Marek Kalmus
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Marek Kalmus
MemberVäikse tasu eest ikka.
Marek Kalmus
MemberParim harjutus 17 aastasele neiule on see, et vaata mida sa suust sisse ajad ja katsu endale selgeks teha kas see on sinu väljanägemisele hea…
Marek Kalmus
MemberNii võib ikka olla küll, näiteks kui mina 19 aastaselt kangi tõstma hakkasin ma ainult jalad ja tagumik olingi. Rinda tegin 80kg kangiga aga kükke 140kg. Pean ütlema et ega ma jalgadele vähem trenni küll ei teinud kui ülakehale. Vaja on lihtsalt aega anda ja küll ülakeha ka järgi jõuab. Olen saalipildis küllalt näinud noori kes näevad välja nii nagu mina toona. On ju suur õnn kui looduse pool miskit on juba natuke olemas ka. Teadupärest on kehvasid jalgu üsna raske heaks treenida, aga miski pole võimatu kui tahta. Jõudu tööle!
Marek Kalmus
MemberUsun, et saad niisama. Helistada võid avancia telef. ja öelda kui ei saa tulla.
Marek Kalmus
MemberSee oli siis midagi soojeduskreemi taolist. Ei tea proffide kohta öelda, ise ei ole selliseid asju kasutanud. Kuid tean selliseid kes ka endale on enne üle keha Finalgooni määrinud. Kui sa tead mis see on, siis võid ette kujutada mis tunne on pärast kui kogu keha sõna otseses mõttes PÕLEB.
Marek Kalmus
MemberPühapäeval kell neli Avancias, kas sobib?
Marek Kalmus
MemberMiks sa siis nii rumalalt treenid?
Marek Kalmus
MemberJaanlepp sa oled ikka täitsa ohmu. Kahjuks ei tea sa lihase kasvatamise põhialuseid. Küsi kas või siin foorumis kelleltki kes on näinud mind saalis treenimas, milliseid kilosid ma seal tõstan. Kui saad vastuse ja arvad, et need kilod on väikesed siis pean ma sinu ees vabandama ja oma suu edaspidi kinni hoidma.
Marek Kalmus
MemberKas ühe trenni jooksul teed nii hantlite kui ka kangi surumist 5 seeriat? Ja mis asi on ülaplokk kaela taha ja ette.? Ja veel mitu päeva on õla ja rinna trenni vahe? Kaldun juba praegu arvama, et su õla esimene ose saab lihtsalt ületrenni ja ei taastu ära. Annab seejärel aga ka rinnalt surumise ajal tunda. Aga vasta praegu nendele kahele küsimusele.
Marek Kalmus
MemberSelleks,et panna paika need õiged kogused on mul vaja 1. sind näha, 2.teada täpselt sinu praegusi koguseid, soovitavalt grammi pealt. Seejärel välja arvutada sinu hetke päeva kaloraaz ja siis vajadusel teha muutused arvestades sinu soove oma kehavormide muutmiseks.
Marek Kalmus
MemberKui on rahaliselt võimalik, palun väga. Aga ärge lootke, et sellisel juhul ei peaks te tavatoitumist jälgima. Proteiin ei asenda õiget toitumist, nagu ütleb kirjasõnagi on tegu TOIDULISANDIGA. Paljud noored loodavad, et ostan endale koti proteiini ja sõõn joon siis krõpse ja cocat kõrvale. Algajad, esmalt pange paika oma tavatoit. Teie treening koormused ei ole nii suured, et tingimata vajaksite toidulisandeid. Teie taastumine, kui tr. plaan on õieti koostatud peaks olema piisavalt kiire, et järgmiseks trenniks jälle valmis olla ka tavatoiduga. Kuid korra päevas vahetult peale trenni võite võimalusel ka ühe poteiini koksi juua.
Marek Kalmus
MemberProbleem võib olla hoopis sinu õla trennis. Kirjuta milliseid harjutusi ja kui palju teed õlale.
Marek Kalmus
MemberFitnessi võistluse reeglid peaksid kuskil ikka üleval olema, tuhni natuke netis ringi. Kui aga tuled sama kavaga millega kulturismis….. Jah ega vahet pole, meeste puhul küll mitte. Ise olen alati sama teinud.
Marek Kalmus
MemberEi usu, et see variant ületrenni põhjustaks, muidugi juhul kui sa haige ei ole.
Marek Kalmus
MemberTreeni puhtalt, st., et kasuta mõõdukaid raskusi ja kontrolli liigutuse puhtust-täpsust.
-
AutorPostitused