matroxx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matroxx
MemberTegelikult pkwild ei eksi.
vastupidiselt saalile on omaenda keharaskusea trennis visuaalsed saavutused suuremad.
koheselt tundub muljetavaldav näiteks see kui keegi sooritab esimest korda jõutõusu.kontrast treenitud ja treenimata inimese vahel on sel juhul suurem.
isegi juhul kui antud harjutuse sooritamiseks ei nähtud eelenvalt palju vaeva.
seevastu saalis suurenevad eelkõige raskused kuid visuaalne pilt on sama.kükitakse ikka kangiga olenemata kui palju seal kettaid peal on.
võtame kasvõi tavalise tagurpidi salto.inimene kes selle sooritab pälvib pea kohesel rahva austuse ja lugupidamise kuigi selleks võibolla ei nähtudki vaeval.
visuaalne pilt loeb ja vägagi palju.
matroxx
Membertunnetust ja tasakaalu on kindlasti vaja kuid ilmselt on siin teisigi põhjuseid miks nad ei jaksa.
matroxx
MemberMiski pole täesti ohutu kuid võid kindel olla,et enamus keda videos näed on aastaid treeninud ning nende kehad on selliste koormustega harjunud.
rääkides jõust,pea ükski kulturist ei suuda full planche teha kas see tähendab,et nad on nõrgad? :Dtjah omaenda keha tõstmise kohapealt enamasti küll kuid samuti ei suuda calisthenicsiga tegelevad vennad jälle suuri raskusi suruda/tõsta.jällegi on ka siin üksikud erandid.
jõud on väga laialdane mõiste.
matroxx
Memberküll suudavad ja veel selliseid,et oi oi.
matroxx
Member
nagu sprintiv kulturist
matroxx
Membervot need on õlad!
matroxx
Membervaatemänguline on ta tõesti
matroxx
MemberIlm on minupuhul viimasel ajal olnud see mis pidevalt väsimue tunnet on tekitanud.no ei ole 35 kraadise leitsakuga hea teha.
ilmselt lõpuks harjuks keha sellega ka ära kui selline ilm püsiks.
palavusest tingituna on ka magamine raske ning üle päeva on tunda unepuudust.
matroxx
Membereks see ole ka vastupidine.alati on need kes hirmsasti ka kaitsma asuvad.sama soovitus ju teilegi,et saage üle.
matroxx
MemberKeegi selga on tõesti hea soovitus ning kindlasti ühejalapeal kükk.usu mind see võtab julmalt ja ilma raskusteta isegi.
hiljem võta hantlid kätte ja koormus missugune.siin tasub muidugi ettevaatlik olla,et ei vigastaks ennast.algul ikka tasa ja targu.
matroxx
Memberno jah eks see ongi koht kus inimeste arvamused lahku lähevad.
matroxx
MemberTegelikult ei saa sina poindist aru
matroxx
MemberRekordi tegemiseks peaks ikka järjest tõmabama ilma suurema puhkepausita.
tont teab,tüüp oli äkki teibiga toru külge seotud ning siis vahepeal sõi ja jõi ning taastas ennast
matroxx
MemberKord akna all seletasid mul mingid vennad omavahel ,et oi ma võiks vabalt ju ennast pmt lihamäeks kasvatada aga ma ei hakka igasugust proteiini ja jama sisse sööma.
matroxx
MemberPaljud tõesti ei suru kuid tippu pürgivad või lausa tipus sportlased suruvad kindlasti ja üsna vabalt ma usun.
hmm ei tea midagi mõni jõutõstja võib isegi alla 3 minuti joosta.arvan,et üsna reaalne isegi.
AutorPostitused