paprica
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
paprica
Membermina hakkasin käima Nõmme Spordikeskuse uues majas asuvas jõusaalis. Suured aknad tagavad mõnusa atmosfääri, pärast trenni on kasutada korralik ja nägus saun. Saalis on Arcomani masinad, kuid mulle need meeldivad. Praegu käib seal suht vähe rahvast, kuivõrd saal alles avati. Suvel on plussiks see, et saab eelnevalt teha metsas terviseradadel soojendusringi.
paprica
Membermina leian, et webmaster on amazoni portaalis väga tubli, eks selle tõestuseks on väga arvastatav veebikeskkond, mis on pidevas muutumises ja arengus. respekt! see, et hr rebane vahel reageerib üle mõnede postituste (s.h on minul seda kõnealuse kalmuse kaasusega seaoses ette tulnud) kohapealt näitab pigem, et inimene on hooliv ja hingega asja juures. edu!
natuke häirib selle portaali puhul see, et asi on tehtud ühe isiku (mis võib-olla on isegi põhjendatud, kuna tegu nähtavasti ainsa isikuga, kelle läbi on võimalik ala mainet tõsta ja nn turustada) ja ettevõtte keskseks, kui see on liidu rahastatav lehekülg on see taunitav (ja mitte ainult). kui see on oü robocop poolt rahastatav lehekülg siis on see arusaadav. coca-cola lehelt ei leia me ka viidet sellele, et pepsi-cola on maitsvam ja tervislikum.
paprica
Memberok, asi selge. täpsustaks ühe asja veel üle, mis enne silma jäi. Hr Rebane märkis: “Härra Kalmus võistleb WFF liigas, EKFL (Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit) on aga teadupärast IFBB liikmeskonna liige”. MTÜ EKFL liikmeteks on juriidilised isikud ehk klubid. See tähendab, et kui spotlane kuulub mingi EKFL klubi nimekirja, on tegu ikkagi ka EKFL alla kuuluva sportlasega, kes allub EKFL põhikirja regulatsioonile, muu hulgas on kohustatud järgima rahvusvahelisi reegleid ja Spordi Hartat, isegi juhul kui ta IFBB ja EKFL võistlustel ei osale?
milliste kriteeriumite järgi saab IFBB profilevelile? Hr Tokko kirjutas, et IFBB-l on muuhulgas ROK-i toetus, kas see hõlmab ka profilevelit, kus minu arusaamise järgi dopingukontrolli sisuliselt ei ole? Kas näiteks Ott saaks tänase päeva taseme põhjal hakata nn “profiks”. Jätame siinkohal kõrvale asjaolu, et sellisel juhu peaks ta loobuma puhta kulturismi ideest, mida ta senimaani on edukalt kandnud.
paprica
Membertegu oli pigem retoorilise küsimusega:)), kõlanud vastus aga demagoogilise iseloomuga.
ausalt, mind see häiris. kusjuures minu puhul ei olnud kirjutama panevaks jõuks eriline kalmuse kui isiksuse lembus. olgu selle tõestuseks kasvõi kalmuse poolt minu suunas lendulastud krõbedasõnalised iseloomustused ja ähvardused, kui ühes postituses puudutasin “õrna kohta”.
ma rääkisin üksnes nupust, ma ei eeldagi selliseid oode, mida OMA meeste kohta kirjutate. kalmus on vaatamata kõigele eesti kulturismi suurkuju, sellest võiksite lähtudagi. siin ei oma masinaklassid mingisugust tähtsust. viited nendele on muidugi ilmekad, samas ilmuvad teie portaalis pahatihti kirjutised teiste masinaklasside sportlastest (Arnold, Coleman, Annus).
paprica
MemberKas selline uudis ja saavutus ei eeldaks ka amazoni portaalis vähemalt mingisugust uudise nuppu? Minule tundub selline suhtumine igaljuhul väga kummastav, eriti arvestades asjaolu, millise operatiivsusega teavitatakse ühe teise kulturisti saavutustest ja tegemistest.
paprica
Memberkunagi tõstatasin selle teema, sel ajal sai hr rebase nõustamise ajel sealt telliskivi tänavalt ära taritud evolution 2 proteiin ja tai kane glutamiin. wdgp sellal ei ostnud, kuna kodused kreatiini ja l-carnitiini varud tahtsid hävitamist.
OK, WDGP tõesti hea toode, omavahelises jutuajamises on kiitnud seda mulle ka meie kettatipud.
arvestades, et minupuhul ei ole tegu tippsportlasega ja minu sportlikud eesmärgid päädivad eesti meistrivõistlustel medalite taotlemisega vasaraheites, siis tahaks kinnitust, kas mulle piisab treeningust taastumiseks toote “GP Whey Drink pakid” ühest pakist peale treeningut?
et teil vastata oleks kergem, siis:
kaal +- 100 kg, pikkus c.a 185.
Treening: 2*nädalas jõusaal, 2-3* nädalas erialane treening, 1-2 jooks, suusatamine, ratas.
paprica
Memberküsimus oli ajendatud sellest, et tavaliselt on valgupakkide peale kirjutatud märksa kogukamad doseerimisnormid. tõusetus küsimus, miks siis seekord sedapsi? tarvitan seda valku reeglina üks kord päevas treeningujärgselt (kaal c.a 100).
paprica
Memberjõudu teile sellel raskel teel, olete omale ühe raskeima spodiala valinud.
paprica
Membertnx, ma mõtlesin, et see munakeetja on asja lihtsustav.
paprica
Membersoovitan Audentest, lisaks jõusaalile saad kasutada jooksurada (kergejõustiku saali) ja küsida nõu väga asjalikelt treeneritelt (T.Tiits, I.Talving).
paprica
Memberno vähemalt on see siis lihas:))
ei tahaks kuidagimoodi nõustuda selle eeltoodud teooriaga.
paprica
Membersportlandis oli minu meelest otsas, mälujärgi oli olemas mustamäe prismas.
kas WDGP purgis on mõõtlusikas olemas?
paprica
MemberKalmuse ültlemised Amazoni saidil annavad vähemasti vastuse sellele, miks vaatamata parematele füüsilistele eeldusetele (minu arvetes), on kulturismis edukam hoopis teine mees.
Ott on tõestanud ennast võistlustel kulturistina; toidulisandite äris; toitumisspetsialisti ja nõustajana (n: Tammert ja teised kergejõustiklased); koolituste korraldaja ja koolitajana ning visionäärina (kasvõi amazon.ee). Mis tõestust te veel tahate? Ott hakkab särava persoonina väljuma kulturismi suht kitsastest piiridest, kuid ses pole miskit taunitavat. Näiteid ja analooge pole vaja kaugelt otsida, meenub koheselt üks nimi….
Praegu on Ott see nimi kelleläbi saab kulturismi turundada !
paprica
MemberSuured tänud, jään huviga ootama !
paprica
MemberIrdinimene loetud, tõsi see on, et rinnaltsurumise tulemusel ja vasarakaare pikkusel ei ole mingit seost. Rinnaltsurumine minu kavas varem ei ole olnud ja praegu on see seal eelkõige seetõttu, et soovin, et kehaline areng oleks proportsioonis. Kui nüüd uuema aja vasaraheitjaid vaadata, siis nähtavsti ikkagi panustatakse ka sellele alale. NB! vasaraheidet toetavatest harjutustest olen kursis, küsimus oli suunatud eelkõige sellele, mis nn kulturismi harjutusi oleks mõistlik lisaks teha?
-
AutorPostitused