noPAINnoGAIN
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
noPAINnoGAIN
MemberEi ole nõus. Saab ka kolmega väga kenasti hakkama.Aga antud inimene tahab kaalu vähendada ? Ehk siis nelja toidu korraga peaks ainevahetust kiirenema ? Kasvõi mingit rasvata jogurtit vahepalaks näiteks.
noPAINnoGAIN
MemberNo midagi kasvab ikka kui õigesti harjutusi sooritad…, aga usun et areng oleks aeglasem ja minu puhul jääks ka motivatsioonist puudu.
Kuid inimesed on erinevad nii , et jääme kellegi targema arvamust ootama
noPAINnoGAIN
MemberEi saa küsimata jätta.Strippariks ve?
Ära ole labane
noPAINnoGAIN
MemberKui korralikult sporti hakkasin tegema sai maha jäetud… , nüüd pole 1 aasta ühtegi suitsu teinud
noPAINnoGAIN
MemberVanasti kui kodus põrandal kõhulihaseid tegin oli täpselt sama valu… ehk siis tegin valesti xD
Nüüd kui ainult jõusaalis teinud on valu kadunud ka
noPAINnoGAIN
MemberRahvas,kuidas te saate süüa rasvata ja maitsetama kohupiima? Mul ajab juba üksnes mõte sellest südame pahaks
“> , Tere oma vähemalt teised jah sellised imelikud.
noPAINnoGAIN
MemberIse söön igapäev ligi 400 g Tere rosinakohupiima 0,1 % rasvaga , loodan et seal ei sa valget suhkrut olla
noPAINnoGAIN
MemberKimbost youtubes mingi 1000 korralikku vidi ja sa paned siia kõige halvema kvaliteediga vidi
noPAINnoGAIN
MemberKuidas nii vähe ?
noPAINnoGAIN
MemberKui see poiss puhas on , peaks ta tõeline imemees olema
noPAINnoGAIN
MemberOled kindel ? Tal on kaks vastandlikku efekti, kumb suurem on, seda ei oska öelda.Mis see teine on ? Kui küsida tohib
noPAINnoGAIN
MemberHaha olen joonud mingi 50 FB vähemalt , aga täna tuli esimene käärima läinud xD
noPAINnoGAIN
MemberHaha, tema ja jõusaal. mkm, tema ja steroidid:DMa suht kahtlen , et Oksmaa ka steroididega Schwarzeneggeri kunagise taseme saavutaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>noPAINnoGAIN
MemberSiin on Ott natuke alla saja kilo (kui ma ei eksi), otsusta ise:Pole hullu midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud.
noPAINnoGAIN
MemberHhaha Oksmaa paneb tarka jälle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused