taks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taks
Memberise teen sheigi valmis peale trenni ja joon kohe ära ka, kuskilt raamatust lugesin et kõige effektiivsem on sheik ära juua umbes 40 min. peale treeningut sest siis on organismil oskus ära kasutada rohkem aineid kui tavaliselt vms
taks
Memberno 1st päevast küll kahju ei tule, isegi mitte tervest nädalast, see on mõnikord isegi kasulikum, kui vahel puhkad, kahjulikuks muutub juba siis kui puhkad kuu ja rohkem, mina ntx ei saanud terve suve jõusaalis käija ja endine jõud hakkab taastuma alles nüüd oktoobri lõpupaiku, kui olen enm-vähem trenni teinud ligikaudu uuesti 2 kuud, niiet ei ole mõtet selle 1 päeva pärast põdeda..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taks
Memberjuuksehaldjas on teda õnnistanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taks
Memberkerged raskused ja pikad seeriad
taks
Membersiin foorumis on olnud juba Lee Priesti kohta topic
taks
Member3. Sinu vanus, piikus ja praegune kehakaal?
Mis või kes on piikus?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tähenärija??? pikkus
taks
MemberTuunikala 100g annab 23g valku ja ei ole kallis.Eks ma proovin järgi mis maitsega on, aga ma pole eriti kalasõber.
Fileed mulle ei maitse, söön ainult suitsutatud kujul või äärmisel juhul ka keedetult mõnda kala. Sellepärast mul kala väga harva menüüs…
aga see tuunikala potike on ülihea, ise sõin seda tuunikala õlis, on küll raskemini imenduv kuid maitse on ülim, ja kui sa mõtled et tal suht kala maitse sis minuarust viskab rohkem loomaliha maitset
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga edu!taks
Membermõnikord peaks ka kava ja seerijate arvu vahetama ja neid igatmoodi varieerima
taks
Membervanust 17, lõuga tõmban peopesad väljapoole, lai haare ja korralik sooritus, teen 4×10 seerijaid ja puhtalt jõuan tõmmata mingi 15-18 olenevalt tujust ja päevast
taks
Membertee trenni edasi, kuid rahulikult niiet nõrgemat liialt ära ei kurna, küll ta pikapeale järgi areneb
taks
Membermuidugi siis rinnalt surumine või kätekõverdusedrinnalt surumine teeb löögi aeglasemaks, triitsepts on põhiline kiiruse ja jõu allikas
taks
MemberBOB SAPP!!!
taks
Memberminuarust võid vaixelt mahajäänud trapsi rohkem treenida aga põhiliselt proovi ikka ühesuguste raskustega teha trapetsit ja küll mahajäänum ka ükskord järgi tuleb, nii mulle rääkis arst, kui mul üks lailihas teisest natuke väiksem oli, kui aga treenid mõlemaid väga erinevate raskustega võib pärast asjalugu hoopis vastupidiseks muutuda jne, mahajäänule ära pane väga suurt koormust selga vaid võid teha paar väikeste seerijatega lisaharjutust