Shamil
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Shamil
MemberOlen ise kh võtnud alla! Yhe trenniga, u.2.5 tunniga, sain 5 kilo alla!
Suht ränk oli!
Shamil
MemberMingil määral võib kaduda, aga mitte nüüd päris sellele tasemele mis enne tarbima hakkamist oli.Aga lühidalt saaksid täpsustada või kirjeldada, mis määral ta kaob!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aitäh!Shamil
MemberAga ikkagi kuidas on? Ma olen kuu aega võtnud ja on näha ja tunda effekti! Kaalu on juurde tulnud, jõudu ja muidugi lihast! Aga kuidas sellega on mulle öeldi, et kui ma präägu teen paussi või üldse ei hakka võtma vms. sis kaob kõik effekt ära ja kaal kaob, jõud jms. Ühesõnaga et kõik kaob! Aga kuidas tegelt siis on ?
Shamil
MemberMiks on sinul vaja massi? Absoluutseks v6itjaks tahad saada? Ei ole oma kaalukategooriaga rahul?Parimad proteiiniallikad on munad, kohupiim, veiseliha, kala, kanaliha ja kalkun. Toitumine v6imalikult mitmekylgseks. Judos on olulised suhteline j6ud ja kiirus.
Jah ma tean mul on vaja massi, et saada kaalukategooriasse ja et mul oleks lihasmass mitte see et ma söön ennast paksuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Shamil
MemberAit2h!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
Shamil
Membervõib ikka, ega keegi ei keelama võtaks isegi vbl taastusjoogi pigem…seal mineraale ja muud head ka sees

ega sul lihased sellest metsikult punnitama ei hakka, aga eks ta taastumisele kaasa aitab
jõudu
Aitäh! Aga ma mõtlesin et kas see ka aitab lihasmassi kasvamisel!
Tartust DO’st oled?Kui maadlustrenni ajal hakkad tavalist sheiki võtma, siis tõenäoliselt hakkab see sul üles tulema

Peale trenni võib küll – aitab taastumisele kaasa… aga siis vahekorras 1:2 süsikatega näiteks.
Korralik söömine on ka oluline.
Jah käin Tartu DO! Kas te olete ka kuidagi Tartu Do-ga seotud?
AutorPostitused