paleekoer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
paleekoer
MemberKui oled kasvueas, siis ehk sellest tingitud?
paleekoer
Membermulle treener ütles, et osasi lihaseid tulekski koos/järjest treenida. Tõi välja biitsa ja triitsa. Eesmise reie osa ja tagumise. Kõhu lihased ja selja lihased (keretõstetena vms.).
Kui oluline see siis lõppude lõpuks on?
paleekoer
Membermul näiteks 8 kordusega ei tõmba biitsa üldse kurnatusele (järgmine raskus oleks ka liiast) niiet punnitan kuni tunnen sellist mõnusat valu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>paleekoer
Membersamas on kulturistides naistele jäänud MULJE, et kasutatakse steroide ja …
eks naiste enda loogika
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>paleekoer
Memberkäisin 7 aastat jalgpalli trennis. Põhjalik venitus enne, veel põhjalikum pärast. Ehk lihaste kasvatamisel teine teema

paleekoer
Membermaa ju suht väike
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2h enne võistlust soovitatakse süüa. Süsiveskuid nagu näiteks makaronid.
Soendust: lihtsalt venitad ja jooksed soojaks ja teed jooksmis harjutusi (põlvetõste, ristsamm,…)
Mitte midagi erilist
paleekoer
Membermm. kui teed seljalai lihast ühe harjutusena koos triitsaga(plokil siis), siis on ehk nii,et vajutad parema käega rohkem alla või vastupidi ja ka selg reageerib asjale niimoodi
paleekoer
Membervigastus (?)
paleekoer
Memberma tegin kunagi kolm kuud kätekõverdusi. alustasin 2*20. Lõpetasin 4*35. Liiga palju seeriaid võtsin, 2-3 oleks paras olnud. Ise olin rahul. Olen praegugi.
paleekoer
Member165cm, 55kg, 15a
paleekoer
MemberNo näiteks lendamine, otsingus tuli selle kohta hulk teemasi, a täpset mõistet ma ei leidnud.
-
AutorPostitused