mullaonu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mullaonu
Memberkas see on normaalne kui lihaseid pingutades kõhulihaste keskelt ribid paistavad.Vot seda tahaks näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mullaonu
Membertõsised muutused harjumustes ja füüsilises koormuses võivad keha mingisse häireseisundisse panna küllmul mõjub näiteks kava vahetaminegi välimusele
Jah sead küll, et uus kava võib mingiks hetkeks muuta, endalgi olnud, aga kui inimene on pidevalt spordiga tegelenud, siis ma kahtlen, et keha spordiga tegeledes rasva hakkaks koguma. Rasva hakkab ikka kogunema kui hakatakse rohkem sööma kui keha tarbib või on ületreening. Ise olin kah kunagi ületreeningus ja keha hakkas rasva koguma järsult, kuigi menüü oli sama. Aga sain sellest alles hiljem aru, et olin tegelt ületreeningus.
Membersee ikka tõesti puhas rasv-mul on tunne nagu ujumiskumm oleks ümber (+2 kg juures).Aga toitumine on normaalne.Ja mõõdukalt olen sportinud kogu aeg-suvel rulluisutasin aktiivselt.muidugi keegi tark teadis õelda,et see on ajutine nähtus,et keha algul reageerib niimoodi-hiljem läheb tagasi.
Millele ta reageerib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> juhul kui sa oma toitumist muutsid siis küll jah võib korraks kaal tõusta aga muidu
MemberOlen nüüdseks kuu aega käinud jõusaalis 3-4 korda nädalas.Kord nädalas toimub treeneri käe all ringtreening, ülejäänud korrad teen iseseisvalt trenni.Põhirõhu olen suunanud keskkohale ja kätele.Olen püüdnud mitte väga pikaajalist osa jõutreeningule panna-tihtipeale enne jõusaali jooksen pool tundi+ pool tundi jõusaali.Aga probleem on selles, et viimasel ajal on mul keskkoht läinud paksemaks ja mis kõige hullem – kogu rasv on ladestunud ümber vöökoha(varem seda küll ei olnud).Olen täitsa paanikas juba. Kas keegi oskab õelda, milles asi või mida pean tegema/tegemata jätma?No mulle jõua kohale, et milleks see treener siis on. Miks sa temalt küsi. Meie siin isegi näe seda, milline sa oled. Ma arvan, et esita see küsimus treenerile ikka
MemberKaua aega läheb et kätte saada, tellisin ja maksin ära ja mitu päeva umbes aega läheb?tänkju
Sõltub kui kiire on isikul, kes sulle teeb. Aga vast paari päeva ajooksul saad kätte
Memberhalb nõuannepersonaalne kava on parim variant
Aga ma ei soovitaks mitte niivõrd treeningkava kui hoopis toitumiskava, kuna toitumine mängib suurematki rolli
Mis nendel ülemistel kavadel siis viga on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mis nood seal üleval ajukääbikutel mõeldud siis we
MemberMul selline probleem, et koolisööki saan kell 12 ja trenni lähen umb 15:15.Hetkel olen söönud väikse prae 14:20 ajal, aga tundub et see on veits liiast.Pärast trenni võtan ka proteiinikoksi. Järgmine soe toit on 20:00 aeg. Samas ma kaalun vaid 59kg oma 176cm pikkuse juures ning ma peaks rohkem sööma. Mis te arvate kas jätkaksin seda, et söön prae kahe aeg või peaks sellel ajal mingit kohupiima/banaani/jogurtit sööma?
Enne trenni umbes 1 h joo näiteks süsikaid, üks 40g, võid ka lisada kreatiini kui soovid ja peale trenni siis koks süsikatega kuskil 50g ja 40g valguga, võid ka lisada kreatiini
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kuid see eeldab seda, et su lõuna koolis peab olema korralik. Et kõht enne liiga tühjaks läheks, siis peaks see varjant sulle sobima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 15, 2007 at 9:34 e.l. in reply to: lamades surumine kasutu neil kes jõudu taga ajavad??? #128023mullaonu
MemberNatuke küll teemast mööda aga kas keegi oskab soovitada mõnda harjutust, mis jalalööki treeniks?Õiget tehnikat palun mitte mainida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sangpomm laba otsa ja istudes reie sirutused
Membervaata ülevalt tööriistad, seal kavad olemas. Söö liha ja hapukoort küll siis kasvad
MemberTegelt on raske midagi soovitada. Enne kui pole sinu keha näinud. Sul võib ju rasva % ka olla nii madal, et lihased jäävadki paistma. Aga jah, ilma nägemata
mullaonu
Memberha kuulake seda, see on nagu tipp mu arust
saime siis kokku sõpradega reede õhtu ja sõbra tuttavoli kaasas ja siis keegi viis teema spordi peale et kes umbes millega tegleeb?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja siis 1 kutt viis teema muidugi “kõige tähtsama” asja peale kes palju rinnalt surub? ja et miks trennis käid?
sõbra tuttav ütles 97, 5 kg kutt oli ise nii peenike et olgem ausad noh lisas 20 kg juurde:D siis küsiti et miks käid sp et saaksin rinnalt palju suruda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nagu eriti tõsise iolme ja häälega ka veel 
oi ma irnusin lolliks end

Mnjah, kuda seda nüüd vaadata. meeste maailmas see käibki nii, pole midagi parata. Mida suurem ja tugevam sa oled, seda rohkem sind respekteeritakse. Ehk, siis mingi aukartus on olemas. Ei vista sinu üle lolle nalju ja iga mats tule lõõpima ine.
Üldiselt meeste maailas mõõdetakse jõudu, raha ja võimu. Kui sul on need kõik kolm korraga, siis ………..
MemberEga ta kaalu suurendada ei tahtnud ju,ikka vähendada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ok minu viga oli. Aga ikkagi ma aru saa, millised mõõdud sul siis kaovad. Kui rasva arvelt mõõdud kaovad, siis milles probleem
Või tahad ka lihaste arvelt kaalu alandada. Ja mingit kindlat nr pole mõtet taga ajada. Kui kuskilt lugesid, et sinu pikkusele vastab mingi kindel kaal, siis see suht jama. See oleneb paljudest asjadest. Näiteks mulle öeldakse kah, et sa kaalud mingi 90-95 kg. Aga tegelt kaalun 85 aint. Kuna mul on kont peenike, siis olen kerge. Teine vend kõrval aga paistab must väiksem aga kaalub tunduvalt rohkem samas. Ja reeglina mingid kindlad nr on antud inimeste kohta, kes trenniga tegele 
mullaonu
MemberMilles see probla on
kui kaal seisab, siis rasv väheneb ja pilt selgineb, mida sa peeglist näed. Lihased muutuvad nähtavamaks. Kui aga eesmärk iga hinna eest massi koguda, siis palun…….. ,lisa 1000 cal päevas ja muutudki suuremaks ja varsti näed välja nagu pudel poeletis
Ja kui ma nüüd õieti aru olen saanud, siis jõukat sa kasuta, ega siis musklid kasva ka
MemberLiiga lihastes minu jaoks. Mõnele naisele võibolla meeldib olla mehine aga mulle meeldiksid ikkagi naiselikud käed, seega lihtsad peenikesed ilma väiksemate mägedetagi. Kui varem olen olnud lihtsalt sale, siis nüüd on hakanud isegi väike kumerus jalal häirima. Pekki ei ole kätel nüüd küll kindlasti ja küsimus oligi lihtsalt, kuidas väiksemaks saada, iseasi kui suured nad on. Siin foorumis hakatakse ikka kohe norima. Väike lihas ei ole hullu muidugi, aga kui on võimalik olla lihtsalt peenikesekäeline(kõlab hästi), siis eelistaksin kindlasti! seda.Pane siis 1 pilt oma käest või jalast siia
mullaonu
MemberTore,et leidub naisi,kes tahavad välja näha nagu naised.Sinu jutust tuleb hetkel välja, nagu eesti oleks (nais) kulturiste täis ja tore, kui veel mõni naine tahab välja näha nagu naine

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused