randx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
randx
MemberOtium reficit vires!ok:D
uurisin tähendust.
randx
MemberMul on enamvähem kõik need sümptomid, kaua see kestab ja kuidas lahti saada, olen nagu laip:S
randx
MemberElkur, kas sa käid juba altiuses w?
Ma ise käin seal klubis:)
randx
Memberkust seda tamme autobiograafiat saada,palju maksab?
nimi ongi Jüri Tamme autobiograafia?
randx
Member14.a
222,5 kg max
arcoman-i seade.
randx
Memberkas see oleks hea moodus, et kaks korda nädalas jõusaalis, toitumine paika, enne jõusaali väike pallimäng, siis jõudu ja ergomeetrit ja pärast natuke palli veel? Iga kord oleks kaasas nt pudel 1000mg karnitiini.
randx
Memberkui kiirelt on võimalik 5 kilo alla võtta?
randx
MemberPalju tavaliselt see kettahoidja kaalub?
eelmine aasta kui 13 olin tegin 140kg raskusi ühe korra vist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>randx
Membermis tähendab pumbatult??
randx
Member1.Mehiko
2.Brasiilia
3.Inglismaa
……….särk………..
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>randx
Memberaktivist sa oled sisekaitseakadeemia lõpetanud?
randx
Memberja mis see sinu asi on? nagu krdi lasteaed, aru ma ei saa…
randx
MemberAndreaz, sa ka ei tea, millal lõpetada … Tarka inimest rumalast eristabki see, et ta teab, millal vait jääda. Tee siit ise omad järeldused. Austusest ei tea sa küll mõmmigi ning kui beibed on sinu arust kõige naiselikumad naised – kamoon, ma kujutan ette, et su oma naine kodus ongi selline, kes istub pikad küüned õieli ja millegagi hakkama ei saa.Just hetk tagasi lõpetasin söömise ja kujutad ette – ise keetsin ja küpsetasin ning pesin ka nõud puhtaks! Kas ind on lapsepõlves ahistatud, et sa selline kibestunud elukas oled? Pedevihkamine tuleb ka sellest, et paar venda sind trukkisid? Mine vaata peeglisse ja küsi endalt, kas oled ikka õige inimene teisi kritiseerima ja lahterdama. Sinu teoorait järgides ütleks ma, et kõik 130 kg ja rohkem kaaluvad rasvamaod tuleks ühiskonnast eraldada või äärmisel juhul magama panna. Mis sa sellest arvaksid?
Rohkem tolerantsust, paks poiss ning soovitaks vahepeal ka mõnda harivata ja kasulikku raamatut lugeda ning lahtiste silmadega siin ilmas ringi vaadata!
To randx – mis selles halba siis on, kui inimene on elukutseline korravalvur, politseinik? Ma ei saa aru, miks see inimesi häirib … Ta muideks vägagi naiselik ..
randx
MemberAktivist oledki ment we?