Rambo vend
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rambo vend
MemberVeedan vahest aega lugedes ühte paleo foorumit ja seal võtavad tihti sõna ex-veganid. Põhiline, mida räägivad, on see, et kogu aja valetasid endale ja teistele oma heaolu kohta.
Rambo vend
MemberPaleo dieet tähendab lisaks piimatoodetele ka teravilja ärajätmist, mida seostatakse samuti allergiate ja nahaprobleemidega.
Rambo vend
MemberNo kui me ameerika piimast räägime, siis see on hoopis teine teema. Seal on kõigil lehmadel kiip küljes, kui lehm tuleb lüpsmast, siis olenevalt sellest, kuipalju piima andis, avaneb talle värav, kuhu minna. Üks värav viib magama-sööma, teine värav viib veterinaari juurde, kus saab mehise glükoosisüsti.
Pole ime, et niimoodi saadud piima mittejuuest diabeeti ravitakse.
Rambo vend
MemberV-o on asi töödeldud piimatoodetest. Otse talust oled ostnud ja proovinud?
Kindlasti on vahe sees erinevatel toodetel. Või on täiesti ok, hapukoor kah enamvähem, puhas piim vist kah, kuigi seda joon vähem. Pastöriseeritud standardpiim on kõige hullem, tõenäoliselt koguse tõttu, mis seda korraga sisse valada annab.
Tegin ka koduse laktoositalumatuse testi kunagi, olin väga pikalt näljas ja siis valasin pool liitrit piima sisse, mingeid vaevusi polnud, niiet laktoositalumatust mul pole. (vähemalt selle testi järgi)
Rambo vend
MemberMul lööb näonaha kiiresti siledaks, kui piimatooteid piiran. Nooren olin “liiter piima päevas” mees ja valus akne oli küll kallal. Niiet kirjutagu mida tahavad, minule ei sobi.
Rambo vend
MemberOsta mingi massilisaja, kõige kergem niimoodi kaloraaži tõsta.
Rambo vend
MemberKuna tegu on naise murega mehe kehakaalu suhtes, siis siin pole mingeid siidikindaid vaja kanda nagu vastupidistes olukordades. Kui ütleb, et ei viitsi kuulata ja läheb vihaseks, siis tee nagu naised ikka teevad, mine emotsionaalseks ja karju midagi sellist, et sa ei armasta mind, et ennast kokku võtta, sind ei huvita minu tunded jne.
Rambo vend
MemberPalju sa valke vajad päevas? Palju sa kaalud?
Rambo vend
MemberAnekdoot on see, et arst käseb ikka vastupidi teha.
Rambo vend
MemberMinu isa(65a) asendas hommikuse pudru peekoni ja munaga ja kolesterool langes normi ja pooled vererõhurohud võeti ära. Niiet rasvas kindlasti asi pole.
Rambo vend
MemberSee on ammu teada, et spordijookide ja energiajookide sihtgrupp on lapsed.
Rambo vend
MemberVett tulebki tarbida kogu aeg. Kui on janu, tähendab, et on juba hilja. Ideaalis ei tohiks janu tekkida.
Eks ta ideaalis võiks nii olla, et me tunneme üldse ära oma vajadused ja joome ja sööme selle järgi. Mida rohkem oma keha kuulata oskame, seda lihtsam meil.
Minu isiklik kogemus mingist 3-4 aasta tagusest perioodist oli see, et kuidagi pea läks paksuks otsa ja imelik oli. Kuna korra aastas ikka lasen teha endale perearsti juures korralikud analüüsid kindluse mõttes, siis selle käigus tuli muuhulgas välja, et veri paks ja hemoglobiin lausa 180. Arsti korraldus oli, et 1,5 liitrit vett iga päev ja nädala pärast uuesti tagasi! Nädalaga oli normaalne seisund taastunud ja hemoglobiin 161. Ja uksest saadeti mind välja sõnadega, et edaspidi kogu elu 1,5 liitrit vett päevas juua.
Ega ma nüüd pole seda koguaeg järginud, aga kui tunne hakkab imelikuks minema, siis tuleb meelde ja tassin oma veepudelit kaasas ja aitab.
Võimalik, et inimesed on erinevad, aga igasugused stressid vist siiski häirivad meie tundlikkust ja suudame oma keha vajadusi mitte kuulata.
Ma usun küll seda, olen mingeid perioode katsetanud kah, aga pole pikalt suutnud järgida. Aga tõsiselt vähe joon küll üldiselt, peakski huvipärast nädala koguse kirja panema.
Rambo vend
MemberMa olen väga selle poolt, et organism ütleb, millal vaja juua ja enamasti see toimib. Üleeile käisin aga rulluisutamas ja kuna uued laagrid olid all, siis libisemin väga hea ja tegin tunduvalt pikema tiiru selle 30c kuumusega. u 50min. Koju jõudes tekkis janu, aga sain kohe aru, et joomisega on seekord hiljaks jäädud. Mõistus läks lukku, uni oli halb, hommikul peavalu.
Üldiselt jah piisab mulle janu järgi joomisest, kusjuures kogused on naeruväärselt väikesed võrrreldes pudeliga jalutajatega. Äkki mingi pool liitrit päevas tuleb keskmiselt.
Rambo vend
MemberEnergia kohapealt on kõige tähtsam uni. Kui vahetustega töö, siis on väga raske normaalset rütmi sisse saada. Seni kui on kohviga regullitud energia, pole korralikust toitumisest ja trennist suurt abi. Ma alustaks vähemalt 8h und ööpäevas. Kui see saavutatud, siis toitumine ja siis trenn.
Kui alustad kohe näiteks trenniga, siis peale paaripäevast jooksmist paned edasi ainult tahtejõuga, kuna keha ei tule järele enam, ei taastu ära.
Rambo vend
MemberMul saab ise sisse panna väärtusi, mille järgi arvutab kulusid vastavalt trenni intensiivsusele. Äkki sul kah nii ja üks komakoht vale?
-
AutorPostitused