Makaveli
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Makaveli
Memberno vot kui võta näidiseks n jay cutler siis minu arvamus on ikka et ta on pigem reklaami eksemplar! loodan et keegi seda isiklikult ei võta aga ega need poisid seal ameerikas ikka ainult valgust ka kasva!Polegi ju seda väitnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Makaveli
MemberMassilisajas on lisaks suurele valgu % palju süsivesikuid. Targem ja odavam on minuarvates osta üks 80+% proteiinipakk ja glükoosi , mida ise shake hulka panna .
Makaveli
MemberTere jõumehed.Olen 16 aastane nooremees, tüseda võitu. Kes peale 9. klassi eksameid tahaks kindlasti tagasi jõusaali minna. Nimelt eelnevalt sai käidud 1 kuu, kuid eksamid tulid peale ja polnud aega.
Arvan et tuleks kasuks selline ülevalt pool treening. Õlad laiaks kättesse jõud ning kõhulihased. Kuidas peaksin õigesti tegema. Et kui nädalas käin 3 korda ja viibin nii
60 – 90 minutit. Et see aeg saaks õigesti ära kasutatud. ( mida, kui palju jne. ) Kas söögi poolest peaks midagi ära unustama ning midagi rohkem jooma või sööma, et väike muskel ka kasvama hakkaks.
Loodan et saite minu probleemist aru ja oskate igati nõuanda.
Ette tänades.
Soovitaksin võtta nõustamise Otilt , 300 eek ja selle eest saad sa kindla plaani kuidas edasi toimetada.
Makaveli
MemberSeda tahaks mina ka teada,miks tarbitakse rohkem? Ma arvan,et see tuleb inimeste teadmatusest ja proteiini-müüjate heast reklaamist.Ütle seda Jay Cutlerile või ükskõik millisele teisele PRO bodybuilderile
Member135 g süsi ja 40 g valku ~ 700 kcal, aga jah mehed ~ 180 … 200 g sheik alla kugistada.. vägevad mehed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle sellised ikka üldse ei sobi , suuremas osas on tulemuseks kiire rasvumine.
Makaveli
MemberEi oskagi sellisele asjalikule sõnavõtule midagi kommentaariks kirjutada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui tahad musklit, vääna rauda, mitte lusikat.
Palun , ainult raua väänamine ju suureks ei tee!
Makaveli
Member1. Intensiivne treening : 1-2 min puhkepausid seeriate vahel
2. Toitumine korda ( võimalik dieet isegi ) : otsi amazonist kõikvõimalikke artikkleid , postitusi etc. toitumise ja dieedi kohta. Valku peaks sööma 2g/1kg kehakaalu kohta.
3. Võiks sooritada cardio treeningut , et vähendada rasva % . Umb 30-40min 140 pulsiga sörki , ratast jne.
Kiiruga tehtud aga loodan , et point ei jäänud arusaamatuks.
Makaveli
MemberDõrsh… Vitja toob Ukrainast.
Makaveli
Memberkuskilt midagi lugesin et glutamiini ja kreatiini yhte sheiki on m6ttetu panna. yks on teise koostisosa nimelt..Kumb siis kumma?
Makaveli
MemberKoostisosad vist suht ok selles mõttes, et mitmekülgne ja saab kogu paugu kätte. Isiklikult aga eelistan mõnusat kaloripommi. Trenni eeelne ning järgne shake on mul mõlemad 800-1000 Kcal. Neid julgen Weight Gaineriteks nimetada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Süda pahaks ei lähe selle 1000 Kcal peale? julgen arvata , et glükoosi on seal päris mehiselt

Makaveli
MemberBlondidele vastake, nii et blondid aru saaksid !See blond on ilus
MemberSaalis on kuu aega umb. 550.-
Söögile kulub VÄHEMALT 100-150 eek päevas ehk umb kuus jääb söögile kuluv raha mingi 3000 ja 5000 eek vahele.
Lisanditele läheb 500 – 1000 eek , olenevalt sellest kas ostan ainult proteka või võtan lisaks protekale veel kreatiini jms.
Paljud klassivennad kulutavad suitsu peale sama palju raha kui mina oma saali ja toidulisandite pealt , nii et ma arvan et paigutan raha ikka paremini kui nemad
MemberSellest on palju juttu olnud , arvan et peaks ikkagi pauside pikkust vaatama ja mitte venitama . Muidugi kui eesmärk on jõud siis on nagunii pikad pausid ja erilist vahet vist ei ole kas 4 või 5 min puhkad.
Makaveli
MemberEtteasted on hea harjutus.
Makaveli
MemberKui muud süsivesikut ei võta siis on ainult üks batoon hematogeeni täitsa hea.
-
AutorPostitused