taavs
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taavs
MemberValisin Ott Kiivikase kava jaotatuna kaheks, aga seal on harjutus hack- kükk, mille trenazööri ei ole seal jõusaalis, kus ma käin ning ka lõuatõmbed, neid ma ei jõua teha nii palju nagu on kavas ette nähtud. Et ehk oskate aidata ja ütlete, et mis harjutustega ma need asendada võiks.Ette tänades!
lõuatõmbamist tee ikka, niipalju kui suudad, see pole mingi probleem.
taavs
Memberno hunnikute viisi šoksi sisse ajada ei ole kindlasti kasulik, aga seda tavapärasest rohkem süüa mõnda aega ei tee ju liiga, mõni kilogi tuleb.
Aga üldjuhul ma soovitaks ikka rohkem tavatoitu süüa, toidulisade peale tule siis kui tõesti muidu hakkama ei saa.
taavs
MemberVäheste kordustega teed sa jõudu mitte massi minu arust.Ektomorfidele on sellesmõttes erinev, et neil on maksimaalseks massikasvatamiseks korduseid natuke vähem, võrreldes ento ja mesmorfidega
taavs
MemberBodyfitness
1.Helina Villem
2.Eve Olesk
Naiste kulturism
1.Merike Sula
Fitness
1.Valeria Kozlovskaja
Noorte ja Juunioride Absoluudi 3 esimest
1.Eiko Rapur
2.Kristjan-Johannes Konsap
3.Henri Tohver
Klassikalise Kulturismi ja Meeste Kulturismi Absoluudi 5 esimest
1.Imre Vähi
2.Argo Vaible
3.Marko Tooming
4.Ivo Pärle
5.Marko Rits
taavs
Member“Teen biitsepsit, triitsepsit, kõhtu, rinnalihaseid, jalad on endal suht lihastes seepärst pole mõtet neid teha.”
Aga selg, õlg?
taavs
MemberIndependent Wrestling Association
taavs
Membermõned jõusaalid on lühendatud tööpäevadega. Ma käin igatahes trennis täna ära:
taavs
Membersabakont on ju rudiment, st. teda pole enam meil vaja. Eemaldamise kohta ei oska kahjuks öelda midagi.
taavs
Membertegid sa raskustega? Kui kiiresti sa tegid seda, seleta natuke.
taavs
Memberaga se tee pilti, saame kõik selge ülevaate
taavs
MemberVäga paljud inimesed teavad, et VendVähil on käimas ekstreemne dieet. Väga vähesed aga teavad, mida selline dieet põhjustada võib. Kogenenumad rauakangutajad ning Tokko arvatavasti teavad ka, seega tuleks neil sellega arvestada. Karm diiet hakkab ka meelele, tuleks olla ikka ettevaatlik mida suust talle välja ajate. Oleks te seda natukenegi arvestanud, poleks sellist jama siin tekkinud.
Arvestagem ikka teistega,
Taavi
märts 4, 2007 at 7:29 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #108408taavs
Memberhttp://www.vvk.ee/r07/pv_aken2.html
saate jälgida häälte jaotust, hetkel on andmed edastanud 294 jaoskonda 657 -st
taavs
Memberaitäh Matti
taavs
MemberHooaja vahepeal. Eesmärgiks on üldfüüsilise parandamine. Nagu ma aru saan, siis mass pole oluline, jõud on? Aga millised lihased oleks siis tähtsamad, mida natukene rohkem arendada? Ujumisstiilidest on kõik sees.
-
AutorPostitused