu osa enne etteasteid.
Tim
Memberalguses kasuta proteiini, hiljem kui proteiinist väheks jääb, hakka kreatiini kasutama. kreatiin monohüdraat seob vett organismis aga kreatiintsitraat ei seo ja selle kasutamisel ei tule massi vee arvelt. et siis kui hiljem kreatiini kasutama hakkad, võta kreatintsitraati kuna sinu puhul on tähtis kiirus, jõud ja vastupidavus mitte mass.
Tim
MemberTim, kus sa pumbi trennis käid?Räägi oma kogemustest ja tähelepanekutest seoses selle treeninguga.
Millised treenerid sulle meeldivad enim?
pumbi trennis käin Tallinna klubis Stuudio99 ja hetkel natuke üle 3 kuu käidud. esimene trenn käisid küll pidevalt mõtted peas, et kurat ma siia üldse tulin. kui oled kergejõustiklane siis tegele kergejõustikuga ja mitte BP-ga. lihtsalt ei saanud kohe kõigele pihta. järgmised trennid sai asi selgeks ja mida enam ma BP-s käisin seda enam meeldima hakkas.
suurt massi selle trenniga väga ei kasvata võrreldes jõusaaliga aga jõudu ja vastupidavust tuleb juurde nagu mühinal. trenn väsitab ikka lihased väga hästi ära kuid kunagi pole trennijärgsel päeval lihased valusad olnud.
treenereid on erinevaid. hea on, et ka meestreenereid on. mina pole veel kohanud ühtegi ebameeldivat BP treenerit. kõik nad on lahedad
Tim
Memberiga 3 kuu tagant tuleb uus Body Pump kava välja ja siis vahetangi
Tim
Membertahaks ikka WDGP-d edasi kasutada. lisan ka maltot, mis on täiesti maitsetu aga jällegi oleks natuke kiireid süsivesikuid ka juurde vaja. ehk keegi teab mis süsivesikuid WDGP sisaldab?
Tim
Membermahlast saad sama palju süsivesikuid kui arcticustki. osades mahlades süsivesikuid isegi rohkem kui arcticus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja ei ole vaja teha 3 täpselt sama teemat!

Tim
Memberenne magamaminekut ei sobi jah süsivesikute pärast
AutorPostitused