T
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
T
Memberma tean vendasid kes on üle viie aasta punnitanud ja mõned millimeetrid lihast juurde saanud. minu nägemust mööda on kasvamise võtmesõnadeks korralik treening, õige toitumine, piisav puhkus. sinu puhul peab järelikult siin kuskil viga olema.arvatavasti toitumises. korraga lõhkemiseni süüa pole küll mõtet. proovi süüa tihedamini. näiteks iga 2,5 tunni tagant. süsivesikute ja valgu suhe peaks olema 2:1 sa võid proteiinipulbrite asemel proovida ka nn massilisajaid.üldiselt on probleemi lahendamiseks sinu poolt liig vähe informatsiooni.
T
Membereriti ei kujuta ette küll kust saaks stepperit.
T
Membermurra kangi ja söö nii kõvasti kui jaksad. vähemalt 6x päevas. süsivesikuid, valku, rasvu. kui paari kolme nädala pärast kõhu peale rasva hakkab tekkima võid süsivesikute ja rasvade osakaalu veits vähendada. süüa tuleb piisavalt, et kasvada, kuid mitte liiga palju et rasvumist vältida. pööra tähelepanu põhilistele massiharjutustele. jõu-tõmme, kükk, rinnalt surumine. taastu korralikult.kõik.
T
Membertreenin rinda ja õlga + trapetsit ühel päeval. põhjus lihtne. rind, trapets, õlg, suhteliselt lähestikku asuvad lihasgrupid.
T
Membermine ikka. muidu on jälle nii et üks noor ja üks juunior jagavad maid ja puid.
T
Memberkuda vorm ka on kui saladus pole. kuulsin kuskilt et näiteks azanov vist ei lähe. vorm käest läind.
T
Memberkuule sten 25. okt meistrivõistlused, kas lähed ka.
T
Memberkui tulemusi tahad tuleks iga kordus ikka vähemalt 90 % pingega sooritada.mina teen kergématel päevadel lihtsalt vähem seeriaid aga korduste arv ja pinge jääb ikka énamvähem samaks.
T
Membermul oli kunagi sama probleem. igas kolkas lihtsalt ei olegi jõusaali. alustuseks saab koduste meetoditega suht hästi treenida. tee kätekõverdusi, tõmba lõuga, tee väljaastega kükke mingi light raskus turjal. kätekõverdusi ja lõuga võid ka ühe käega teha ( kui jõad) .treeni kõhulihaseid jne. lase oma fantaasia käiku. muide marek kalmusel on ka treeningvideo väljas. peateemaks ongi justnimelt koduste vahenditega treenimine.
T
Memberkokkuvõttes – jõusaal = jõu saal – ja jõudu on igal sportlasel vaja. isegi maratoonarid käivad vahest kangisaalis.
T
Membersellist asja nagu totaalselt õige ja absoluutselt vale jõusaalitreeningus minu teada ei eksisteeri.
väga levinud treeningviis on näit triceps ja rind ühel päeval. biits kunagi teine päev koos mõne muu lihasgrupiga. mina treenin käsi ehk biitsepsit ja triitsepsit koos.
T
Membermu vend on poksija ja tal oli alguses sama mure. kartis et jääb uimaseks. nüüd lahmib jõusaali nagu segane. ja kiirusekaost pole juttugi. pauk on siuke et… hetkel tõmbab jõudu ca 160 ja kaalub 80 kg. asi nimelt selles et iga gramm lihasmassi tuleb raske tööga. ja karta et kui jõusaali lähed muutud kohe härjaks on küll mõtetu. tema teeb jõusaalis põhilis baasharjutusi. rinnalt surumine. kükk. j-tõmme. ja mõned har veel. kordused kuskil 8- 14 ja korduseid proovib sooritada nii kiiresti kui võimalik.näit rinnalt sur laseb kangi aeglaselt rinnale ja siis lükkab nii kiiresti kui torust tuleb. praegu on tal jõusaali mingi näd vahele jäänd ja kurdab et pauk läinud. nii palju kui mina tema jutust aru saan on jõusaal poksijatele üks hea asi. muidugi mitte liig palju. olgu minek kiire on rsk.
T
Memberkas tahad üritada?
pole õrna aimugi palju see maailmarekord on aga arvestades igasugu guinessi hulle kes teevad mitmeid tunde ja veel rohkemgi igasugu kükke ja kätekõverdusi julgeks väita et ega lõuatõmmegi alla jää. mul üks tuttav tegi kunagi ca 50 lõdvalt ilma jõnksuta.
T
Memberbiits on tõesti 44 ja omaarust ma mingi könn tõesti ei ole. rasva ikka leidub – seda on isegi tippvormis tippkulturistidel. aga ära seda pilti päris üks ühele ka võta. üks asi on pilt lemmikpoosi, keha võimsaimate lihasgruppide ja varjudemänguga. teine asi on tegelikkus. ennast ma mingiks elu tegijaks ei pea aga see aeg tuleb.
T
Membertäpselt. põlvesidemeid ei sõlmita. ma lihtsalt tegin hatebreede kulul veits nalja.
-
AutorPostitused