MEE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MEE
Membertere olen 14 aastane ning kaalun umbes 91 kg ja olen umbes 172 cm pikkhakkasin umbes kaks nädalat tagasi toituma järgmiselt:
hommik-puder ja piim
koolis-natuke kooli toitu
lõuna kella 3-4 ajal-umnbes 150g liha ja ube või kartulit ja piima
õhtul -kui kõht tühi siis söön banaani või apelsini
hakkasin tegema järgmist treeningut http://www.iwantsicpackabs.com
kas see on hea kava ?
ma tahan vabaneda rasvast ja teha suurt lihas massi
ette tänades
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kulturismis ja üleüldises kehakultuuris jaotatakse enamjaolt perioodid kaheks: 1) massiperiood (siis kui sööd ja teed kõvasti trenni, et lihas kasvaks) 2) rasvapõletus periood, kus sööd vähem ja teed kõvasti trenni (negatiivne kaloraaž, mistõttu põletad rasva ja paratamatult ka lihast)
MEE
Membermis probleemid Rampagel siis on?Rampage probleemid hakkasid sellega, kui ta kaotas oma pikaajalise treeneri (J.Ibarra) ja sõbra kui kaotas võitluse F.Griffiniga. Pärast seda “keeras ta ära” hit-and-run tehes, nüüd vist asi vaagib kuskil prokuratuuri ja kohtuv vahepeal.
MEE
MemberMis vahenditega HIITI teostad jõusaalis?.Ellips ja sõudeergomeeter (muud soovituslikud vahendid puuduvad nagu versa climber (ronimislaadne masin), dynobike jms – nad pole Eestis levinud).
MEE
Membermuu vast selle rubriigi lugejaid ei huvitagi
“>MEE
MemberNo ma ei tea kui palju MMA’s jalgu vaja – Vaatan UFC’d ikka päris tihti ja ma ei saa ikka aru et mis mõttes jalgu treenid harva,
Standing fight, maha viimine ja ka takedowni vältimine kõik vajavad tugevaid jalgu – kohe kohe plahvatusliku jõudu jalgadele tegema..
jah aga seda jõudu ei saada jõusaali IMO, takedowne tuleb simuleerida nende tegemisega, stand-up (vt muay thai fightereid, pole nad midagi nii massiivsed), sprawl nüüd küll tugevaid jalgu ei vaja, pigem krt head reaktsiooni.
Samas keegi pole öelnud, et jõusaalis jalgade treenimine ei anna lisajõudu. Lihtsalt spetsiifika on minu arust teine (jällegi, omast kogemusest – üldistama ei hakkaks. Ise loobusin räigest jalgade pumpamisest, jäid teised aeglaseks lihtsalt..)
MEE
MemberAeroobset sa PEAD tegema, kui tahad MMAs midagi saavutada ja tervist korras hoida. Mõõduka pulsiga aeroobne treening on vajalik südamele, kapillaarvõrgustiku arendamiseks ja kopsualveoolide kasutuse suurendamiseks. Kõik kolm mängivad vastupidavusel suurt rolli. AGA paljuks läheb ühe nädala peale seda kõike…daman, mille poolest on nt jõusaal tähtsam kui aeroobne? Ei mõista, mida annab lihasmass, kui süda puperdab ja väikse poksimise peale võhm otsas.
siinkohal oma kogemusest. Jõusaal andis võime teise üles tõsta (jõudu) MMA aga vajab teatud hingamist, i mean sul peab olema rütm paigas, “jõusaali hingamisega” pole seal midagi teha.
BJJ-s oma hingamine, poksis oma ja muay thais oma… ma võin poksida päris pikalt, kui aga panna muay thaid tegema siis hingamine sassis kui aeg-ajalt meelde ei tuleta. BJJ-s üldse kõik pahurpidi.
Lihasmass aitab siis kui rusikas pea pihta maandub, siis pole pikalt võhma vaja – kui K.O käes.
PS! mis puudutab mõõduka pulsiga aeroobset, siis ma julgeks väita, et see on BS – tehku parem HIIT-i, saab rohkem kasu ja efektid samad. Ise teen praegu jõusaalis HIIT-i 5x nädalas (lisaks jõutrenn) – ületreeningut pole täheldanud.
MEE
Memberhmmm… uus promotion. Rene planeeris teha üritust päris pikalt, nüüd siis on kuupäev paigas. Aga kus on lisainfo?
MEE
Memberhea töö ja õiges kohas.
millal uuendate? I mean.. on plaanis?
MEE
MemberSa pead alakaloraaži saama. S.t kas vähem või rohkem treenima, igal juhul pead Sa energiat saama vähem, kui Su keha vajab, et Sa kaotaksid rasva.
MEE
Membersellist asja ei ole olemas nagu täiuslik võitluskunst või et mis on tänaval parem või halvem. oleneb täielikult inimesest ja kui pühendunud ta asjasse on. isegi capoera (vms) võib tänaval effektiivne olla kui sellega tegeleja on hingega asjas(no muidugi siis oleks sellest tänaval kasu kui rütmikas muusika taustal käib a see selleks:D).siinkohal räägid küll BS-i, võitluskunsti efektiivsus tänava kontektsis on mõõdetav. Capoeira puhul julgeksin olla väga skeptiline
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
Memberunustasid veel noa, kirve ja mootorsae
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nendega saab ka edukalt tänavatel hakkama.
oh ja veel mis löökidesse puutub. kui mõlemad on oskamatud… siis lööks mina kõrri… sinna ei jää märki ja ei tule jamasid ja endal pole halb tunne pärast. ja sinna on lihtsam tabada kui pähe sest pea liigub kiirem eest ära
ja sinna pole vaja kõvasti lüüa. JA VIIMAKS: kuradi halb on olla kui kõrri saad laksu:)külmrelvi ma ei hakanud üldse mainima, kuna nende kandmine on illegaalne. Mis puutub kõrri löömist siis minu teada see küll nii ohutu tegevus pole kui Sa kirjeldada püüad.
MEE
MemberÄkki põhjendad enne kui niisama laksad.ma ei tea küll mis “laksamisest” sa räägid aga põhjendan sellega, et sel ajal kui ma seal käisin oli klienditeenindus ja arvete sisu ebakorrektne
MEE
Memberminu kogemused olid negatiivsed, seega vahetasin klubi.
Ei soovita.
MEE
Membertoitumine mängib ka rolliarvan, et enne eksameid ei tohi klassi rikkamast perest laps süüa paremini kui kõige kehvemast perest laps
enne peaks ikkagi dopingu spordis kontrolli alla saama kui mujale seda otsima minna
ta on juba mujal. See see mõte ongi. Et enne oli vaid sport, st füüsiline pingutus luges – seda stimuleeriti. Nüüd juba vaimne võimekus on ka keemiaga määritud.
MEE
Memberpoint oli selles, et pole vaja minna trennidesse. istud kodus ja õpid videote järgi. siis lähed maja taha ja proovid oma nipid mõne värdja peal ära, või harjutad sõbraga koos
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuule mine arene ah… ma pole põhikoolist saati sellist jama kuulnud ja nüüd siis see
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused