Makaveli
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Makaveli
MemberKazaast on natuke jama tõmmata , olen proovinud aga nt. “Ronnie Coleman – The Unbelievable” tuli vist mingi üle kuu aja .
Makaveli
Memberhttp://bodybuilding.com/fun/workoutdatabase.htm Vali oma eelistused ja tuleb ette palju-palju kavasid.
Makaveli
MemberSelle rekordi värgi võid ju vabalt signatuuri panna , aga päris hea mõte tegelikult.
Makaveli
MemberMV oleks kodust mingi 10 jalgsi tee , aga jah see rahvaarv on natuke hirmutav
Makaveli
MemberKeha arenebki suhteliselt aeglaselt , alguses oli minul ka probleeme sellega aga nüüd olen muutunud kannatlikumaks. Treeni kõvasti ja varu aega , küll siis varsti muutusi ka näed.
Makaveli
MemberBiitsepsi ümbermõõt on 3 kuuga 3-4 cm suurenenud , minuarust täitsa hea.
Makaveli
MemberMaka, hüppad kevadel välja?Plaanitud on küll aga hetkel on puudu korralik treener.
Makaveli
MemberMul riided XL , kinnas L
Makaveli
MemberSee list on väga pikk , aga valdavalt ikka kõrge proteiini sisaldusega tooted + igapäevased tooted ( leib , juust jne.)
Makaveli
MemberGunter Schlierkamp on ka umb. sama pikk kui Arnold ja võistluskaal on tal umb. 130 kg ja selle kaaluga oli ta selle aasta mr. Olympial alles 6. kohal ja nagu bodybuilding.com kasutajate arvamusi lugenud olen , ütlevad nad , et 6. koht oli isegi suur kingitus talle. Niiet asjad on selle paarikümne aastaga päris palju muutunud.
Makaveli
MemberBiitsepsile on 4-5 erinevat harjutust , 4 seeriat , 12 kordust . Unustasin mainida , et teen käsivart ka biitsepsi päeval.
Makaveli
MemberPiim , kala , kohupiim , kodujuust , riis , kana , makaronid jne.
Makaveli
MemberKui viimasesse söögikorda (1-2 tundi enne magamaminekut) panna süsivesikut , siis öösel läheb see rasvaks?
Makaveli
MemberMina teen näiteks :
1. päeval rinda , triitsepsit , kõhtu
2. päeval alakeha
3. päeval Selg , kõht
4. päeval Biitseps
5. päeval õlg , kõht
Makaveli
MemberÄkki ostad sellise proteiini , kus on palju süsivesikuid. Mul on mingi BioTechi Mass teema , süsivesikuid on seal vist 60g /100g kohta aga eriti magus küll ei ole.
AutorPostitused