stainless
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
stainless
MemberMillal tulemused välja kuulutatakse?
stainless
MemberKalmus
stainless
MemberNo mina ei mõista, mis värk meestel nende rindadega on? Mõttetud rasvakogud ju, mis alati igal pool ees on ja segavad. Minu arust: Mida vähem seda parem
tere jutt. “mõtetud rasvakogud”
Mida nad siis segavad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Minu arvamus: ei ole “mõtetud rasvakogud” ja nad ei sega midagi/kedagi – kas keegi vaidleb vastu?
stainless
Memberpuhas reklaam, mis muud
stainless
MemberMis asi see tervise riiul veel on?eks müüja käest küsi, kus see riiul asub. Toiduosakonda sissenedes paremat kätt oli kunagi.
stainless
MemberKas keegi teab kus müüjakse pärnus dekstroosi. Ise käisin veel täna terve linna läbi aga ei leidnud kuskilt
stainless
Memberirw, oleks naine ja rinnad olematud, siis laseks vast ka

Ega ma mannekeen ei ole. Jõudu ka ikka vaja.
Kas keegi seletaks ära, mis värk nende biitsepsitega on? Või on see photoshop?
stainless
Memberon ka kuskil pilti, kuidas ta praegu välja näeb?
stainless
MemberUsun, et on üsna masendav minna peale 10 tundi ehitusel rassimist veel saali. Kindlasti kasutad kergemaid raskusi, kui muidu jaksu oleks. Enda seisukohalt võtta, siis ei usu, et nii pikalt vastu peaks (ehk siis, kui saali päevi oleks 2), kõrvutaksin seda ületrenniga. Kuid eks ka see ole individuaalne.
stainless
MemberTegin ka kunagi hantlitega. Nüüd venitan ekspandrit – mõnus on
stainless
MemberMiks hommikune (enne sööki) jooks kõige tõhusam on?
stainless
MemberOlen viimasel ajal enda juures täheldanud järgmist: jalgu ei treeni, jala ümbermõõt ei vähene (1,5cm tuli isegi juurde….arvan, et rasva arvelt), ülakeha treeningus jääb nädal vahele, ümbermõõdud vähenevad silmnähtavalt. Tigedaks teeb selline asi. Oskab keegi öelda, milles asi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jalad saavad päevad läbi rohkem vatti. Viska mõneks ajaks jalad seinale ja näed, kuidas mõõt kahaneb.
stainless
MemberKust maalt hakkab ületreening?
Minul olid unehäired + jõud hakkas kahanema sõna otseses mõttes. Aga nagu aru olen saanud on see ületreeningu teema täielikult individuaalne. Mõni teeb 5-6 x nädalas saali ja kõik ok. Treeningkava valik mängib selles kindlasti väga suurt rolli.
stainless
MemberSiiamaani pole aru saanud, miks mul see hoiatustase siin teeb ja miks teistel seda ei ole. Äkki seletab keegi?Eks see on meil kõigil olemas. Igaüks näeb ainult oma taset. Kui liiga palju pläma ajad, küll siis Rebane hoiatab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>stainless
MemberMille krdi pärast seda elusatelt loomadelt maha nülgima pidi??? Fun mõne jaoks, kui keegi kisab käes surmahirmus?Süst maksab. Päid aga ei raiuta, sest osa nahkadest võivad minna kraeks. Kunagi tapeti elektriga aga need hiinlased vist lihtsalt ei viitsi sellega jännata.
isiklik arvamus
aga kõigil on võimalus anda oma panus: https://ebiz.isiservices.com/peta-e/peta/do…n_code=I03A4B0A
iseasi, kus see plekk tegelikult sirgeks lüüakse
AutorPostitused