renku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
renku
MemberMulle jättis matš eriti kehva tunde just sellepärats, et ei uskunud kuidagi, et Marius on väljast suur ja hingelt nii väike, et kardab lööki juba peale esimest tabamust. Maasvõitluse kohta ei oska ma suurt öelda, aga om apoksi tasuta tõttu võib julgelt väita, et püstivõitluses on ta ikka väga kehva- olematu kaitse ja tulleveski löögid- nendega tavaliselt kaugele ei jõua.
Kahju muidugi, olin Mariuse poolt ikka.
Aga trenni ja veelkord trenni ning mingi taseme tulemused võivad tulla- kartus löögi vastu on aga sünniga kaasas ja seda on arendada juba palju keerulisem.
renku
MemberNo 50 % süsivesikuid päevasest kaloraažist on täiesti normaalne.
renku
MemberHea soovitus, samas arvan ,et klassikas ei saaks ma midagi ,sest pean sellest lavakaalust maha viskama 13 kilo (pekki seal igajuhul niipalju ei ole, 3 kg vast siis ei jäägi muud üle kui 10 kilo lihaseid ära kaotada). Aga eks aeg teeb oma küll peale 40 need lihasedka vaikselt taanduma hakkavad ja ehk 60 selt ongi soovitud 78 kilo käes……
“>Minu vastupidine soovitus oli juba 5 aastat tagasi. Kasvata hoopis lihast juurde ja mine järgmisse kaalu. Nagu k akusagil lugesin, siis oma pikkuse kohta jääb lihast väheseks- seega uuesti soovitus, lihats juurde ja suuremasse kaalu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>renku
MemberMul oli kunagi “v2ike” probleem suitsiidiga ja olin 3 kuud psyhh-kliinikus (juhtub
)
Kas ma saan siis relvaluba teha?
Loodanl, et mitte
renku
MemberTartu Politseiprefektuur aitab. Mul olmemas juba ammu. Abiks ikka

renku
MemberIgatahes surumine Smithil on küll raskem.Mul vastupidi, ei tee eluski arvatavasti lahtise kangiga kuklalt surumisi sellise raskusega kui Smithil, VIST

renku
MemberTäna tähistab oma 28 sünnipäeva Fitness.ee müügidirektor Indrek Viska kellel täitub 28. aastaring!Ints on ise ka täna Telliskivis ametis – kes tahab sünnipäevalapsele käppa suruda, astuge läbi, Ints omalt poolt kostitab teid värske valgukokteiliga!
renku
MemberReeglid- särgiga, ilma?
renku
MemberJanar Rückenberg, Marek Kalmus ja Kaido Leesman.
veebruar 18, 2010 at 8:32 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #257258renku
Member23.00 Meeste 20 km
Martten Kaldvee 82
Kauri Kõiv 60
Roland Lessing 55
Priit Viks 83
veebruar 14, 2010 at 9:47 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #256017renku
MemberLaskesuusatamine meeste 10 km
Indrek Tobreluts 65
Kauri Kõiv 45
Roland Lessing 25
Martten Kaldvee 46
Priit Viks 55
renku
MemberPalju õnne!
renku
MemberPäris huvitav lugemine.
renku
MemberPalun tulemusi

renku
Member7kg võtab juurde lihaste arvelt 3 kuuga ainult dopingut kasutades.Kle vennike, tõmba kortsu selliste sõnavõttudega ja ma mõtlen seda tõsiselt!
AutorPostitused