renku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 22, 2011 at 9:50 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #297904
renku
MemberPaar rida trennijuttu kah.
Peale eestikaid jätsin puhkuseks vaid 1. nädala, mida enne ei ole veel juhtunud
, aga see on igati positiivne, sest järgmine aasta on soov end uuesti kehtestada
. Siis juba aga samas kaalus koos Alexi,Tarmo jt kuni 105 poistega.Alustasin peale puhkusenädalat ka kergete jõutõmmete ja kükkidega, sest sooviks on neid tulemusi uuesti taastama hakata- pole neid iidamast-aadamast ju teinud oma pidevate seljahädade tõttu.
Igapäevastesse treeningutesse kuuluvad ka erinevad süvalihaste harjutused nii seljale kui õlgadele (viimasega lähengi oma perearsti dr Kiudmaa juurde järgmisel esmaspäeval- siis peaks selguma, mis edasi saab).
Kaal langeb tasapisi vajalikus tempos.
Jõu olukorrast ei tea kahjuks midagi, sest kangidel raskusi põhimõtteliselt hetkel eriti ei olegi- see teadmatus mulle aga ei meeldi.
Aga vast selleks korraks aitab.
Kuulmiseni ja olge tugevad.
november 22, 2011 at 8:14 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #298133renku
MemberNo suuri poisse võid julgelt ikka saata
november 22, 2011 at 7:02 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #298211renku
Member“Magatama”
renku
MemberPalju õnne kõigile, eriti aga Taavile meeletult võimsa tulemuse eest!
november 5, 2011 at 9:09 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #311161renku
MemberPanen ka paar rida kirja.
Sügishooaeg on läbi ja see läks õlavigastuse nahka. Eestikad läbisin 4 valuvaigisti all üle kivide ja kändude ja Breacers oli juba suur piin. Siin pikemalt ei viitsigi peatuda.
Esmaspäevast istun uuesti dieedile ja hakkan oma katkist õlga ravima. Suuri raskusi ei puutu vähemalt kuu aega, aga võimalik ka, et aasta lõpuni, sest keha on vaja korda saada, enne nagunii midagi korralikku teha ei saa.
Plaanis on langetada kehakaal aasta lõpuks 110-112 kg vahele ja veebruari lõpuks- märsti keskpaigaks peaks see olema juba 105 kg juures
. Sinna ma pidama ka jään, selles mõttes, et järgmisel sügisel võistlen arvatavasti kehakaalus kuni 105 kg.Jõunäitajatest on eesmärk püsida kogu dieedi vältel surumises min 200 kilo juures. Praegu on varu sinnani kukkumiseks piisavalt
. Kui hakkan alla selle vajuma, siis annan sööki natuke rohkem peale ja liigun vaiksemalt alla, sest seekord on mul rohkem aega ja saan laduda ka põhja korralikult, mitte ei pea kiiresti tippu tegema hakkama.Kavatsen hakata ka trennis korralikult kükki ja jõutõmmet tegema, aga eks siin võib selg panna piirangud peale, aga ma vähemalt püüan.
Ehk siis eesmärgid oleksid järgmises järjekorras:
1. õlg korda
2. süvalihaste ja väiksemate lihaste tugevdamine
3. kaal alla 105 kg juurde
4. rinnalt surumise hoidmine min 200 kg juures
5. kükk ja jõutõmme
6. surumise tehikaõpe
renku
MemberTundub väike ja huvane klubi olevat
oktoober 23, 2011 at 6:49 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #318710renku
MemberNo oleks nagu aeg teha kokkuvõte võistlusest. Teen siis otsa lahti
.Minu tulemuseks jäi valitud algraskus ja tegelikult ega teiseks kullakatseks valitud 247.5 kg alistamist ei olnudki sellest seisust oodata. Võistlusega jäin rahule. Minu kaalus võitis seekord õige mees-Taavi Pehme- ja ka kokkuvõttes võitis see, kes võitma pidi- Kado.
Erilisi positiivseid üllatusi kahjuks võistlusel ei olnud, küll aga negatiivseid, sest paljud said kahjuks 0-i.
Kogu om aettevalmistusest olen tegelikult igapäevaselt pidanud ka blogi, seal ka pikem kokkuvõte viimasest võistlusest- http://www.trenn24.com/blogi
oktoober 21, 2011 at 4:43 p.l. in reply to: Eesti meistrivõistlused lamades surumises: Eesti uus absoluutne rekord 285kg! #318439renku
MemberVaher tõenäoliselt üllatab, kuid ma arvan, et Poljakov see aasta midagi erilist korda ei saada.Kui Vaher surub 250-260 vahele, siis ma seda üllatuseks ei peaks. Kui rohkem, siis oleks üllatav.
renku
MemberTäna tegime Gunnari ja Raidiga koos surumist. Veel väikesed viimased proovimised olid ja algraskused nüüdseks peaks kindlad olema.Edasi üritan 2 päeva enne võistlust puhata ehk siis niipalju kui töökõrvalt saab ja laupäeval siis pärnu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju siis algraskused on ja kuidas plaan edasi minna? Mis lõppeesmärgiks seatud?
oktoober 20, 2011 at 5:39 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #318337renku
MemberAlgraskused paigas ja laupäev juba ülehomme käes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .renku
MemberLiis on viimasepeal
oktoober 16, 2011 at 5:22 p.l. in reply to: IFBB Women’s World Championships 2011 – selgusid dopingutulemused #317896renku
MemberPalju õnne, väga tublid!
oktoober 15, 2011 at 1:22 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #317701renku
MemberSärk töötas alt küll hästi ja rinnale tundus ka, et tuli kiirelt ja õigesse kohta. Triits lihtsalt ei jaksa.Mõni nädal tagasi tegin triitsale ploki allasurumises isiklikud rekordid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .oktoober 15, 2011 at 11:29 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #317672renku
MemberTänane trenn oli rind (viimane särgi trenn enne EMV) ja triitseps.
Alustasin RAW surumises sooja tegemisega ja läksin välja 200-ni. Peale seda särk selga ja parimaks katseks jäi 0,3 kordust 235 kg. Ei tööta see särk mul kuidagi praegu. Seekord on Tartu poistel (Viljar ja Taavi) kuni 120-s hea võimalus kuld ja hõbe võtta, lausa kandikul pakun
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga siin ka stiilinäide 235 kg:
oktoober 14, 2011 at 6:36 p.l. in reply to: Jari”Bull”Mentula novaatorlikud treeningud Tallinnas! #317612renku
MemberKäisin kohal ja enne trenni lõppu tuli Tanki suust vaid mõni piiks: “SEE ON EBAINIMELIK”.
Pidasin paremaks, et ta ei peaks ennast rohkem kurnama sõnade ritta seadmisega enne trenni viimast seeriat, kuna näha oli, et ega see kerge tal ei olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused